این منو واسه k790 هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه از این منو واسه k800 دارین ممنون میشم واسه دان بزارید؟
Printable View
این منو واسه k790 هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه از این منو واسه k800 دارین ممنون میشم واسه دان بزارید؟
این 4 که قرمز کردم تمام اکوستیک هایی که توش هست به k800 میخوره؟ میخوام اکه بخوره بشینم یکه یکه امتحان کنم.نقل قول:
این 4 که قرمز کردم تمام اکوستیک هایی که توش هست به k800 میخوره؟ میخوام اکه بخوره بشینم یکی یکی امتحان کنم.نقل قول:
شرمنده 2 تا پست شد.نمیدونم چرا؟
Salam Beh Tamam Bachehaye Gooooooooooool P30world.man Tahala Kheyli Az In Temharo Danlod Kardam Ama Nemidonam Bayadchetori Azashon Estefadeh Bord Mikhastam Yeki Man Ro Kamelan Batarzeh Nasbeh On Ashena Konad Va Agar Barnamehii Ro Mikhad Lotf Koneh Valinkesho Agar Dareh Bezareh Vaghean Merci Va Mamnon .rastigoshiye Man W810i Hastesh Bazam Mamnonam .
Bebakhshid Manzoram In Menu Ha Bod Bazam Bebakhshid Lotf Konid Kamelan Batamame Karo Barash Begin Chon Man Ziyad Az Mobile Sar Dar Nemiyaram Goshim W810 Hast Agar Ham Barnameh Niyaz Dareh Baram Linkesho Bezarin Baza Mam,nonam
Rasti Agar Misheh Javabam Ro To Hamin To Hamin Ja Bezanin Ke Baghiye Ham Betonan Bekhonam Vaghean Moteshakeram Ghad Ye Donyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی این منوها مخصوصا دو تای آخری رونداره ؟
اگه کسی داره لطف کنه بذاره
برای k750
یکی کمک کنه
ببخشید...پستم ویرایش شد!!!!!!
اول میری همون جایی که این عکس ها رو گرفتی بعد عضو می شی بعدش یه لینک فعا سازی میاد به میلت بعد که sign in کردی لینک دانلودش میاد.نقل قول: