اينم بازي ماريو پارت براي سگا گرافيكش از ميكرو بالا تره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اينم بازي ماريو پارت براي سگا گرافيكش از ميكرو بالا تره
ممنون........ادامه بده ......
من اولین بازی پرنس رو میخوام . اگه کسی داره دریغ نکنه ممنون
بازي پرنس اوليش در نينتندو بوده همون رو ميخواي ؟؟
جالبه ... دستت درد نكنه ... من بعضي وقتها كه ميشينم آتاري بازي ميكنم دلم ميگيره ... كمتر كسي هستش كه هنوزم آتاري يادش مونده باشه يا "" داشته باشه "" ... يادش بخير [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید بعد از امتحانای دانشگاه دوباره بیام و این تاپیک رو ادامه بدم .
راستی من خودم دنبال یه بازی سگا هستم ولی اسمش رو یادم نمیاد . بازی کلانتر رو میخواستم ولی اسم انگلیسیش رو نمیدونم چیه.
اگه کسی اسمش رو میدونه , واسم بنویسه .
من هنوز آتاری دارم! ولی خیلی وقته اصلا بازیش نکردم. یادش بخیر چقدر مواظب بودم خط روش نیفته و کسی باهاش زیاد بازی نکنه که داغ کنه!!!نقل قول:
از بازی هایی که من خیلی دوست داشتم:
ماریو
میکی ماوس
ایسلند
لاک پشتهای نینجا
بت من
فوتبالیستها ( کارتونش هم خوب بود!)
هی....
دنیا چه زود می گذره و آدم فراموش می کنه یه روزهایی چه سرگرمی هایی به نظرش بهترین سرگرمی های دنیا بودن! حتی اسم بازی ها یادم رفته ! اینهمه بازی کردم ها!
كسي قارچ خور ميكرو را داره دقيقا همون ورژنش
من چند تا دارم ولي با ميكرو فرق داره
کسی میدونه بازی شورش در شهر که قدیمها نمیدون تو کدوم کنسول بازی میکردیم, چیه؟
خوب معلومه هر چي جلوتر بياي بهتر ميشه
كي گفته كه پرنس 1 مال نينتندوئه ؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نميدونم سنت كمه يا اينكه تازه به جمع كامپيوتريستها پيوستي ... ولي پرنس 1 مال آميگا 500 هستشنقل قول:
شما اگه تهرون هستي يه سر برو پاساژ فرقاني ، يه مغازه به اسم نادر كامپيوتر هستش كه ديسكتشو داره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام .نقل قول:
اسمش Sunset_Riders از اینجا میتونی دانلودش کنی....
واسه سگا
واسه سوپر نینتندو
[QUOTE=Inkareeeeeeeeee;823161]كي گفته كه پرنس 1 مال نينتندوئه ؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نميدونم سنت كمه يا اينكه تازه به جمع كامپيوتريستها پيوستي ... ولي پرنس 1 مال آميگا 500 هستش
خوشگل پسر اگه وقن كردم اولين ورژنش رو ميزارم براي نينتندو نا حاليت بشه .............
كسي بازي zool رو نداره ؟
مال چه کنسولیه ؟
ویرایش شد. شرمنده
اگه میشه tiny ton میکرو رو به ما بده چون فکر کنم لینکش خرابه.
لطفا این قارچ خور بزارین برای دانلود و امولاتور میکرو هم همین طور وارد تاپیک شدم قلبم درد گرفت میدونید چند تا دسته سره این بازی خراب کردم تازه من یه شب تو یه عروسی خودم کشتم از اول رقصیدم تا اخر شب که شاباش جم کنم فرداش برم بازی بخرم چون یادمه 1بازی حدودای 1000-2000 تومنی بود البته 1000 تومن اون موقه برابر 10000 تومن الان بود که تو سن و سال اون موقه من پول 1ماه تو جیبی من بود یادش بخیر
[quote=mohammad_twe;836015]نقل قول:
خوشگل پسر اولی برای آمیگا 500 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :21:
نقل قول:
خودت برو یه پرس و جو بکن میبینی که قبل از اینکه کامپیوترهای پنتیوم یا سگا یا نینتندو بوجود بیادش آمیگاها وجود داشتند ... من خودم از آمیگا شروع کردم و بازی پرنس 1 هم برای آمیگا 500 و 1200 اومدش ... نینتندو اونوقت هنوز بوجود نیومده بودش
تاریخچه بازی پرنس رو هم خواستی بگو تا برات بزارم ، تو اینترنت هم اگه بری به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونی ببینی که چه سالی اولین پرنس ساخته شدش .... چیزی رو که نمیدونی با قاطعیت و جدیت روش نظر نده که بعدش 3 بشی .
دستت درد نکنه ... منهم بهش همینو میگم ولی سنش کمه و اطلاعاتش پایینه و نمیخواد قبول کنه .... .... ... شما هم معلومه که از بچگی مثل من با این چیزا بزرگ شدی ... خوشم اومدش ازت ... بقول قدیمها دمت گرمنقل قول:
آقا کسی اینجا نیست به ما tiny ton روبده:41: :13:
دوستان بازی پر طرفدار mario bro 1 همون قارچ خور خودمون
به همراه 1 ویدیو از بازی که خودم رفتم
سایز 0.3 mb
شورش در خيابان 3 كنسول سگا كسي داره ؟
شما باید بری اینجا:
توی همون پست سوم یا چهارم شورش 3 هست
كسي بازي Zool واسه كامپيوتر رو داره؟
ممنون ولي متاسفانه لينك غير فعال شدهنقل قول:
Streets_of_Rage_3.php[/url
zool براي Super Nintendoنقل قول:
zool براي Gameboy Color
zool براي Sega Genesis
zool براي Sega Master System
zool براي Sega Game Gear
zool 2 براي Atari Jaguar
از اينجا بگير:نقل قول:
سلام دوستان
میخواستم برای آمیگای خودم بازی دانلود کنم بریزم رو فلاپی بازی کنم ولی نمیدونم با ویندوز چطوری میشه این کارو کرد کسی راهنمائی کنه ممنون میشم
آمیگا 500 هستش
تا حلا کسی بازی فوتبالیست هارو بازی کرده تو میکرو من داشتم خیلی با حال بود یادش بخیر رنگ میکرو هم زرد بود ! لاکپشتهای نینجا توپه ................... داشتم تو حافظه بود ..
من برای میکرو یا همون NES بازی های زیادی یعنی 129 مگ بازی دارم.بازی خواستید بگید آپ کنم.(تعداد بازی ها:630 عدد:دی)
بله دوست عزیز من هر 2 نسخه که داشت را بازی کردم و به پایانم رسوندم خیلی زیبا بود واقها عالی بود این فوتبالیستها که برا پلی 1 بود که خیلی افتضاح بودنقل قول:
كسي سوپرماريو رو نداره بگذاره ؟:5:
بفرما.اگه کار نکرد بگو چند تا دیگه هم از ورژن های دیگه دارم.کد:http://www.2shared.com/file/4Eye8oeV/Super_mario_brothers.html
اینم یکی دیگه.کد:http://www.2shared.com/file/Hg9Qg0Tb/Super_mario_brothers3.html
سلام به همه من تازه این تاپیکو دیدم...هیچی میگم یعنی ممکنه پستی که می دم تکراری باشه...
ولی یاد فیفا 98 بخیر چه بازییییی بود...
یادم میاد اولا که باب شده بود خودمو میکشتم یه بار با یکی بازی کنم... یادش بخیر...
World Cup 94 هم اون موقه ها بازی توپی بود... یادش بخیر ...
راستی Sub - Zero عزیز این قارچ خوره واسه PC هستش ؟؟ اگه واسه PC رو داشتی ممنون میشم لطف کنی.
موفق باشید.
یاد بازیهای قدیمی کامپیوتری هم بخیر یه دورانی بود همش تو حال و هوای جنگ جهانی دوم بود deadly dozen و
hidden and dangerous و قلعه ولفنشتاین و cd1 و چندتای دیگه
یادش بخیر ...
عجب دورانی بود ... چه بازی های بود ...
قارچ خور - تانک - کنتار و .....
خیلی حال میداد ..
بخصوص اینکه که کسی کنسول نداشت و فقط من داشتم و تا یه مهمونی پیش می اومد 10 بچه میرختن خونه ما ...
بازی دسته جمعی هم یه چیز دیگس ...
I LOVE U = MICRO :31:
حوس کردم به یاد قدیما Pac-Man بازی کنم کسی لینک دانلودی از یکی از نسخه هاش داره؟