'تو گوشی من صدا زودتر از تصویر میاد
سرعت پردازش گوشی چه مشکلی ممکنه پیدا کرده باشه
Printable View
'تو گوشی من صدا زودتر از تصویر میاد
سرعت پردازش گوشی چه مشکلی ممکنه پیدا کرده باشه
دوست عزیز من نگفتم که حتما این اشکال از سرعت پردازش گوشی هستنقل قول:
شما فایل تصویریتو تو یه گوشی دیگه امتحان کن شاید به خاطر فایل باشه نه گوشی:46:
ان 95 رو فروختم 6300 گرفتم بقيشم قاقالي لي خريدم.
دوستان چرا با گوشی نمیشه پیکچر مسیج فرستاد.من چند تا پیکچر مسیج برام اومده میخوام بفرستم ولی اصلا گزینه سند نداره.باید چیکار کنم اگه کسی میدونه کمک کنه ممنون میشم
اشتباه بزرگی کردی البته این نظر منه سوء تفاهم نشه من جای تو بودم n81 میگرفتم البته هر کس سلیقه خودشو دارهنقل قول:
بازم تبریک:11:
دوستان از ppt چگونه میشه استفاده کرد؟؟؟؟؟
نه...........چیکار کردی !!!!!!؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تعجب میکنیمنقل قول:
اقا کسی نمیدونه چرا وقتی یه عکس رو میخوای رو wallper گوشی بزاری سایزش بزرگتر میشه چطوری میشه حلش کرد در ضمن چه جوری میشه صدای sms اش رو زیاد کرد چون صدای sms اش ضعیفه چند تا هم اهنگ عوض کردم ولی فایده نداشت
مثل اینکه اینجا کسی 6300 نداره اقا یه سوال دیگه یادم اومد چرا وقتی میخوای عکس بگیری کیفیت دوربینش خوبه ولی بعد عکسی رو که گرفتی داره save میکنه میری تو گوشی میبینیش کیفیتش میاد پایین
دوست عزیز گوشی عکسهای بزرگ و کوچیکتر از اندازه صفحه رو به اندازه صفحه در میاره ولی اگه عکس شما در سایز 240*320 باشه دیگه این مشکل پیش نمیاد:27:نقل قول:
برای صدای اس ام اس هم اگه صدای زنگ گوشی رو افزایش بدی صدای sms هم زیاد میشه راه دیگه لی نداره:8: