چند وقت پيش زبان گوشي رو يه جا تغيير دادم
گوشي ريسيت شد زبان گوشي فارسي شد
حالا ميخوام دوباره به انگليسي بر گردونم
يادم نمياد كجاي منو بود
يكي لطف كنه ادرس تغيير زبان رو هم در منوي فارسي هم انگليسي بزاره
مرسي
Printable View
چند وقت پيش زبان گوشي رو يه جا تغيير دادم
گوشي ريسيت شد زبان گوشي فارسي شد
حالا ميخوام دوباره به انگليسي بر گردونم
يادم نمياد كجاي منو بود
يكي لطف كنه ادرس تغيير زبان رو هم در منوي فارسي هم انگليسي بزاره
مرسي
سلام عزیزان از همه دوستانی که گوشی 5700 دارن ازشون خواهش دارم هر نرم افزار یا بازی یا هر چیز دیگه که رو گوشیشون نصب میکنن و جواب میده بزارن تا بقیه هم از سردرگمی در بیان من خودم برا نرم افزار افیس و پی دی اف که به گوشیم بخوره همه جارو گشتم ولی به نتیجه نرسیدم در ضمن چند تا بازی خوب هم میخوام تو گوشی بریزم ولی متاسفانه دقیق نمیدونم که کدوم بازی ها به گوشی میخوره اگه اقایون بتونن نرم افزارهایی رو که رو گوشیشون تست کردن اینجا بزارن که بقیه هم استفاده کنن خیلی خوب میشه از همگی ممنونم که منو در خرید گوشی راهنمایی کردن به نظرم با این قیمتا همچی گوشی گیر نمیاد. باتشکر از همه
من پی دی اف ریدر رو از قسمت نرم افزارهای کاربردی برای سری 60 ورزن 3 و بازیها رو از تاپیک تمام بازیهای موجود در پی سی ورلد دانلود کردم.مانند بازی اسفالت 2 یا pgr .
در همون تاپیک نرم افزارهای کاربردی برای سری 60 ورزن 3 میتونی افیس رو هم پیدا کنی .البته نرم افزار افیس باید ساین بشه که اون هم کار بیلچه جان هست.
شهاب جان شما ان73 دارید برای تغییر زبان ان73 باید به کلوپ ان73 برید.من دارم گیج میشم با کارهای شما .!!ولی به هر حال نشانی منوی تغییر زبان 5700 رو میگم:ابتدا برو تو ستینگز سپس برو تو فون ستینگز و سپس برو تو پرسونالیز بعد برو تو لنگوییج.البته منظورتون از زبان فارسی چی بود؟؟من زبان فارسی ندارم!!دوستان راهنمایی کنید.شاید گوشی شما رو دست کاری کردند که زبان فارسی داره+1000 عیب دیگه؟؟؟!!!خواهشا شهاب جان راهنمایی کن!
فیلم بردارای 1 ساعت .وقتی پایینشو میچرخونی جفت بلند گو میره سمت چپ گوشی .صدای سه بعدی اش معرکه است موقعی که هندسفری رو میزنی
rainysky50 یعنی اگه تو گوشی زبان فارسی داشته باشه یعنی دستکاری شده ؟
mg74 جان مگه شما هم زبان فارسی رو داره؟؟؟؟
سلام ببینین دوستان گلم اسم من هوتی هستش نه هاتی هوتی رو به صورت فانتزی نوشتم ( قابل توجه دوست گلم rainysky50 )
خوب بیریم سراغ اصل مطلب دوستان گل گوشی های مجارستانی زبان فارسی ندارن چینیاشو نمی دونم
اگه واسه هر کسی داشته باشه یا واسش ثبلا نصب کردن یا گوشیش چینی و یا خدایی نکرد دست دوم بهش انداختن
فعلا...
هاتی جان ببخشید به خاطر اشتباه من در تلفظ اسم شما. ...هاتی جان من هم به شهاب جان میگم که اگه گوشیش زبان فارسی داره پس مطمئنا قبلا کسی براش نصب کرده.چون گوشی شهاب جان نیز مجارستانی هست.