ااااااااااا
خودمونیم google earth هم خیلی با حاله ها!!
من اولش که نصب کردم چیزی نمیومد ولی با توصیه های grandعزیز مشکل حل شد
thanks alot
Printable View
ااااااااااا
خودمونیم google earth هم خیلی با حاله ها!!
من اولش که نصب کردم چیزی نمیومد ولی با توصیه های grandعزیز مشکل حل شد
thanks alot
خوشحالم که مشکل شما حل شد :20:نقل قول:
نه !نقل قول:
3 چهار سال پیش هست.
سه چهار ماه !
من خودم دیدم توی شهرمون تغییرات رو !
ماهواره های گوگل و کلا عکس برداری هز 3-4 ماه رد می شوند ... من هم یکیشون رو دیدم !
ببینید این تاپیک رو !
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=243983
شما کدوم شهری؟نقل قول:
عکسهای شهر ما مال 3 الی چهار سال پیش هست. این رو از خیابونهایی که طی این چند سال ساخته شدن میشه تشخیص داد.
طراحی های google sketch رو چطوری میشه توی gogle earth در دسترس عموم گذاشت؟
سلام دوستان من ميخواستم بدونم نسخه ي Plus اين برنامه نسبت به Pro برتري داره يا نه
به نام خدا
با عرض سلام
من نسخه گوگل ارت پرتابل و هک شده توسط ایرانیان رو دارم ولی بعد از اجرا تنها حدود 10 دقیقه فرصت دارم روی شهری زوم کنم وبعد از ان دیگر امکان زوم در روی هیچ نقطه از جهان وجود ندارد وتصاویر به صورت محو دیده میشود و باید نرم افزار را دوباره اجرا کنم تا درست شود به مدت 10 دقیقه و دوباره روز از نو روزی از نو
با تشکر اگر راهنمایی کنید تا مشکلم برطرف شود
ولی در نسخه پرتابل پایین نقشه تارخ عکس ها را مینویسد اکثرا مال 3 -4 سال پیش است البته شهر به شهر فرق میکند مثلا برای تبریز من برای حدود 1 سال پیش رو دیدم وبرای برج میلاد حدود 2 -3 سال پیشنقل قول:
بچه ها چطور میتونم مثلث برمودا رو با گوگل ارث پیدا کنم و ببینم ؟ خیلی برام مهمه
شما این overlayer رو دانلود کن بعد اجرا کن:نقل قول:
کد:http://www.gearthhacks.com/forums/downloads.php?do=file&act=down&id=1272
سلالم دوستان
من يكسري مختصات جغرافيايي دارم كه روي نرم افزار Google Earth موقعيت اون رو پيدا كردم و اونا رو توي MyPlace اضافا كردم .
حال من مي خوام نرم افزار رو به همراه نقاطي كه Save كردم رو روي سيستم ديگه اي انتقال بدم .
فايلي كه با پسوند Kmz بود رو هم انتقال دادم ولي نمي تونم Placemark هايي رو كه add كردم رو ببينم .
لطفا راهنمايي فرمائئيد .
چطور ميتونم اين نقاط رو پيدا كنم ؟
با تشكر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان كسي نمي تونه راهنمايي كنه ؟نقل قول:
سلام.
کسی طریقه استفاده از این برنامه رو بلده؟
من هر چی میارم خیلی غیر شفافه.هیچی درست معلوم نیست.
میشه طوری باهاش کار کرد که همه جا رو قشنگ ببینیم؟
ممنون
بايد سرعتت بالا باشه ديگه تا بتوني شفاف ببيني.البته اگه يه مدت روي يه نقطه كه مي خواي نگه داري بمرور واضح مي شه
سلام
کسی هست که با hypercam آشنا باشه؟ میخواستم بدونم چطور بدون اینکه دیده بشم این برنامه رو uninstall کنم؟ و اینکه از کجا بدونم زمانی که با سیستم کار میکنم این برنامه در حال ضبط هست؟؟ شدیدا به کمک شما عزیزان نیاز دارم.
خیلی ممنون
حالا این تصاویری که میاد واقعی هستن؟
میشه ظبطشون کرد یا عکسی چیزی گرفت؟
ممنون
خوب معلومه واقعی است. این تصاویر توسط ماهوارهای مختلف گرفته شده اون هم در رمان های مختلف و مشخص مثلا جدیدترین عکس تهران مال 40 روز پیشه حتی میتونین عکس های قدیمی هر منطقه رو به کمک ابزارهای موجود در گوگل ارث ببینید.نقل قول:
بله یه گزینه به نام SAVE IMAGE داره میتونی با اون عکس ذخیره کنی. که تو نسخه PRO کیفیت بهتری هم داره.
یه نرم افزار به نام GEV هم هست که میتونی مختصات یک منطقه رو به همراه محدوده مورد نظر بدی تا خود گوگل تمام تصاویر اون منطقه رو برات اسکن کنه
نقشه طرفای نا واسه 3-4 سال پیش هستش.(بابلسر)نقل قول:
اون وقت نقشه تهران واسه 40 روز پیشه؟
مگه نه اینکه گوگل ایران رو تحریم کرده؟
چه چوری فایل های cache رو ذخیره کنم؟
یه دفعه این کار رو کردم ولی کار نکرد.
