دوستان لطفا لينك دانلود easyphp رو بديد
Printable View
دوستان لطفا لينك دانلود easyphp رو بديد
:blink: :blink: :blink:
سبحاني جان دستت درد نكنه من خودم 1.7 ش رو پيداكردم حجمش هم 10.5 مگ هست دارم دانلود ميكنمنقل قول:
نوشته شده توسط MrSobhani
اقا فايل هاي مربوط به phpbb2.10 خرابه اگه ميشه يكي ديگه معرفي كنين
ببخشيد فارسي سازي كه داده بوديد انكودينگ عربيه لطفا فارسيشو بديد
چطور ميتونم گزينه هاي عضويتشو دست بزنم ؟؟؟ مثلا گزينه ي 13 سال رو بردارم
تاريخ و ديگر چيزها مثل پيام تبريك رو كجا بذارم تا اجرا شه؟؟؟؟
nice Work guy
nice Work guy
من با چند مشكل بزرگ مواجه شدم لطفا كمكم كنيد
من انجمنم رو نصب كردم ولي چون انكودينگش عربي بود و حرف " ي" رو نميزد فايل هاي فارسيش رو به utf-8 تغيير دادم
و روي easyphp خوب جواب داد و كار ميكرد اما وقتي روي سرور گذاشتم جواب نميداد و يك عالكه كد بالاي صفحه ظاهر مي شد بعد زيرش انجمن بود
من فكر كردم ممكنه از فايل هاي ديگه باشه لذا اومدم و ديتا بيس و فايل ها و ... رو پاك كردم و دوباره آپلود كردم ولي الن ديگه توي نصب بعد از وارد كردن فيلدها جواب نميگيرم و ميگه كه فايلي به نام config.php رو بايد روي ftp قرار بدين و دو حالت داره
1: به صورت اتومات (كار نميكنه )
2: دانلود كردن فايل سپس قرار دادن روي سرور
اين كار رو هم كردم ولي ديگه بعدش نمي دونم چه كار كنم
چون وقتي وارد فولدر فرومم ميشم بجاي اينكه فروم نشون بده ميگه كه فايلي بنام page_tail.php رو نميتونه باز كنه با وجود اينكه اونو دوباره آپلود كردم
همچنين نميتونم وارد قسمت ادمين شوم و ميگه فايل function رو نميتونه پيدا كنه
تو رو خدا زودتر جواب بدين كه كارم بين زمين و هوا مونده
آدرسم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا بعد از كلي ور رفتن باهاش تونستم دوباره نصبش كنم
ولي بازم گير داره
اولا فارسيش با انكودينگ يو تي اف 8 اين ارور رو بالاي صفحه نشون ميده
وقتي هم كه ميخوام برم وارد ادمين شم اين ارور رو مي ده چه با فارسي چه با انگليسي:نقل قول:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\Inetpub\vhosts\mashhadmit.org\httpdocs\forum\la nguage\lang_farsi\lang_main.php:6) in C:\Inetpub\vhosts\mashhadmit.org\httpdocs\forum\in cludes\page_header.php on line 483
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\Inetpub\vhosts\mashhadmit.org\httpdocs\forum\la nguage\lang_farsi\lang_main.php:6) in C:\Inetpub\vhosts\mashhadmit.org\httpdocs\forum\in cludes\page_header.php on line 485
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at C:\Inetpub\vhosts\mashhadmit.org\httpdocs\forum\la nguage\lang_farsi\lang_main.php:6) in C:\Inetpub\vhosts\mashhadmit.org\httpdocs\forum\in cludes\page_header.php on line 486
تو رو خدا زود خيلي حياطيه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Template->make_filename(): Error - file admin/index_frameset.tpl does not exist
does not exist يعني فايل موجود نيست يا پيداش نکرده است!
مشكل من حل شد ولي هنوز اون ارور مربوط به فارسي هست و با انكودينگ utf-8 نميتونم وارد ادمين شوم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا يعني هيچكس نيس جواب ما رو بده
از بس رفتيم و اومديم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شديم
سلام
من همه مراحل رو انجام دادم ولي وقتي ميخوام نصب كنم از من اين خطا رو ميگيره
phpBB : Critical Error
Could not connect to the database
دوست من این ارور رو معمولابعد از نصب میده لیلش هم از دیتا بیستهنقل قول:
نوشته شده توسط mahmoud66
حالا بايد چه كارش كرد ؟
خودم براش ديتا بيس درست كردم ولي باز هم ارور ميده !!!
حتما تو ساخت ديتا بيس دقت بيشتري كنيد.
ممكن است بعضي كدها رو هم دستكاري كرده باشيد.
يادم مياد اين مشكل برا سايت خودم هم به وجود اومد اون موقعي كه دامين و ديتابيسهاي ايراني رو تحريم كردند.
سلام
من يك چيزي رو فهميدم !!!!
Welcome to phpMyAdmin 2.5.3
phpMyAdmin tried to connect to the MySQL server, and the server rejected the connection. You should check the host, username and password in config.inc.php and make sure that they correspond to the information given by the administrator of the MySQL server.
Error
MySQL said:
#1045 - Access denied for user 'root'@'localhost' (using password: NO)
يوزرت نبايد روت باشه وقتي ديتا بيس ميسازي بايد يوزر پس هم بسازي
سلام
موقع آپلود آواتار این ارورو میده:
Warning: copy(./images/avatars/1859535599434410f694c0b.gif): failed to open stream: Permission denied in /home//public_html/forum/includes/usercp_avatar.php on line 239
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home//public_html/forum/includes/usercp_avatar.php:239) in /home//public_html/forum/includes/page_header.php on line 475
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home//public_html/forum/includes/usercp_avatar.php:239) in /home//public_html/forum/includes/page_header.php on line 477
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home//public_html/forum/includes/usercp_avatar.php:239) in /home//public_html/forum/includes/page_header.php on line 478
يك جايي خودندم كه بايد پرمیشن پوشه Images بايد روي 777 باشه
ولي اين گزينه كجا هستش
كمك كمك كمك كمك [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از داخل کنترل پنل سایت میتونی پرمیشن پوشه آواتار رو روی 777 بزاری
حيفه ازش تشكر نكني آقا دستد درد نكنه
مرسي و ممنوننقل قول:
نوشته شده توسط amir abbas
من از قالب هاي شما هم استفاده كردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
من هم اول تشکر می کنم
دوم هم چند تا مشکل داشتم عرض می کنم
من از phpbb نسخه 2.2.2 استفاده كردم و easyphp 1-8 اما مشكل اصلي اينه كه در قسمت مركز كنترل فاروم صفحات از چپ به راست است و هر دفعه بايد خودم از راست به چپ كنم
ضمنا فايل هايي كه از سايت رسمي phpbb دانلود كردم اجرا نمي شه بجز فايل زبان
لطفا راهنمايي ام كنيد
بالاخره اين مشكل نوشتن حرف "ي" و "چ" و "گ" در پي اچ پي بي بي حل شد يا نه؟
سلام
دوست عزيز خيلي ممنون
با تشكر
آقا نیما. جون هر کی دوست داری این آموزشاتو یه فایل Pdf کن تا هم همشون یه جا جمع بشن هم که ما کمر درد نگیریم.(از بس جلوی مانیتور نشستم کمرم خشک شد. اگه Pdf بود یه پرینت می گرفتم راحت می شستم می خوندمشون این آموزشارو). باور کن ارزششو داره. من که به شخصه منتظرم.
آقا لطفا يه جايي كه هاست مجاني بده و ما بتونيم انجمن رو روش آپلود كنيم بگيد .
در ضمن آخر نفهميديم اين مشكل حرف "ي" چجوري رفع مي شه .
amir abbas لينك هات خرابه .
در ضمن من وقتي خواستم انجمن رو آپلود كنم بايد كدوم فايلا رو آپلود كنم ؟
يه سريشون تو فولدر www هستند . اونا رو كه حتما بايد آپلود كنم .
مي خوام بدونم اونايي كه فولدر my sql هست رو هم بايد آپلود كنم يا نه ؟
لطفا كمك كنيد . عجله دارم .
ALI Kheradmand.
شما اصلا دلتو به اينا خوش نكن چون هيچي هاليشون نيست!! يه سوال به اين سادگي رو نتونستند جواب بدند!!
مشكل تايپ حروف از برنامه نيست بلكه از بانك اطلاعاتي است كه همون ابتدا براش ساختي!! ميگي چه طوري؟!
