یعنی چه ! من اینجا یه مقاله + نظر خودم درباره ی آمدن خانم ها به قرار رو نوشته بودم و یکی از مدیران لطف کردن و اون رو راحت پاک نمودن !!! خوب حداقل یه خبری , پیغامی چیزی بدین !
Printable View
یعنی چه ! من اینجا یه مقاله + نظر خودم درباره ی آمدن خانم ها به قرار رو نوشته بودم و یکی از مدیران لطف کردن و اون رو راحت پاک نمودن !!! خوب حداقل یه خبری , پیغامی چیزی بدین !
یه مدیری چیزی از مشهد پیدا نمی شه یک قرار بذاره اگه پیدا شد پیشنهاد میدم توی پارک ملت قرار بذاره
saghy جان سلام
نظر خاصي در اين مورد داريد؟ هر نظري كه باعث بهتر شدن قرارهاي ملاقات بشه مورد استقبال قرار خواهد گرفت.
سلام به همه دوستان منم ميخوام تو قرار بعدي بيام اگه بگيد چطور ممنون ميشم
عليرضا جان سلام
خيلي خوشحال مي شيم كه شما هم در قرار تشريف بياوريد.
شما آخرين پنج شنبه هر ماه ساعت 16 در پارك لاله حضور داشته باشيد. درب پارك لاله كه در تقاطع بلوار كشاورز و خيابان كارگر واقع است - در كنار حوضي كه مجسمه ابوريحان بيروني داخلش است.
اي بابا مشهدي هاي عزيز كجاييد من از همين جا امادگي خودم و 3 نفر از دوستام رو اعلام مي كنم فقط زودتر تا ترم جديد دانشگاه ها شروع نشده
آقا اگه ما قرار بعدي بيايم الافي كه نداره؟؟؟ يه دو سال بشينيم آخرش دو نفر بيان ها؟
lovelyman جان سلام
نه خيالت راحت باشه. اين دفعه داريم يه كاري مي كنيم كه خيلي بيشتر از دفعات قبل بيان بچه ها.
آقا پس هر كي مي تونه بياد بابا واسه 3 ساعت نا قابل روز جمعه خرخوني رو به زارين كنار:happy: منم تمام سعيم رو ميكنم آقا يه سوال ديگه من از الان مگم فوتبالم خوب نيست اون جا دبه نكنين
واسه منه 14 ساله جا بزارين
همونی که به منو کمال گفتی !!نقل قول:
نوشته شده توسط Mehdi_Best