واقعا توی این مورد (البته به همراه خیلی از موارد دیگر) بدون شک سامسونگ حرف اول رو می زنه . چه طور دلتون می یاد سامسومگ دی 820 یا ای 900 رو ببینید ولی بازم به سامسونگ رای ندهید .
Printable View
واقعا توی این مورد (البته به همراه خیلی از موارد دیگر) بدون شک سامسونگ حرف اول رو می زنه . چه طور دلتون می یاد سامسومگ دی 820 یا ای 900 رو ببینید ولی بازم به سامسونگ رای ندهید .
بابا گوشی باید خرکار باشه مثله 6680 و 6630.گوشی های خوشگل هم معمولا با یه زمین خوردن داغون میشن.گوشی های سون اریکسون خوب هست ولی نمیشه ازش استفاده کرد.ولی نوکیا واقعا چیز های شاخی میزنه ومثلا سونی اریکسون اگه خودش رو بکشه نمیتونه یه گوشی مثل N91 یا n80 بزنه.ولی سونی اریکسون توی گوشی های لمسی از نوکیا بهتره
اولا كه من نقل قول كردم و جواب پستي رو كه نقل قول كردم رو دادمنقل قول:
دوما عنوان تايپك گوشي هاي شيك هستند و كمپاني هاي شيك ساز كه نظر من نوكيا هست
سوما مشكل بينايي شما داريد
چهارما سوني اريك ( مخفف سوني اريكسون) رو شما به خاطر اين نشنيديد كه تو كار گوشي نسيتيد و در اجتماع نبوديد
پنجما اگه دقت كرده باشيد و چشمتون را باز كنيد من نوشتم كلفت و نه پهن (لطفا شعر نگو)
گفتم كه تعصب شما از عكس w810 كه داريد كاملا مشخص هست
لازم نيست شما براي من از اقتصاد حرف بزني - همين سوني اريسون ساخت سوئد هم داره و هم ساخت مالزي كه متعصفا در كشور ما نيست و چيني رو ميدن به ما ( مثل بقيه جنس ها هم حتما درجه 3 در جهان هست( نسبت به ساخت كشور هاي ديگه)
حرفي بود بگو:laughing:
البته اینجا و هر انجمن دیگه ای که بحث کمپانی سازنده باشه، Just iran هزار تا پست الکی میزنه و سعی در مطرح کردن برند خودش داره. آخه رتبه چهارم اینقدر حرف و تعریف داره؟نقل قول:
اینو بخون و ببین کجای کاری: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچ بحثی هم ندارم. الکی تاپیک رو شلوغ نکنین.
من شنیدم چین اسباب بازی هاشو آب میکنه و توی گوشیای سونی اریکسون بکار میبره !!!!!!!!!!!!! نمیدونم راسته یا نه ؟؟؟ فکر کنم راست باشه چون یه کا 300 جلوی خودم از دست دوستم اقتاد قابش شکست
شما خودشو ناراحت نکن :biggrin:نقل قول:
من شنیدم چین اسباب بازی هاشو آب میکنه و توی گوشیای سونی اریکسون بکار میبره !!!!!!!!!!!!! نمیدونم راسته یا نه ؟؟؟ فکر کنم راست باشه چون یه کا 300 جلوی خودم از دست دوستم اقتاد قابش شکست
ولی خدایی اینجوری نیس ! درسته گوشیایه سونی مثه نوکیا سگ جون نیستن ولی اونقدا هم ضعیف نیستن ! به هر حال بحثو از موضوع اصلی خارج نکنیم :biggrin: !
بابا این مسخره بازیا رو بس کنید دیگه !
کی می خوایید یاد بگیرید که به نظر همدیگه احترام بزارید
اینم نکته ی اخلاقیش بود . من که بی احترامی نکردم فقط گفتم شنیدم :laughing: :laughing: البته از خودم شنیده بودم :laughing: :laughing: :biggrin: :tongue: :tongue: :tongue:
البته اين درسته كه بايد به نظر هم ديگه احترام بذاريم
ولي به يك نظر و نه به كسي كه از اول تايپك تا حالا دم از سوني اريك... ميزنه
از نظر من 1- نوكيا
2- سامسونگ
3- موتورولا
4- ال جي و سوني اريكسون
نقل قول:
نظرت زیبا، در سطح جهانی و بر طبق آمار و مطالعات بود. :cool:
سوم بودن موتورولا هم به دلیل چینی بودنشه. البته موتورولای سنگاپوری صد در صد از سونی اریکسون بهتره.
چینی بودن که دلیل نیست چون همه برندهای بالا چینی هم دارند
ولی به نظر من تو این چند ساله موتورولا و سامسونگ شیک سازترین ها بودند
اگه بخام رتبه بدم
اول موتورولا
دوم سامسونگ
و بعدش نوکیا و سونیکسون وال جی
نقل قول:
در مورد چینی بودن زیاد موافق نیستم
اما یکمی رو چرا
وقتی یه گوشیه w810 ( که همه طرفدارای سونی بهش مینازن) رو بزاری کنار یه سامسونگ...
یکمی که با دکمه های هردوتا گوشی کا کنی میبینی آخرش جنس چینی همچین مالی هم نیست;)
دقیقاً.
از لحاظ جنس و بدنه و شکل، واقعاً W810 در مقابل سامسونگ D600 (که قبل از دبلیو810 تولید شده) کم میاره.
نمی دونم دیدی یا نه ولی مقایسه کامل این دو گوشی رو دوست خوبم جاوید نوشته و بزودی من می زارم تو وبلاگم. مهیار هم در جریانه. (مقایسه رو میگم)
آره منم مقایسه رو دیدم . اونوجوری که نوشته بود کیفیت صداش با نویز
شیک ساز ترین برند موتورولاست اینکه تو ایران بازار نداره و چند مدل به صورت محدود اومدن نمیتونیم بگیم گوشیهای این شرکت باریکن کاش یکم ضخیم تر بودن:cool: مثلا یه نگاه به A780 بندازین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم طراحیش مال سال 2004 باشه البته من اینو یادم بود ازین طراحیهای فوقالعاده زیاد داره
گوشیهای SE شاید بعضا ظریف باشن و اکثرا یه ریختن یعنی مثل گاو پیشونی سفید میمونن نه اینکه بد باشن ازین جهت میگم که اون طراحی خوب توی گوشیهای SE زیاد تکرار میشه (به نسبت بقیه)
طراحی گوشیهای سامسونگ هم خوبه ولی مشکلی این شرکت داره از نوع خوبی از پلاستیj
بنظر من بین زیبایی و شیک بودن و جلف بودن تفاوت های زیادی هست
زیبا ترین گوشی ها بدون شک ساخت کم÷انی معظم سامسونگ هست
شیک ترین ها سونی اریکسن و نوکیا هستند البته گوشی های سادشون !!!!!!
و جلف ترین ها هم باز از سونی اریکسن ز610 و گوشی های این دسته
گوشی های سری لامور نوکیا
و کل گوشی های سری وی تری موتورلا
(شهاب جان چقدر رو این مسعله چینی بودن و کره ای بودن داری مگه تو ن÷اد پرستی خیلی دوست دارم بری مین برد .کارت گرافیک هارد و.... بخونی ببینی ساخت کجا هست
هر وقت نظارتی باشه جنس المانی با زا÷نی و امریکایی و چینی با هم فرقی ندارند)
نقل قول:
بابا جون مادرتون اینقدر حرف بیخود نزنید منظورم فقط شما نیست مهیار جان!!! همتونو میگم
چه اون کسی که چشم بسته میگه سونی اریکسن خوبه
و اونی هم که الکی میگه سامسونگ و نوکیا بده!!!!!!
