ببين دوست عزيز اين يه فونت تو ورد اضافه مي كنه به نام
nastaliq...همين
Printable View
ببين دوست عزيز اين يه فونت تو ورد اضافه مي كنه به نام
nastaliq...همين
اين هم برنامه ريسورس هكر فارسي
با اين برنامه خودتون مي تونيد نرم افزارهاتون رو ويرايش و فارسي كنيد
به همين راحتي
[IMG]http://www.ehsanrf.persiangig.com/11.GIF[/IMG]
××××××××××××××× [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ×××××××××××××××
به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم يه سري بزنيد
تمام حروف سر جاشون هستن فقط حرف "ك" رو نميزنهنقل قول:
نوشته شده توسط ehsan_monster
چيكار بايد بكنم؟
نمي دونم والا چرا برا شما و چند تا از دوستان اين حرف ك مشكل داره ولي برا من كه درست كار مي كنه رو يه كامپيوتر ديگه ريختم مشكل نداشت!!!نقل قول:
نوشته شده توسط somayeh_63
عزيز برادر .... Karimi-1366 .... بابا دست شما بي بلا هموني بود كه دنبال گردش بودم و نمي يافتم
چه كردي .... يعني ما هم ميتونيم روزي جبران كنيم .
باز هم تشكر گل گلاب ... Karimi-1366 عزيز
دوستان حالا كه اينجا تاپيك مخصوص برنامه هاي فارسيه منم براتون يه مسنجر فارسي كه امكان ارسال رايگان sms داره براتون مي ذارم .
قابل رقابت با ساير مسنجر هاي موجود.....
اميدوارم كه خوشتون بياد.
براي كسب اطلاعات مي تونيد به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رفته و آخرين ورژنش رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود كنيد.
:laughing: :laughing: :laughing:
نقل قول:
نوشته شده توسط ehsan_monster
توجه : اگر در تایپ کردن حرف " ک " مشکل دارید این کار را با استفاده از کلید ترکیبی " Alt+0223 " انجام دهید . یعنی کلید alt را گرفته و سپس اعداد 0223 را تایپ کنید و بعد کلید را رها کنید . حرف "ک " تایپ می شود.
يكي امتحانش كنه ببينه راست راستكي اس ام اس رايگان ميفرسته منم دانلودش كنمنقل قول:
نوشته شده توسط م.پ.د
خيالتون از ارسال رايگان sms راحت باشه. من خودم ازش راحت استفاده مي كنم.
نقل قول:
نوشته شده توسط Kolubive
كار نميكنه
لينك خرابه