سلام
اينجا كسي ميدونه توي بازي the witcher تقريبا همون اوايل بازي كه يه ملخ غول پيكر هست چطوري بايد كشتش؟
Printable View
سلام
اينجا كسي ميدونه توي بازي the witcher تقريبا همون اوايل بازي كه يه ملخ غول پيكر هست چطوري بايد كشتش؟
پسر کل بازی هایی که معرفی کردیو منم رفتم مخصوصا من دیونه SILENT HILL هستم..اما به نظرم بازی فرنهایتو بازی کن...اونم دیونه کنندس... منتظرم سایلنت هیل 5 برای کامپیوتر بیادنقل قول:
سلام .
من خیلی عاشق این بازی شدم 1.2.3silent hill
از کجا باید تهیه کنم.
چون یه سری توی ولیعصر گشتم ولی پیدا نکرم.
اگه میشه آدرس بدید.
ایول پس مثل خودمی :31:نقل قول:
فارنهایتو بازی کردم خیلی خوشم نیومد , میدونی یجورایی شبیه مبهم هستش , تا حالا بازی کردی ؟ مبهمو میگم ( Obscor ) اینم یکم بازی کردم جذبم نکرد
من الان دارم Art of Murder بازی میکنم ( هنر قتل ) خیلی توپه , دقیقا سبک Syberia و Still Life هستش
البته این نسخه ای که من نصب کردم انگلیسی نیستش و این کارمو سخت تر میکنه اما من دیوونه سخت تر شدنم :21: ( یه ضرب المثل هندی میگه : هر چی سخت تر بهتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
------------
بروبچس هر کی بازی فکری خفن تو مایه های Syberia و Still Life و Silent Hill سراغ داشت دریغ نکنه ( خدا از جوونی کمتون نکنه :31:)
بروبچس تهرانی آدرس بدن لطفانقل قول:
میتونی یه سر هم به سایتهای بازی بزنی واسه خرید پستی
میدون امام خمینی..برو.... یا پایتختنقل قول:
اوکی میرم این بازی که گفتی رو میگیرم چه طوریه کمی ازش تعریف کن..یعنی نسخه انگلیسی ندارهنقل قول:
سلام
من توي بازي مرگ براي جاسوسان /deateh to spies گير كردم
توي مرحله اول وقتي تموم ماموريتا رو انجام ميدم و بر ميگردم سر جاي اولم كه نوشته شماره 4
اونجا بايد چيكار كنم .
لااقل به اين سوالم جواب بدين خسته شدم بس كه بازي عوض كردم
سوال خود رو در تاپیک Death To Spies به این آدرس مطرح کنید:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=209247
ببین Stell life که بازی کردی ؟ مثل همونهنقل قول:
تو این بازی (Art of Murder) شما یه خانوم محترم و خوشگل هستین که در نقش پلیس FBI فعالیت دارین
یه قاتل بی سروپا داره واسه خودش حال میکنه و شما باید اونو پیدا کنین و به سزای عملش برسونین که البته عمرا حالا حالاها پیداش کنین :27::21:
در مورد نسخه انگلیسیش نمیدونم هست یا نه ؟ من که خریدم فک کردم انگلیسیه اما وقتی نصبش کردم حرفاشون انگلیسیه اما زیرنویسش یه زبون دیگس , منوش هم یه زبون دیگس
بچه ها میگم نظرتون چیه یه تاپیک مخصوص بازیهای فکری بزنیم ؟
یعنی میخوای بگی مثل همون Stell life فقط با کلیک کردنه....!!نقل قول:
باید بزیش جالب باشه چونStell life هم واقغا جالب بود مخصوصا هم که دوبله فارسی بود از دارینوس خریدمش...خیلی حال داد
کلا بازی فکریا دوبله فارسی باشن خیلی حال میدن
اون موقع که سایبریا 1..فارسیش اومد تو کف بازی موندم اما نسخه دومش دوبله نشد...شایدم شدو ما خبر نداریم...راستی شده؟؟
آره دقیقا مثل Still Life هستش فقط با کلیکنقل قول:
سایبریا 2 هم دوبله شده
بازی دوبله خیلی حال میده فقط میدونی مشکل چیه ؟ وقتی یه بازی به بازار میاد تا زمانیکه دوبله بشه طول میکشه , من یکی که اصن نمیتونم صبر کنم , البته اگه بازیش خیلی قشنگ باشه حال میده دوبلشم بازی کنی :21:
اگه هنر قتلو بازی نکردی حتما بگیرش خیلی قشنگه , یه جا رو رد میکنی یه جا دیگه گیر میکنی :31: خیلی جالبه
ببینم سایبریا رو دارینوس دوبله کرده؟؟؟نقل قول:
ولی برای اینکه داستانشو بفهمی ..صبر کنیمم خوبه
تو اولین فرصت میگیرمش..
.
.
راستی این سایلنت هیل5 برای کامپیوتر نمیاد...؟؟
آره دارینوس فارسی کرده اینم لیست بازیهای فارسی شده توسط دارینوسنقل قول:
سایلنت هیل 5 نمیدونم البته کونامی شرکتیه که معمولا واسه همه کنسولا بازی میزنهکد:http://www.darinoos.net/NPP/public_html/modules.php?name=Tutorials
اینم لینک سفر به سیبری یا همون سایبریا 2
خدایی عجب بازی هستشکد:http://www.darinoos.net/NPP/public_html/modules.php?name=Tutorials&op=viewtut&id=39
Processor700 MHz processor / PII/AMDRAM128 MB RAMVideo Card
32 MB Video RAMHard disk1.2 GB of hard drive spacePlatformWindows(R) XP, Windows ME, Windows 98 or Windows 2000 Operating System
با کمترین امکانات بهترین گرافیکو داره :40:
اینو بخون (نظر دارینوس درباره سایربیا 2)
در كل ، بازي سايبريا، در سبك ماجرائي بي همتا است. شايد تنها عشق و علاقه سازندگان بازي به كارشان بود كه توانست چنين اسطوره اي را در سبك ماجرائي خلق كند.
-------
آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ آی سایبریا جونم دیوونتم میخوامت :19:
فایده نداره باید دوباره برم بخرمش :31:
هنر قتلو که تموم کردم میرم سراغش
سايلن هيل چند نوع دموي آخر داره يا فقط همون يكيه؟:13:
آخه من شماره ي 2 رو رفتم حسابي حالم رو گرفت اينهمه رفتم آخر سر زنش مرده بود!:41:
این بازی رو من خیلی وقت پیش بازی کردم...........اما این رو میدونم که چند حالت برای تموم شدنش داره تعداد دقیقشو یادم نیست.....اما چنتا پایان دارهنقل قول:
پس باید فارسیشو بخرم باید جالب باشه مخصوصا با اهنگهای بازیشنقل قول:
ولی این کونامی مسخرمون کرده 4 تا ورژنشو میده برایPC اون وقت 5شو نمیدهنقل قول:
دقیقانقل قول:
پايان silent hill 2 بهترين قسمت بازيش بود: واقعا آدم رو شوكه مي كرد!نقل قول:
اين بازي 4 پايان اصلي و 2 پايان فرعي ( شوخي در اصل! ) و يه زيربازي محشر داره!
يكي از بچه ها توي صفحه هاي قبلي پرسيده بود silent hill: origin براي pc اومده يا نه: فعلا كه نه حرفي هم نزدن دربارش
از رزیدنت اویل اومدی سمت سایلنت هیل ؟ :31:نقل قول:
البته خیلی شبیه همن
مطمئنی چند حالت داره واسه پایانش ؟نقل قول:
البته کونامی احتمال 99 درصد واسه پی سی هم میزنه ولی دیرتر
آره رمانتیک ترین پایانش هستش (شماره 2)نقل قول:
درباره silent hill: origin هم سایت خود کونامی بری فقط مخصوص PSP و PS3 ساخته شده
اره چنتا حالتشو مطمئنم...تو یه سایتی چند سال پیش خوندم چطوری بری که پایانای مختلفشو ببینی........
.
.
اما راستی از Silent Hill2 یه چیزی یلدم اومد که نفهمیدم به چه دردی میخوره
اون چاقوهه بود که روش لکه خون بود راستی به چه دردی میخوره
من یه پیشنهاد دارم چطوره یکی از مدیرها اسمک تاپیکو بکنه بازی های فکری توهمی..بشینیم راجه بشون صحبت و تبادل نظر کنیم
یادم نیسنقل قول:
بازیهای فکری خیلی باهاله اما توهمی نه :31:نقل قول:
الان به مدیر قسمت بازیها گفتم ببینیم چی میشه
سلام دوستان
نه نیازی نمیبینم... این تاپیک مخصوص این دو نسخه از سایلنت هیل است و بس!
ممنون بابت پیشنهاد
در ضمن لطفا راجع به سایلنت هیل 5 اینجا بحث نکنید
دو پست با این مضمون به تاپیک اخبار منتقل شد
ممنون و موفق باشید :)
آخه نمیشه که واسه هر بازی جدید یه تاپیک زد !
میتونیم بحث همه بازیهای فکریو تو یه تاپیک انجام بدیم
اینجوری شلوغ نمیشه
نظرتون چیه ؟
اگه مدام اون چافو رو چك كني و وضعيت سلامت جيمز رو هم در حد بد نگه داري به پايان آب مي رسي كه خودكشي جيمز و بدترين پايانهنقل قول:
اما راستی از Silent Hill2 یه چیزی یلدم اومد که نفهمیدم به چه دردی میخوره
اون چاقوهه بود که روش لکه خون بود راستی به چه دردی میخوره
اره این پایانو من یادمه دیدم چه قد غم انگیز بود با ماشینش پرید....نقل قول:
پس بگو بهترين پايانش رو ديدم انقدر ضد حال خوردم بقيش ديگه چي بوده!:27:نقل قول:
كدوم شمارش از همه بهتره برم اونو بگيرم؟:31:
نه بهترين پايانش پايان ماريا است كه جيمز به گناهانش اعتراف مي كنه و با ماريا از سايلنت هيل مي رهنقل قول:
من مي گم همشو بگير!!
البته شماره 4 از همه قشنگتره و هيچ ربطي به شماره هاي ديگه نداره اما شماره 1 و 3 و origin به هم ربط دارن
مثلا شماره 3 هم قشنگه اما شماره 1 رو بازي نكرده باشي چيز زيادي ازش نمي فهمي!
ببینم پایان ماریا همونه که توی سایه زنشو بقل میکنه اهنگ میزنه برمیگردنه.......اخه من دو سه بار رفتمشنقل قول:
.
.
.ولی به نظرم سایلنت هیل1...معماهای خفن تری داره...
شماره 4شم که به نظر من بد نبود شده بود این سریالها
.
.راستی توی شماره دوش اگه دیده باشی یه جا توی زیر زمین این کله هرمیه میوفته دنبالت بعدش تو با اون دختره که اسمشو یادم نیست فکر کنم ماریا بود فرار میکنی ..تو میری تو اسانشور ..دختره جا میمونه... و به شهادت نایل میشه.میگم بازی رو جوری میشه رفت که این دختره توش نمیره
آرهنقل قول:
بعدشم نشون مي ده كه با ماريا از سايلنت هيل مي ره
شماره 1 هم خيلي جالب بود! در شروع بازي وقتي بين اون سايه هاي چاقو بدست گير مي كني و مي ميري واقعا فكرشم نمي كردي اين جزو داستان باشه! من اونجا رو 10 بار قطع كردم از اول رفتم چون فكر مي كردم مردم !!!نقل قول:
.ولی به نظرم سایلنت هیل1...معماهای خفن تری داره...
شماره 4شم که به نظر من بد نبود شده بود این سریالها
هركار هم كردم نتونستم همه پايان هاشو برم ! معماهاشم نسبتا سخت بود بخصوص اينكه مثل بقيه بازي ها براي معما راه حل يا سرنخ نمي داد خودت بايد همه چي رو به هم ربط مي دادي نمونش معماي شكلهاي دوازده ماه سال كه انقدر سرش معطل شدم كه هيچوقت از يادم نمي ره!!!
صحنه هاي نفس گيرش كه هيچوقت يادم نمي ره صحنه حركت هري توي فاضلاب و شنيدن صداي پايي بود كه درست پشت سرت حركت مي كرد! يا ديوونه شدن اون پليسه! هر چي فكر مي كنم همش جالب بود!
شماره 4 خيلي تعليق خوبي داشت و داستان جالبي. اون قتلهاي سريالي كه نفر آخرش خودت بودي ! ولي بازي خيلي نسبت به شماره 1 آسونتر شده بود.
من خودم يه مدت گير داده بودم به همونجا ولي خيالت راحت خودتو بكشي اونجاي داستان تغيير پذير نيست!نقل قول:
.راستی توی شماره دوش اگه دیده باشی یه جا توی زیر زمین این کله هرمیه میوفته دنبالت بعدش تو با اون دختره که اسمشو یادم نیست فکر کنم ماریا بود فرار میکنی ..تو میری تو اسانشور ..دختره جا میمونه... و به شهادت نایل میشه.میگم بازی رو جوری میشه رفت که این دختره توش نمیره
اره.......من توی معمای اون پیانو هه یه مدت موندم....برای خودم بتهون میزدم...چایکوفسکی زدم:31:....ولی شماره 1ش..همه اطرافیانت مردن...........روی play1 بودش توی اون تاریکی به قول تو تا این بچه خلافا با چاقو میوفتادن دنبالم ریست میکردم.............شماره4 داستانشو نداری من نفهمیدم چه خبره همرو به کشتن دادیم رفت پی کارش............... راستی بازم شماره دوش اخراش توی یه پله ای یه جا اتیش میگیره و اون دختر لباس سفیده که اوایل بازی تو قبرستونم میبینیش.... ازت خدافظی میکنه و از پله ها میره بالا...نقش اون چی بود ..یادمه دنبال مامانش میگشت........................شماره سشم که اخرش بود باباش مرد.. راستی اونم پایانش فرق میکنه؟؟ چه جورین:21:نقل قول:
آره اون معماي پيانو كمرشكن بود!!!نقل قول:
داستان شماره 4 رو برات كامل مي ذارم اما خلاصش اين بود كه هنري مرد جوانيه كه يك روز صبح وقتي از خواب پا مي شه مي بينه كه توي آپارتمانش زنداني شده. در زنجير شده و پنجره ها همه بسته ان و توي دستشويي خونش يه حفره ايجاد شده كه به سايلنت هيل ميره. هنري متوجه مي شه كه هر بار وارد حفره مي شه شاهد مرگ يه نفره كه شماره عجيبي داره. اون با سرگذشت پسري آشنا مي شه كه در كودكي به پرورشگاهي در سايلنت هيل فرستاده مي شه و در جواني به جرم قتل زنداني و بعد مي ميره . بعد متوجه مي شه نفر آخري كه قراره بميره خودشه و نفر يكي مونده به آخر دختر جوانيه كه در همسايگيش زندگي مي كنه و ...
بقيشو بزودي مي زارم ولي فكر كنم توي همين فروم داشتيم
توي شماره دوم اون دختر داستان غم انگيزناكي داره . اصلا بار فلسفي اين شماره هم زياده!!! من تازه وقتي نقدي رو كه گذاشته بودن خوندم فهميدم نصف ماجرا رو هم نگرفته بودم!! اون نقد هم توي همين فروم هستش! اين دختره ( اسمش يادم نمي ياد!) يكي از زيباترين ديالوگ هاي بازي رو هم در همون صحنه اي كه گفتي مي گه. توي اون اتاق كه آتيش هم گرفته لحظه آخر جيمز بهش مي گه: اوه! اينجا چقدر گرمه. اونم جواب مي ده: براي من هميشه همينطوره. يه جور نماد از جهنمي كه هميشه جلوي چشماش بوده. من اونجا خيلي تحت تاثير قرار گرفتم! بقيشو نمي گم خودت بخوني چون واقعا نقدش فوق العاده است. پيداش مي كنم مي ذارم.
شماره سوم رو من بازي نكردم فقط داستانشو مي دونم. ولي بزودي قراره بازيش كنم!
داستان و نقد فوق العاده شماره دوم:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=841529&postcount=21
ارام جان..اولا بابت توضیحاتت ممنونم....دوما اگه تونستی داستان1-3-4 رو برام بذار چون خیلی دوست دارم بدونم جریانش کلا چیه . چه خبره...............................توی شماره سشم اخرش پلیسه به چیزایی برای این دختره بلغور میکنه که من نفهمیدم چی گفت اخه مال چند سال پیشه و اون موقع انگلیسیه ما در حد.....البته اوایلش هم یه صحبتی بین دختره و این راهبه مارمولک انجام میشه که اونم به قول تو بار معنوی زیادی داره..........نقل قول:
.
