دوستان عزیز لطفا راهنمای کنید
Printable View
دوستان عزیز لطفا راهنمای کنید
یعنی هیچ کس راجب این گوشی اطلاعاتی نداره!!!
.
سلام.
یه گوشی s5200 سامسونگ دارم که وقتی روشنش میکنم کد دستگاه رو میخواد. کد کارخانه ای این مدل گوشی چیه؟ این گوشیو گرفتم برای کسی تعمیرش کنم. وقتی روشن کردم تقاضای کد میکنه. صاحب دستگاه میگه براش کد نذاشتم.
کسی میتونه کمک کنه؟
با سلام
مدل گوشیم galaxi s5830 است.
وقتی دارم نقشه ها رو با اینترنت روی GPS بررسی میکنم، یدفه نت GPS قطع میشه و بعد از اون هرچی GPS را باز میکنم آنلاین نمیشه. این در حالی استکه Wi Fi گوشی وصله و آوردن صفحات وب مشکلی نداره! :wac:
کسی میدونه مشکل از کجاست؟!؟!
نقل قول:
در مورد زنگ اس ام اس
روی گوشی نوکیا X6 هر چی گشتم نتونستم زنگ اس ام اسشو پیدا کنم. تا اینکه دیدم داخل تنظیمات پروفایل شخصی گوشی بود. شاید گوشی شما هم همینطور باشه.
امیدوارم بتونم کمکی کرده باشم.
راستی اینم توی سایت موبایلستان دیدم:
باید در sd card خود یه فولدر به اسم media بسازید و در داخل اون 3 فولدر با اسم های
Alarms وRingtones و Notifications بسازید
فولدر Alarms برای اهنگ های هشدار هستش
فولدر Ringtones برای اهنگ زنگ تماس هستش
فوادر Notifications برای اهنگ اس ام اس و فایل های دریافتی بلوتوث هستش
خوب حالا ھر زنگی که دوست داشتین برای ھر قسمت خواستین بزارین توی این پوشه ھا و گوشی را ریست کنید:dw:
کسی نیست جواب سوالمو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟
آقا جواب منو نمیدین؟
گوشی s5200 رمز کارخونه ای یا رمز مادر یا رمز پدر و ... نداره. قفل شده رمز دستگاه رو میخواد.
یا ایها الذین امنوا جواب منو بدین.
سلام من گوشیE250دارم رمز گوشی رو فراموش کردم چطور میتونم پیداش کنم ممنونم کمکم کنید
تا جایی که من میدونم و خودم راجبش تحقیق کردم و تو سایت ها دیدم I نداشته و بهترین و با کیفترین گوشی دو سیم کارته در بین گوشی های دو سیم کارته هست یه مدل پایین تر هم داره 5722 که کوچکتر از این هست و این مدل نسبت به مدلهای دیگه برندهای نوکیا و ال جی و سامسونگ بهترین و زیباترین برند دو سیم کارته هست.. من تا به الان نزدیک به 10 مدل دو سیم کارته بهم معرفی شده که هیچکدوم ظاهر و کارایی این 7722 رو نداشتند و اکثریت رو این گوشی نظر میدن .. وقتی b7722i رو سرچ میکنم بازم همین اطلاعات 7722 پیدا میشه..نقل قول: