توی خود بازی نیست توی دایرکتوری بازی هست با این اسمنقل قول:
EdManager08
Printable View
توی خود بازی نیست توی دایرکتوری بازی هست با این اسمنقل قول:
EdManager08
تقريبا تونستم از يه جاهاي بازي سر در بيارم .
ولي
1- توي home هميشه چند گزينه قرمز و زرد دارم وهر كار مي كنم نمي تونم اون ها رو سبز كنم . اصلا مهمه كه اونها سبز باشند ؟
2- وقتي مي خوام بازيكن بخرم با مشكل روبه رو هستم . تو قسمت trsnsfer مي رم ولي تو جستجوي بازيكن خاص و جستجو از روي نام كه اصلا نمياد و همچنين تا يه بازيكني تو ليست فروش نباشه نمي تونم قيمت بدم و بخرم
3- اگه ما نخوايم يه تيم قوي برداريم و همچنين نخوايم با تقلب تيم ها رو ببريم . بردن تيم هاي قوي خيلي سخت مي شه . بهترين راه حل براي بالا بردن سرعت ، قدرت و .... بازيكنان باشگاه چيه ؟
4- نمي شه كاري كرد كه كمپهايي رو كه درست كرده ايم زود بازده بشن ؟ عموما كمپ يازيكن به باشگاه مي ده يا پول؟
5- تو تيم هاي معمولي كه بازيكنان رزرو هم ندارند ، بعد از يه مدت عمر بازيكنانت خيلي بالا مي ره ، روشي هست براي متناسب كردن سن بازيكنان تيمت؟( استفاده از تيم هاي جوانان كه دير بازده است ، خريد بازيكن كه قبلا هم گفتم بلد نيستم چطور كار كنم و يا بازيكن خاصي رو بخرم و يا ترينري كه سن رو كم كنه و يا حداقل نگه داره ؟ )
5- اين قسمت كرير به چه منظوره ؟ اگه باهاش كار كنيم بيشتر چي گيرمون مياد ؟ يعني پول مي ده ؟ يه قسمتش كه گير داده مي گه برو گلف بازي كن ؟؟؟؟؟
و ......... سئوال هاي ديگه كه اگه خدا بخواد بعد مي پرسم
لطف كنيد و منو از سر در گمي نجات بديد
1.زیاد مسئله ی مهمی نیست ولی بستگی داره بعضی وقت ها چیز های خوبی نوشته ...نقل قول:
پس اول بخونش بعد اگه دیدی چیز مهمی هست انجامش بده ...
2.از روی اسم رو بی خیال برو توی ترانسفر ...
سرچ رو بزن سنشون رو بزار از 15-21 بعد لول بازی کنا رو هم بزار 70 -99 بعد بازیکن های مناسبی که خودت دوست داری رو انتخاب کن
راست کلیک ( اگه اشتبا نکنم) buy player
3.یکی اینه که تمرین های خوبی بهشون بدی .. قبل از فصل باید کمپ بزنید تا هم اتمسفرشون بره بالا هم فرمشون ...
بازی های تدراکاتی هم باید داشته باشی من همیشه قبل از فصل توی 2 هفته 8 تا بازی می زارم تا
توانشون بره بالا بعد هم ترینینگ کمپ می زارم خستگیشون در ره ...
4.نه...بازیکن
5.استفاده از youth ها یا همون تیم جوانان که اگه اکادمی هم بزنید دیگه اصلا نمی خواهد بازیکن بخری ...
برای کم کردن سنشون می تونی از همین ادیتورش استفاده کنی ولی دوباره پیر می شن ...
چه زود جواب دادين ؟
اين گزينه كورپوريشن چيه ؟
و يا در قسمت club گزينه ي merchardising?
دیر دیدم وگرنه زود تر جوابت رو می دادم...:31:نقل قول:
اخه امروز فروم خیلی خلوته ...
1.اون واسه اینه که با یه باشگاه قرار داد ببندی بازیکن رد و بدل کنی ...(من هیچ وقت نتونستم..)
2.انبارت رو با خرید چیز و میز پر می کنی که بفروشیشون که از این کار پول در می اد ...
شما يه قسمت مي گين لول رو 70 - 99 انتخاب كنم ؟ كدوم قسمته من هرچي مي گردم نيست ؟نقل قول:
اصلا وایستا برات عکسش رو بزارم ..
منتظر هستم ....
توضیح در مورد عکس ....کد:http://vahid3.parsaspace.com/Picture/untitled.GIF
1. سن بازیکنه (بیشترین و کمترین)
2.لول بازی کنه (بیشترین و کمترین)
3.تلنت بازیکنه( همون استعداد خودمون) ای رو بزن روی ستاره ی سوم...
4.جایی که بازی می کنه...
gk دروازه بانه..
cd مدافع مرکزی
دفاع راستrb
دفاع چپlb
بین دفاع راست و هافبک راست rwb
بین هافبک چپ و دفاع چپlwb
یه ذزه جلو تر از مدافع های مرکزیanc
sw همون سویپر خودمون پشت خط دفاعی دفع مر کزی
هافبک دفاعیdm
هافبک مر کزیcm
هافبک هجومیam
هابک راستrm
هافبک چپlm
بال چپlw
بال راستrw
کسی که پشت مهاجم ها بازی می کنهcf
مهاجم تارگت ...st
الان از همشون مثال می زنم به ترتیب..
Casillas
J.Terry
S.Ramos
A.Cole
D.Alves
A.Cole
Zanetti
.....یکی توی یوونتوس هست الان اسمش یادم نیست...
X.Alonso
F.lampard
Diego
S.Write Philips اشتباه نوشتم
بازم اسمش رو اشتباه نوشتم..W.Snijder
Messi
Ronaldinho
Raul Gonzales Blanco
Henry
در مورد این کورپوریشن(؟) چند رو پیش تو فروم بازی دیدم خیلیا معترض بودن.میگفتن کاملا بی استفادس.تازه اگرم بتونی یک تیمو گیر بیاری فقط تا 3 نفر میشه معامله کرد.مثکه بیشتر برای تیمای ضعیفه(یعنی اونایی که بازی رو از لیگ محلات شروع میکنن)
گفته بودن یا نباشه یا درستش کنین.یک سری از تغییرات 09 رو نوشته بود تو سایتش که یکیشو یادمه که گفته بود فورم بازیکنا وقتی بازی رو شروع میکنی دیگه رندوم نیست.بقیشو یادم رفته.اینترنتم درست شه همشو میزارم!