اینا همش صحنه سازی هایی که ساکت و نوچه هاش درست کردن...
کسی که از این توانایی برخورداره که مکالمات تلفنی رو استراق سمع کن این سندسازی ها و فریبکاریها براش
کاری نداره...
به نظر من با مافیایی که این آقا تو ایران داره باید اسمشو بزارن دون کارلئونه:27:
Printable View
اینا همش صحنه سازی هایی که ساکت و نوچه هاش درست کردن...
کسی که از این توانایی برخورداره که مکالمات تلفنی رو استراق سمع کن این سندسازی ها و فریبکاریها براش
کاری نداره...
به نظر من با مافیایی که این آقا تو ایران داره باید اسمشو بزارن دون کارلئونه:27:
5 امتیاز کم کردن ببین چه طور جو سازی میکنندنقل قول:
شش امتياز از امتيازات سپاهان كم
اول یه توضیحی من بدمنقل قول:
اما حوادثي در خلال و پس از پايان بازي و جشن قهرماني اتفاق افتاد كه دستكمي از بازي رفت نداشت
مسوولان اورژانس مطرح کردن که اسیب های مردم در داخل ورزشگاه..
به مواردی مربوط میشد که یا خود باعث ان بودند
یا اینکه طرفداران سپاهان از طبقه دوم
اشیایی را روی سر پرسپولیسی ها پرتاپ کردند...
از هواداران سپاهان انها که که در برخورد مصدوم شدند..
مربوط به بیرون ورزشگاه بود
ایا این واقعه با حمله سپاهان به هواداران پرسپولیس یکی است؟
سوال بعدی اینکه ایا در ازادی یک نفر در داخل ورزشگاه کور شد؟
ایا در ازادی از نارنجک که سلاح گرم و منفجره است استفاده شده و با ان به ماموران و طرفداران رقیب حمله کردند؟
به اعتراف ساکت بازیکنان سپاهان از لابلای هواداران پرسپولیس رد شدند و برای کسی
اتفاقی نیفتاد
تماشاگران همچنین بازی را مختل نکردن و بعد از پایان بازی برای شادی وارد زمین شدند...
که البته کار خوبی نبود و هر ساله که یه تیمی قهرمان میشه در جشن قهرمانی تماشاگران به زمین میامدند
نمونه اش سال گذشته برای قهرمانی تیم سایپا و همچنین استقلال در بازی اخر لیگ که قهرمان شد
و همچنین خود سپاهان...
من نمی دونم چرا تو این تاپیک هی می گن فلانی تو ورزشگاه بود و گفت ... خوب فلانی اگه پرسپولیسی باشه که نمی گه ما سپاهانیا را زدیم.
من پسر عموم تو ورزشگاه سرش شکسته .... اونوقت می گین سپاهانیا سنگ می زدند!
این واضحه که فوتبال ایران برای سرخابی به هر کاری دست می زنه! وقتی 6 امتیاز فیفا کم کرد فدراسیون اعلام کرد که بدهیه قرمز ها را پرداخت می کنه اما جالبه که فیفا قبول نکرد...
درضمن حالا چه به حق و چه شانسی این جام بعد از 8 سال نصیب قرمز ها شد! حالا ببینیم قرمز می تونه تو آسیا از گروهش بالاتر بیاد؟؟؟؟
اینم بگم که خدا رحم کرد که پرسپولیس برد چون اگه می باخت معلوم نبود بازیکنان سپاهان زنده از ورزشگاه بیرون میان یا نه؟
اگه سپاهان می برد این تماشاگران عزیزی که وارد زمین شدند بجای بغل کردن قطبی اقدام به کشتن سپاهانی ها می کردند.
خواهشا این قدر جو سازی نکنیدنقل قول:
اینم بگم که خدا رحم کرد که پرسپولیس برد چون اگه می باخت معلوم نبود بازیکنان سپاهان زنده از ورزشگاه بیرون میان یا نه؟
اگه سپاهان می برد این تماشاگران عزیزی که وارد زمین شدند بجای بغل کردن قطبی اقدام به کشتن سپاهانی ها می کردند.
