بايد گوش وس براون رو بگيرن ، پرتش كنن بيرون ! به جرأت ميگم با سوتيهاي براون 5-4 بار منچستر حذف شد !!!نقل قول:
بايد گوش وس براون رو بگيرن ، پرتش كنن بيرون ! به جرأت ميگم با سوتيهاي براون 5-4 بار منچستر حذف شد !!!نقل قول:
بچها در ابتدا برد شیرین مقابل تاتنهام رو تبریک میگم بازی قشنگی بود .
این گیگز چکار میکرد واقعآ قشنگ کار کرد هم او هم کریس و هم رونی .
راستی این کی بود گزارش میکرد !!!؟اه اه اه چقدر مسخره بود این همه قشنگ کار میکردن و حرکات تکنیکی این هموجور ساکت ایستاده بود!!!!!!!!
بابا من دیگه داشت اعصابم خورد میشد از گزارش:13:می خواستم برم تلویزیون خاموش کنم :19:نقل قول:
گزارشگر همش از تاتنهام و راموس تعریف می کرد منچستر لوله کرده بود بعد اونوقت گزارشگر می گفت تاتنهام داره خوب بازی می کنه:27: داره بازی اداره میکنه:18:
سلام
احمد جان با نوع نوشتنت اونجا حال کردم غصشو نخور بذار ملت خوش باشن ما قدرتمونو تو زمین نشون میدیم
برد تاتنهام رو تبریک میگم امیدوارم تو این بازی علاوه بر چیزایی که دوستان گفتن بازی بد اورا یه کم عجیب بود این کریک هم معلوم نیست کی میخاد درست بازی کنه ان شا اله از دست برون هم راحت بشیم یا اینکه مصدوم بشه بره ور دست نویل
واقعا میگم با این بازیکنا دم سر الکس گرم
راستی تفاوت منچستر با ارسنال اینجا مشخص شد
نخیر جانم!مثل اینکه فراموش کردید ارسنال 9 سال بود که از تاتنهام نباخته بود؟؟مثل اینکه یادتون رفت ارسنال با تاتنهام در ورزشگاه خانگی تاتنهام باخت!مثل اینکه یادتون رفت ارسنال بازیکنهای دوم و سومش رو ریخت توی زمین و خود ونگر هم به اشتباهش اعتراف کرد!مثل اینکه یادتون رفت همین ادبایور تا اومد توی زمین (دقیقه ی 70)براحتی یک گل برای ارسنال زد هر چند که دیگه دیر شده بود!مثل اینکه یادتون رفته ارسنال هیچ وقت برای ستارگان گران قیمت پول نمیده و خود تیم بازیکن ساز هست و همه جوانند!مثل اینکه یادتون رفته منچستر از باخت ارسنال درس گرفته بود و اومده بود که تاتنهام رو ببره!!و سرانجام اینکه مثل اینکه دبل باخت پارسالتون در مقابل ارسنال رو فراموش کردید؟؟؟:13::13::19::19::21:نقل قول:
بچها بگیرینش نفوذیه!!!!
سلام اول تبریک میگم هماهنگی بالای بازیکنا رو.
من یه منچستریم.که تازه با این تاپیک آشنا شدم.
اصولا وقتی از یه تیم بزرگ مثل منچستر صحبت میشه یه آرسنالی خودشو نباید وارد بحث کنه!!
وس براون چند سال پیش که خریداری شد عجیب ترین خرید لیگ لقب گرفت. چون یه بازی هم اون فصل انجام نداده بود!!
به امید فرداهایی بهتر
خواهشا در کلوپتون از تیمهای دیگه بد نگید!چون همیشه جوابی وجود داره!!در ضمن همین ارسنالیه به قول شما کوچولی خنگ نفهم پارسال توانست تیم شما رو دبل ببره!!همین دیگه جای هیچ حرفی رو باقی نمیزاره!الان هم با تکماده و تبصره توی صدر جدول هستید!!!:11::11::10::10::20:
دوست عزیز خواهش میکنم خودتونو کنترل کنید. اگه کسی علیه تیم مورد علاقه شما حرف میزنه، شما هم میتونید با یه دفاع حرفی ساده و بدون هرگونه متن قرمز (!) و عصبانیت، جوابشو بدید.نقل قول:
کارهایی نظیر توهین کردن منع قانونی داره. ضمنا فکر نمیکنم کارهایی نظیر مقایسه آرسنال به تیمی مثل سویا که از دید شما ضعیفه، مشکلی داشته باشه. حتما نباید بگن تیم شما بهترین و برترینه که...!
بهرحال اگر ناراحت شدید، من معذرت میخوام.
:10:
آرسنال اگه هم تیم بدی باشه خودمونیم دیگه به بدی منچستر که نیست
حداقل والکات و فان پرسی رو که داره....
ببخشید که راجع به تیم های شما نظر دادم . دست خودم نبود....