الان خودتون یه مقایسه عادلانه کنید متوجه میشید
کاری که من 6 ماه ÷یش بین د600 مادرم و ک750 خودم انجام دادم و به نتایج خوبی رسیدم
÷س کمی عادلانه و از روی منطق صحبت کنید این شهاب جان که از سونی بدش میاد واقعا دلایلش ....هست
من خودم از ن.کیا بدم میاد ولی هیچ وقت گوشی های خوبشو نمیگم بد هست (مثل ن90.ن73.و....)
÷ش با همگیتون هستم ملاک خوب بودن یا بد بودن برندی رو از روی خوش اومدن یا بد اومدنتون از اون برند نزارید
بلکه از رو حقیقتی که هست بگید
مثلا سامسونگ ÷ر فروش تر همه میدونند که هات سوا÷ نیست
سرعت سیو کردن عکساش ÷ایینه یا از جهت کیفیت صدا در حد افتضاح هست
ولی نکات خیلی مثبتی هم داره مثل کیفیت عالی ال سی دی و فیلم برداری نرم و با کیفیتش
البته metal_militia جان به عنوان تايپك توجه كن
بحث فقط در مورد شيك سازترين كمپاني هست و مقايسه نرم افزاري و... ملاك در اين تايپك نيست
در موردهم كاملا با شما موافقمنقل قول:
بنظر من بین زیبایی و شیک بودن و جلف بودن تفاوت های زیادی هست
:ohno: :ohno: :ohno: :ohno: :ohno:نقل قول:
هر وقت نظارتی باشه جنس المانی با زا÷نی و امریکایی و چینی با هم فرقی ندارند
شما صنعت نیمهسانا یا الکترونیک و نانوتکنولوژی وحتی پلیمر و.... رو توی چین- کره - آلمان - ژاپن - آمریکا - فندلاند و مجارستان رو یکی میدونید خروجی محصولات این کشورها با فرض خوب بودن نظارت یکیان
انصافا بعضی از نظراتت منطقی و درسته ولی تو هم از روی تعصب چشماتو رو بعضی چیزا میبندی
به نظر من نوکیا شیک می سازه و سونی اریکسون خوشگل ... .
کاملا درسته ... الان خیلی شرکتا ( چه تو خدرو سازی چه تو ساخت قطعات الکترونیکی و... دارن کارخونه هاشونو میبرن یه کشورایه شرق اروپا یا چین ( آسیای شرقی ) ...نقل قول:
هر وقت نظارتی باشه جنس المانی با ژاپنی و امریکایی و چینی با هم فرقی ندارند
به هر حال یکی که از سونی بدش میاد میتونه هر نظری میخواد بده مهم نیس !
تاپیک کاملا از بحث اصلی منحرف شد !!!!
اگه به ملوس میگفتی میفهمید اما تو... چرا بحث رو منحرف میکنینقل قول:
آخه چرا دروغ میگی من حاضرم قسم بخورم نوشتی پهن:ohno: :blink: :angry: خوره بودن ... تعصب ;) چه ربطی دارن
گوشی من ساخت مالزی است ولی یقین دارم با چینی یا سوئدی فرقی نداره باور نمیکنی تو آینه یه عکس بگیرم تا ...
حالا هم خواهش میکنم دیگه نمیخاد جواب بدی
سلام من کماکان میگم موتورولا شیک سازترینه
ولی فکر کنم یه عده تواین تاپیک فقط با نوشتن حرفهای بیهوده تعداد پستشونو می خان زیاد کنن
الان تو این تاپیک کسی هست که بیشتر از ده تا پست الکی داده
فکر کنم خودتون فهمیدین کیه
نژاد پرست بودن بستگی به خیلی چیزا داره. اصلاً سونی اریکسون و سامسونگ رو بی خیال. بریم سراغ موتورولا.نقل قول:
وقتی که تفاوت جنس چینی و سنگاپوری و امریکایی موتورولا مشخصه، نمیشه گفت فرقی ندارن. هر چی بگن اینا هم تحت یسانس آمریکا دارن گوشی تولید می کنن ولی قابل قبول نیست. چون داریم می بینیم. اصلاً همه هم بگن فرقی نداره، وقتی که من شخصاً می بینم که فرق داره، قبول نمی کنم. (همونطور که پشیمون شدم برای بابام L7 بگیرم)
اینجا هم مسئله نژاد پرستی نیست. این تفاوتیه که من دیدم. گوشی هایی یه که دستم گرفتم و مقایسه هایی که کردم. از کا700 اش تا پی 910 اش. باورم نمیشد که پی910 با اون همه عظمت (که اون موقع عاشقش شده بودم و می خواستم بخرمش) دیدم تو آنتن دهی جلوی 6600 کم آورد.!!! آنتنش پر نشون میداد ولی نتونستم باهاش حرف بزنم، رفتم با یه 6600 راحت حرف زدم.
