?????????????????
Printable View
?????????????????
نسخه خانگی از لحاظ امنیتی بالاتر هست و اگه کسی بخواد هکش بکنه باید زور بیشتری بزنه! در عوض یه سری امکاناتش محدود تر هم هست (مثل ریموت اسیستنس و اینکه بخواهی از راه دور کامپیوترت رو کنترل بکنی نمیشه! این به خاطر مسائل امنیتی غیر فعال هست)نقل قول:
دوست عزیز با سلام من 2 هفته ای هست سیستم به زور میاد بالا و آنتی ویروس و آنتی -- رو سیستم بود و اسکن کردم و ویروسی نیست و بالا میاد 2 دقیقه طول میکشه که فرمانی رو اجرا کنه و تو اینترنت وقتی هستم با adsl یک دفعه هیچ سایتی را باز نمی کنه و روی ایکون پایین صفحه روی مانیتورهای نشان دهنده وصل بودن به نت کلیک کنی حالت پرشی داره و و با سرعت زیاد پرش داره که دیده نمیشه و کامپیوتر باز هیچ فرمانی رو نمیگیره حتی مدیا پلیر تا 3///4 دقیقه من چی کنم و در ضمن 4 ویندوز عوض کردم و هیچ برنامه رو سیستم نیست باز مشکل پیش اومد .:11:
کلیدهای آلت + کنترل + دیلت رو با هم بزن و به ترتیب پراسس مرتبش کن ببین کدوم پراسس از همه بیشتر سی پی یو رو اشغال کرده؟ ببین یکیش که 99 درصد هست اسمش چیه؟
alt del va chi کنترل چیه /////نقل قول:
Ctrl+Alt+Deleteنقل قول:
نقل قول:به کوری چشم اونایی که فینگلیش مینیویسن این رو اینفلیش نوشتم :31:نقل قول:
چیزی نیومد که ؟ باید چی کار کنم من ؟نقل قول:
دوستان سلام
من میخام این رو داونلود کنم
به نظر شما مشکلی نیستکد:http://jg.softarchive.net/microsoft_windows_xp_sp_professional_corporate_driverpacks_sata_raid.271815.html
مردم از بس از بازار و از شرکت های مختلف خریدم و هر کدام مشکل داشت
با سلام:نقل قول:
از دوستان آیا کسی از ویندوز فوق استفاده کرده؟؟؟ لطفا" اعلام نظر کنید.
ممنونم