ممنون از عکسا... من دنبال یک mp3 player کره ای خوب هستم - تنها مارکی که الان می گن کره ای هست همین m-cody هست.مدل mx-300 ... حدود 120 تومان.. به نظرتون خوبه بگیرم؟
Printable View
ممنون از عکسا... من دنبال یک mp3 player کره ای خوب هستم - تنها مارکی که الان می گن کره ای هست همین m-cody هست.مدل mx-300 ... حدود 120 تومان.. به نظرتون خوبه بگیرم؟
اینا رو که گفتی چنده؟
حقیقت من زیاد بااین کار نکرم اما همان چندتا بدی ندیدیم حالا خودانی نمیگم خوبن نمیگم بدن اما سعی میکنم برات
مطالبی بگیرم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز اگر شما اینو میگی باید بهت بگم که ان چنان چیز جالبی نیس اما ان قبلی که عکسشودر صفحه8 گزاشتم چرا خیلی چیز جالبی
اینم شاخص فروش شرکت های معروف دنیا
اما دوستان کسایی که میخواهید به کودکان عیدی بدید MP3 PLAYER جدید دیزنی که تازگیها بیرون نداده
آدمو یاده میکی و موس میندازه وبه نظر من هم جون میده برای عیدی
RAM 256
MP3 WAM WAV
قیمت اون ور آب 10.000تومان اینور آب
نهایت30.000 تومان
قبل از این که فکر کنید کامل بخوانید
Pspچند استفادهی غیر بازی ازیک کنسول بازی
کنسول دستی Pspبالقوه از هر موبایل Ipod,mp3,mp4 Pleyer در این موضوع شک نکنید
1-تماشای فیلم شما می توانید هر فایلی را که دوست دارید به فرمت مخصوص Mp4 Psp تبدیل و آن را همیشه با خود همراه داشته باشید(((((10ساعت 1gig))))) انهم سر نمایشگر 3/4 اینچی وباد کیفیت توپ
2-خاندن فایل های Pdf کتاب های الکتورونیکی که درحاله حاضر کم نیستند (فارسی)
3-swf فلش های اینتر نتی
4-در مکان هایی که اینترنت وایرلس وجودارد میتوان به اینتنت وصل شود (به را حتی)
5- میتوانید ایمیل چک کنید و یا با ان چت کنید مسنجر مخصوص Psp (با Yahoo)
این مقداری از مشخصات Psp است .
جديدترين واكمن ديجيتالي سوني با هدف رقابت بيشتر با محصول آيپاد شركت اپل عرضه شد.
به گزارش بخش خیر شبكه فن آوري اطلاعات ايران، از ایسنا، اين واكمن ديجيتالي كه از كيفيت صوتي بسياري بالايي برخوردار است، نخستين دستگاه پخش موسيقي ديجيتالي سوني است كه از فنآوري تفكيك صوتي سرخود بهرهمند است.
اين محصول به كاربران امكان آپلود موسيقي از سيدي پلير را بدون استفاده از رايانه ميدهد كه براي اين امر به يك كابل اضافي براي متصل كردن واكمن به دستگاه پخش سيدي پلير نياز است.
بر اساس اين گزارش واكمن ديجيتالي سوني در دو مدل دو گيگابايتي به قيمت 200 دلار و يك گيگابايتي به قيمت 170 دلار عرضه ميشود.
در حال حاضر بازار دستگاههاي پخش موسيقي ديجيتالي در ژاپن در اختيار آيپاد است، اما سوني با عرضهي اين محصول جديد اميدوار است تا سهم خود را در بازار ژاپن به 20 درصد افزايش دهد.
سلام
یک Ipod خوب به من معرفی می کنید؟
از همه نظر خوب باشه:
کارکرد
قیمت
ویژگی
و...
پسر ورزشی
چیز خاصی میخای
برو بچ سلام
آقا من هم یه چند وقتیه می خام یه mp3player بخرم اما عجیب وسواسی شدم
یکی یه پیشنهاد خوب بده و مارو راحت کنه
ترجیحاً می خام این امکانات رو داشته باشه
اولاً فضای ذخیره سازی بیشتر از 10 گیگ
دوماً برای کپی کردن فایل ها به نرم افزار خاصی نیاز نباشه. و بشه براحتی مثلاً فایل های dsata رو هم کپی کرد و فولدر ساخت. با استفاده از mycomputer ویندوز
سوماً ترجیحاً usb سر خودش باشه و نیازی به کشوندن یه سیم به همراه آدم نباشه. خلاصه یه جور flash memory هم باشه
چهارماً یه مارک معتبر باشه که آدم خیالش راحت باشه تقلبیش تو بازار نیست. یه چیز اساسی باشه
پنجماً تا 250 یا 300 تومن گرون تر نباشه
ششماً کیفیتش حتماً عالی باشه
اگه این Ipod ویژگی سوم رو داشت می خریدم. حیف . اگر کسی پیشنهاد خوبی داره بگه.
دوست عزیز شما اگر پلیر ی می خواهید که بالای ده گیگ باشه بایدنقل قول:
باید یک از حافظهی دیسکی استفاده کنید و که مدلهای ساخته شوده هم
هیچکدام (98%) USBسرخود ندارند (به دلیل وزن بالا) پیشنهاد هم میدهم
که اگرهم USB سر خود دیدید نخرید برای این مدلی ها :)
آره متاسفانه!:happy:نقل قول:
چرا متاسفانه:)نقل قول:
تا مرو داری غم نخور:cool:
چی می خوای بگو تا برات همه چی برات توضیح بدم
چاکر;)
SUN*BLACK666 جان خیلی ممنون به خاطر جواب.
حالا که این طور شد یه مدل برام معرفی کن که لااقل Blue tooth داشته باشه.
آیا Ipod با بلوتث هم داریم؟؟؟؟؟؟؟
خودت باشی چی انتخاب می کنی؟؟؟؟
حقیقت من پلیر های زیادی داشتم اما هیچ کدام به پای Ipod نمی رسند
بلوتوس ندارد
به هر حال اگر کمک خواستی هستم
خوب تو کدومشو پیشنهاد می کنی؟
فکر می کنی ارزش داره آدم پولشو بابت Ipod video بده؟؟؟؟؟
در ضمن به نظر تو می تونه جواب گوی نیازهای من، به عنوان یک memory هم باشه؟؟؟؟
یعنی هر وقت نیاز شد برای انتقال فایل های data هم ازش استفاده کنم.
سلام.لطفا خیلی فوری کمک کنید.یه mp3 player خوب با مشخصات زیر معرفی کنید.(حتما از برند های معروف باشه)
حافظه flash یک الی 2 گیگا بایت.
کیفیت پخش فوق العاده
کیفیت ضبط فوق العاده
رادیو اصلا مهم نیست
باطری خور باشه بهتره
-----------
یه سوال:اگه باطری خور نباشه و شارژی باشه,در صورت استفاده ی مکرر ممکنه عمر باطریش کم بشه؟
آقا یه جواب بدید دیگه.من خودم sony NW-E005 چشم رو گرفته.2 گیگ هم طرفیت داره.تو یه فروم خوندم که رو mp3 player های سونی فقط با نرم افزار میشه آهنگ ریخت و موسیقی های بدون لیسانس رو هم قبول نمیکنه.این حقیقت داره؟نقل قول:
بله میشه به عنوان ی MEMORYMهم باشهنقل قول:
100% ارزش داره
بابت پول 120%:8:
نوشته شده توسط Diego
سلام.لطفا خیلی فوری کمک کنید.یه mp3 player خوب با مشخصات زیر معرفی کنید.(حتما از برند های معروف باشه)
1-حافظه flash یک الی 2 گیگا بایت.