حالا این چیزاییه که من دیدم و خودم تجربه کردم. هر چقدر بیان و بگن بابا این گوشی خوبه، خب اون تاثیری که باید روی من بذاره، گذاشته. من به تجربه بهم ثابت شده، پس با حرف چیزی مورد قبول واقع نمیشه.
حالا ديگه فكر ميكنم همه متوجه شدن كه چه كسي پست هاي بيهوده ميزنه و قصد منحرف كردن تايپك رو داره و انتظار نداشته باش كه جوابت رو ندم ( ولي به خاطر منحرف نشدن تايپك بي خيال)نقل قول:
خواهش ميكنم از بحث اصلي خارج نشيد
در مورد اين پي 910 كاملا با شما موافقم و اين قضيه كه آنتن دهي نوكيا خيلي بهتر از سوني اريك و ... هست رو كاملا با چشم خودم ديدم و قبول دارمنقل قول:
ما خودمون توي يك پاساژ هستيم كه توي زير زمينش فقط و فقط با نوكيا ميشه حرف زد و سوني اريك اصلا آنتن نداره
در كل چون بحث اصلي شيك بودن گوشي هست به نظر من نوكيا شيك ساز ترين هست
بقيه دوستان هم بيان و نظرشون رو عنوان كنن
نقل قول:
÷سر یا دختر خوب اینو باید خوب بدونی که چین تو مهندسی هیچ حرفی جلوی زا÷ن المان و.... نداره
ولی اینم بدون موتورلا که الان مالزی و سنگا÷ور داره زیر نظارت امریکا و مهندسی امریکا هست از خودشون که مدل بیرون نمیدن
سونی اریکسن هم که ساخت چین و مالزی هست هم از شرکت عظیم سونی و شرکت سوعدی اریکسن هست و مونتاز شده چین هست
شهاب جان اطلاعاتت خیلی ناقصه
1دوره ای که سونی ÷910 رو داد بیرون سامسونگ هنوز بلوتوث و اینفرارد گوشی هاش نداشت !!!!!!!!!!!
