تنظیمات ورژن 8.0.0.357 رو میخواستم پست اول رو هم دیدم ولی خیلی با این ورژن تنظیماتش فرق داره ؟
Printable View
تنظیمات ورژن 8.0.0.357 رو میخواستم پست اول رو هم دیدم ولی خیلی با این ورژن تنظیماتش فرق داره ؟
با سلامنقل قول:
من در حال آماده کردن تنظیمات هستم آماده که شد قرار می دم
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=236306
تنظیمات ورژن 8 در پست اول قرار گرفت
ممنون دوست عزیز که مثل همیشه با سرعت عمل بالا ما رو راهنمایی کردین.نقل قول:
من از كاسپر 2009 استفاده ميكنم(Anti Virus( هيچ كدي هم براي اكتيو كردنش ندادم. حالا اگه لينك كدهاش رو بديد ممنون ميشم.
سلام دوست عزیز من هم کد اکتیو ورژن 8 را می خواهم کدی که من وارد می کنم بلک لیست شده خواهش می کنم کد جدید را بگذارید
با سلام
اینجا تاپیک آموزش تنظیماته
تاپیک درخواست و گرفتن کی در اینجاست
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=19531&page=198
من از ADSL استفاده می کنم اما وقتی Kaspareky رو نصب کردم دیگه نمی تونم به اینترنت وصل شم خطای 769 میده (به نوعی نمی زاره کارت شبکه فعال بشه) باید چی کار کنم؟
من متاسفانه نحوه نحوه فعال کردن این برنامه رو اصلا متوجه نشدم
تمام پست ها رو هم خوندم اما چیزی سرم نشد
برنامه 31 MB رو نصب کردم
فایل لایسنس کرک رو هم دانلود کردم
اما نمی دونم چیکارش کنم؟
اصلا تفاوت kav با key رو نمی دونم
میشه من رو یه جوری راهنمایی کنیدکه من بتونم اکتیوش کنم
ممنون
با سلامنقل قول:
اول اینکه منظور از kav یعنی kasperskt antivirus و منظور از kis یعنی kaspersky internet security و key هم یعنی کلید هایی که برای فعال سازی kav یا kis استفاده می شه
برای فعال کردن این آنتی ویروس یا اینترنت سکیوریتی کرک لازم نیست و نیاز به کی دارید
کی های لازم رو از انجمن کرک و سریال کسپرسکی صفحات اخر پیدا کنید
متاسفانه شما نوع محصول (آنتی ویروس یا اینترنت سکیوریتی ) و شماره ورژنش رو نگفتید اما هر نسخه ای که هست تو امضای من هم وارد کردن کی برای نسخه 7 هم 8یا 2009 رو گفتم اما اگر باز هم متوجه نشید نسخه دقیق محصولتون رو بگید تا بر اساس همون راهنماییتون کنم
موفق باشید
ضمنا بهتره این سوالتون رو در انجمن کسپرسکی مطرح می کردید یعنی اینجا
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=201416&page=407
سلام به دوستان عزیز من کسپر ورژن 8.0.0.357 را آپدیت کردم فایل آپدیت در کدام قسمت ویندوز ذخیره می شود که زمانی که ویندوز عوض کردم از فایل آپدیت که انجام دادم استفاده کنم در یک قسمت دوستان گفته بودند که در پوشه Update distribution ذخیره می شود ولی من این پوشه را من چک کردم وخالی می باشد پس آپدیتها در کدام پوشه ذخیره شده است ورژن 8.0.0.357 سایت مستقیم آپدیت دارد
از دوستان معذرت می خواهم که این سوال را در این قسمت مطرح کردم
سلام
ممنون که راهنمایی کردین
این برنامه ایی که من نصب کردم بالاش نوشته اینترنت سکیوریتی 2009
ووقتی موس را کنار اسم برنامه قرار میدم مینویسه 8.0.0.357
فکر کنم باز هم احتیاج به راهنمایی دارم
برای اکتیو کردنش
من چون دیدم بالای برنامه نوشته 2009 اینجا پست زدم
حالا اگر لازمه جابه جاش کنید
ممنون
سلامنقل قول:
ممنون که راهنمایی کردین
این برنامه ایی که من نصب کردم بالاش نوشته اینترنت سکیوریتی 2009
ورژن8.0.0.357
فکر کنم باز هم احتیاج به راهنمایی دارم
برای اکتیو کردنش
من چون دیدم بالای برنامه نوشته 2009 اینجا پست زدم
حالا اگر لازمه جابه جاش کنید
ممنون
با سلامنقل قول:
شما ابتدا به تاپیک کرک و سریال کسپرسکی برید و در صفحات آخر کلید های مربوط به ورژن 8 رو دانلود کنید
بعد از دانلود و خارج کردن از حالت فشرده از راهنمای زیر استفاده کنید
چون اینترنت سکیوریتی رو نصب دارید از پوشه kis استفاده کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.من اموزش شما رو خوندم nine عزیز.ولی برام یه مشکل پیش اومده که حل نشد حتی با خوندن این اموزش.
