سلامنقل قول:
هیچ راهی نداره
منم همین امروز میخوام دست تو جیبم بکنم یه جوی استیک انالوگ دار بگیرم و بدون هیچ مشکلی بازی کنم
چون منم که دیروز بازی رو خریدم کلا از سیستم کنترل حالم به هم خورد و اصلا بازی کردن لذتی نداشت
Printable View
سلامنقل قول:
هیچ راهی نداره
منم همین امروز میخوام دست تو جیبم بکنم یه جوی استیک انالوگ دار بگیرم و بدون هیچ مشکلی بازی کنم
چون منم که دیروز بازی رو خریدم کلا از سیستم کنترل حالم به هم خورد و اصلا بازی کردن لذتی نداشت
سلام
من دو روزی نبودم به خاطر مشکل اینترنتم که هنوز هم البته حل نشده ....
من این بازی رو خریدم از همونیکه خودتون میدونید (س) . هیچ مشکلی نداره همونیکه Ubi منتشر كرده . گرافیکش از نسخه PS2 بهتره و حتي از موس هم ميشه در بازی استفاده کرد(البته یکم باید باهاش ور رفت که آموزشش در خودش هست) هر کی خواست بگه (خصوصی) تا براش بفرستم هزینه پست رو هم ازش نمیگیرم (دوتا بال پشتم درومد :biggrin: ) البته خودمونی ها رو فقط بهشون تخفیف میدم(کاربرای انجمن) .
آقا یوبی اعلام کرده که تو اروپا و استرالیا 23 و 22 فوریه منتشر می کنه که میشه 15 روز دیگه ولی تو آمریکا 2 ماه دیگه
در ضمن سام فیشر عزیز جدی میگی یا سر کاریه ؟؟؟!!!
من با کسی شوخی ندارم .در ضمن pm بده تاپیک شلوغ نشه .نقل قول:
راست میگی؟نقل قول:
یعنی خود بازی اتوماتیک ماوس را ساپورت میکنه
اگه اینطوره یه ندایی بده
اقای سام فیشر
ایدی ات را بذار که بتونیم pm خصوصی بدیم
من که بازی را میخوام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیدی گفتم ماوس را هم ساپورت میکنه
سام فیشر هم که خودش بازی را خریده و تست کرده
پس حرف من درست بود و دیگه به منبع نیاز نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جناب سام فیشر فکر کنم شرکت سرزمین هم از همن روش استفاده کرده که موس رو به جای Joystick به بازی معرفی میکنن ;) و کار بزرگی هم نکرده هر چی باشه شرکت کپی کنی بازی بیشتر که نیست ;)نقل قول:
سلام.
یه چیزی پیدا کردم توپ
قابلیت اضافه کردن موس به بازی :
فایل رو دانلود کنید ! extract کنید و فایل هارو داخل مسیری که بازی رو نصب کردید کپی کنید بعد فایل loader.exe رو اجرا کرده و روی Run کلیک کنید !
موس به بازی اضافه شد ;)
شرکت سرزمین هم 100% از همین روش استفاده کرده ;)
خوش باشید
در موردgameplayکه میگین افتضاحه من این حرف رو قبول ندارم چون چه بخواین و چه نخواین این بازی قرار نبوده برای pcبیاد ولی اگه 1 gamepadدرست و حسابی (انالوگ دار) بگیرین میبینین که کنترلش عالیه اصلا هم احتیاج بهmouse نداره! به نظر من که خیلی بازی توپیه!!
nvidia جاننقل قول:
این نرم افزار که گذاشتی مثل قبلی که دیگه دور خودش نمی چرخه؟
اگه اینطوری نیست بگو تا دانلود کنیم
این مشکلی نداره دانلود کنید
جالب بود . ممنون
عالی بود.نقل قول:
متاسفانه مردم ایران خیلی ساده لو هستند و حتی در صورتی که خود شرکت هم اعلام کرده 23 فوریه میاد باز خیال می کنند اینطور نیست و زودتر اومده. آخه lملت مسلمان آرم CAPCOM رو برداشتند و جاش Ubisoft رو گذاشتند سه سوت کار هست و استفاده از اون نرم افزاری که Nvidia معرفی کرد هم 2 سوت. فقط هدف کردن تو پاچه مردم هست این وسط!
آقای Nvidia شما patch , trainer یا cheat ای برای این biohazard سراغ ندارید؟ همچین یه جورایی حال نمیده اینجوری. با مسلسل می چسبه.
