دوستان قیمت احتمالی این گوشی چنده ؟توی سایت ها نوشته بود که موجود هستش توی ایران اومده؟
به نظر شما تا 6 ماه صبر کنم بهتره و قیمتش به ان95 معمولی الان میرسه ؟
آیا موندن آثار لک روی این گوشی زجر آور هستش مثل کا850 و دبلیو 610؟
Printable View
دوستان قیمت احتمالی این گوشی چنده ؟توی سایت ها نوشته بود که موجود هستش توی ایران اومده؟
به نظر شما تا 6 ماه صبر کنم بهتره و قیمتش به ان95 معمولی الان میرسه ؟
آیا موندن آثار لک روی این گوشی زجر آور هستش مثل کا850 و دبلیو 610؟
آقای zimka شما چه گیری دادی به لک افتادن روی گوشی. خوب بیفته پاکش کن. روی شمش طلا هم لک میفته
:9::45:انصافا گوشی که آثار دست داشته باشه خیلی اذیتم میکنه . پاکش هم بکنی یه دست بکشی بازم لک میفته البته این دلایلی نیستش که آدم از خرید این گوشی باحال منصرف بشه . جهت کامل شدن اطلاعاتم میگم. :31::10:نقل قول:
یه سوال که تعیین میکنه بخرم یا نه...
نرم افزار یا ترفندی که بتوان عکس یا فیلم یا حتی فلدری را نه در موبایل و نه در کامپیتر خوند رو بلدین؟ منظورمو که می فهمین...فقط من بتونم ببینم یا بازش کنم.
عاشق رنگ ن95 8 گيگ ميشويم !!!!!!!
من از اين گوشي خوشم اومده
كسي ميدونه صداش تو ايرفون چطوره !!!؟؟؟
صداش به كيفيت و بلندي سري دبليو هست ؟؟؟
ما نیز جواب می خواهیم! اونطور که میگن ایرفونشون ضایع هست...ولی یه ایرفون سری w بخر و نصب کن...نقل قول:
یک مسئله جالب اینکه این گوشی با فیلم نصب شده Spiderman 3 روی Internal Memory گوشی عرضه شده تا قدرت Multimedia و کیفیت صفحه نمایش فیلمها را نشون بده.
aslan یه خورده صبر کن باید باشه همچین نرافزاری ولی باید بگردی.
به!سلام RAREMAN جان چه خبر از این طرفا؟:10:از صداش که خیلی تو Forum ها تعریف می کنند صبر کن جواب دقیقترشو میدم بهت.نقل قول:
عاشق رنگ ن95 8 گيگ ميشويم !!!!!!!
من از اين گوشي خوشم اومده
كسي ميدونه صداش تو ايرفون چطوره !!!؟؟؟
صداش به كيفيت و بلندي سري دبليو هست ؟؟؟
ممنون آپتیموس خان...چه عجب...یه مدت نبودی! این نرو افزار معلوم میکنه که بخرم یا نه. خودتون که میدونین...
سلام داشنقل قول:
به!سلام RAREMAN جان چه خبر از این طرفا؟از صداش که خیلی تو Forum ها تعریف می کنند صبر کن جواب دقیقترشو میدم بهت.
هويجوري (از ن95 8 گيگ خوشم اومده)
ممنون ميشم
منم خوشم اومده ازش. دارم وسوسه میشم. لامصب صفحش انگار صفحه تلویزیونه.