عزيزم اين رو كه ميگي اصلا عملي نيست من قبلا هم اين كار رو كرده بودم و آخرش هم مجبور شدم ويندز عوض كنم
Printable View
عزيزم اين رو كه ميگي اصلا عملي نيست من قبلا هم اين كار رو كرده بودم و آخرش هم مجبور شدم ويندز عوض كنم
من انجام دادم هیچ تاثیری نداشت :roll:
منم باهاش موافقم :roll:نقل قول:
نوشته شده توسط farhad60sg
اصلا مگه میشه ادم با ترفند سرعت را زیاد کنه
پس اگه این جوری بود که دیگه کسی به غیر از دیال اپ استفاده نمیکرد
از آموزش كاملت ممنون . :P
در اولين فرصت امتحانش مي كنم .
اين روشات به سيستم اسيب نميزنه؟
ای بابا ! شما هم حالا هی این بنده خدا رو بزنید !!!
آسیب چرا امین جان ؟ این روشها فقط اگه اشتباه باشه وبندوز رو خراب میکنه . اون هم فقط در صورتی که شما اشتباه کار کنید . در ثانی من همیشه بعد از نصب ویندوزم این کارهارو انجام میدم و تا حالا مشکلی نداشتم . تعجبی هم نداره اگه روی سیستم شما اجرا نشه . ( بگیر نگیر داره !) :wink:
سلام بچه ها نميدونم اين ترفند بيان شده يا نه واسه همين من واسش تاپيك نزدم و تو يكي از اين تاپيك ها واستون بيان كردم اين رو از يه وبلاگ خوندم با دخل و تصرف :D : نتیجش رو بگید
قبل از شروع روی آیکون دو مانیتور کوچیک که زمان اتصال به اینترنت پایین صفحه سمت راست . میخواهیم اون رو به 115.2 تبدیل کنیم . تا سرعت تبادل اطلاعات با اینترنت بیشتر بشه اگه بشه البته !!.
. روی my computer کلیک راست بزنید بعدش از منوی باز شده گزینه properties رو انتخاب کنید . یک صفحه باز میشه که چند زبانه یا همون tab داره روی Hardware کلیک کنید . توی صفحه ای که ظاهرمیشه Device Manager
هست که باید روش کلیک کنید . یک صفحه باز میشه که لیست سخت افزار سیستم رو نشون میده از اون لیست modems رو پیدا کنید و روش 2 بار کلیک
کنید تا باز بشه . زیر مجموعه اون باید مودم سیستم شما قابل دیدن باشه . روش کلیک راست بزنید و گزینه properties رو انتخاب کنید تا صفحه جدیدی رو ببینید که چند
زبانه داره که یکیش Advanced هست روش کلیک کنید . توی صفخه ای که باز میشه این جمله هست Extra initialization commands که زیرش
یک مستطیل خالی هست توی اون مستطیل بنویسید AT&FX بعدش ok کنید و بعد از اون صفحه Device Manager رو ببندید و بعد از اون هم صفحه
ystem Peroperties رو هم با ok کردن ببندید .دقت کنید AT&FX رو اشتباه ننویسید چون اگر اشتباه بنویسید مودم دیگه درست کار نمیکنه . حالا connect کنید ببینید چقدر سرعتتون تغییر کرده . ؟؟ اميدوارم بدتر نشده باشه :D
جوابشو بدین ببینم فایده داشت یا نه به دیگران هم تجویز کنم
موفق باش
فرهاد جان . ممنون از این ترفند . من این رو حدود 1 سال قبل خونده بودم و اجراش کردم . توی بالنی که سرعت اینترنت رو مینویسه به نظر میاد که درست شده باشه . اما این بیشتر شبیه یک شوخی هست ! چون عملا همچین سرعتی ( به عبارتی میشه DSL ) که امکان پذیر نیست . یک جا هم خونده بودم که این این فقط FAKE هست و فقط روی بعضی از مودمها کار میکنه . حالا منتظر میشم ببینم بقیه بچه ها چه نظری دارن .
