نقــــــــــــــــــد نه خصوصیات اینکه میگین پدرام کنجکاوه یا دقیقه یا ... خصوصیات یه نفره ولی نقد یعنی اینکه علاوه بر اینکه یه سری اشکالات یه نفر رو میگین راه اینکه اون اشتباه رو بر طرف کنه رو هم بگین که میشه نقد مثبت و سازنده حالا بریم سراغ نقد آقا پدرام :
از روی تاپیکهاشون میشه این جور نتیجه گرفت که خیلی زودرنجه یعنی اگه کسی از تاپیکش بد بگه (تاپیک خردادیها) خیلی زود بهشون بر میخوره و موضع میگیره که میتونه تو دنیای واقعی صفت خوبی باشه و مانع از خوردن حق بشه ولی در دنیای مجازی و جایی که نمیدونیم طرف با لحن شوخی میگه یا جدی فکر نمیکنم صفت خوبی باشه(نظر شخصی)تعصب زیاد از حدی روی ماه تولد خودش داره نمونش رو میتونین از امضاش و تاپیکی که در مورد خرداد زد(خرداد سرور ماه ها و سالهاو روزها) به عینه ببینین و همچنین روی روز تولد وکلا" چیزهای سنتی فکر میکنم اینکه دوست داشت هرکسی حتما" یه کادو بهش بده حالا هر چیزه متفاوتی دوست نداشت همه بهش بگن " تولدت مبارک" یا "ایشالا 100 ساله بشی" یا ... حتی ناراحت میشد نمونش حرفی بود که به asalbanoo (مژگان خانم)زد (اینو قبول ندارم اصفهانیها ...) من تعصبشو قبول ندارن با اینکه خودم خردادیم چون به نظرم هر کس ماه تولد خودشو دوست داره ولی اینکه به این چیزا (همونایی که گفتم)خیلی اهمیت میده برام جالب بود فکر میکنم این که به سنت ها علاقه داره قشنگه و میتونه یه خصوصیت خوب باشه ولی اینکه توقع داشت هر کسی یه چیز متفاوت بهش کادو بده بازهم با در نظر گرفتن دنیای مجازی نمیپسندم(نظر شخصی)