سلام دوست عزیز من فکر میکنم شما به جای مطلب نیاز به منابع دارید: اسرارالتوحید، تذکرة الاولیا، مرصاد العباد.
Printable View
سلام دوست عزیز من فکر میکنم شما به جای مطلب نیاز به منابع دارید: اسرارالتوحید، تذکرة الاولیا، مرصاد العباد.
امروز استاد فارسی 1 مون گفت تحقیق در باره ء یک شاعر شیرازی گم نام بیارید کسی میتونه کمک کنه از نام شاعر تا مراجعه دستم به دامنتون
اگر کسی در باره این شعرا مقاله یا زندگی نامه داره اینجا بزاره
1 وصال شیرازی
2 قاانی شیرازی
3 باباکوهی
سلام بر همه دوستان
من دانشجوی رشته حقوق هستم واین ترم درس کار تحقیقی 1 رو گرفتم از دوستان تقاضا دارم چند تا موضوعی پیشنهادی به همراه مقاله هاشون برام بزارند
ممنون میشم[COLOR="Silver"]
دوست عزيز : هر كدام از اين اسامي رو اگه در گوگل سرچ كني صفحات زيادي برايتان باز ميشه كه ميشه مقالات خوب و جامعي تهيه كرد.
سلام.من یک تحقیق راجع به علامه دهخدا میخام .فوری هم هست کارم.اگه کمک کنین ممنون میشم
سلام. من فهرست مصادر زبان فارسي (اونهايي که امروزه کاربرد دارن) و ميخواستم.
با تشکر.
می شه یه نفر لطف کنه یه کتاب در مورد اساطیر ایران باستان(ایزدان) که تو گات ها و یشر های اوستا در موردشون توضیح داده شده بهم معرفی کنه؟
دوستان عزیز من برای پایان نامه ی دانشگام نیاز به نقد اشعار دکتر هوشنگ ابتهاج دارم!
ممنون می شم برام بذارین!
واقعا ضروریه!
از همه ممنون!:20:
دوستان اگه ممکنه 3 صفحه اول از کتاب خوشه های خشم جان اشتاین بک The Grapes of Wrath رو به زبان انگلیسی برام بذارید . فقط فوری . ممنون میشم .