ياشار جان چه خوب شد كه باز برگشتي ؛
ممنون از زحماتي كه ميكشي ،
اگر شد فايل آموزش اين شيوه رو زود تر آپلود كن
Printable View
ياشار جان چه خوب شد كه باز برگشتي ؛
ممنون از زحماتي كه ميكشي ،
اگر شد فايل آموزش اين شيوه رو زود تر آپلود كن
ياشار جان منتظر آموزشت هستم فقط لطف كن مثل دفعه هاي قبل نزاري 2 هفته ديگه آپلود كني
با تشكر و موفق باشي
سلام برای راه سوم اینو بگم که من این قفل را با یه نرم افزار مخصوص گزاشتم . ولی برای اینکه شبیه این باشه می تونین از نرم افزارهای tz exe و tzcopy و ultra iso استفاده کنید که من در فیلم دوم با این روش فایل exe سی دی کرایپت را اینکریپت کردم . با این روش می تونید تمامه نرم افزار ها را اینکریپت کنید . ولی به قول دوستمون هخامنش در این روش اگه کسی زرنگ باشه می تونه با نرم افزار tz exe تمامه نرم افزارها را به حالت اولشون بر گردونه . و اینم باز 90 درصد بلد نیستند. من دارم آموزش چهارم را براتون به صورت پی دی اف حاضر میکنم. هنوز کسی در موردش فکر نکرده (قوی _خنده دار_ کلافه کننده) بابا لااقل یه نظر بدین
خوب این نرم افزار مخصوصت را برای دانلود نمی ذاری ؟
1- تو كه هنوز آموزش قبلي رو نذاشتي كه داري ميري سراغ بعدينقل قول:
2-قوي -خنده دار و كلافه كننده پس بايد بيشتر يه ايده باشه تو قفل گذاري كه احتمالا كار قفلگذاري راحته اما شكستنش سخته
در ضمن من در آموزش دومت از اون قسمت كه كلون نتونست سيدي رو كپي كنه خيلي خوشم اومد لطفا آموزش اون رو بزار
خوب من تمام این تاپیک رو خوندم خیلی واسم جالبه حالا این روش آخری که میگید رو اگر بگذارید ممنون میشم .
ياشار جان آموزش راه سوم چي شد پس ؟؟؟
من دانلود كردم ...
ولي خوب تا آموزش نباشه ، نميشه در موردش حرف زد و بررسي كرد ...
سلام به تمام دوستانه عزیز اینم فایل آموزش به صورت pdf
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
یاشار عزیز ممنون انگار حجم آموزشت کم شده خدارو شکر.
بای
سلام ياشار جان از اينكه اين وقت شب زحمت كشيدي و اين آموزش رو ساختي خيلي متشكرم ولي با توجه به اينكه بايد اشكالات امنيتي هر قفلي بررسي بشه اين آموزش رو هم نگاه كنيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن جهت آموزش بيشتر به اين عكس هم كه در Ollydbg گرفته شده توجه نماييد
سلام هخامنش عزیز می دونستم با شما ضعف این قفل را پیدا می کنی مثل دفعه قبل خود شما می دونی که این روش ها را فقط کرکر ها می دونن . مطمئن باش کسی که گواهینامه icdl هم داشته باشه نمی تونه این روش ها را بفهمه . این روش ها در کل برای 80 در صد عموم می تواند کار ساز باشد شایدم بیشتر .
برای کرکر ها هیچ مخدودیتی نیست
در ضمن در این تاپیک ما قصد داریم با ایزوباستر مقابله کنیم آیا در روش دوم و روش چهارم می تونستی با ایزو باستر کاری انجام بدی یا نه؟. شما می آیی از دیگر نرم آفزار ها یا دیگر ضعف های خیلی ریز می ایی به مقابله با ایزو باستر که نمی یای با خود ایزو باستر که نمی یای و من این قفل ها را فقط برای مقابله با ایزو باستر مطرح کرم
شما اگه راست می گی یه ایراد برای قفل سوم در بیار
مطمئن باش ایزو باستر در مقابل روش های دوم و چهارم نا کام است اگه از جاهای دیگری کمک نگیری فقط با ایزو باستر بیا جلو . چون هدف این تاپیک مقابله با ایزوباستر است
ياشار جان آموزش قفل سوم چي شد ؟؟
اون برنامه خاص كه گفتي داستانش به كجا رسيد ؟؟
دستت درد نكنه بابت زحماتت ياشار جان
===============
ياشار من پيشنهاد ميكنم يك عكس از خودت بزاري توي Cd و توي يك فايل Txt بگي هر كس Cd منو رايت كنه ميام گردنش و خورد ميكنم ؛ باور كن هيچ كس جرات نميكنه Cd رو كپي كنه ؛ ميشه قوي ترين قفل دنيا ««-- شوخي
--------------------- -----------------------------
یاشار جان از بابت زحماتی که می کشی ممنون - ولی فکر می کنم قیمت سیدی که برای فروش گذاشتی خیلیه بیاد زیر دستم حتما کرکش می کنم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
آموزش درست کردن پوشه های متوالی خیلی جالبه - عمر حضرت نوح میخواد از بین 31 هزار پوشه فایل رو پیدا کنه.