من از برنامه ی gpass استفاده میکنم که یه برنامه ----- شکن هست.ولی از وقتی این ورژن جدید رو نصب کردم دیگه این برنامه وقتی بالا مییاد نمیتونه سروره خودشو پیدا کنه و کانکت بشه در صورتی که قبلا با ورژن 7.125 مشکل نداشت.الان مجبورم یه بار انتی ویروس رو خارج کنم بعد این برنامه رو اجرا کنم بعد دویاره انتی ویروس رو فعال کنم.چون در غیر این صورت برنامه نمیتونه کار کنه.بالا مییاد ولی وصل نمیشه. در صورتی که این برنامه جزو برنامه های مطمن هم قرار داره در دسته بندیه کاسپر.مشکل از چیه؟ چطوری میتونم حلش کنم؟
شما بايد ببينيد که اگه در ليست برنامه های مطمئن قرار داره آيا ارتباط با اينترنت اون هم آزاد هست يا نه؟نقل قول:
درکل يک پيشنهاد ميکنم، من اين برنامه رو قبلاً داشتن که کسپرسکی 7.0 هم زمانی که برنامه رو اجرا ميکردم اشکال ميگرفت،و مورد بخاطر اين بود که اين برنامه تغیيراتی در مرورگر ايجاد ميکرد که در بعضی مواقع از نظر امنيتی خطر ساز بود، حال پيشنهاد من اين هست که شما بجای اين برنامه از دو برنامه Freegate یا UltraSurf که در اين زمينه هست استفاده کنيد،
ممنون مارکوس عزیز.ولی من از این دو برنامه هم در کنارش استفاده میکنم ولی هر کدوم یه مشکل دارن که مخصوصا برای اتصال به سروراشونه که این یکی از همه بهتره.حالا من برای این که بتونم از این برنامه استفاده کنم یا به قول شما ارتباطش با اینترنت ازاد بشه باید چی کار کنم که برنامه بتونه با کاسپر شروع به کار کنه و به مشکل نخوره؟بعنی چطوری تنظیمات کاسپر رو در ست کنم که به این برنامه گیر نده و مشکلی برای ارتباطش بوجود نیاره؟ من در ضمن تو کاسپر 7 با این برنامه کار میکردم بدونه اینکه کاسپر بهش گیر بده. تو این ورژن این طوری شده.نقل قول:
سلامنقل قول:
بازم ممنون
دانلود کردم
اما بلد نیستم از حالت فشرده خارج کنم
لطفا بهم بگید چیکار کنم؟
متشکرم بازم
با سلامنقل قول:
باید برنامه winrar رو نصب کنید
و بعد
با سلامنقل قول:
اگر که به برنامه اعتماد کامل دارید اونو به دسته trusted اضافه کنید
اگر هم که نه کاملا حداقل ببینید در دسته low باشه
در این موارد تو pdf تنظیمات و نحوه عوض کردن دسته ها نوشتم
در هر قسمتی هم که برنامه قرار گرفته به بخش network برید و ببینید کدوم تنظیم برنامه رو بلاک می کنه
منظورم در بخش system security و زیر بخش application filtering است.
سلامنقل قول:
بازم ممنون
حالا بعد از آپ دیت نوشته Your computer is protected
ایا این کافی هست؟
من خودم نباید تنظیماتی رو انجام بدم؟
اینکه بعد از چند وقت کی ها از کار میفته چطوری هست؟
و اینکه سیستم من بازم پیام میده که کامپیوتر د رخطره
دیگه چیکار باید بکنم
ممنون
ممنون Nine عزیز.ولی فعلا که خودش خودکار درست شده نمیدونم چطوری. ولی در مورده توضیحاته شما بگم که همه تنظیماتو قبول داره و خودش در دسته ی مطمن قرار داده و هیچ کدوم از تنظیم ها رو نبسته بود.حالا فعلا که درست شده.بازم ممنون از شمانقل قول:
تمام سوالات شما در تنظیمات pdf صفحه اول پاسخ داده شده مطالعه کنید اگر سوالی بود در خدمتمنقل قول:
ممنوننقل قول:
این برنامه 71% دانلود میشه برای من ارور میده
از جای دیگه ایی نمی تونم دانلود کنم؟
سایر دوستان هم در دانلود PDF تنظیمات به مشکل برخورده اند؟نقل قول:
من باز با این مشکلم روبرو شدم.یکی بگه چطوری میتونم درستش کنم؟
کاسپر این برنامه رو اصلا بعنوان یه برنامه خطرناک نمیشناسه یا حتی مانعش نمیشه ولی نمیدونم چرا وقتی کاسپر فعال باشه این برنامه قادر نیست به سرورش وصل بشه ولی وقتی کاسپر رو میبندم راحت وصل میشه و بعد مجبور دوباره کاسپرو فعال کنم.چطوری میتونم بدونه اینکه کاسپرو غیر فعال کنم از این برنامه استفاده کنم.
این برنامه از چه پورتی برای اتصال به اینترنت استفاده می کند ؟نقل قول:
نمیدونم راستش.یعنی برنامه نمینویسه چیزی.ولی تو عکسایی که خود سایتش گذاشته مینویسه 8000 ولی تو برنامه ی من چیزی نمینویسه.حالا نمیدونم من چطوری باید پورتش رو گیر بیارم.
در Control Panel گزینه Internet Option را انتخاب کنید و در پنجره باز شده در قسمت Connections اتصال اینترنتی را کهنقل قول:
از ان استفاده می کنید انتخاب کنید و بر روی Setting کلیک کنید در پنجره باز شده در قسمت میانی در قسمت P-r-o-x-y Server
می توانید شماره پورتی را که این برنامه از آن استفاده می کند پیدا کنید.
این قسمت برای من غیر فعاله.یعنی باید تیکشو فعال کنم.هیچ وقت فعال نبوده.پورتشم که 80 هستش در حالت غیر فعال مثله همیشه.راهه دیگه ای هم هست؟نقل قول:
این برنامه با کاسپر 7.125 مشکل نداشت ولی این بار با این ورژن جدید مشکل خورده علت چیه؟ هیچ قسمتی از برنامه هم نوسط کاسپر بلوک نمیشه.
سلام.
من این برنامه را دارم. اجرا کردم.
منتها من فایروال Kaspersky ندارم.vtn جان این برنامه انگار پورت ها رو تصادفی انتخاب میکنه.حتی من دیدم که از پورتهای 8080 و 8000 هم استفاده می کرد.
من یه عکس گذاشتم .امیدوارم به درد بخوره.
فکر میکنم کسپراسکای از جایی به غیر از فایروال این برنامه را Block میکنه.
مثلا میتونید هر قسمتو یک به یک غیر فعال کنید و امتحان کنید.بالاخره معلوم میشه این برنامه تحت تاثیر کدام بخش Block میشه.
تصویر از Outpost Firewall :
شما در قسمت تنظیمات همانطور که در شکل زیر می بینید در قسمت Network>Monitor Ports گزینه Select را انتخابنقل قول:
کرده و تیک مربوط به پورت 80 را بردارید .اگر باز نتوانستید از برنامه استفاده کنید تیک تمام پورتهایی را که عنوان HTTP
دارند را هم بردارید( اینها پورتهایی هستند که به طور معمول برای اتصالات پ ر و ک س ی مورد استفاده قرار می گیرند ):
البته با اینکار شما عملا Web-Antivirus را غیر فعال می کنید ولی این به مراتب بهتر از این است که کل آنتی ویروس را
غیر فعال کنید . البته بهتر این است که از برنامه هایی استفاده کنید که از پورتهایی غیر از پورتهای رایج استفاده می کنند.
ممنون vtn عزیز واسه زحمت و توجهی که کردی. همین طور از شما batman عزیز.با این کارم یعنی باز کردن پورت ها هم که گفتی درست نشد حتی همش با هم وقتی تیکشو ور میداشتم بازم برنامه کار نکرد.در هر صورت بازم ممنون از توجهت.در ضمن من وقتی میخوام برنامه رو اجرا کنم یه لحظه کاسپر رو قطع میکنم و برنامه رو که اجرا کردن سریع کاسپر رو فعال میکنم که در کل شاید 5 ثانیه بیشتر نشه. و بعد برنامه حتی با بودن کاسپر هم کار میکنه. فقط مشکل همون اولشه.
در هر صورت من عکسشو میزارم.این عکس ماله زمانیه که کاسپر باشه که این اروری که علامت زدم رو میزنه برنامه و نمیتونه اجرا بشه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و وقتی کاسپر رو میبندم و برنامه رو اجرا میکنم همون طور که میبینی راحت برنامه اجرا میشه بدونه هیچ مشکلی حتی وقتی دوباره کاسپرو فعال کنم
سلامنقل قول:
کمی عجیب است ولی برای اینکه بتوانیم منشا مشکل را پیدا کنیم لطفا روش زیر را نیز امتحان کنید :
1.قبل از اجرای این برنامه در قسمت Setting>Anti-Malware تیک گزینه Enable Web Traffic Protection را بردارید و بعد
برنامه را اجرا کنید ببینید کار می کند یا نه ؟
اگر کار نکرد روش بعدی را امتحان کنید :
2. در قسمت Setting>System Security تیک گزینه Enable Firewall را بردارید و بعد برنامه را دوباره اجرا کنید ببینید کار
می کند یا نه ؟ و نتیجه را گزارش کنید.
بازم نشد.هر دو کارو امتحان کردم هیچ کدوم جواب نداد.ولی وقتی گزینه ی
system security___enable application filtering رو غیر فعال میکنم برنامه راحت اجرا میشه.
حالا راهی هست به نظره شما که بدونه اینکه این گزینه رو غیر فعال کرد بشه از برنامه استفاده کرد؟
آیا این برنامه را به لیست Trusted Zone اضافه کرده اید؟( منظورم همان Trusted Zone قدیمی است که در کاسپرسکینقل قول:
نسخه 7 هم وجود داشت و در قسمت Setting>Threats and Exclusions قرار دارد.)
اره این کارم کردم.هم تو قسمت exclusion rules هم trustet applications اضافه کردم ولی بازم فرقی نمیکنه.هنوز همون اروره سابق رو میده.
نمیدونم چرا این ورژنش الکی این قدر گیر داده به این بیچاره.در ضمن یه بار بدونه اینکه کاسپر رو قطع کنم فعال شد حالا نمیدونم چطوری ولی دیگه اون طوری نشد و باز برگشت با حالت سابق
آیا در قسمت Trusted Application هر سه گزینه را تیک زده اید ( Do not scan opened files و ... )؟نقل قول:
اگر این کار را قبلا کرده اید و مشکل حل نشده است احتمالا این یک باگ در این نسخه است چون این مشکل ظاهرا
ناشی از محدودیت ایجاد شده توسط Application Filtering می باشد و به طور طبیعی برنامه هایی که در گروه Trusted
جای دارند نباید هیچ محدودیتی داشته باشند ( البته احتمال دارد این برنامه دو پروسه داشته باشد که یکی از پروسه های
ان در گروهی غیر از Trusted قرار گرفته است ).
شما یه احتمال دیگه رو هم باید درنظر بگیرید
احتمال داره شما پورتى رو براى SVCHOST ویندوز بستید (مثلا پورت DNS ) و برنامه براى تماس باسرور خودش
نیاز داره از طریق فایل Svchost و از همون پورت کانکت بشه
یه نگاهى هم به تنظیمات SVCHOST بنداز و یه تستى کن و تمام پورت هاش رو باز کن ببین مشکل حل میشه یانه
در غیر اینصورت لطف کن بگو از کدام ورژن GPASS استفاده میکنى تا من یه تستى بکنم (لینک دانلود بدى که چه بهتر)