برای کنکوری ها :
از میان کسانی که زیر باران ایستاده اند تنها کسانی میتوانند رنگین کمان را ببینند که تا آخرین قطره ی باران زیر آن ایستاده اند......
تا باشه از این ایستادنا!
Printable View
برای کنکوری ها :
از میان کسانی که زیر باران ایستاده اند تنها کسانی میتوانند رنگین کمان را ببینند که تا آخرین قطره ی باران زیر آن ایستاده اند......
تا باشه از این ایستادنا!
اغاز دوست داشتن است
گر چه پايان راه ناپيداست
من به پايان دگر نيانديشم
كه همين دوست داشتن زيباست
در معادله ی زندگی هیچگاه گذشته با اینده برابر نیست.
I Love You
دکتر شریعتی : در عجبم از مردمی که خود زیر شلاق ظلم و ستم زندگی می کنند، و بر حسینی می گریند که آزادانه زیست و آزادانه مرد. . . کاش میشد لحظه ای ابله نبود ...! کاش میشد...! و چه کم بودند آنهایی که این کاش را حقیقت یافتند... و چه کم خواهند بود........ اگر باطل را نمی توان ساقط کرد می توان رسوا ساخت. اگر حق را نمی توان استقرار بخشید می توان اثبات کرد طرح کرد و به زمان شناساند وزنده نگه داشت
زندگی قصه ی مرد یخ فروشی است که از او پرسیدند:
فروختی؟
گفت:
نخریدند، تمام شد.
سلام
تقریبا اکثر جملات زیبا بودند ...
ناب بودند ...
-------------------------
قشنگترین جمله ای که من شنیدم این بوده:
برای شناخت خدا باید ابتدا پیامبر خدا رو شناخت.
----------------------------------------------------------------------------------------------
درسته که نبوت بعد از توحیده اما برای شناخت توحید باید محمد (ص) را شناخت ...
حتی خود حضرت رسول در آغاز دعوت رسمیشون به هنگام سخنرانیشون اولین جملشون این بود:
در بالای بلندیی رفتند و فرمودند:
آیا من رو میشناسید؟
-گفتند: آری
و ....
اگر من بگویم لشکری در پشت تپه های مکه آماده حمله به شهر است چه میکنید؟
-لباس رزم میپوشیم و آماده دفاع میشویم.
پس شما که اینچنین من را قبول دارید به شما میگویم که من از طرف خدا به پیامبری مبعوث شده ام .....
اگر اطاعت عملی و یا قلبی در دین نداریم به خاطر این است که شخصیت زیبای پیامبر را نشماخته ایم ...
اطیعو الله و اطیعو الرسول ....
از خدا اطاعت کنید و رسول خدا ....
سلام.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید :40:
قشنگترین هایی که شنیدم همه دروغ بودن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم قشنگترین جمله ای که من شنیدم:
وقتی به دنیا می آیی در گوش تو اذان می گویند ..... وقتی میمیری بر تو نماز می خوانند.....زندگی چقدر کوتاه است.... فاصله بین اذان تا نماز!