.اما کلا به نظر من تو سری سایلنت هیل شماره 1ش.. بیشتر ادمو گیج میکرد
بهتره بازیش کنی با اینکه 97%درصد بازی فقط تویه ساختمونها میگذره..ولی جالبه .وسطهای شماره سشم..یه تلویزیونه که برای چند لحظه اون دختر کوچوله هه توی شماره یکو نشون میده برای همین مثل اینکه بینشون ربطی باید باشه که خیلی دوست دارم بدونم...راستی مثل این بازیها دیگه سراغ نداری؟؟.
.
.تویکش وقتی اون دختره توسط اون کله هرمیه به درک واسل شد ..و اون اهنگ غمگینو میزد خیلی حالمو گرفت...وقتی خواهش میکرد که جیمز درو براش باز کنه..اخی فدام شه الهی
ممنونم بابت لینکت اما اینو خوندن دوسه روزی وقت میخواد:10:که اونقد دوسش دارم همین الان میخونمشنقل قول:
عجب نقد خفنیه...من موندم یا این اقایی که ایمو نوشته خودش در ساخت بازی حضور داشته یا از سایت خارجی کل داستان بازی رو ترجمه کرده..ولی اصلا فکر نمیکردم همچین داستانی داشته باشه ..مو به مو..مما همینطوری بازیش میکنیمو میریم تا نهش ولی اگه بخوایم مثل این نقد بریم باید تک تک قدمامونو نگاه کنیم چون مثلا نوشته رو دیوارا جا گلولس..چون فکر میکرد دیوارها هم اونو مسخره میکنن............پسر برم بقیشو بخونم میام............... اینو داشته باش ...توجه داشته باشید که در تمام دیالوگهای آنجلا این جمله به گوش میرسه : Oh ! I'm Sorry..........من واقعا فکر نمیکردم از عمد بگه اینارو.
.
.
لباسهای مانکن || وقتی که وارد اتاقی در Woodside میشوید یک نور توجه شما را به خود جلب میکند....اینجاست که اولین نشانه از خواسته های کم ژرفا و جنسی جیمز برملا میشه..
.
.من فکر میکردم همینطوری برای خنده اینا اینطورین.
.
.اولین برخورد با Pyramid Head || شما اولین بار PH رو با یک رنگ مرگبار قرمز که احاطه اش کرده میبینید...اینجا و این صحنه برای این درست شده تا جیمز رو با گناهش و با مجازات کننده اش برای اولین بار روبرو کنه....توجه داشته باشید که PH بدون حرکت ایستاده و به شما نگاه میکند و اگر شما نیز میخواهید که اون رو درست ببینید باید که بدون حرکت بایستید و این حالت دقیقا مانند یک آینه است که جیمز رو داره نشون میده و در واقع داره شخصیت اصلی , گناهکار و قاتل اونو معرفی میکنه....توجه کنید که بین اون دو تا چیزی مثل میله زندان فاصله انداخته....
.
.
باورم نمیشه
.
.Maria در اتاق S3 استراحت میکنه || وقتی که James به اتاق S3 میرسه Maria ازش میخواد که در اونجا استراحت کنه...ما متوجه میشیم که این شخصیت داره علائم بیماری از خودش نشون میده و اینجاست که میفهمیم James هیچوقت نمیتونه یک Mary عالی و بی نقص داشته باشه...قسمت جالبش دلیل Maria برای سردردش هست : "فقط یه سرگیجه کوچولوئه!!!"...شخصیت Maria خیلی خیلی شبیه به Mary شده...مخصوصا دلایلش
.
.
به خودم گفتم یه کاسه ای رو نیم کاسس چرا این خانم یه سردرد گرفت . میخواد استراحت کنه
.
.
.جیمز گیر افتاده ! || Laura یکبار دیگه اونرو به یه مخمصه دیگه میاندازه...اون با گفتن اینکه میخواد بره دنبال نامه Mary , جیمز رو توی یکی از اتاقها گیر میاندازه...نه فقط این , جیمز جایی گیر میافته که به نظر میاد 3 تا هیولا که از سقف آویزون شدن توی این اتاق هستن...که ایم مارو به بیماری Mary مربوط میکنه و Silent Hill داره به کمک این اتاق به جیمز نشون میده که Mary توی یک همچنین وضعیتی (دست و پنجه نرم کردن با بیماری و برای جیمز دست و پنجه نرم کردن با هیولاها که نشون دهنده بیماری Mary هستند) گیر افتاده بود و جیمز دقیقا مثل Laura اونرو تنها میگذاره و میره....
.
.گفتم چرا این بچه مرض داشت مارو تو دردسر انداخت!!!!!!!
