آقا یه جیزی شما عصبی که نیستینقل قول:
هان؟
آره اون جواب میده
موفق باشی
Printable View
آقا یه جیزی شما عصبی که نیستینقل قول:
هان؟
آره اون جواب میده
موفق باشی
آقا ماهی یه سوالی داشتم اونم این بود که از پشه ایدز انتقال می یابد
برای کم کردن کلسترول خون چه ماده غذایی مفیدتره ( 100% کم می کنه )
نه اتفاقآ من اصلآ آدم عصبی نیستم اتفاقآ بر عکس!!!نقل قول:
نوشته شده توسط ali reza majidi 14 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ابتدا لازم می دونم از کمک علی رضای عزیز در جواب دادن به سوال ها تشکر کنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست گرامی، هدف من از گفتن این که این دارو عوارض دارد این نبود که شما از مصرف آن بترسید، هدفم این بود که اگر دارو را گرفتید احتیاط کنید و حتما در دوران مصرف آن آزمایشاتی را که پزشک درخواست می کند انجام بدهید. شک نکنید که آکوتان راه حل بسیار موثری برای درمان جوش های غروری است که به درمان های دیگر جواب نداده اند.نقل قول:
موفق باشید. :)
سلام. خوبید؟نقل قول:
اگر این جوش ها که روی صورت شما در اومده عمدتا در محلی هستند که پزشک متخصص پوست خال قبلی شما رو در آورده، ممکنه این جوش ها به دلیل عوارض روشی باشه که برای برداشتن خال استفاده شده است. البته این فقط یه احتماله و ضایعه پوستی شما باید توسط خود ایشون به دقت معاینه بشه. لطفا برای بررسی ضایعه به خود ایشون مراجعه کنید.
امیدوارم همیشه سلامت باشید. :)
سلام مجدد.نقل قول:
پزشک عمومی می تونه به شما کمک کنه، ولی اگر همونطور که می فرمائید از مصرف داروهای معمولی نتیجه چندانی نگرفته اید، داروهای ترکیبی یا تخصصی که یک پزشک متخصص به شما توصیه می کنه (پوست) بهتون کمک بیشتری می کنه.
با سلام خدمت شما.نقل قول:
به نظر من اولین کاری که شما می کنید رعایت بهداشت کامل دهان و دندان از جمله مسواک زدن هر روز صبح پس از بیدار شدن و هر شب موقع خواب است.
اگر چنانچه این کار رو می کنید، ولی باز هم مشکل بوی بد دهان دارید، به احتمال بسیار زیاد با یک مراجعه دندانپزشکی و رسیدگی به وضع دندانهای خراب احتمالی مشکلتون کاملا حل میشه.
مشکلات واقعا نادری نیز هستند که می تونند بوی دهان ایجاد کنند، از قبیل مشکلات و بیماری های متابولیک و یا وجود آبسه های بی هوازی در محل هایی که جلوی چشم نیستند، یا بیماری های کبدی، کلیوی، وجود دیورتیکول زنکر که از بیماری های نادر مری است، و و و ...
علل واقعا متعددی هست، ولی اکثر اونها بسیار نادر هستند و احتمال زیادی دارد که با همون رغایت بهداشت دندان و رسیدگی به دندان های خراب مشکل شما حل شود.
موفق باشید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به شما دوست گرامی.نقل قول:
هر چند انواعی از سنگ های کلیه هستند که در اثر بیماری های خاصی ایجاد می شوند و رژیم دخالتی در آنها ندارد، ولی در اکثر موارد سنگ کلیه، رژیم پر کلسیم، از عوامل مهم ایجادکننده سنگ است. ابی که در شهر شما وجود دارد متاسفانه دارای مقدار زیادی املاح است و چنین آبی قطعا می تواند عامل ایجاد سنگ خصوصا در فرد مستعد برای این بیماری باشد.
درسته که ما آب رو از طریق تزریق وارد بدن نمی کنیم، ولی بدن دو راه عمده و مهم برای دفع مواد اضافی دارد: ادرار و مدفوع. وقتی کلسیم ورودی زیاد باشد جذب آن از روده هم بیشتر است و بعد مقدارش در خون زیاد می شود و کلیه ها هم هر چیز اضافی خون را در ادرار می ریزند! بنابراین ادرار پر کلسیم می شود و این یعنی افزایش خطر سنگ.
برای جلوگیری از این خطر همونطور که همکار عزیزم گفتند، بهترین راه مصرف آب معدنی است.
در ضمن برخی از شرکت هایی هم که پارچ های تصفیه آب تولید می کنند ادعا می کنند که این پارچ ها مواد آهکی (کلسیمی) آب مصرفی رو کاهش می دهند. البته متاسفانه من جایی مطلب علمی در مورد این که این پارچ ها واقعا از این لحاظ قابل اعتماد هستند یا نه نشنیدم و نمی دونم که چقدر میشه به این ادعا اطمینان کرد. شاید بتونید خودتون از طریق همین فیلتری که دارید این پارچ ها رو یه آزمایش بکنید!! ;)
این نکته رو هم بگم که آب تهران خودمون هم که یه موقعی بهترین آب دنیا بود، ظاهرا الآن کلسیم بالایی دارد و برخی از دوستان پزشک من، آب شرب خودشون رو به صورت آب معدنی از مغازه ها می خرند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای شما آرزوی سلامت دارم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتفاقا این موضوع سوال جالبی است و خیلی ها این سوال رو می پرسند. در پاسخ باید گفت که هر چند برخی بیماری ها با مقدار کم خون انتقالی از طریق نیش پشه ایجاد می شوند، ولی جواب این سوال در مورد ایدز منفی است، و دلایل آن متعدد:نقل قول:
نوشته شده توسط ali reza majidi 14 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1. تعداد ویروسی که از این طریق منتقل می شود برای ایجاد Infective Dose لازم برای انتقال بیماری، کافی نیست.