اين هم براي شما:نقل قول:
اگه لينك كار نكرد اينها رو امتحان كنين( نميدونم همونيه كه كاوه جان گذاشته يا نه):نقل قول:
حتما ويروس يابي كنين چون مثل اينكه يه ويروس بود توي يكيش!کد:http://www.wallpapery.sk/download_file.asp?s=6&id=6592
http://www.wallpapery.sk/download_file.asp?s=6&id=6589
http://www.wallpapery.sk/download_file.asp?s=6&id=6588
http://www.wallpapery.sk/download_file.asp?s=6&id=6587
بچه ها من این بازیو امروز بازی کردم.dvd رو که میزارم مینویسه Biohazard.بلاخره این همون اویل 4 هست یا نه.اگه نیست الکی نشینم بازی کنم؟
ای بابا
عجب گیری کردیما
من که نفهمیدم این بالاخره biohazard هست یا re4
دیگه دارم سکته می زنم
هر کی اطلاعی در این مورد داره بذاره
البته منبعش معتبر باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جواب پست بالايي رو بخونين!
بابا ناراحتی نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم بس که اومدم و رفتم گیج شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه حواسم به جواب پست نبود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دستت درد نکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون. فایل Nvidia حذف شده. 404نقل قول:
فایلهایی هم که شما گفتید. نه ویروسی که نیستند. NFO اشون رو خوندم ظاهرا باید چیزه توپی باشند. فک کنم اصلا همونی باشه که Nvidia گذاشته.
امشب میرم خونه تست می کنم. اینجا کارت گرافیک یوخدی و BioHazarde ای هم موجود نیست. :happy:
بازم ممنون.
;)
** راستی اون تیکه خیلی اول بازی که یه سنگ رو از تپه میندازند پایین بعد باید تند تند Enter رو بزنیم تا فرار کنه. من یه دفعه شانسی رد کردم و بعد از اون هر چقدر هم تند میزنم دیگه نمیشه.
دکمه خاصی رو باید همراه Enter بزنم؟ فکر کنم یه دکمه ای رو شانسی زدم اون موقع. Ctrl بود یا Alt ....
sa3er جان به نظر من یک Joystick آنالوگ بگیر :دی
Nvidia دمت گرم....نرم افزار راه اندازی موس کار داد ...مرسی
به دوستان توصیه می کنم برای لذت بردن از این بازی حتما" یه دسته (ترجیحا" با آنالوگ) بگیرین و بیخود وقت باارزشو با این اضافه کردن موس و... تلف نکنن.مطمئن باشید در ادامه به مشکل خواهید خورد حتی با این راه انداز موس .
یا علی.
نظر منم دقیقا همینه برای اینکه از این بازی لذت ببربن باید gamepadبگیرین با mouseوkeyboardممکنه بتونین بازی کنین ولی لذتی نخواهد داشت و با مشکلات زیادی هم مواجه میشین!نقل قول:
مهدي جان عالي بود .
همش سالم بود .
ولي من يه سايتي ميخوام كه بعد از 45 روز پاك نشه !
Rapidshare پاك ميكنه .
با Undercover موافقم . با كيبورد عذابه !
ولي من لينكي از رپيدشير نذاشتم! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوستان چرا این بازی دمو نداره؟ رفیق من دی وی دی این بازی رو خریده و شروع به بازی کرده ولی هیچ دمویی ندیده. ببینم نسخه PS2 هم فاقد دمو هست؟
خیلی عجیبه چون ubisoft هنوز بازی رو انتشار نداده. نکنه این بازی که الان تو بازاره اصل نیست و به همین دلیل نه دمو داره نه کرک؟؟
طبق تاریخ سایت gamespot اولین نسخه این بازی از طرف ubisoft تو استرالیا و در تاریخ 22 فوریه منتشر میشه. نسخه ی بعدی تو اروپا در 23 فوریه و سپس در امریکای شمالی در تاریخ 2 اپریل منتشر میشه. می تونین در اینجا ببینین: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا تکلیف ما این وسط چیه؟؟ منتظر انتشار نسخه ubisoft باشیم و اونو دانلود کنیم؟؟ من بازیه با دمو می خوام......
یه بدی که داره اینه که نمیشه در حال حرکت شلیک کرد
کارو سخت تر کرده !
کسی این بازی رو بازی کرده تا اخر ؟
اين بازي كي اومده. من تازه اين تاپيك رو ديدم. منظورم نسخه كامپيوتريش هست. كسي تو مشهد ميدونه اومده يا نه چون مشهد شايد حدود چند ماه ديگه بيارن. من كجا گير بيارم. من الان چند سال منتظر اين بازي بودم. ميشه بگين كه چند وقته كه وارد بازار ايران شده چون ميخوام بفهمم كي وارد مشهد ميشه؟
دوستان این بازی با گرافیک 64 اجرا میشه؟
فکر کنم اجرا بشه چون با 128 خیلی خوب میاره .
smahdis جان فکر کنم یه 2 هفته ای بشه .
فکر کنم فروشگاه همینجا داشته باشه .
