یک سوال،وقتی با نرم افزارMyPhoneExplorer می خوام اس ام اس به گوشی بفرستم،وقتی تو گوشی باز می کنم،اول اس ام اس این طوری است(....)بعد هم ادامه اس ام اس را نشان می دهد،اس ام اس را کامل هم نشان نمی دهد.لطفا راهنمایی کنید.:46: :20: :46: :20: :41:
Printable View
یک سوال،وقتی با نرم افزارMyPhoneExplorer می خوام اس ام اس به گوشی بفرستم،وقتی تو گوشی باز می کنم،اول اس ام اس این طوری است(....)بعد هم ادامه اس ام اس را نشان می دهد،اس ام اس را کامل هم نشان نمی دهد.لطفا راهنمایی کنید.:46: :20: :46: :20: :41:
دلیلش اینه که تعداد کاراکتر هایی که برای اس ام اس تون نوشتین بیشتر از یک اس ام اس بوده...واسه همینه که اینج.ری نشون می ده...اگه SMS ایی که می خواهی بزنی..می بینی بیشتر از یک sms می شه مثلا به اندازه ی 2 تا sms می شه...باید sms ات رو به 2 قسمت تقسیم کنی....تا جایی که مربوط می شه به یک sms رو بنویس...بعد سند کن تو draft گوشیت...حالا ادامش رو هم به صورت یه sms مجزا دیگه بنویس و دوباره سند کن به draft گوشیت...بعدشم که معلومه دیگه....پشت سر هم سندشون کن به هر کی که مورد نظرتهنقل قول:
شاد باشید:20:
ولی قبلا که هر چه قدر اس ام اس بود کامل می فرستاد،تازگی این طوری شده.:21:نقل قول:
اینو نمی دونم :18: مال من که از اول همین جوری بوده و هستنقل قول:
استاندارد چینش حروف در صفحه کلید QWERTY
استاندارد چینش حروف در صفحه کلید که ۶ حرف بالائی آن در سمت چپ به ترتیب Q,W,E,R,T,Y می باشند ، این نوع چینش در مورد برخی از تلفن های همراه که صفحه کلید دارند نیز صدق می کند .
نمونش همین پی 1 که به تازگی معرفی شده از این استاندارد برخوردار هست:20:
قلم Stylus
قلم مخصوص کار با موبایل هائی که صفحه نمایشگر لمسی دارند (مانند P۸۰۰,P۹۰۰,P۹۱۰ )
شاد باشید:20:
سلام وقتي يه گوشي ميخواد بخره نگاه ميكونه مي بينه سريال گوشي و قوطي وپشت گوشي يكي است از كجا بدونه سريال چنج نيست .ايا بايد اپديتش كرد تا بفهمي يا راه ديگه اي داره ؟
ليديز اند جنتلمنز لطفا اينا يعني چي؟
» IMSI number
» SIM number
» ISPC number
مطمئني اين سوال رو موقعي ميپرسه كه رجيستر نشده باشه؟ بعيده!!!! . اين موقعي پرسيده ميشه كه برنامه جاوا بخواد به اطلاعاتي از گوشي دست پيدا كنه و توشون تغيير بده كه اون دسترسي به صورت پيش فرض تعريف نشده باشه و خطر آسيب رسوندن داشته باشه.نقل قول:
البته اين كار فقط با كامپوتر امكان پذيره و از طريق خود گوشي نميشه پسوند يك فايل رو عوض كرد و به يه چيز ديگه تغييرش داد . ( اما براي فايلهايي كه پسوند نداره ميشه پسوند گذاشت)
بله الان خیلی جاها لیبل ها رو اسکن می کنن...تنها راه برای اطمینان حاصل کردن....ا÷دیت کردن یا فلش کردن گوشی هست و بس...:13:نقل قول:
نه مهدی جان مطمئنم....با mobyexplorerخیلی راحت طبق مطالبی که گفتم...میشه ÷سوند فایل رو تغییر داد...البته تا حدی منظور منو بد متوجه شدی....نقل قول:
تغییر ÷سوند به شکلی که یک فایل به نوع دیگه ایی که قابلیت خواندن رو داشته باشه فقط با pc انجام می شه و بس...حرف اینجا بود که می خواهیم یه فایل از دسترس عموم خارج بشه...منم گفتم با این برنامه میشه ÷سوند فایل رو عوض کرد که به یه ÷سوند ناشناس تبدیل بشه...وقتی نرم افزار گوشی با ین ÷سوند عجیب غریب مواجه می شه...چون ناشناسه براش(حتی pc هم همین طوره)اون رو ناخوانا نمایش می ده....و این همون چیزی بود که ما می خواستیم...یعنی خارج شدنش از دسترس عموم...هر وقتم خواستیم نمایش داده بشه...میری و ÷سوند واقیش رو بهش می دی تا خوانا بشه
راستی در باره ی اون سوالت هم به زودی جواب می دم...کمی صبر سحر نزدیک است:20:
:10: سلام به همه ی بروبکس فروم بازِ گل:11:
آقا مشاوره میخوااام:31: .... خییییلی اورژانسی!!!!!!!!!!
به نظر شما قیمت گوشی تو جنوب شرق آسیا(مخصوصاُ چین) چه جوریااااست؟؟؟:21:
کسی اطلاعیی داره؟؟ سایتی در این مورد هست؟؟:20:
اصلاُ به صرفه هست آوردنش؟؟؟ مخابرات و گمرک بامبول در نیارن ؟؟؟؟:13: