نقل قول:برنامه هفته بعدشونو ندیدم. کسی میدونه عکس العملشون چی بود؟نقل قول:
Printable View
نقل قول:برنامه هفته بعدشونو ندیدم. کسی میدونه عکس العملشون چی بود؟نقل قول:
:27:
دیشب تو سریال بی گناهان
مثلا یارو 4 ساعت جلوی بارون داره فرار می کنه...بعدش که بر می گرده تو هتل،فقط صرتش خیسه
رعد و برقشم که خفن تابلو
تازه...جلال وقتی تو ماشین آصف بود لباسش خشک بود...وقتی اومد تو خونه فقط سر شونه هاش یه کم خیس بود...فکر کنم فضای دوستانشون زیادی گرم بوده:27:
شبکه چهار میون برنامه هاش فیلمی رونشون داد که زن و مرد باهم....!البته شاید نشه اسمش رو سوتی گذاشت و یه جورایی چون این فیلمها از شبکه جمهوری اسلامی ÷خش شده یه مقدار تعجب برانگزه!
یه عکس از اون فیلمه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ، نمی دونم این سوتی رو کسی گذاشته یا نه ! ، حالا من می ذارم ، آی ترکیدم از خنده !!!
برنامه ی + هرچی شما بگین + سعید شیخ زاده ، یک سوتی خراب داد آقا !
می خواست بگه :
آقای پسرهای عزیز و دختر خانوم های گل .
گفتش :
پسر خانوم های عزیز و دختر خانوم های گل .
بابا ترکیدم از خنده ، خیلی باحال بود ، همچین طبیعیش هم کرده بود ...
خیلی باحال بود
سوتی شبکه تهران ..حین پخش wanted اول فروردین
امروز یکی از برنامه های رادیو جوان " مجله دانش " بود . یه برنامه جدی در مورد دانش روز ، مهمان برنامه داشت در مورد تکنولوژی نانو صحبت می کرد که یهو صدا نویز دار شد و موبایل مجری برنامه ( آرزو جعفر پور) زنگ زد ، خانومه که حواسش نبود میکروفونش بازه گفت : ایییی لعنتتتت بر ذاتشش ! بلافاصله هم متوجه شد و معذرت خواست و جمع و جورش کرد !
ميرزايي در گزارش فوتبال ايران-عربستان امروز :
اميدواريم طاعات و عبادات شما مورد درگاه خداوند متعال قرار بگيره !
یه جایی هم می خواست بگه که دروازه بان " بسیار پخته" عمل می کنه ولی کلام درست تو دهنش منعقد نشد و از بسیار فقط سینش رو گفت و در نتیجه حرفی زد که نباید...نقل قول:
خوب حالا این حرفی که نباید میزد چیز بدی در نمیاد
من که هر چی فکر می کنم چیز بدی نمی بینم
حرف بدی نزده
فقط سوتی داده
به لوگو تيم استقلال توجه كنيد
خوب بود ما اینو توی تاپیک استقلال گذاشتیم .....نقل قول:
فعلا" اینجا و یه جای دیگه Paste شده ...... :دی
خوب هر جور نيگاش كني توهين بزرگيه مجيد خان!:27::21:نقل قول:
چند وقت پیش جهانگیر کوثری (مجری برنامه ورزش از نگاه2) با چندتا از کارشناسای ورزشی داشتن در مورد نتایج ضعیف تیمها و نمایندگان فوتبال ایران (تیمهای استقلال-صبا وسپاهان) صحبت میکردند که یک دفعه کوثری رو به تلوزیون کرد و گفت: خوب امیدواریم که نمایندگان فوتبال کشورمون در سالهای بعد بتونن نتایج بهتری بگیرن و افتخاراتی رو برای فوتبال مون به اروغان بیارند (به جای ارغوان) بعد یه دفعه گفت معذرت میخوام به ارغوان بیارن بعد چند ثانیه مکث کرد(متوجه اشتباه دوباره خودش شد که باید میگفته به ارمغان بیارند) بعد هم خودش کلی زد زیر خنده (به حدی که دیگه نمیتو نست حرف بزنه ولی به زور خودشو کنترل کرد) بعدشم با خنده دوباره گفت: معذرت میخوام به ارمغان بیارند :31:
البته اینم بگم ساعت اون موقع تقریبا 2 نصفه شب بود
سریال علوی هم که قبلا می داد خیلی سوتی داشت
اون موقعی که علوی با دستیارش تو ماشین بودن همیشه یه مسیرو طی می کردند و هر دفعه این مسیر چند بار رد می شد اگرم با دقت به این صحنه نگاه کرده باشین می تونستین یه صندوق صدقه آبی رو کنار خیابون ببینید!!!!!مثلا زمان فیلم دهه 20 ولی صندوق صدقه اونجا چیکار می کنه الله اعلم
سلام
سوتی جالب امروز اخبار جوانه
از یه نمایشگاه داشتن دیدن میکردن به یک بچه 11 ساله رسیدند گفتند از کدوم قسمت خیلی استفاده کردی و جالب بود پسره گفت قسمت کامیوتر چون خیلی gtaو فوتبال بازی کردیم
حالا خودشون میگنgtaممنوعه
خاک بر سرشون
ممنون از شما ...
یه سوتی مال ماه رمضون چند سال پیش
اگه قبلا گفتم یا گفته شده بگید تا .... چون تا حالا نه جایی دیدم نه شنیدم
یه برنامه مسابقه تلفنی بود که توی برنامه سیما نو جوان پخش می شد این زنه (فکر کنم خانم هاشمی بود فکر کنم )
سوال : هم خانواده های فکر را نام ببرید
پشت خط: .....متفکر .......تفکر .....ااااا ... فاکر
مجری: پس از سرخ شدن " پسرم این چی بود گفتی ؟"
مجری : لحظاتی بعد " قبوله "
البته بگذریم که الان تلوزیون پنگاه سوتی شده و اینجا خلافه سوتی هاشو بگیم
سوتی تو برنامه های زنده خیی زیاده ولی دیگه چرا تو اخبار ؟
سانسور کردنشون هم که تابلو اینقدر زوم میکنه تو صورت طرف که فقط یک چشمش معلومه
البته فاکر هم ، هم خانواده فکر هستش !نقل قول:
در ضمن من چندین نفرو شنیدم که فامیلیشون فاکر بوده به معنای فکر کننده
یه سوتی هم که توی برنامه گلبرگ دادند کلیپش هم پخش شده تو نت
قضیه از این قراره که مجریه میخواست بگه ما دو هفته با شما نیستیم رو به دوربین میگه :
هفته ی دیگه شهادت صدیقه ی طاهره حضرت فاطمه ص هستش و هفته ی بعدش هم رحلت جان گو ز رهبر امت خمینی کبیر ((=
n,sj lkنقل قول:
البته فاکر هم ، هم خانواده فکر هستش !
در ضمن من چندین نفرو شنیدم که فامیلیشون فاکر بوده به معنای فکر کننده
من اشاره کردم به مجری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم وقتی شندیدم اصلا فکرم منحرف نبود ولی فکر این مجریه چرا ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
چند روز پیش که شبکه خبر داشت رای گیری وزیران دولت:41: رو نشون میداد موقع شمارش آرا همه میکروفن ها قطع شده بود و یه جورایی مجلس از حالت رسمی در اومده بود.هی به لاهیجانی میگفتن آقای میگن تو رای ها تقلب شده بفرستیمش کهریزک؟ و همه میزدن زیر خنده تا اینکه یکی اومد و گفت هنوز هم داره تو TV نشونمون میدن.
اینم ویدئوش از یوتیوب!نقل قول:
اینم برای دانلود اگه ضیلتر بشکن ندارید!کد:http://www.youtube.com/v/nu9JhcK5pQI&hl=en&fs=1&rel=0&color1=0x402061&color2=0x9461ca?gl=GB&hl=en-GB
کد:http://www.iranianuk.com/video/show.php?clip=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
اگر ممکنه لینک برای دانلود بدین. لینک اول که مستقیما تمام صفحه پخش میکنه، لینک دوم هم خراب هست
امشب ظرف کمتر از یک ساعت دو تا [نیمچه] سوتی پیدا کردم؛ یکی موقع پخش اخبار ورزشی، ساعت 9 و خرده ای کانال یک که گوینده وقتی میخواست خبر مربوط به بازیهای مقدماتی جام جهانی در اروپا رو گزارش کنه، صفحه نمایش بزرگ پشتش لوگوی لیگ قهرمانانو که زیرش نوشته بود Champions League آورد.
