دو تا فیال هست یکی با پسورد alf و یکی هم با اون پسوندی که گفتین .... کدومش رو بذارم
Printable View
دو تا فیال هست یکی با پسورد alf و یکی هم با اون پسوندی که گفتین .... کدومش رو بذارم
همون که گفتم رو لطف کنید اون یکی هم اگه حجمش کمه بزارید ممنون
ببخشید دیر شد سرم خیلی شلوغ بود تقریبا سه روزی به فورم سر نزدم بفرمایید اینم اون دو تا فایلی که گفتم فقط اگه جواب داد بگید تا بذارم تو صفحه اول که بقیه دوستان هم استفاده کنندنقل قول:
موفق و پیروز باشیدکد:http://rapidshare.com/files/16688750/Farsi.rar
جاوید
ممنون ولی اون فایل با پسوند *.afl که فایده نداشت و اون فایل far.ytr هم وقتی گذاشتم زبانی به نام Faroese اضافه شد اگه میشه فارسیش رو پیدا کنید برای پیدا کردن هم تمام فایل ها رو با اون پسوند به یه پوشه دیگه انتقال بدید بعد اون هایی رو که احتمال می دید فارسی هست وارد پوشه اصلی برنامه کنید ببینید چه زبانی اضافه میشه ممنون منتظر هستم
یه دویستا فایل با این پسودی که شما گفتی هست خدایی پیدا کردنش سخته من هر چی نگا کردم تنها چیزی که به نظرم ممکن بود باشه همین بود ....
آقا پس شما یه کاری کن برنامرو حذف کن بعد دوباره نصب کن و فقط زبان فارسی رو انتخاب کن بقیه رو نصب نکن بعد فایل رو بر دار اگه میخوای دوباره بقیه زبان ها رو نصب کن ممنون میشم اگه زود تر بزاریش
ببین اینا به دردت میخوره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
چرا به سوال پست قبلی من کسی جواب نداده!!!!!!!!!
یه با دیگه میذارمش
من این فایل های 10 مگی که 12 قسمت بود دانلود کردم ولی همشون مثل همن من فقط پارت یک رو که اکسترکت کردم (از حالت زیپ خارج کردم) حجمش 106 مگابایت بود و بقیه هم مثل هم بودن و من فقط اولی رو نصب کردم قضیه چیه یعنی بقیه الکی دانلود کردم
من میخوام یه فایل پی دی اف که توش متن فارسی هست رو به ورد تبدیل کنم ولی من هر کاری می کنم وقتی تبدیل به ورد میشه به صورت عکس در میاد و فارسیش هم به هم ریخته است فایل پی دی اف که دیگه دی پی ای نداره که بتونیم زیاد کنیم اگه ممکنه منو راهنمایی کنید؟تنظیماتش چی باشه؟
در مورد قسمت اول سوالتون ... دوست عزیز.... اون فایل ها توسط winrar تیکه تیکه شدند ... یعنی وقتی میخوای unzip کنی ... میاد همه اون فایل ها رو یک فایل میکنه.... پس برای درست شدن کامل برنامه به همه قسمت هاش نیاز داری... حالا شما هر کدوم از اون فایل های تیکه تیکه شده رو بخوای unzip کنی.. میاد از بیقه تیکه های دیگه استفاده میکنه و اون فایل آخری رو میسازه... پس فقط یکی رو extract کنی کافیه.
Aloneboy دوست عزیز اگه یه نگاهی به پست 110 بندازین می بینن که من بهتون جواب دادم ...
کدوما رو باید دانلود کنیم؟نقل قول:
من 3 تا فایل که تو اسمشون Farsi Support داشتن گرفتم
ولی تو Extract شون موندم!
کمک کنین لطفا.
کسي از دوستان قصد نداره برنامه را دوباره جايي آپلود کنه؟
آخه ديگه رپيد اجازه نميده که ما دانلود کنيم.
با سلام اگه میشه دوباره بزارین ممنون میشم منم.نقل قول:
من الان لینک های رپید رو چک کردم هنوز سالمن !! فقط توجه داشته باشید اگه عضو سایت رپید نیستید وقتی یکی از فایل ها رو گرفتید برای گرفتن قسمت دوم حدودا باید یک ساعت صبر کنید ....
براي من 18 دقيق انتظار بين دانلودهاي پشت سر هم بود.
زیاد ممنون نشید چون منم قبلا خیلیممنون شدم!!!!!!!!!!!!نقل قول:
سلام جاوید عزیز. در فروم درخواست نرم افزار آدرس نرم افزار قفل فولدر را داده بودین که خود فایل وین رر ÷سورد داشت. این ÷سورد یادتون هست که از اون برنامه استفاده کنیم؟ در ضمن شرمنده که اینجا مزاحم شدم.
بخش 4 نرم افزار پاک شده.من تمام لینکها رو دانلود کردم(با کلی مصیبت)فقط مونده لینکه 4.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 713/Readiris_11_Farsi_Support.part04.rar
لطفا یه لینک جدید بزارین.
ممنونم
دوست عزیز این قسمت پاک نشده قبلا لینکش رو اشتباه گذاشته بودم که تصحیح کردم تو همون صفحه اول احتمالا شما همون اولا لینک ها رو یه جا کپی کرده بودید
این لینک درستشه .
موفق و پیروز باشید
جاوید
Mohammadamirbazrafshan و Subzero اینا رو من که آپلود نکردم که حالا بخوام یه جا دیگه آپلود کنم وضعیت سرعت اینترنت هم همه دوستان تو ایران بهش آگاهی کامل دارن در موردش اگه برام امکان داشت جای دیگه آپلود می کردم خودم
nikndm دوست عزیز پاسخ شما هم از طریق پیغام خصوصی دادم..
موفق و پیروز باشید
جاوید
سلام
مي تونيد هماهنگ كنيد
سي دي براتون پست بشه؟
البته حدث خيلي زيادي ميزدم كه كار شما نباشه.منم دنبالشم تا دانلود كنم.به محض دانلود روي يه سرور باحال آپلود ميكنم.البته اگه جور بشه تا اينترنت مجاني رو كه دنبالش هستم رو گير بيارم.نقل قول:
سلام برهمگی دوستان عزیز
من این برنامه رو دارم . جای تعجب داره که برخی دوستان از کارکرد اون همچین مطمئن حرف می زنن که انگار ده ساله باهاش کار کردن. همچین چیز تحفه ای نیست . خیلی ابتدایی کار می کنه . البته باید دقت داشته باشید که این اولین نسخه از این نرم افزار است که از زبانهای عربی و فارسی پشتیبانی می کنه و مطمئنا در نسخه های بعدی بهتر میشه . این برنامه رو دارن در بازار رضا به قیمت 20000 تومان می فروشن. اگر کسی خواست به من بگه تا براش بفرستم قیمت اونهم به شرح زیر است:
هزینه یک عدد سی دی که می شود 200 تومان
هزینه پیک که به عهده شماست ( از کاشانک تا هر کجا که خواستین خودتون حساب کنین که چقدر میشه)
واقعا برای بعضی ها متاسفم که برای نشر یک چنین نرم افزار کاربردی از هموطنان خودشون 20000 تومان پول می گیرن. انگار که خودشون این نرم افزار رو ساختن. یه نکته دیگه اینکه اونایی که ادعا می کنن این نرم افزار رو کرک کردن واقعا دروغگو هستند. این نرم افزار توسط یک هکر عربی با نام مستعار (underground) هک شده. عجیب نیست که هر جا می ری همین نسخه این هکر وجود داره ولی همه ادعا می کنن کار یکی از دوستاشونه. راستی اگه صبر کنین این برنامه در لیست نرم افزارهای نسخه بهار مجموعه نرم افزاری لرد وجود داره که اینو می تونین با تماس با شرکت پروشات پارس مهر بپرسین. بهر حال اگر کسی خواست بگه ما در خدمتتون هستیم.
سلام خدمت دوستان عزيز و عرجمند من كه خيلي از اين نرم افزار راضي بودم تا ديشب گرفتم و تست كردم كاملا صحيح كار مي كنه و تصوير متن فارسي رو به متن فارسي تبديل كد و من حال كردم دستت درد نكنه با معرفي اين نرم افزار بسيار جالبتون.
نقل قول:
سلام
اینکه می گی خیلی خوب کار می کنه یعنی چند درصد کلمات رو درست می شناسه؟
الان نرم افزار OCR الصخر با قیمت 4999 دلار فقط 80 درصد صحت داره. شما چه طور میگین کاملا صحیح کار می کنه. اگر درصد صحت شما بیشتر از درصد (65 درصد) اعلام شده از سوی شرکت سازنده این نرم افزاره پس باید به سازنده اون ایمیل بزنیم و بگیم ما ایرانی ها به 65 درصد هم راضی هستیم. نکنه شما یک تایپیست برای اصلاح خطاهای برنامه در اختیار دارین؟ برای تست برنامه حتما یک صفحه کامل رو اسکن کنین و بعد به برنامه بدین و خطاهای اون رو بشمارید خواهید دید چیزی بین 55 الی 70 درصد کلمات رو صحیح خونده . دقیقا مطابق با ادعای سازندگان این نرم افزار. البته چون مجانیه زیاد مهم نیست ولی بدرد کار حرفه ای نمی خوره.
