درسته برای ارسال دفترچه باید اقدام کنم . ولی کی اعزام می کنن ؟
اگر غیرانتفاعی قبول شم می تونم از معافیت تحصیلی برخوردار شم و ادامه تحصیل بدم ؟
درسته برای ارسال دفترچه باید اقدام کنم . ولی کی اعزام می کنن ؟
اگر غیرانتفاعی قبول شم می تونم از معافیت تحصیلی برخوردار شم و ادامه تحصیل بدم ؟
چون الان سرباز به اندازه کافی زیاد هستش . احتمالا حداقل تا 7 یا 8 ماه دیگه بزنند . البته برای دیپلمه ها خیلی زیاد معلوم نمی کنه .نقل قول:
اما برای لیسانس و فوق لیسانس و دکترا اکثرا اعزامشون را بعد از 9 ماه حتی بعضی ها را بیشتر از یک سال می زنند .
اکثر دوستام که لیسانس بودن و اعزام شدن از زمانی که دفترچه فرستادن هیچ کدومشون را کمتر از 9 ماه نزدن . حتی جالبه بگم یکی از دوستام را یکسال و 4 ماه زده بودن
شما حتما برای مطمئن شدن از این که بعد از ارسال دفترچه ایا میتونید یک سال دیگه تمدید کنید و کنکور بدید و به دانشگاه برید به نظام وظیفه سر بزنید و اطلاعات دقیق بگیرید .
اگه نظام وظیفه هنوز هم اجازه میده که مشمولین یک سال تمدید کنند و برن کنکور بدن این برای شما خیلی خوب هستش . دفترچه را می فرستید و بعد از این که دفترچه اومد میرید نظام وظیفه و اونا یکسال دیگه تمدید می کنید . توی این مدت اگه دانشگاه قبول شدید که هیچ دفترچه خودتون را میدید به دانشگاه ، خود دانشگاه یک کپی از اونا می فرسته به نظام وظیفه و میگه که فلان مشمول توی دانشگاه مشغول به تحصیل هستش .
بعد که شما فارغ التحصیل شدید دوباره یک دفترچه پر می کنید به همراه مدرکی که دانشگاه به شما داده و اونا می فرستید به نظام وظیفه ، و اونها یک تاریخ جدید برای اعزام شما می زنند .
البته همه اینها فقط یک راهنمایی هستش .
موفق باشی :)
اگع کسی متولد شهریور 71باشه تا چه موقع می تونه از کشور خارج بشه؟
یکی نیست سوال منو جواب بده؟؟؟؟؟؟نقل قول:
اگه امسال کنکور قبول نشی شما باید دفترچه خدمت را پر کنید و بفرستید .نقل قول:
بعدش که برگه سبز ( برگه اعزام به خدمت ) اومد باید برید نظام وظیفه و خدمت خودتون را یک سال دیگه تمدید کنید تا بتونید کنکور بدید . ( البته اگه الان هم مثل قبل یکسال خدمت را تمدید کنند . که فکر کنم تمدید می کنند)
اگه تا حالا دفترچه رو نفرستاده باشی غیبت خوردی.نقل قول:
فکر نمی کنم غیبت خورده باشندنقل قول:
به خاطر این که ایشون محصل بودن
کسی نیست جوابه ما رو بده؟نقل قول:
اگه کسی متولد شهریور 71باشه تا چه موقع می تونه از کشور خارج بشه؟
خب رفتن به خارج از کشور برای کسی که هنوز خدمت سربازی نرفته مشکل هستش .نقل قول:
شما برای خارج شدن از کشور به شرطی که محصل باشید و از معافیت تحصیلی استفاده کنید ابتدا باید حداقل 15 میلیون نقد بزاری . سند هم تا جایی که اطلاع دارم قبول نمی کنند . باید پول نقد بزاری
یا حداقل باید 15 میلیون ضمانت بانکی داشته باشی . و این ضمانت بانکی هر کسی نمی تونه باشه باید یک سرمایه دار باشه
یا اینکه یک کسی نظامی معتبر شما را ضمانت کنه .
در ضمن شما باید مشخص کنید که چند روزه قصد دارید برید و برگردید . اگه یک روز اضافه بمونید فراری محسوب می شید و پولت هم توسط دولت نوش جان میشه و دیگه بهت پس داده نمی شه
تازه این قانونها برای کسی هست که بخواد سفرهای زیارتی بره .
اگه سفر شما زیارتی نباشه و خدمت هم نکرده باشید دیگه فکر نمی کنم ویزا هم بدن . و فقط به محصل ها ویزا میدن اون هم فقط برای سفرهای زیارتی .
چون کسایی که 15 میلیون وثیقه میزارن و میرن ، اون طرف اب اینقدر بهشون خوش میگذره که قید 15 میلیون را هم می زنند و دیگه به کشور برنمی گردند .
به خاطر همین دیگه به غیر از محصل به شرطی که خدمت نکرده باشه ویزا داده نمی شه . و به محصل ها هم فقط ویزا برای سفرهای زیارتی داده می شه .
ویزا تا زمانی معتبر هست که توش قید شده باشه شما چند روز قراره اونجا بمونید .
آقا مهدی بسیار ممنون که به سوالات جواب میدید
اگه میشه به سوال منم جواب بدید:
من متولد بهمن 68 هستم
امسال پست کنکوری بودم و پارسال دفترچه مو فرستادم که افتاد واسه بعد از کنکور امسال یعنی 18 مهر 88
حالا میخواستم ببینم اگه من توی یه دانشگاه مثل پیام نور یا غیرانتفاعی قبول شم میتونم سال بعد دوباره کنکور بدم؟
در این مورد هر کی یه چیزی میگه گیج شدم
نظر شما چیه؟
با تشکر