اگر بانك اطلاعاتيتون را با استاندارد فارسي و utf ساخته باشيد ولي mysql و سيستم نتونه درست از utf-8 پشتيباني كنه نتيجه اين ميشه كه حروف قاطي ميشند و بعضياشون درست نشون داده نمي شوند.
شما بهتره يه msql جديد از نوع انگليسي و لاتين براي خودت درست كني و از اون براي پيكر بندي انجمنت استفاده كني.
در مورد آپلود هم بگم كه وقتي يه فايل فشرده شده سيستم مديريت محتوا مثل phpbb را دانلود ميكني يه پوشه توش هست به نام upload كه محتواي اون پوشه را بايد در سايتت آپلود كني البته قبل نصب سيستم بايد فايل config را طبق راهنماي instal تنظيم كني...
همين... به همين سادگي بود!! تازه نصب phpbb هم ديگه از همشون راحت تره!
ديتابيس رو هم بايد رو خود سرور بسازي و اگه يه ديتا بيس رو لوكال داري اول بايد توسط phpmyadmin ... اكسپورتش كني و بعد از طريق سرور اونو با ديتا بيس جديد اضافه كني...
آقا من تازه گرفتم چي شد . فقط يه مشكل اين فايل config رو چجوري رو 777 تنظيم كنم ؟
در ضمن من دارم اينا رو يه هاست مجاني مال Lycos Tripod آپلود مي كنم اما دو دقيقه به دو دقيقه مي گه :
FTP connection lost .
مي دونم كه به اينجا ربط نداره اما لطفا راهنمايي كنيد چون دارم كلافه مي شم .
از SmartFTP Client استفاده كن
سريع ، راحت ، پرسرعت
براي پرميشن هم روي فايلت كليك راست كن روي پراپرتيس بيا ( آخرين گزينه ) بعدش فكر كنم 755 هستش
شما بكنش 777
خودم Turboftp دارم . اما جايي كه پورت FTP رو مي خواد نميدونم چي بزنم . آيا همون 21 درسته ؟
من همون 21 مي ذارم پورتشو وصل مي شه به FTP اما هيچي آپتلود نمي كنه .
جون .... كمك كنيد.
اوه ... درست شد از برنامه ي CuteFTP استفاده كردم درست شد.
فقط من هنوز نفهميدم اين فايل config رو كي بايد تغييرش بديم ؟ قبل از نصب انجمن يا بعد از نصب ؟
ممنون
من از شما خواستم يه سايت كه نميدونم php mysql و ... ساپورت كنه گفتين برم تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رفتم دو ساعت اونجا ثبت نام كردم بعد انجمنمو اونجا آپلود كردم بعد از دو ساعت وقتي مي رم رو سايتم مي بينم ----- شده !!! :blink: :ohno:
به نظر شما آخه چرا ؟
:sad: :sad: :sad: :sad:
حالا چجوري مي تونم برم تو سايتم ؟
يه ----- شكني چيزي معرفي كنيد چون دارم جوش ميارم !
واي يكي جواب بده . الان اگه قيافمو ببيني خندت مي گيره . دارم سكته مي كنم ! يه عالمه وقت صرف آپلود كردم . حالا ----- ؟
تو رو خدا يه ----- شكن معرفي كنيد .
خوب اينها رو كه ميگي چجوري گيرشون بيارم ؟
mahsoft جان فکر می کنم شما دیگه از قوانین مطلع هستی . خواهشا هر گونه صحبت در مورد ف ی ل ت ر شکن و ... رو در پیغام خصوصی دنبال کنید. تاپیک هم یه مقدار داره از موضوع اصلی فاصله می گیره.
ممنونم از توجه شما.
تا بعد...
تقصير من يا mahsoft نيست كه اينجا داره از موضوع اصلي منحرف مي شه . من يه تاپيك جدا زده بودم . خوداتون انتقالش دادين به اينجا .
دوست عزیز تاپیک شما در هر جا که زده میشه ، صحبت از ف ی ل ت ر در این انجمن ممنوع هست . در ضمن اگر به اینجا انتقال داده شده ، پس حتما مربوط به اینجا بوده.
ممنون از توجه شما.
تا بعد....
عزيزان ميشه آموزش رو توي يه جاي ديگه به جز پرشين گيگ آپلود كنيد ؟