تعصب بیخودی رو مثل اینکه نمیخاین ول کنید
بین عکس خوشکل و طبیعی زمین تا اسمون فرقه!!!!!!!!!!
Printable View
تعصب بیخودی رو مثل اینکه نمیخاین ول کنید
بین عکس خوشکل و طبیعی زمین تا اسمون فرقه!!!!!!!!!!
ميبينم كه يه مرتبه 6 تا راي به آراي K800 اضافه شده!
جالب اينجاست كه هر 6 تا هم كاربرايي به زير 20 تا ژست هستند!
دوستان دقت كنن...
اين موارد رو اگه به مهران گزارش بديم و ايشون پي گيري كنه، ممكنه اون شخصي كه Id ساخته براي راي دادن، بن بشه
پس لطفا راي گيري رو خراب نكنيد
اين مورد زياد مهم نيست، اما Id اين دوستان رو ياداشت كردم كه در صورت تكرار گزارش كنم;)
دقيقانقل قول:
به خاطر امكانات و در امكان استفاده ساده تر
و الا كيفيت N73 بالاتره
خب که چی بشه!...می خواستی چیو ثابت کنی...اینو که خیلی بی مزه ای؟!نقل قول:
به نظر منم یه مقدار مشکوک میزنه؟؟؟!!!!!
دوستان منم خیلی مشکوکم ;) شمه کاراگاهیم گل کرده میخوام دست طرفو رو کنم :biggrin:
بنظر من : اول n73 بعد k800
;)
سلام
چرا کم می یارین می رین سراغ مسایل حاشیه ای
همه می دونن که کا 800 در هیچ زمینه ای سر تر از ان 73 نباشه در زمینه ی عکس خدای گوشی هاست چه برسه به 73
در ضمن مگه همه مثل شما کمبود دارن.
که برای اثبات حرف خودشون هر کاری بکنن
سلام دوستان
اگه از نظر تخصصی و سخت افزاری هم به هش نگاه کنید مشخص میشه که نوکیا n73 بهتر از این گوشی هایی هستش که نام بردید
موفق باشید
در ضمن n73 دوربینش 3.2 مگا پیکسل هستش نه 3 مگا پس نتیجه معلومه
موفق باشید
چی شد چی شد ؟ :angry: منو بن کنید ما که علا ف نیستیم هی پست بیخود بدیم مس بعضی ها! :puke: نگاهی به تاریخ عضویت من بندازید! :angry: پشماتون ریخت؟:laughing: دنیا و K800 .حالا که اینطور شد یه عکس آپلود میکنم اونوقت مرد میخوام رو کیفیت k800 حرف بزنه:evil: !
بیخیال بابانقل قول:
بزارین برن حال کنن:laughing:
ببین این تعصب چه به روزشون آورده
اصلا k800 خدا
رای گیری هم همینو نشون میده(البته این یکی دو روزه آینده:tongue:)
از وقتی من این تایپیکو زدم ان73 اول بوده تا 2 روزه پیش با 7 تا اختلاف رای تو2 روز مساوی شدند!!!!!!!!!!!!
مشکل همینجاسنقل قول:
منم به طور اتفاقی چند بار لیست رای دهنده ها رو نگاه کرده بودم
و دیروز متوجه شدم 5 نفر از این 7 نفر جدید، یه جورایی مشکوک میزنن
آقا بیخیالش
مهم نیست
بیخیال قضیه شید. اونقدر مهم نیست که به خاطرش بحث کنیم
من فقط تذکر دادم که اگه حدسم درست بوده، اون دوستان بدونن که حواس ما هست;) و اینجا هرکی هرکیم نیست:tongue:
دوستان چه ربطي داره كه طرف زير 20 تا پست داره.خوب داشته باشه شايد مثل من و امثال من گرفتار باشه و تازه اومده باشن و نظر سنجي رو ديده باشن .چرا همه رو با خودتون مقايسه ميكنيد.مگه فكر كرديد همه مثل خودتون بيكار هستند (وقت ازاد)دارن كه دائم اينجا بيان و سر بزنن.معلومه كه نه.يكي مثل خود من وقتي تاپيكو ديدم شايد يك هفته گذشته بود تا نظر دادم.پس دليل نميشه و تازه اگر قرار هم باشه چيزي رو در نظر بگيريد تاريخ عضويت بهتره تا تعداد پست.اخه تعداد پست دليل نميشه خيليها مثل من اهل پست بيهوده دادن نيستند وگرنه تعداد پستم بالاتر از اين حرفها بود.اصولا طرفداران نوكيا بيشتر طيف ادمهاي بي منطق هستند ظاهرا يا شما كاري ميكنيد كه اينطوري جلوه كنه.هر موقع نظرها خلاف نظرتون باشه يك بهونه و يك ايرادي روش ميزاريد.
اولn73
2.k800
3.n93
من خداییش نظر دادم
در ضمن به هیچ وجه به کیفیت عکس N73 شک نکنید
بنده هر دو گوشی رو داشتم(همk800و همn73)
موفق باشید
حرفت کاملا" منطقی هست آقای محترمنقل قول:
اما خواهشا" نسبت به طرفدارهای نوکیا کم لطفی نفرمایید
موفق باشید(همشهری);)
آفرین به شما دوست با منطق:blink:نقل قول:
اگه به تاریخ عضویته که منم یه یوزر دیگه دارم که قبل از عضویت با این اسم کاربری که الان در خدوتتون هستم با اون عضو شده بودم!