منتظر آموزشهای بعدی شما هستم - بای
سلام به تمام دوستان عزیز این نرم افزار قیمتش خیلی ارزان است . چون قیمت خودش تو بازار 200000 تومان است که قفل تلفنی داشت + فقط می تونستی 10 بار قفل بزاری که کرکش کردم و 50 تومان می فروشم . تازه آن چیزهای دیگری هم که گفتم به عنوان اشانتیون است.
یه روش دیگه هم برای مقابله با ایزوباستر دارم واستون آماده می کنم . ولی این دفعه دیگه خودم ضعفشو می گم .
این روش آخری بهترین قفل برای قفل گزاشتن روی پی دی اف و ورد و ...... است . چون با روشی که هخامنش جان گفتند هم قابل پیدا شدن نیست. چون اصلا اگزه ای در کار نیست.
منتظر جوابها و نظراتتون هستم
در ضمن به هیکل من نگاه نکنید من تا حالا آزارم به یه مورچه هم نرسیده
ارادتمند همه ی شما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز سایت آنریل مدتی هست که مشکل پیدا کرده شما ایمیلتون رو به ایمیل زیر بفرستین.
در مورد قیمت هم نمیشه روی نرم افزار کرک شده قیمت گذاشت - تیم آنریل مترجم پدیده 8 رو که 600 هزار تومان بود کرک کرد و بدون هیچ هزینه ای در اختیار عموم گذاشت. خوب بگذریم به هر حال اگه سوالی دارین به همین ایمیل بفرستین
yashar8000 جان !
تبليغات در انجمن ممنوع است [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
براي بار چندم هست كه دارم بهتون تذكر مي دهم
در صورت تكرار ، طبق [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برخورد خواهد شد ...
ياشار جان حتي فايلهايي نظير پي دي اف و ورد هم به هر حال توسط يك فايل اگزه اجرا ميشن مثلا فايلهاي ورد با فايل اجرايي winword.exe اجرا ميشن يا فايلهاي پي دي اف با فايل اجرايي اكروبات ريدر اجرا ميشن و با ديباگ كردن اين فايلهاي exe ميشه فهميد كه اين فايلها از چه مسيري اجرا شدن.فقط كافيه كمي با توابع API آشنايي داشت.نقل قول:
در رابطه با اين موضوع هم كه شما ميفرماييد 80 درصد مردم اين راهها را بلد نيستند بايد عرض كنم نه 80 درصد بلكه 99.99 درصد مردم اين راهها را بلد نيستند اما مشكل اينجاست كه مخاطبين قفلها هيچ گاه مردم عادي نيستند بلكه كركر ها هستند.
در رابطه با اين موضوع هم كه ميفرماييد اين روش بهترين قفل براي قفل گذاشتن روی پی دی اف و ورد است اصلا فرض كنيد مثلا فايل ورد را هيچ احدي نتواند پيدا كند و اصلا هيچ كركري هم در دنيا وجود ندارد اما يك راه حل خيلي ساده براي عبور از اين قفل شما آن هم در عرض 5 ثانيه و توسط يك كاربر خيلي معمولي وجود دارد ولي اين بار دوست دارم خودتان اين راه حل را پيدا كنيد و من هيچ چيز نميگويم از اعضاي ديگر پيسي ورد هم ميخواهم در رابطه با اين روش چيزي نگويند تا خود ياشار كمي فكر كند و روش عبور از قفل را بفهمد و خودش براي همه ما آن را بنويسد
سلام الان که نوشته هاتونو خوندم تنها راه به نظرم..... برای یک کابر معمولی امکان سرچ یا همون جستجو است !!!!!!!!! ولی به نظر من.... با چند تا ترفند خاص این کارم عملی نیست . حالا باز فکر می کنم
از دوست خوبم هخامنش جان ممنونم . و باید بگم من در مقابل شما تسلیم هستم.
سلام ياشار جان در رابطه با قضيه تسليم بودن بايد عرض كنم بنده خاك پاي تمام بچه هاي پيسي ورد و همه كسايي(با فتحه بخوانيد :blush: ) كه در زندگي به من چيزي ياد داده اند بوده و هستم در باره سرچ هم خوب درست حدس زدي ولي يه راه حل ساده تر هم هست كه فقط 5 ثانيه طول ميكشه اگه گفتي :biggrin:نقل قول:
به نام خدا
با سلام لطفا اگر ممکن است تمامی لینک های دانلود موجود در این تاپیک را در جایی دیگر آپلود کنید .