یه لیوان اب سرد بخورید همه چی حله
اخه مگه تو فینال جام حذفی که سپاهان به نامردی و با اشتباه داور که در دقیقه 90 پنالتی به ضرر پرسپولیس گرفت
ایا تماشاگران ریختند روی زمین و بازیکنهای سپاهان و داور را کشتند
مطمئن باش اگر پرسپولیس تو این بازی میباخت کسی نای بلند شدن نداشت
چه برسد به کشتن این تیم
حالا خوب شد تمام اشتباهات داوری به ضرر پرسپولیس بود
البته درکتون میکنم میخواهید با این حرف ها خودتون را خنک کنید
آقا کسی عکس والپیپری از سپاهان نداره ؟
اندازه 1024*768 یا 800*600
نقل قول:اولا که تو ورزشگاه سنگ کجا بوده؟؟؟!!!!!نقل قول:
یا اشیائی که پرت کنند پایین کسی مصدوم بشه.
اونجا حتی بطری آب هم نمی ذارند ببری، مگر این که یارو گوشیشو پرت کرده باشه!!!!
قبلا گفتم بازم میگم تقصیر خود پرسپولیسی ها بوده که هوادارا سپاهان را تو طبقه دوم جاسازی کردند.
وگرنه سپاهانی ها از خداشون هم بود که طبقه اول جا بهشون میدادند.
بعدشم شما جام حذفی پارسال را یادت رفته که پرسپولیسیا صندلی های ورزشگاه را می کندند و به سپاهانی ها پرت می کردند؟
اون همه مجروح و زخمی تو اون بازی به وجود اومد اون وقت شما برا خودت یه چیزی میگی.
تو اون بازی هم با اون همه مجروح و خسارت 200 میلیونی به اموال عمومی و شرکت واحد، آب از آب تکون نخورد و حتی یک جلسه محرومیت هم شامل حال پرسپولیس نشد.
نگران نباش الان هم هیچ محرومیتی برا شما در نظر نمیگیرند.
حالا هرچیم نصیرزاده و بقیه بگند که از پرسپولیس هم باید امتیاز کم بشه.
وقتی که معاون رئیس جمهور خودش تو باشگاه پرسپولیسه و اون یکی معاونش هم که تو تربیت بدنیه میگه ما هر کاری میکنیم تا پرسپولیس قهرمان بشه، دیگه فاتحه فوتبال مملکت را باید خوند.
چه فکر میکنین.
صحنه سازی چه بابا شماها وحشی بازی در اوردین این بلا رو سر اینا اوردین.یارو داره میمیره شماها میگن صحنه سازیه.
اگه شب بازی اخبار 20:30 رو نگاه کرده باشید دیگه این قدر بحث نمی کنید
طبق خبرهای این اخبار 182 نفر از طرفداران پرسپولیس مصدوم شدند که 123 نفر آنها به صورت سرپایی و بقیه به بیمارستان منتقل شدند و از این 123 نفر حال 10 نفر آنها بسیار وخیم است
حالا طرفدارای سپاهان چی؟
این قدر کم بودن که ساکت اسماشونو حفظ کرده بود
میدونی مشکلت چیهنقل قول:
قبلا گفتم بازم میگم تقصیر خود پرسپولیسی ها بوده که هوادارا سپاهان را تو طبقه دوم جاسازی کردند.
وگرنه سپاهانی ها از خداشون هم بود که طبقه اول جا بهشون میدادند.
بعدشم شما جام حذفی پارسال را یادت رفته که پرسپولیسیا صندلی های ورزشگاه را می کندند و به سپاهانی ها پرت می کردند؟
اون همه مجروح و زخمی تو اون بازی به وجود اومد اون وقت شما برا خودت یه چیزی میگی.
تو اون بازی هم با اون همه مجروح و خسارت 200 میلیونی به اموال عمومی و شرکت واحد، آب از آب تکون نخورد و حتی یک جلسه محرومیت هم شامل حال پرسپولیس نشد.
فکر میکنی طرفداران سپاهان با پرسپولیس یکی هستند
نه عزیز پرسپولیس چیزی حدود 25 تا 30 میلیون طرفدار در دنیا داره
تو ببین وقتی پرسپولیس به اصفهان میاید ورزشگاهتون پر میشه
به 3 دلیل
1 به خاطر تیم پرسپولیس
2 به خاطر اینکه طرفداران تیم استقلال میشن طرفدار سپاهان
3 و خود طرفداران سپاهان
حالا اگر سپاهان با یه تیم دیگر بازی کنه ایا باز هم ورزشگاه پر میشد
پس کنترل این همه تماشاگر خیلی سختر از طرفداران سپاهان است...ok
وقتی شما با این هواداران اندکتون میزنید چشم یک نفر را کور میکنید اگر مثل پرسپولیس
طرفدار داشتید چه کار میکردید