در مسیر زیر میتوانید اینکار رو انجام دهید:
Tools/Options/Cache
گزینه Clear Memory Cahce و گزینه Clear Disk Cache برای این منظور استفاده می شوند.
منظور من این است که فایل مربوط به cache را طوری ذخیره کنیم که بعد نصب ویندوز باز هم اگر فایل cache رانقل قول:
به همان پوشه کپی کنیم مکان ها را به صورت آفلاین ببینم.
سلام دوستان کسی میتونه یه آخرین نسخه گوگل ارس و اسپیس رو که مشکل نداره برای من بزاره
ممنونم
سلام لطفا نحوه قرار دادن عکس یک مکان را در گوگل ارث آموزش دهید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام کسی این برنامه رو نداره یا نمیتونه راهنمایی کنهنقل قول:
چون ایران تحریمه نمیتونم بگیرم در ضمن این قسمت اسپیسش رو هم نمیدونم از کجا بگیرم
Google Earthنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=100164&page=12
سلا دوستان گرامی
دوستان آیا آموزشی در مورد تفسیر و تعبیر تصاویر ماهوارهای گوگل ارث کسی داره بزاره که بتونیم تفسیر کنیم که رنگ تصاویر چه چیزی به ما میگه ؟ مثلا رنگ قرمز یا سبز چه تفسیری دارند و چگونه میشه نقاط آلتراسیون رو مشخص کرد ؟
سلامنقل قول:
در همین سایتی که خودتون هم ذکر کردید یک حساب کاربری ایجاد کنید.
بعد عکسی که آپلود کردید رو تصویر ماهواره ای مشخص کنید (البته باید بتونید اون محل رو از روی تصویر پیدا کنید).
در آخر هم می تونید با درگ و دراپ کردن نشانگر تصویر محل دقیق رو انتخاب کنید.
موفق باشید.
سلام.خوبین؟
شما میدونید چطور میشه فایل Shape رو به KML یا KMZ تبدیل کرد؟؟
با سلام ، دوستان چطور میشه تو Google Earth حالت زنده رو تماشا کرد ؟ من میخوام هم اکنون که خودم اینجا نشستم رو ببینم ...
آیااین راه هست ؟ ممنون میشم راهنماییم کنین ...
در ضمن من نسخه جدیدش رو برای دانلود میخوام و چطور میشه مثل صفحه اول این تاپیک کیفیت Google Eearth رو بالا برد ؟ من گرافیکم 512 هستش ... ، در ضمن من میخوام خیابان ها و خانه ها بصورت 3 بعدی و قشنگ دیده بشه نه اینکه 2 بعدی باشه ... ، خواهشا راهنماییم کنین ...
سلام دوستان من یه سوال داشتم من یه نرم افزار گوگل ارت پرتابل دارم یه چند وقتی ازش استفاده کردم ولی دیگه دیدم که کره ی زمینش شکل معمولی نداره شما دوستان میدونید مشکل چیه ؟ لطفاً راهنمایی بفرمایید.
سلام
عکس هایی که در پانورامیو آپلود می کنم . بعد از تایید شدن در گوگل ارث نمایش داده می شه ولی در گوگل مپ نه ؟!
سلام
این یه آموزش خوب از اضافه کردن عکس به گوگل ارث است
کد:http://www.geogeraphi-pnu.blogfa.com/post-121.aspx
سلام دوستان من یه سوال داشتم من یه نرم افزار گوگل ارت پرتابل دارم یه چند وقتی ازش استفاده کردم ولی دیگه دیدم که کره ی زمینش شکل معمولی نداره شما دوستان میدونید مشکل چیه ؟ لطفاً راهنمایی بفرمایید.
بعد از تعیین محل و ثبت اون چقدر میکشه تا ثبت شه؟نقل قول:
سلام
نمی دونم زمان مشخصی داره یانه
برای من یه بار 1 هفته شد ولی یه بار تا دوماه هم شد
برای ارسال ویدئو چی؟
چه باید کرد؟
ویندوز رو عوض کردم و فایل های افلاین گوگل ارت رو کپی کردم داخل پوشه ...
حالا جاهایی که قبلا رفتم رو نشون میده ولی جاهایی رو که الان میرم رو نشون نمیده .(نمیتونه دیتای جدید دانلود کنه -به سرور وصل بشه) مشکلش چیه؟
منم همین مشکل رو دارن لطفا راهنمایی کنید ممنون
گوگل نرم افزار گوگل ارث خود را از تحريم براي ايرانيان خارج كرد
اكنون ميتونيد اين تاپيك را ادامه بديد و آمزش هاي بهتري بذاريد
راستي بچه ها آموزش پي دي اف به زبان فارسي براي اين برنامه هست يا خير ؟؟
سلامنقل قول:
در گوگل سرچ کنید مقاله های زیادی رو در این مورد خواهید دید.
موفق باشید :40: