نتيجه نهايي از نظر من . اول بايد ببينيم از گوشي چه انتظاراتي داريم . و كدام كارايي گوشي برايمان مفيد است . انتظارات مااز گوشي ها عبارتند از دوربين عكاسي و فيلمبرداري - كيفيت صدا - نرم افزار- زيبايي گوشي -سرعت گوشي - استحكام ومقاومت گوشي- اندازه صفحه نمايش lcd - كيفيت lcd - ما بايد اول اون كارايي ها رابراي خودمان در نظر بگيريم بعد به مقام مقايسه برسيم عرض بنده را بامثال از خودم شروع ميكنم . براي من نصب نرم افزار هاي مختلف روي گوشي و همينطور صداي گوشي در درجه اول قرارداره . بقيه موارد برام در درجات بعدي قرار داشتند . اگر همه شما بخوايد ازاين دوگوشي باشرط من انتخاب كنيد . همه تان باتفاق n73 را انتخاب ميكنيد. حالا همه افراد بايد به اينصورت مقايسه راانجام دهند . شايد شخصي براش اصلا سيمباين ونصب برنامه براش اصلا مهم نباشه واصلا نخواد روي گوشيش برنامه نصب كنه و اهل گوش دادن موسيقي هم نباشه . هرچند هم كا800 صداش بد نيست وبه ان 73 نميرسه. اما اين شخص بايد گوشي k800 راانتخاب كنه .
خوب بااين توضيحات ساراگل جان شما اول بيا مواردي كه برات مهم هستند رادر نظر بگير. و فقط اون موارد راباهم مقايسه كن تا بتواني راحتر گوشي مورد علاقه ات راانتخاب كني .
مقايسه موارد بالا ازنظر من : كيفيت عكس تقريبا برابر .- كيفيت صدا ان 73 بهتر - كيفيت فيلمبرداري ان 73 بهتر - سرعت كا800 بيشتره - وضوح ال سي دي خيلي جزئي كا800 - بزرگي صفحه ال سي دي ان 73 - پشتيباني نرم افزار ان 73 - زيبايي گوشي سليقه اي است .- مقاومت واستحكام گوشي ان 73 بيشتره -مرسي از همه دوستان. فرزاد