دوستان حل سوالات دیفرانسیل و انتگرال شهشهانی رو از کجا میشه گیر آورد؟
دوستان حل سوالات دیفرانسیل و انتگرال شهشهانی رو از کجا میشه گیر آورد؟
هیشکی نمی دونه؟نقل قول:
سلام خدمت دوستان عزیز
من دنبال دو تا کتاب خوب در زمینه ریاضیات میگردم که گفتم از دوستان راهنمایی بگیرم.
یه کتاب در مورد انتگرال میخاستم در واقع یه کتابی میخام که مبحث انتگرال را از سطوح مقدماتی و ابتدایی تا سطح پیشرفته و تخصصی آموزش بده و بعد از مطالعه کتاب بتونم هر نوه انتگرالی را که بهم بدم بتونم حلش کنم البته اگه به زبان فارسی باشه بهتره ولی اگه انگلیسی هم شد مشکلی نداره فقط اگه لینکش رو دارید قرار بدید و اسم کتاب را بصورت کامل همراه با نویسنده اش بگید.
یه کتاب دیگه در مورد مثلثات و روشهای محاسبه مثلثات میخام که باز از سطح مقدماتی و ابتدایی تا سطح پیشرفته را اموزش بده همراه با نام نویسنده و در صورت امکان لینک دانلود.
با تشکر ا
سلام
از دوستان کسی نیست که منو راهنمایی کنه خیلی ضروریه.
با تشکر
چی شد پس چرا کسی راهنمایی نمیکنه.
من منتظر راهنمایی شما هستم.
با سلام
من دارم خودما براي امتحانات فراگير اماده ميكنم
ولي با توجه به اينكه من دو سال پيش فوق ديپلم گرفتم و از اون روز تا حالا دوگوله اكبند مونده
تمام رياضيو يادم رفته و الان موندم
با حد و مشتق و انتگرال چي كار كنم
ميخواستم ببينم ميشه يه كتا يا هر منبعي در اينترنت معرفي كنيد كه اين موضوعات رو به طور اسون و خيلي روون گفته باشه
ممنون
کسی اموزش پس دی اف داره ؟!
واسه کتاب درسی !
سلام
برای ریاضی عمومی 1 چه کتابی خوبه که بصورت خیلی ساده مباحث رو گفته باشه
سلام
PDF کتاب ریاضیات گسسته گریمالدی به زبان فارسی موجود هست ؟
سلام خدمت دوستان عزیز
من دنبال دو تا کتاب خوب در زمینه ریاضیات میگردم که گفتم از دوستان راهنمایی بگیرم.
یه کتاب در مورد انتگرال میخاستم در واقع یه کتابی میخام که مبحث انتگرال را از سطوح مقدماتی و ابتدایی تا سطح پیشرفته و تخصصی آموزش بده و بعد از مطالعه کتاب بتونم هر نوه انتگرالی را که بهم بدم بتونم حلش کنم البته اگه به زبان فارسی باشه بهتره ولی اگه انگلیسی هم شد مشکلی نداره فقط اگه لینکش رو دارید قرار بدید و اسم کتاب را بصورت کامل همراه با نویسنده اش بگید.
یه کتاب دیگه در مورد مثلثات و روشهای محاسبه مثلثات میخام که باز از سطح مقدماتی و ابتدایی تا سطح پیشرفته را اموزش بده همراه با نام نویسنده و در صورت امکان لینک دانلود.