یکی هم وقتی داشت سریال کانال دو رو نشون میداد؛ اولش پنج شیش دفعه زیرنویس کردن که فرداشب پخش نمیشه؛ بعد اواخر سریال هی چند بار زیرنویس کردن که با عرض پوزش سریال، فرداشب ساعت 21:45
البته استاد سوتی هم شب گذشته گزارش فوتبال صربستان-فرانسه رو بر عهده داشت که اگه دقت کرده بودم، موارد بهتری برای ذکر کردن در اینجا پیدا میشد احتمالا.
دیروز رادیو جوان به رسم ایام شهادت بین گفته های مجری برنامه ( نمیدونم چرا برنامه ایی بود ) موسیقی بدون کلام غمناک پخش میکرد ! یکی از موزیک ها برام آشنا بود دقت کردم متوجه شدم موسیقی بدون کلام آهنگ " Frozen " مدوناست ! جالب بود مدونا و شهادت و ...
منم یه برنامه سحرگاهی تلویزیون رو یکی دو بار دیدم با فضای معنوی روحانی که آهنگ Hurt از Aguilera رو پخش میکرد، احتمالا بعضی سحرها پخش میکنه...
سالهای قبل هم برنامه سخنرانی مذهبی کانال یک پخش میکردن که تیتراژ آخرش آهنگ My Immortal بود
ماه عسل هم دو سه سال قبل توی وله هاش یه آهنگ عربی معروف از یکی از خواننده های زن عرب رو پخش میکرد که اسمشو نمیدونم [ولی همیشه دوست داشتم آهنگشو داشته باشم]
الان توی یه برنامه با موضوع پلیس راهنمایی و رانندگی و اینا یه سوال مطرح کردن که متنش این بود ( خیلی بزرگ هم نوشته بودن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
کدامیک از موارد زیر در کاهش آسیبهای کردن تاثیر بیشتری دارد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طرف هم از روش میخوند تا رسید به کلمه کردن ( گردن ) موند توش دیگه هیچی نگفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند وقت پیش قبل از ظهر بود... یه برنامه تو شبکه چهار میداد... شخصا زیاد شبکه چهار نمیبینم... ولی با تعجب اون برنامه رو نگاه کردم...!! نکته تعجب آمیزش این بود که زیر لوگوی شبکه چهار زده بود زنده، بعد صدا مجری با تصویر فاصله داشت (حدود 2 ثانیه) و نکته جالب اینکه تو اون یه ربعی که من نگاش میکردم، درستش نکردن!(حالا واقعا تو یه برنامه زنده امکان داره که این اتفاق بیوفته؟!!):18::27:
دو قدم مانده به صبح: هنرپيشه اي از امير قويدل تعريف ميكرد :ايشان با هنرمندان بزرگي همكاري داشتند مثل : عزت الله انتظامي؛ علي نصيريان؛.. افتخار همكاري با بنده را هم داشتند...
چند سال پیش مجری اخبار جوانه ها داشت دربارهmp4 صحبت میکردسوتی داد گفت : ام پی تری فور(mp34).
جالب بود تا حالا توجه نکرده بودم
یه ربع پیش (12:15 روز 22/1/89) توی برنامه تصویر زندگی
کارشناس مسایل پزشکی میخواست بگه "پس از نوشیدن آب و دفع ادرار" گفت "پس از نوشیدن ادرار" :31:
ترکیدم از خنده :31: سوتی در حد لالیگا بود
یه چند هفته پیش بود که اخبار ساعت 10 شبکه 3 شروع شد. ما هم 3 نفر در حال تماشا.
طرف اومد گفت: با سلام خدمت بینندگان عزیز هیییییییییییییع, امیدوارم هر جای ایران که هیییییییییییییع. طرف سک سکه اش گرفته بود و کلی قصد خنده داشت و خودش رو به شدت کنترل میکرد. آقا ما رو میگی, همه مون سرخ شده بودیم. گفتم الانه که یه سوتی بزرگ بده و بزنه زیر خنده و بترکه....
تقریبا تا وسطای اخبار سک سکه داشت. بعد از اون نمیدونم چی بهش دادن که حالش خوب شد.
کلیپش هستنقل قول:
من دیدم
اگه میخواید بگید براتون بذارم
آره بذار لطفا. بنظر میاد جالب باشه.
از شاهکارهای ملی !
چطوری این کارو کردن؟ :18::18:
چند دقیقه همین طوری خانومه خوابیده بوده؟:31:
حرف نمی زدن با هم؟:18:
مال کدوم فیلمه؟؟؟