2. ویروس ایدز ویروس بسیار کم مقاومتی است و اگرچه در بدن انسان زنده می مونه، ولی در بیرون بدن شانس زیادی برای ادامه حیات نداره و زود غیرفعال میشه.
3. در بزاق پشه یک ماده شیمیایی است که ویروس رو غیرفعال می کنه (البته این آخری رو در منابع علمی نخوندم و جزو شنیده هام است).
با سلام به شما دوست گرامی.نقل قول:
چندین توصیه می کنم که برای کاهش کلسترول خون اونها رو حتما رعایت کنید:
1. از همین الآن به خودتون عادت بدید که مصرف غذاهای گیاهی و گوشت های دریایی رو افزایش و مصرف گوشت های حیوانی و چربی رو کاهش بدید، خصوصا از مصرف زیاده از حد غذاهایی که به عنوان غذاهای پرچربی شناخته می شوند، از قبیل خورش، آبگوشت، کله پاچه، و غذاهای سرخ کردنی خودداری کنید.
پرهیز کار سختیه، ولی یادتون باشه قرار نیست مصرف غذاهایی که دوست دارید رو کاملا قطع کنید، فقط تا حد امکان کمتر مصرف کنید و از مصرف بی رویه غذاهای چرب علی رغم خوش مزه بودنشون بپرهیزید. :)
2. هر زمان که مجبور شدید غذای چربی مصرف کنید، از مواد غذایی دارای فیبر زیاد همراه اون استفاده کنید. مثلا خورش رو با سبزی فراوان مصرف کنید، چون ثابت شده جلوی جذب چربی غذا توسط روده ها رو می گیره.
3. برخی مواد غذایی در کاهش چربی خون خصوصا کلسترول اثر دارند: این مواد عبارتند از سیر (به شکل خود سبزی سیر، نه ماست پرچرب موسیر و چیپس و ...!!! ;) )، سبزیجات و مرکبات، و همچنین آجیل و دانه های گیاهی (Nuts).
4. لاغری، قطعا در کاهش چربی خون و تبدیل چربی مضر خون به چربی مفید اثر دارد.
5. ورزش، خصوصا از نوع هوازی (Aerobic) - یعنی ورزش های استقامتی که ضربان قلب رو بالا می برند - علاوه بر فواید دیگر، در کنترل چربی خون هم موثرند.
6. هر چند ممکنه کار سختی باشه، ولی سعی کنید در حد امکان زندگی کم استرسی داشته باشید، زیرا هورمون های استرس از قبیل آدرنالین می توانند کلسترول خون را بالا ببرند.
7. اکثر پزشکان و متخصصان تغذیه امروزه اعتقاد دارند که خوردن 6-5 وعده غذایی کوچک در روز (و حتی همون هله هوله خوری خودمون!!) بسیار بهتر از خوردن سه وعده بزرگ و سنگین است. اگر شما از اون آدم هایی هستید که به خودتون گرسنگی می دید و بعد سه وعده غذایی تون رو سنگین می خورید، بهتره این کار رو کنار بگذارید.
8. سیگار باعث افزایش چربی خون میشه. سعی کنید سیگار رو کم یا قطع کنید.
9. همونطور که می دونید استفاده از برخی روغن ها که حاوی روغن اشباع شده فراوانی هستند، از قبیل روغن های حیوانی و روغن جامد اثر بدی در میزان چربی خون و همچنین نوع چربی خون می گذاره. پس بهتره از روغنی که از دانه های گیاهی تهیه شده استفاده کنید.
برای شما آرزوی موفقیت دارم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان عزیزم!
از اونجایی که بنده امسال اسفند ماه امتحان تخصص دارم که از مهمترین امتحانات هر پزشکی است، طبق برنامه ای که با دوستم تنظیم کرده ایم از فردا به طور جدی درس خوندن برای این امتحان رو شروع خواهیم کرد. لذا ممکنه فقط روزی نیم الی یک ساعت برای تمامی کارهای اینترنتیم وقت داشته باشم و خیلی کم بتونم به سوالات دیگه اینجا پاسخ بدهم.
چنانچه سوالی در این تاپیک می پرسید اگر همکار عزیزم آقا علی رضا یا همکاران دیگر فروم به سوالتون پاسخ ندادند صبر کنید تا پزشک عزیز انجمن آقای Sector-0 از محل کارشون برگردند و سوالتون رو پاسخ بدهند که طبق امضای ایشون ممکنه کمی طول بکشه.
از همکاری همه تون ممنونم.
برای همه دوستان عزیزم آرزوی موفقیت و تندستی می کنم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام اگه کسی سوالی در مورد دندانپزشکی داره خوشحال می شم کمک کنم
آقا از توضیحات شما ممنون و سپاس گذارم
آقا موفق باشینقل قول:
اگه تخصص قبول شدین ما رو از یاد نبرین
سلام:
ميخواستم ببينم كه اساس كار شامپو کتوکونازول چيه؟مثلا من شنيدم كه كف فوق العاده اي ميكنه...ميخواستم ببينم كه ايا اگر موهاي من كه چربي فوق العاده و شوره و ريزش داره رو ميتونم با اين شامپو برطرف كنم؟
ممنون