2-کیفیت پخش فوق العاده
3-کیفیت ضبط فوق العاده
4-رادیو اصلا مهم نیست
5-باطری خور باشه بهتره
-----------
6******یه سوال:اگه باطری خور نباشه و شارژی باشه,در صورت استفاده ی مکرر ممکنه عمر باطریش کم بشه؟
7--------------------------------آقا یه جواب بدید دیگه.من خودم sony NW-E005 چشم رو گرفته.2 گیگ هم طرفیت داره.تو یه فروم خوندم که رو mp3 player های سونی فقط با نرم افزار میشه آهنگ ریخت و موسیقی های بدون لیسانس رو هم قبول نمیکنه.این حقیقت داره؟
************************************************** ******************************
6-باتری معمولا بعد از 1500بار شارژ معمولا عمرش به پایان میرسه
خل این مشکل خدمات پس از فروش مشکل شمارو حل میکنن
7-بدون نرم افزار می شه ولی اگر با نرم افزارش بریزی توش خیلی بهتره
بدونه نم افزار هم مشکلی پیش نمیاد:8: :8:
نتیجه :
اگر نظر منو بخوای میگم بهتره همون sony NW-E005
البته مدل های دیگهای هم هست (اینم کارش درسته خیلی)
راستی (((((((((((((((((((((((یه کاتا لوگ هم برام ازنمایندگی فرستادهبودن که نوشته بود ضد آب هم است
خوم امتحان نکردم)))))))))))))))) اگر خریدی نری بگیریش زیر آب حالا مار شر بگیره
:5:
سلام
چند سوال دارم
1- قیمت این دو مدل چرا اینقدر تفاوتش کمه !!
1گیگا بایتfnw-s203f
134000 تومان
2 گیگا بایت
156000 تومانnw-s205f
2- قیمت كيف بازويي چقدر است؟
3- هدفون مخصوص ورزشكاران جهت نيافتادن از گوش برای مدل هاي سری Nw-e300 هم موجود هست یا نه؟
ممنون میشم پاسخ بدید
مثل بقیه ی mp3 player ها1گیگ با 2 گیگ فقط 20تا30 تومن اختلاف داره.اگه منظورت کیف بازویی سونی باشه با مدلای s200 یه دونه هست ولی برای مدل e003 میتونی از نمایندگی تهیه کنی.سونی یه سری هدفون جدید داده که عکسش تو دفترچه محصولات نوروزی شرکت بازرگانی ایران هست ویه مدل اسپورت هم توش هست.نقل قول:
Black Sun جان ,متاسفانه من رفتم مسافرت و نتونستم پست شما رو به موقع بخونم.
بالاخره خریدم:NW-E003f
بسیار شیک_کیفیت صدای فوق العاده:18: 28 ساعت پخش مداوم موسیقی!رادیو FM یک گیگ فضای ذخیره سازی 98 هزار تومان
نقاط ضعف :
یکی نداشتن قابلیت Voice recording یا همون ضبط صدا( که البته سونی بیشتر به کارکرد اصلی محصولاتش توجه میکنه تا امکانات اضافی)
دومی هم این که فقط و فقط از نرم افزار sonic stage باید استفاده کرد برای ریختن آهنگ روش...و این هم به این علته که این دستگاه فقط میتونه فرمت ATRAC سونی رو بخونه و این نرم افزار آهنگهارو خیلی خیلی سریع تبدیل به ATRAC میکنه و میریزه رو دستگاه.(علتش فقط انحصار طلبی کمپانی سونی هستش که میخواد فرمت خودش رو جهانی کنه)
ممنوننقل قول:
راستی گارانتی ایران رهجو با بازرگانی ایران از نظر قیمت فرق می کنه؟
جناب Diego میشه یه عکس ازش بزاری
باسش هم خوبه؟
با این فرمت ATRAC چند تا اهنگ با کیفیت 128 که به این فرمت تبدیل شدن میشه بریزی روش؟
مشخصات mp3 player های سونی در : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
برای دیدن این سایت باید فلش پلیر روی مرورگرتون نصب شده باشه.