در ضمن SANDY جان . اوگوی قشنگت صفحه ها رو به هم ریخته . اگه میشه کوچولو ترش کن . مرسی . :wink: :D
این چیزه تازه ای نیست و قبلا تو سایت بیان شده بود !
فقط سرعت رو اون مقدار نشون میده همین ! اما تویه سرعتتون موقع دانلود و .... هیچ تاثیری نداره !
شرمنده دوستان مسکه این وبلاگش دیر دیر اپدیت میشه
از نظراتتون ممنون
به اخبار وبلاگها زیاد توجه نکن . توی همین وبلاگها یکبار خوندم که برای افزایش سرعت اینترنت باید یک تروجان از روی وبلاگش داونلود کنیم :!:
نقل قول:
نوشته شده توسط علیرضا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هيچ تاثيري در كامپيوتر من كه ويندوز اون را همين امروز فرمت و جديد كردم نداشت :x :evil:
لتفن به من هم ارسال كن
برو بچز سر كاريه فقط پهناي باند ويندوز xp رو زياد مي كنه
عليرضا جان حداقل منبعشم مي نوشتي چون من مي دونم تو اينقد شاهكار نيستي
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخش اگه تند حرف زدم :lol:
براي من بفرست
email:peyman_sogol@yahoo.com
منم يه راه بلدم ها بگم؟
8)
در ویندوز XP وارد کنترل پانل بشید و روی Phone and modem options کلیک کنید. در پنجره باز شده 3 tab میبینید ، روی tab دوم یعنی Modems کلیک کنید. در پایین سه دکمه مشاهده خواهید کرد که باید دکمه Properties رو بزنید. در اون پنجره tab های زیادی وجود داره که شما باید روی advanced کلیک کنید.
حالا شما یه جای خالی برای نوشتن میبینید.
در اونجا این عبارت رو تایپ کنید: AT&FX
حالا وقتی Connect میشید میبینید که سرعت مودمتون رسیده به 115.
حالا Dialup Connection (همونی کهuser name وpass word رو توش وارد میکنید) رو باز کنید.
روی دکمهProperties کلیک کنید. در تب General یک دکمه میبینید به اسم Configure… روی اون کلیک کنید.
در صفحه باز شده (modem configuration) قسمت Maximum speed (bps): رو پیدا کنید. وقتی فلش کنارشو باز کنید انواع سرعت رو در اون مشاهده میکنید که میتونید سرعت مودمتون رو تنظیم کنید.
اون رو در حالت 921600 تنظیم کنید.
میبینید که سرعت مودم به 921.6 میرسه.
البته این رو در نظر داشته باشید که سرعت اینترنت شما به ISP که ازش Account میگیرید بستگی داره.
من خودم اون سرعت رو روی 1200 تنظیم کردم یعنی 1.2 که نتیجه بهتری گرفتم به شما هم پیشنهاد میکنم روی این حالت تنظیم کنید.
---------------------------------------------------
در ضمن من تازه عضو اين انجمن شدم و از اينكه با اين گروه هستم فوق العاده خوشحالم
--------------------------------------------------
يه جوك با حالم ميگم كه يكم بخندين
به يكي میگن نظرت راجع به گروه شدن بنزین چیه؟
میگه واسه ما که فرق نمیکنه ما همون 1000 تومن رو میزنیم. :mrgreen:
اصلا دو تا ميگم
يكي رو با دو سه کیلو تریاک تو پلیس راه میگیرن بهش میگ این چیه؟
گریه میکنه میگه آقا به خدا مال صبحیاست
بذار اين سوميه رو هم بگم
طرف ميخواسته زيردريايي آمريكاييا تو خليج فارس رو غرق كنه، در ميزنه فرار ميكنه!
-------------------------------------------
قابل نداشت 8)
عليرضا جان دستت درد نكنه اولي رو امتحان كردم خيلي باحال بود البته سرعت رو پنج برابر نمي كنه بلكه پهناي باند رو پنج برابر ميكنه بطبع سرعت اينترنت هم بيشتر ميشه
من كه cable داشتم ولي با انجام دادن اين كارا سرعت كمي افضايش يافت پي 30 ورلد كمتر از يك ثانيه باز ميكنه ايول بابا.
ولي اگه راه برگشتن به سرعت اول رو هم ميگفتي بهتر بود چون ميشه كسي بخواد دوباره به همون سرعت اولي برگرده. من كه همه اوون شماره ها يادم نيست و نميدونم چجوري برگردم به همون سرعت قبلي. لطفا اگه ميشه اونم توضيح بدين
ايول باب سرعت اينترنت من حالا رسيد به اوني كه ميخواستم
ممنون
خيلي باحال بود
با تشكر از شما
.:: خدانگهدار ::.
آقا من هر دو راه رو رفتم الان كامپيوتر داره مي تركه خيلي باحال شده ممنون از تمامي دوستان :wink:
این ترفندها هیچکدام سرعت اینترنت را عملی بالا نمی برند بلکه عددی بالا می برند و فرمان
AT&FX
برای بیشتر مودم ها سرعت را عددی بالا میبرد تا
115
ولی عملی همان چهار کیلوبیت بر ثانیه است لطفا موضوع را ویرایش کنید و الکی هیجان نیندازید که هر کسی مانند من ببیند و داخل شود
سلام
من نمي دونم چرا هر وقت صحبت از اينكه سرعت سيستم يا اينترنت با فلان برنامه يا فلان ترفند چندين برابر مي شه رگ گردنم مي گيره! :wink:
مثلا يك برنامه ادعا كرده بود كه تا 500 برابر سرعت اينترنت رو زياد مي كنه
آخه يكي نيست بگه وقتي مودم و خط تلفن و اكانت شما تغيير نمي كنه چطور مي شه سرعت مثلا 5 برابر يا 100 برابر يا بيشتر بشه؟
اين مودم ها حداكثر ساپورتشون مشخصه پس بيشتر از يك حدي نمي شه. وقت خودتون رو با اين چيزها تلف نكنيد. از ما گفتن بود.
دمت گرم اينم استقبال :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :D :D :D :D :D :D :D
راست ميگه ديگه مهدي جان مودم هاي ما 56 هستش
اصلا مهاله كه بخواد بيشتر از اين ساپورت منه
بابا بيخياله اينا بشين
از ما هم گفتن بود :| :|
دست درد نكنه البته من امتحان نكردم ولي حتما اين كار را ميكنم. :lol:
دوستان ناراحت نشيدا.ولي واقعا بعضي اوقات من ميمونم كه چرا انقدر ماها ساده ايم.آخه رو اين مودمي كه ميخريد نگاه كنيد چي نوشته.56 kb .حالا اين به كنار.خداييش وقتي اپرا و فايرفاكس رو سيستمت نصب باشه نياز به اين كاراي الكي نيستش.چون سرعت باز كردن صفحه تو اين دوتا 5 برابر IE هستش.
من اين كاري كه عليرضا گفت صفحه اول انجام دادم سرعت اينترنت خيلي اومد پايين!!!!!!!
چرا؟
همش درست رفتم!!!
کارت درست دستت درد نکنه
چی شد پس ما که این قد استقبال کردیم مردیم :biggrin: اینم ایمیل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] or [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:) :) :) :) سلام عزيزان من يك كاربر ساده هستم و مي خاهم يكي از شما عزيزان مراحل كامل هك كردن را به من ياد بده من خودم كمي ميدونم اما تاحالا نتوانستم كسي يا سايتي را هك كنم اينم ايميلم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [IMG]برهان[/IMG]
اگه بگم در افزایش سرعت بی تاثیر بوده دروغ گفتم ..لااقلش اینکه موقع دانلودسرعت دانلود برنامه Getrightروی صفر نمی ایسته!راستی برای استفاده حداکثر از سرعت اینترنت و برنامه Getright ترفند دیگری نیست؟
منم مي خوام
لطفا
lovelyboy16s@yahoo.com
خيلي ممنون.
منم خواسته بودم!
شما ها واسه چی ایمیل میدین؟توی این تاپیک که دوستان کامل مراحل کاررو توضیح دادند!!!!!!!!
بگو ببينيم چه جوريه؟
بگو ببينيم چه جوريه؟