سلام دوست عزيز من اين برنامه رو تست كردم يك صفحه كاملا پر از متن كه اندازه يه a4 و به صورت استاندارد از هم فاصله داشتند و با 900dpi اسكن كردم فقط حدود 25 خطا داشت اونهم فقط در اين كلمات بود {ف ق چ ذ} فقط براي نقطه بود همين و بس
سلان دوستان
من برنامه رو از صفحه اول اون دوپارتي رو دانلود كردم الان موقع باز كردن فايل پسورد مي خواد كسي پسورد رو داره :
پسورد نمی خواد اینو این همه آدم دانلود کردن مطمئنی پسورد می خواد ارور دیگه ای نمی ده شاید یه تیکشو ناقص دانلود کردی موقع باز شدن ارور اونو می ده ...
سلام این فعلا اولیش
سرور باحالیه
سلامنقل قول:
من از لينك زير دانلود كردم
موقع باز كردن فايل پسورد مي خواد . احتمالا بقيه از اون 12 قسمتي دانلود كردن
na manam tazegia dnld kardam pass nemikhad
دوست عزیز منم همین دو تا رو دانلود کردم پسورد نمی خواد مطمئنم !نقل قول:
سلام
من از لينك زير دانلود كردم
موقع باز كردن فايل پسورد مي خواد . احتمالا بقيه از اون 12 قسمتي دانلود كردن
موفق و پیروز باشید
جاوید
سلامنقل قول:
خب عزیز من منم منظورم همینه دیگه. یعنی به خروجیش نمیشه اعتماد کرد حتما باید چک کنی ببینی تا اشکال نداشته باشه. ایکاش نرم افزار الصخر رو می تونستم بهتون بدم تا معنای ocr رو بفهمین . وقتی میگه 20 در صد خطا، منظورش خطا در خواندن متون قدیمیه که با سیستم چاپ 50 سال قبل چاپ شده در حالی که متن های عادی رو با دقت 99.5 درصد شناسایی می کنه. ولی وقتی با این ocr کار کردم با خودم گفتم که ما ایرانی ها چه مردم قانعی هستیم که از این نرم افزار (readiris) راضی هستیم. راستی دلم به حال کسانی که تجت پوشش طرح تکفا روی ocr فارسی کار می کردن و یه محصول ابتدایی و غیر قابل مصرف رو به قیمت 250 هزار تومان می فروختن خیلی می سوزه بیچاره ها باید مدرک دکترای هوش مصنوعی خودشونو قاب کنن بذارن روی دیوار تا درس عبرتی باشه برای سایرین که اینجوری از نبود یک نرم افزار فارسی ساپورت سوء استفاده نکنن و پول خون باباشون رو از کاربران عزیز ایرانی نگیرن .( منظورم مسئولین محترم شرکت داده پردازان نوین می باشد)
من از سايت for shar دوتا فايل با نام Readiris 11 Farsi Support.z02 و Readiris 11 Farsi Support.z01 با حجم حدود 48 مگ و 46 مگ دانلود كردم ول نم دونمچطور باز كنم لطفا كمك كنيد ايا فايلها را درت دانلود كردم يا با برنامه ديگري بايد باز كنم
من دانلود كردم بعضي موقع مثل عكسه ولي بعضي موقع عاليه
جريان چيه
همه عكسام هم 300 dpi هستن.
منتظر جواب سبزتون هستم......!!!
دوست عزیز برنامس دیگه من معمولا وقتی صفحه کج باشه خروجی عکس به من می ده ... ولی کارکردش از هیچی بهتره .
من از 4share دانلود نکردم ولی معمولا با برنامه winrar می شه باز کرد فایل های اینجوری رو.نقل قول:
من از سايت for shar دوتا فايل با نام Readiris 11 Farsi Support.z02 و Readiris 11 Farsi Support.z01 با حجم حدود 48 مگ و 46 مگ دانلود كردم ول نم دونمچطور باز كنم لطفا كمك كنيد ايا فايلها را درت دانلود كردم يا با برنامه ديگري بايد باز كنم
موفق و پیروز باشید
جاوید
سلام وتشکر از دوستان عزيز خودم
من هم برنامه رو نصب کردم و متن رو اسکن کردم و فارسي رو هم انتخاب کردم و مشکلي که دارم اينه که تو يه متن همه متن رو درست نمينويسه و بعضي هاشو قاطي پاتي ميکنه
فکر مي کنم که بايد ت تنظيماتش برم ببينم چي ميشه
در هر حال يک دنيا ممنون از دوستان
کوچيک شما مهرداد
دوست عزیز این برنامه برای فارسی خروجی صد در صد نمی ده ولی بازم از هیچی بهتره
موفق و پیروز باشید
جاوید
ممنون جاويد جان بابت جوابنقل قول:
دوست عزیز این برنامه برای فارسی خروجی صد در صد نمی ده ولی بازم از هیچی بهتره
موفق و پیروز باشید
جاوید
راستي تو هم يه جورايي مثل من هستي اگه گفتي:happy:
کسی اینو دنلو نکرده به ما فقیر بیچهر ه ها برسونه ؟