حالا چرا داغ میکنید شماها؟
بابا بیخیال
اصلا K800 خدا
تو همه چی
رای گیری هم به نفع شما
خوبه؟:biggrin:
متاسفم كمال جان
اون امضاي منو بخون
میبینم که بعضیا زدن به سیم آخر ;) هرکی حرفی داره بهتره مخاطبشو مشخص کنه ;)
هرکی هم منظورش منم بگه تا جوابشو بدم ;)
جناب دوکی جون بهتره احترام خودتو نگه داری تا کدورتی پیش نیاد ;)نقل قول:
قبول دارم R@R#M@N جاننقل قول:
اما این رسم بحث و جداله بین سونی و نوکیاس
فعلا وقتی ما طرفدارهای نوکیا میبینیم که سونی گوشی ای در حد N73 نداره، یکمی دور بر میداریم و...;)
شما هم به محض اینکه سونی یه گوشیه خوب بزنه تلافی میکنید:tongue:
اما به مرور فکر کنم این بحث ها کمتر بشه. حداقل بین ما کاربرای با تجربه تر اینجا
من که دیگه واسه شما و metal یه احترام خاصی قائلم و مثل قبل سعی نمیکنم باهاتون سر این مسائل بحث کنم
اما خوب، این کاربرای جدید که میخوان با توهین حرف خودشونو بزنن فرق میکنن:happy:
آهان از اون نظر
راست ميگي اصلا" بدون جنگ و جدل حال نميده
فقط و فقط ك800 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط ان73 و بعدش کا800 سونی
فعلا 35 به 34 به قول بعضیا
خوب حالا كو تا سوني بياد روي دسته نوكيا گوشي بزنه!!!نقل قول:
قبول دارم R@R#M@N جان
اما این رسم بحث و جداله بین سونی و نوکیاس
فعلا وقتی ما طرفدارهای نوکیا میبینیم که سونی گوشی ای در حد N73 نداره، یکمی دور بر میداریم و...
شما هم به محض اینکه سونی یه گوشیه خوب بزنه تلافی میکنید
اما به مرور فکر کنم این بحث ها کمتر بشه. حداقل بین ما کاربرای با تجربه تر اینجا
من که دیگه واسه شما و metal یه احترام خاصی قائلم و مثل قبل سعی نمیکنم باهاتون سر این مسائل بحث کنم
اما خوب، این کاربرای جدید که میخوان با توهین حرف خودشونو بزنن فرق میکنن
هميشه چيزاي تلخ توي زندگيه ادم زياد!!مثله حقيقت كه ميگه ان 73 بهتر از ك 800 هستش!نقل قول:
آهان از اون نظر
راست ميگي اصلا" بدون جنگ و جدل حال نميده
فقط و فقط ك800
هر كدوم جاي خودشون توپن ولي نوكيا يه چيزه ديگست!
سلامنقل قول:
امضات واقعا" مطلب قشنگی هست
موفق باشید
35 nokia
34 sony ericson
K800 به نظر من ........
دوست عزيز اگر دقت كنيد من گفتم بهتر از در نظر گرفتن تعداد پسته.نگفتم كه خوبه.نقل قول:
دوست من احترام متقابله.توقع كه نداري با گفتن تحقير اميز دوكي جون بنده هم بگم فري جون.پايه دنده معكوسيم داداش.نقل قول:
جناب دکتر عزیز فکر کنم شما اول توهین کردی و مارو بی منطق خطاب کردی ;)نقل قول:
k800شك نكن
اینم یه عکس از n73 از gsm arena
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم یه عکس از n73 از gsm arena
اینم همونk800 عکس
دوست عزيز من به هيچ كسي توهين نكردم.جمله منو اگر يكبار ديگه با دقت بخوني متوجه ميشيد كه منظور من اينه كه منطقي برخورد كنيد نه احساسي و متعصبانه.بهرحال شما هموطن گل من هستي و من از شما و بقيه طرفداران (منطقي) نوكيا عذر خواهي ميكنم اگر از جمله من بد برداشت كرديد.فقط چيزي كه ميمونه دوستيه ماست.ما نبايد كه بخاطر چند كمپاني بزرگ بين خودمون ناراحتي و دلخوري بوجود بياريم .يادمون باشه كسي كه داره اين وسط سود ميكنه ما نيستيم.نقل قول:
As for the Sony Ericsson K800 and Nokia N73 - they are equally good photo devices, but tuned differently. It's just a matter of preference - if you like your photos with more "wow" factor and never plan to edit them later, then your safe bet is Nokia N73. Otherwise, if you want your photos as accurate as possible and preserving as much detail for further editing, then you should go with Sony Ericsson K800.
مقاله ی کاملش>>> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اینی که دوستمون پست کرده نتیجه گیریه آخرشه
ببينم پس ان 80 چي تو ليست نيست چرا
توبیشتر نظر سنجیها از این 4 تا گوشی نام برده شده وتو دنیانقل قول:
ان80 دوربینش درحد ان90 هست که ان90 یکی از بهترین 2 مگایی هاست
لینک یه عکس با k800