متشکرم
میشه لطف کنین جای دیگه upload کنین ؟
هیچ کدوم از لینکها کار نمی کنه ...................
چشم حتما ولی دوستان شاید شما هم مثل بقیه دوستان خوشتون نیاد و فقط نفرینتون برای ما بمونه
ناز ميكني ياشار آرنولد ؟ چرا خوشمون نياد ؟ دعات هم مي كنيم كه همه اون نفرينها بي اثر بشه.نقل قول:
اگر دانلود نشد رفرش کنید
سلام دریافت شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دانلود شد مشكلي هم نيست ممنون
ياشار جان مرسي
سلام
لینک سالم هستش .
ممنون یاشار جان .
بای
سلام بچه ها
اگه می خواین isobuster نتونه کاری بکنه ... می تونی مثلا 130 تراک مجازی به سیدیت اضاف کنی تاisobuster بزنه blank و همچنین الکول اصلا نمی تونهسی دی رو بخونه و قفل می کنه
ولی رو بعضی سی دی رام ها جواب نمی ده
من امتحان کردم
فقط کلون می تونه رایتش بزنه
حتی پره گپ هم نمی تونه کاری بکنه
ههههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههه
بای
بيخود نيست كه ميگم ساعتي 25000 تومن . چطور ميشه بيشتر از 99 ترك در يك سي دي ساخت ؟ استاندارد جديد اختراع كرديد ؟ حالا فرضا ما چنين كاري كرديم ... چند درصد از درايوها باهاش كار ميكنند ؟ 10 درصد ؟نقل قول:
پرشین جان! این دوستمون خیلی باصفاست. آتیششم تنده! بهش تخفیف بده!
به نظر من كه اضافه كردن ترك مجازي به سيدي ديگه منسوخ شده خيلي راحت هم كپي ميشه اضافه كردن اين تركها فقط سازگاري سيدي با سي دي رامها رو پايين مياره
در ضمن پرشين ساعتي 25000 تومان خيلي خوب قيمت دادي والا كسي كه 5 ساعت با شما بشينه خداي اين صحبتا ميشه ميتونه خودش از اين راه پول دربياره.
سلام
هيچکدام از فايلها قابل دانلود نيست
در ضمن تاپيک رو بخونيد همش از هم سوال کرديد ولی راهی رو که رفتيد نگفتيد
خواهشا روشی رو که ميگيد حتی اگه ساده هم هست بنويسيد
QUOTE=hakhamanesh] در باره سرچ هم خوب درست حدس زدي ولي يه راه حل ساده تر هم هست كه فقط 5 ثانيه طول ميكشه اگه گفتي :biggrin:[/QUOTE]
خواهشند این تاپیک رو نببنید
کسی راه جدیدی پیدا نکرده
یاشار نمی خواهی اسم اون نرم افزارو بگی
دوستان عزیز من یه روش نسوه نیمه بلدم که بازم اسمشو نمیشه گذاشت روش
خوب.
1.شما با tz executable protector ورژن Beta 3.2( که تو خوده سایت tz هست ولی ف ی ل ت ر ه) فایل اصلی تون رو به یه فایل با هر اسمی به حجم 2000000000 بایت وابسته کنید.
2.بعد یه فایل با همون اسمی که فایل اصلی رو به هش وابسته کردید رو تو روت اصلی سیدی بذارید و یه ایمیج از سیدی تهیه کنید. (مثلا:Lock.dll) توجه کنید که پسوندش هم یکی باشد.بهتره که یکی از فایل های copy killer باشه
3.خوب گیر کار اینجاست.من از دوستان می خوام که من رو راهنمایی کنند.
اگر ما فایل رو با tz copy protection افزایش حجم بدیم iso buster حجم اصلی فایل رو استخراج می کنه.و هر کسی می تونه با نرم افزار tz دوباره فایل رو به حالت اولش دربیاره و...
ولـــــــــــــــــــی اگر ما فایل رو به روش دستی افزایش حجم بدیم دیگه iso buster نمی تونه حجم اصلی فایل رو بیرون بکشه.ولی من نمیدونم چطوری باید فایل رو به روش دستی افزایش حجم داد این رو هم بگم که با
hex editor هم امتحان کردم .
نمونه این روش در قفل سیدی گل های شادی که قفل نگهبان ورژن Golden Edition 3.0 هست به کار رفته
نکـــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــته: بهتره که از tz executable protector express استفاده کنید چون در این ورژن قسمتی از فایل اصلی رو جدا میشه.ولی چون من با این برنامه مشکل دارم نتونستم با هاش کار کنم
یعنی هیچ کاری نمیشه کرد که ایزو باستر نشون نده
تنها راهش خراب کردن iso که اونم کمی سخته.
كه اونم با تنظيمات خواص ايزوباستر بي اثر ميشه...نقل قول:
تنها راه اساسي Encrypt كردن ديتاهاست و والسلام...