برای تعداد آهنگ ,در حالت پیش فرض نرم افزارش وقتی شما یه Mp3 میریزی حجمش عوض نمیشه فقط فرمتش عوض میشه .من وقتی مقایسه کردم اصلا حجمش عوض نشده بود ولی شما میتونی Bit rate رو انتخاب کنی مثلا 64.که ابنطوری حجمش خیلی کمتر میشه.ضمنا فرمت مخصوص سونی (Atrac) وقتی از bit rate پائین استفاغده میکنی زیاد کیفیت آهنگ هارو خراب نمیکنه.
تو پست بالایی عکس گذاشتم.اگه واستون باز نشده میتونید عکسهای زیر رو ببنید:
شما متونید به وسیلهی این دو نرم افزار آهنگبریزید توش
Windows Media Player
Windows Media Center
به هر حال امید وارم ازش لذت ببری
یکی از کاربرای p30 گفته بود که من رو یکی از همین mp3 player های سونی 1 گیگ حدود 2 گیگ اهنگ با فرمت ATRAC ریخته بود(چون حجمش خیلی کم شده بود) بدون افت کیفیت ولی شما میگین که باید کیفیتش رو پایین بیاریم مثلا 64 کنیم این جوری که کیفیتش میاد پایین
دوست عزیز نمشه باید حتما کیفیتش پایین بیاد
اگر روی پایه های Atrac اصلیه این فرمت دقت کنید(برنامه نویسی) بروی پایی فرمت Mp1 Mp2 Mp3 ,mp4 ساخته شده (از لحاظ برنامه نویسی بر پای های اصلی Mp3 ساخته شودن و فقط میشه گفت سونی داره به قول دوستمون
یه جور انحصار طلبیه سونی وخود پرستی سونی یرسونه البته میگمکه به وسیله یه برنامه ی کم حجم که بروی
(مدیا پلیر .11 )می تونید آهنگ سرش بریزید حجم برنامش هم 63kb هست اگر اشتباه نکرده باشم
ببخشید اگر خود مو هل دادم توبحث تون
سلام دوستان عید همگی مبارک
میشه منو در مورد مدل nano ipod راهنمایی کنین راستی کجایین؟
فرقی نمیکنه.نقل قول:
سلام
من می خوام یه mp3 player مدل ZEN V Plus-4Gig کریتیو بخرم .
اگه امکانش هست نظرتون رو بگید ببینم که می ارزه؟
اگه از قیمتش هم خبر دارید لطف کنید بگید؟
همونطور که گفتم در حالت پیش فرض حجم اصلا عوض نمیشه.بسته به این که چقدر بخواهید آهنگ توش بریزید میتونید bit rate رو پائین تر بیارید.اگه مشکلی با نرم افزار sonic stage داشتید بگید.من در خدمتم.نقل قول:
سلام به بروبچ خواهش میکنم منو راهنمایی کنید تو خرید یه mp3 یا mp4plyer من میخام قیمتش 100 به پایین باشه و حداقل فضاش کمتر از 5گیگ نباشه البته بالاتر شد مورد نداره فقط قیمتش زیر 100هزار تومن باشه اصلا همچین چیزی هست
1خدا خیرت بده شما هنوز چیزی نخریدنقل قول:
2 من خوجدو آباد ipod رو توی صفحات قبلی نوشتم
3-------------------USA----------------:8:
نقل قول:
نه اخه قرار شده برام بخرن بفرستن و گفتن که ipod میخرند به همین دلیل پرسیدم و در ضمن کدام صفحه؟
دوستان بیشترین حجمی که mp3 player های بازار ایران دارند چه قدره ؟