.
.Pyramid Head ماریا رو میکشه || اولین اثر قتل نامردانه جیمز اینجا آشکار میشه....توی یک راهروی خیلی طولانی که به احتمال 99 درصد وجود خارجی نداشته شما باید از Maria در برابر Pyramid Head یا بهتر است بگوییم خودتان (James) محافظت کنید....ممکنه که شما به موقع به آسانسور برسین ولی Maria موفق نمیشه...توجه کردین که توی این بازی چقدر خودخواه هستین...من مطمئن هستم که بسیاری از خوانندگان و حتی خودم وقتی که توی اون راهرو PH رو دیدیم به جای اینکه بایستیم و بجنگیم , سریعا پا به فرار گذاشتیم...مثلا ما قرار بود که از Maria محافظت کنیم ولی به سرعت پا به فرار گذاشتیم...حالا اینها مهم نیست , مهم اینه که Maria توی این قسمت برای اولین بار حقیقت رو در مورد قتل به جیمز نشون داد : کسی (Mary) به جیمز اعتماد میکنه و میدونه که جیمز ازش محافظت میکنه ولی وقتی که زمان سخت (زمان بیماری Mary) فرا میرسه , جیمز اون رو تنها میگذاره و با دستهای خودش اونرو از بین میبره...
.
.
اینو بالاخره فهمیدم...چه خفنه
.
.
..اینجا تنها شانس جیمز هست برای اینکه اون بفهمه که دقیقا مثل Pyramid Head یک قاتله...یک موجود خودخواه و بدون هیچ احساس...از لحظه اای که شما جمله "You Got A Great Knife" رو میبینین جیمز بزرگترین ارتباط طبیعیش رو با Pyramid Head میبینه و درک میکنه...اونها یکی هستند ! پس چرا از یک اسلحه استفاده نکنند ؟!
..
.پس بگو این اقا چرا یهو تیزی دستش گرفت
.
.خب ! جیمز دو تا هیولا رو میکشه چونکه دیگه نیازی بهشون نداره...جیمز دیگه حقیقت رو فهمیده...بعد از شکست دادن PH ها جیمز دو تا تخم مرغ دریافت میکنه :
*اولی به رنگ سرخ = تر و تازه = کشتن Eddie
*دومی به رنگ زنگ آهن = قدیمی = کشتن Mary
.
.گفتم اینها مگه مرغن که تخم بذارن!!!!
.
.
خلاصه ارام جان من موندم با این بازی واقعا فکر نمیکردم همچین داستانی داشته باشه..هنوز تو کفم ..برای شماره1-3-4 هم همچین چیزی هست؟؟؟
ولی خدایش کارگردانی داشته این بازی چه طوری همچین چیزی رو به هم مرتبط کرده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میلاد خدا بگم چیکارت نکنه پسرنقل قول:
چاکریم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...خدایی باید یه نقدیم مثل اون بالایی برای شماره یکشم پیدا شه ببینم این کارگردانش هدفش از این پیانو چی بوده نه راهنمایی برای زدن نه چیزی .دیگه یکم ادامه میدادم پیانیست میشدم برای خودم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .کامپیوترم که نداشتیم اون موقع داییم گفت میره از اونترنت دانشگاشون پیدا میکنه بعد دو هفته و ماهم یه قطعه باش زدیمونقل قول:
کد:http://www.----------.com/articles-3.html
داستان شماره 4 رو كه گذاشتن. شماره هاي ديگه رو مي گردمنقل قول:
قبلا هم گفتم شماره 1 و 3 كاملا با هم ارتباط دارن
مثل بازي سايلنت هيل يعني هم بترسي هم ديالوگ هاي فلسفي بشنوي هم كلي نماد ببيني و بازي چند پاياني باشه و ... نه!
حالا اگه فقط جنبه ترسناكش رو ببينيم سري fatal frame هست بخصوص شماره سوم كه عاشقشم.
obscure هم هست كه بنظر من بازي چرتيه اصلا سبك بازي كلا با سايلنت هيل متفاوته ولي اونم يه جور ترسيدنه !!! كابوس هاي بازي يه ذره شبيه سايلنت هيل هستن معماهاش هم بد نيست. بازي ديگه اي يادم نمي ياد بايد فكر كنم.
متاسفانه يا خوشبختانه بايد بگم سايلنت هيل بي رقيبه!!!