سیمبیان هم نمیدونست
مموری کارت هم که خودشو کشت سال2006 گوشی مموری خور داد بیرون(د600)
در ثانی ÷910 ساخت فرانسه هست نه چین شما برای من چینی شو بیار جایزه بگیر
از نظر من یک دور هم گفتم
گوشی شیک سامسونگ
گوشی ساده و زیبا سونی اریکسن
گوشی ...... نوکیا
خز هم موتورلا
با منطق ایشون پژو 206 یک محصول ایرانی است و از ساخت فرانسه خیلی ضعیف ترهنقل قول:
(قسم میخورم چند وقت پیش اخبار گفت با کیفیت ترین 206 تو ایران ساخته میشه)
اخه چی رو با چی مقایسه میکنید
متلک میندازی بی وجود:sad:نقل قول:
آخه من خودم تاپیک رو زدم چرا باید بخام منحرفش کنم بعضیا هستند که اگر جوابشون رو ندی فکر میکنن کم اوردی اصلا
بحث شیک سازی یک بحث سلیقه ای است و هر کس باید بیاید در چند کلمه (اگر رتبه بندی باشه بهتر) نظر خودش رو بده و دعوا راه نندازه همین جا از همه کسانی که از من ناراحت شدن معذرت میخام :blush: اصلا چینی یا آمریکایی بودن
ویا آنتن دهی چه ربطی به شیک بودن داره بابا دست بردارید
پس یا علی بگید شروع کنید :
1.سونی اریک و ال جی :cool:
2.سامسونگ و موترولا:biggrin:
3.نوکیا:laughing:
بعضیا بر عکس من از گوشی های بزرگ و ضمخت خوششون میاد خلاصه به کسی بر نخوره:rolleye:
اولاً که من در مورد این صحبت نکردم که پ910 تولید شد، سامسونگ چطور بود که میگی اطلاعاتت ناقصه.!!! من راجع به پی 910 گفتم. کی گفتم سامسونگ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!نقل قول:
دوماً در مورد کشور سازندهء پی 910 حرفی نزدم. مگه من گفتم پی 910 ساخت چینه؟؟ اینو خودمم می دونم که ساخت فرانسه است.
یه بار دیگه مطالبی که نوشتم رو بخون.
خب دقیقاً پژو 206 که در ایران تولید میشه خیلی از پژوی فرانسوی بدتره.نقل قول:
شما روزنامه دنیای اقتصاد رو نمی خونی؟ اونجا نوشته بود که قطعات پژو 206 یواش یواش به سمتی میره که بیشترش تولید قطعه سازان داخلی باشه.
الان 51 درصد پژو 206 ساخت قطعه سازان داخلیه و هر چقدر این درصد بالاتر میره، میزان نارضایتی مشتری ها و نقص فنی این خودرو بیشتر میشه.
حیف که نمی دونم دقیقاً چه تاریخی اینو چاپ کرده بود وگرنه pdf اش رو براتون میزاشتم تا ببینید.
واقعش اینه که ایران (مثل چین) تو هر چی که دست میبره، واقعاً ... توش.!!!!! :puke:
بعد میگن من تاپیک رو منحرف میکنمنقل قول:
آخه دوست عزیز پست بالا رو میخوندی بعد اینطور جواب میدادی بابا نمیخاد جواب کسی رو اینجوری بدی
حالا من همین جوری یه مثالی زدم باشه هرچی شما میگی اصلا چینی یا آمریکایی بودن چه ربطی به تاپیک داره
امید وارم بقیه دوستان رعایت کنن تا دیگه اینجو ر نخام توجیح کنم
نقل قول:
منم با شهاب موافقم :happy:
چاکرتم فری جون. آخه اون امضا به اون قشنگی رو چرا عوض کردی؟ :sad:نقل قول:
واقعا که نمی دونی تو یه مکان اجتماعی چطوری باید حرف بزنی که کسی از دستت ناراحت نشه حالا خوبه عذر خواهی کردی:angry:نقل قول:
و اینو بگم که منم با اقا شهاب و اق فری موافقم:rolleye:
پزو 206 ایران به هیچ جای دنیا صادر نمیشه
همچنین اصلا نظارتی بهش نیست
ولی چین بزرگ که انبوهی از قطعه سازان لوازم الکترونیک هستند خیلی فرق میکنه
جنسی که قراره توی دنیا پخش شه خیلی با اشغال هایی که ایران خودرو به اسم ماشین به خورد ملت میده فرق داره
در ثانی بازار موبایل جهانی حق انتخاب بالایی خریدار داره
ولی تو ایران چی!!!!!!!!!!!!
با 12 میلیون تومن چی میشه خرید جز 206و405
در نتیجه رقابتی وجود نداره وایران خودرو هر جور بخاد تو پاچه ملت میکنه
تاپیک گوشی تبدیل شد به تاپیک ماشین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما کوچیکتیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
والا راستش من شکست عشقی خوردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیگه این امضاء جدیدو زدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تایید میشه;)نقل قول: