متاسفانه داستان تایپ شده دیگری ندارم از اینکه نظرت را گفتی متشکرم منم از سایمن خوشم می اومد و فکر کنم
حق با توست شخصت پردازی رانده شدگان سالم تر وواقعی تر بود.بازم متشکرم که بخاطر من عضو شدی
Printable View
متاسفانه داستان تایپ شده دیگری ندارم از اینکه نظرت را گفتی متشکرم منم از سایمن خوشم می اومد و فکر کنم
حق با توست شخصت پردازی رانده شدگان سالم تر وواقعی تر بود.بازم متشکرم که بخاطر من عضو شدی
سلام
خواهش مي كنم
داستان رز سفيد چي ؟
اما به هر حال ازت ممنونم
متاسفانه رز سفید را تایپ نکردم(هنوز!)چون اولین کتابم بود نیاز به تعمیر داشت موند!
هی بچه ها...گروه ترانه ها کتاب رانده شدگان رو هم برداشته به همه می فرسته ...خوشحال شدم لااقل اینطوری
کتابم رو خیلی ها می خونند...نمی دونم چرا اومدم و اینو گفتم!!؟؟؟خواستم خبرداده باشم...کجایید شما؟؟؟؟؟
ما هستیم
خوشحالم که داستانت تو روزمیل گروه ترانه ها گذاشته شده
این جوری خیلی ها باهات اشنا می شن
دست اقا سعید(مدیر گروه) درد نکنه:دی
راستی از داستان جدید خبری نیست؟
یکی دیگه شروع کردم همونی که می گفتم بیشتر از بیست نفر شخصیت اصلی داره و دارم به سختی ادامه می دم
اما تجربه جالب و متفاوتی چون دارم طرز رئالیسم می نویسم راستی هر کس موضوع جالبی داره بنویسه بلکه کمکی
به من شد
سلام
خوبی
می خواستم ازت اجازه بگیرم اگه قبول کنی داستانهات را توی یکی سایت ها بگذارم
نظرت چی؟
خوب اگه به اسم من بذاری مشکلی نیست من در هر صورت اینجا گذاشتم همه بخونند فقط خوشحال می شم اگهنقل قول:
آدرس ایمیل منم بذاری تا اگه سوالی داشتند از من بپرسند آدرس ایمیل من اینه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام عزیز
به اسم شما ومنبع سایت می گذارم
می دانم که بچه ها عا شقش می شوند
با تشکر
اما لینک سایت رو به ما هم بده ببینیم چطور جاییه!!!!!!!!!!