برای یه بازی برم gamepad بخرم؟ :blush:
من که اهل بازی نیستم فقط این یه دونه بازی رو اونم هر موقع سال به سال ورژن جدیدش بیاد میرم. برای یه بازی که سال به سال آدم میکنه نمیره gamepad بخره.
gamepad برای شما خوبه آقای Undercover-G که 24 ساعته پای دستگاه داری گیم میزنی. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا اینقدر این دموهاش بد کیفیت کار شده شما خیال کردی دمو نیست و خود بازی هست. :happy: شما برو اونجایی که بازی رو نصب کردی و بعد برید تو دایرکتوری Movie می تونید فیلمها رو اجرا کنید. ولی خدایی بعد از چند سال چقدر تنبل بازی دراورند چون معمولا demo ها به فرمت bik تبدیل می شند. اینجوری همه رو میشه دید. در واقع میشه گفت recode چندانی در کار نبوده و فقط تبدیل شده.نقل قول:
در مورد اون تاریخ انتشارت و اینا هم توضیح دادند:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با 64 اجرا می شه ولی صفحه بازی سیاه هست و فقط صدای راه رفتنش Leon رو میشنوی. یعنی عملا اجرا نمی شه دیگه. :happy:نقل قول:
ببین دوست عزیز اگه قرار نسخه یوبی هم باهمین ساختار به بازار عرضه بشه که دیگه چرا اینقدر لفتش میداد همون بهار عرضه کرده بودشنقل قول:
در ضمن طبق این منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به قسمت راه جداگانه که با ادا وانگ بازی میشه 5 قسمت قراره اضافه بشه و اسلحه جدید هم همچنین
در ضمن اگه سه قسمت آخر هم مطالعه کنی میبینی که نوع مکانیک گیم پلی هم تغییر خواهد کرد
بازم میگی نسخه EA با نسخه Ubisoft فرقی نمیکنه !!! ؟؟؟؟
من اين صفحه كه شما دادي رو تا حالا چند بار خوندم. اين تغييراتي كه شما ميگين توي نسخه PS2 هم وجود داشت. اين نسخه اي كه الان پخش شده هم همين چيزها رو داره كه شما ميگين. پس من باز هم ميگم كه نسخه يوبي سافت فرق چنداني با اين نسخه نخواهد داشت.نقل قول:
اين كه چرا يوبي سافت حالا انقدر عقب انداخته اصلا ربطي نداره به اين كه بازي رو داره تغيير ميده. همونطور كه گفتم يوبي سافت اين وسط هيچ كاره هست و فقط بازي رو پخش مي كنه. يوبي سافت يه سياست مالي داره كه حاضره تاريخ عرضه بازيهاش رو عقب بندازه اما سودش متناسب بمونه. همونطوري كه براي اين كه نرخ سودش توي فصلهاي مختلف ثابت بمونه، تاريخ عرضه اسپلينتر سل رو عوض كرد: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين تصميمي هم كه يوبي سافت گرفته كه تاريخ رزيدنت اويل 4 رو عقب ميندازه به خاطر اين هست كه فروش بازيهاي معروف خودش تحت تاثير فروش بازيهاي ديگه اي كه فقط مسئوليت پخش اونها رو داره، قرار نگيره و فروش اونها كم نشه.
آقا کمتر پشت سرم حرف دربیارید چون کمتر میام و نمیتونم از خودم دفاع کنم:biggrin: شما خیلی به خودت مینازی دادا .به غول نرم افزاری ایران هم توهین نکن همین که خیلی از ماها رو از کف درمیاره خیلی . بیشتر پست ها رو دیدم مثل اینکه همه گیج و تو کفن . دوستان خیلی بزرگش کردین بازی مشکلی نداره اول بازی منم با صدای زشتی میگه بایوهازارد ولی همه جاش مینویسه رزیدنت اویل 4 . به جای اینکه پولاتون رو بریزین تو جیب سودجوها بریزین تو جیب من تا براتون بفرستم:biggrin: قبلا هم گقتم واسه دوستان هزینه پست رو حساب نمیکنم شایدم واسه بعضی ها مجانی دادم. در هر حال تا دوتا بالم کنده نشده اگه خواستین بگید. آخرین مهلت تا 3 شنبه ;) :biggrin: .نقل قول:
خريد و فروش توي انجمن ممنوع هست. توي پيغام خصوصي مي تونين اين كار رو بكنين.
این برای من جواب داد:نقل قول:
3
4
4
4
3
4
4
4
3
;)
غول نرم افزاری ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شرکتی که 1 خط اینترنت 1 مگایایت یا 512 داره و بازی و برنامه از اینترنت دانلود میکنه و میزنه رو سی دی و دی وی دی میفروشه غول نرم افزاریه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به نظر من غول بازی کپی کنی خیلی اسم بهتریه واسش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]