سلام
دوستان عزیز
برای من اینه
Your Speed is: 66 Kbps
Printable View
سلام
دوستان عزیز
برای من اینه
Your Speed is: 66 Kbps
ركورد رو شكستم!!!
Your Speed is: 7.8 Kbps
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين هم تست با سايت اولي Your Speed is: 100.9 Kbps
adsl 128
البته يه جاي كار ميلنگه من همين الان زنگ زدم به isp خودم،مديرش شاخ در اورد گفت بعيده.
من در بهترين شرايط و دانلود با فلشگت بيشتر از 24 سرعت دانلود نداشتم.معمولش 14 هست
Your Speed is: 184.9 Kbps
Your Speed is: 116.5 Kbps
Your Speed is: 233 Kbps
Connection: 384Kbps
اين سايت مشكل داره يه باز زد 22 Kbps اين دفعه باز بهتره :)
سلام
فکر می کنم این سایت کارش درست نیست.
ADSL 64
برا Ads من كه 64 هست 57.3 نشون داد.
100.4 Kbps
شما باید نزدیک ترین سرور رو انتخا کنید. اینجا شما با سرور 3550 کیلومتر فاصله دارید.نقل قول:
در ضمن اگر هنگام دانلود تست کنید پهنای باند کمتری به این سایت برای تست می رسه و سرعت دانلود رو کم نشون میده اما چون Upload خالیه اون رو درست نشون میده.
من 128 آسیاتک رو استفاده می کنم.
نوشته سرعت من از 6% مردم جهان بیشتره و ایران از 2% کشورها سرعت اینترنتش بیشتره.
من صبا نت 64 استفاده میکنم
Your Speed is: 133.9 Kbps
اگه حال کردین بگین:
139 کیلو بایت
دوستان سایت speedtest.net معتبرترین سایت تست سرعت اینترنت دنیاست و در واقع کسی که کارش درست نیست آی اس پی های ما هستند نه این سایت.
شما در لحظات مختلف روز نتیجه های مختلفی میگیرید زیرا ما از سیستم شیرینگ استفاده میکنیم و یک سرعت 512 ما ممکن است در بعضی لحظات خاص سرعتش به 128 هم برسه و آنهایی که سرعتشون بیشتر از اون چیزی که هست نشون میده، اگه شما سپنتا یا سبا نت یا ندا گستر هستید این امر طبیعی است چون که اینا معمولان اوایل سرعتهای بالاتری به کاربرانشون میدند مثلا صبا نت در خیلی از ساعات روز سرعتش 512 کیلوبایته حالا هر سرویسشو که میخواید باشین باشین
در واقع این شرکت ها تو یک کلام کارشون حساب کتاب نداره.
اینم نتیجه تست سرعت من در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .سرعت من 128 از داتک در ضمن من در کرج هستم.
در آخر هم یک سایت تست بسیار عالی بهتون معرفی میکنم که حتمان باید خودتون تست کنید تا ببینید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Your Speed is: 6.3 Kbps
اينم سرعت من
آقا راهي نداره يجوري ببريمش بالا:41: :13: :19:
این هم نتیجه تست سرعت من با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوستان تست سرعت این سایت واقعا دقیقه اگه دوستان هم لطف کنند با این سایت تست کنند و عکس بزارند ممنون میشم.
در ضمن این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ? که خالق تاپیک گذاشتن به علت ترافیک بالا و عدم ساپورت صحیح سرور مربوطه از درجه اعتبار ساقط است و نتایج آن صحیح نیست . یا از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید یا از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
دوست من فکر میکنم شما سرورتو درست انتخاب نکردی چون با این پینگ عجیبو و غریب و کند چطور میشه سرعتت اینقدر بالا باشه،پینگت 853 ms که توی latency مشخصه.حتمان با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم یک تست بکن و عکس بزار اگه اشتباه سرورتو انتخاب کرده باشی اونجا معلوم میشه.
اینم یه تست دیگه ولی اون سایتو اصلا قبول ندارم یه بار میگه 24 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه بار.........
کدوم سایتو قبول نداری؟
در هنگام تست کردن از برنامه دیگری استفاده نکنید.نقل قول:
نمیکنم که ولی این سرورش دوره کمتر نشون میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حالا این:41:
Your Speed is: 49.8 Kbps
Your Speed is: 25.5 Kbps
این سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم خیلی خوبه فقط نوع کانکت شدنتون رو درست انتخاب کنید
Your Speed is: 216.2 Kbps
64kb sabanet
Your Speed is: 36.6 Kbps:18:
34
دروغ محض
با يه برنامه حرفه اي باند ويچ
به سادگي به سرعت واقعي تون پي ببريد
اين شركته ميخواد مودم هاشو بفروشه
Your Speed is: 102 Kbps
دوستانی که سرعتهاشونو مینویسند لطفان بگن که از چه سرویسی استفاده میکنند.
فقط از این سایت برای تست سرعتتون استفاده کنید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرورتون رو هم new york انتخاب کنید.
دقیقا مال تو 10 برابر منهنقل قول:
از دایال آپ استفاده میکنم
سرعت اینترنت من با دیال اپ 35.2.:13: :41:
سلام
منم DialUp دارم .
Your Speed is: 23.6 Kbps
یا حق
:40:
ماله من 8 هههههههههههههههههههههنقل قول:
چرا؟