عمرا.نقل قول:
چون من خودم زنگ زدم وپرسیدم ، یارو گفت ان 73 معمولی با گارانتی خدمات طلایی نیا 590 هزار تومان
برای اطلاع این هم تلفن خدمات فروش نیا:
66712253
آقا انی تلفن را یه حورایی شک دارم ، ولی به احتمال 90% همینه.
Printable View
عمرا.نقل قول:
چون من خودم زنگ زدم وپرسیدم ، یارو گفت ان 73 معمولی با گارانتی خدمات طلایی نیا 590 هزار تومان
برای اطلاع این هم تلفن خدمات فروش نیا:
66712253
آقا انی تلفن را یه حورایی شک دارم ، ولی به احتمال 90% همینه.
آره خیلی خوبه چون یکی از 3 گارانتی اصلی نوکیاست ، ولی قیمتش اونی نیست که دوستمون گفت. و 590 هزرا تومان پولشهنقل قول:
توجه کردی همه پستهای صفحه قبل رو تو دادی.نقل قول:
خب برو بخر چرا اینقدر پست پشت سر هم میدی؟ :blink:
به نظر شما مشکلی داره ؟ اینجا محل بحث هست ...نقل قول:
شماجواب من رو ندادي - شماره اين گارانتي كه 490 تومن موزيك اديشن رو ميده رو بدهنقل قول:
نكنه خالي بستي ؟...فكر كنم خالي بستي
درست جمعه قبل از خيابان جمهوري و يكي از مغازه هايي كه نبش يه خيابان فرعي ديگه بود پرسيدم و در مغازش هم پلاستيك كشيده بود كه سرما وارد نشه - با گارانتي خدمات طلايي نوكيا ميگفت 480 تومن .نقل قول:
مغازه هاي مجاورش هم با گارانتي متفرقه ميدادن 460 و 455 .
اگه باور نميكني ميتوني بري جمهوري خودت قيمت بگيري
( من خودم هم باور نميكردم) به نظر من قيمت هاي توي اينترنت خيلي بالا و چرت هست
جای بحث هست ولی نه بحث تکنفره!
شماره ندارم. ضمانتنامه نوین برو بگرد پیدا کن! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزيز در هر پست به يك مسئله اشاره شده
شما اول برو ياد بگير چطور با انجمن كار كني بعد بيا
در ضمن رو هوا هم حرف نزن ( معلومه كه خالي بستي)
من از اینترنت که قیمت ندادم. من از خوده شرکت پرسیدم. و شک نکن که یارو میخواسته تو پاچت کنه. وقتی نمیایندگی مرکزی اینو میگه ، حساب دیگر نمایندگیها که باید گرونتر بفروشند را بکن.نقل قول:
گشتم نبود نگرد نیست
اصلا مث اینکه تخمشو ملخ خورده
دیروز قیمتش 460 تومن بود با گارانتی ایرافون
چي ميگيييي...
بابا كل خيابون جمهوري با گارانتي ايرانتل ميدن 455 تا 465 تومن
و يه مغازه هم كه خيلي توپ بود با گارانتي خدمات طلايي نوكيا ميداد 480
قيمت موزيك اديشن رو كسي داره لطف كنه و بگه........
خوب مام که همینو گفتیم :blink:نقل قول:
موزیک ادیشنم گفتم انگار تخمشو ملخ خورده
دم در خونه ما 448 تومان کیاتل. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیاتل؟
این یکی دیگه جدید بود.. نشنیده بودم تا حالا
از این شرکتهای فراری و جعلی زیاده.نقل قول:
ولی همانطور که قبلا مفصلا توضیح دادم. سه شرکت گارانتی اصلی: اتصالات - خدمات طلایی نوکیا - ایراتل
نقل قول:
موبایل پلاس رو جا انداختی :blink:
ایراتل رسما از گود رفته کنار
میگن شرکتش تو خیابون وزرا هم تعطیل شده
@YasharX
موبایل پلاس نماینده تهرانش کجاست؟ تلفنی، آدرسی ازشون دارید؟
سلامنقل قول:
5شنبه پاساژ علاالدین طبقه چهارم حنب پله برقی 585000
من که هنوز به این گارانتی شک دارم و در ضمن این که هنوز به طور کامل جا نیفتاده.نقل قول:
نه داداش من. گوشی به علاءالدین نمیده برای همین همشون میگن که تعطیل شده. محض اطلاع میتونید با تلفن شرکت تماس بگیرید.نقل قول:
این خوده شرکت
88555554
این هم نمایندی فروش:
88555553
مرسی از اطلاع رسانی..
زنگ زدم تلویحا تایید کردند که چون سه چهار ماهیه واردات نداشته پس...
خودشونم N73 رو با گارانتی پارس تل داشتن.. قیمت 500 تومن :blink:
موبایل پلاس الان دو سالی هست که فعالیت میکنه، فقط در مقایسه با گارانتی های دیگه، گستره فعالیتش محدودتره. از نظر خدمات پس از فروش بسیار خوبه؛ افراد مطلعی هم در بخش فنی و حتی فروشش کار می کنن. قیمت هاش هم همیشه معقول بوده ولی متأسفانه الان گوشی نمیاره.
اتصالات با این همه دبدبه و کبکبه هنوز N73 Music Edition رو نیاورده! آرزو به دل موندیم یه بار بریم showroom اتصالات و یه نفر فروشنده با اطلاعات اونجا باشه! از روز اولش همینجوری بود! خانومی که اونجا همه کاره فروش بود، با اطمینان میگه N73 اصلاً Music Edition نداره! خجالت آوره! :biggrin:
این نماینده فروش ایراتل هم که جالبه امروز داره N73 معمولی بدون گارانتی رو عرضه میکنه! :blink: پس ایراتل هم نمیخواد دیگه گوشی بیاره؟
آقا من N73 خود را تبدیل کردم ولی جز فایلهای jar , sisx دیگر فایلی را نمی توانم اینستال کنم؟؟
کمک کنید...
بلاخره من هم n73 دار شدم ! واقعا گوشیه تکیه !!!!
پیشنهاد میکنم به همه ی دوستان . یا علی
دیروز قیمت ان 73 با گارانتی اتصالات توی فلکه اول تهرانپارس یعنی نمایندگی رسمی اتصالات 615000 بودش
راستی ان 91 موزیک ادیشن اومده 555000 و ان 70 موزیک ادیشن هم اومده ولی قیمتش یادم نیست
مبارکه! بالاخره با گارانتی اصلی گرفتی یا متفرقه؟ اگه متفرقه، چک کردی IMEI گوشیرو عوض کردن یا نه؟نقل قول:
سلام
بالاخره یکی به ما میگه که N73 با چه گارانتی بخریم ؟؟
من 460 تومن بیشتر نمی تونم بدم از بین این گارانتی های متفرقه کدومشون تا حالا بی مشکل بودن؟؟
پارس تل خوبه؟؟
من عجله دارم
این گارانتی هم برای ما مصیبتی شده ها؟؟
ممنون
فرزانه
داداش مگه این گوشی جز این پسوند ها پسوند دیگه ای هم میشناسه که نصب کنه sis مال سیمبیانه وjarمال جاوا اگه چیز دیگه ای هم است بگونقل قول:
نقل قول:
اگر براتون گارانتی مهم هست بهتر هست که 20 تومن رو مبلغتون بذارید و 73 N با گارانتی خدمات طلایی نیا بگیرید .
اگر خواستید آدرس و تلفنشو بگم !!!!
قیمت امروز پارس تل 410 تومنهنقل قول:
اینجا درباره ی همه چی صحبت می شه به غیر از Music Edition !
اگه میشه بذارید یا پیغام خصوصی بدین..نقل قول:
ضمنا چه جوری میشه که نیا که وارد کننده است 480 بده و بقیه وارد کننده ها بالای 550 ؟؟
ضمنا پارس تل هم ظاهرا گارانتی خوبیه چون سونی اریکسون رو هم گارانتی کرده
nozhan66253 اگه میشه شما هم ادرس این مغازه ای که 410 میده رو بنویسید
خدا عمرتون بده
ممنون
سلام
دیروز یکی اومده بود مغازه از بحرین آورده بود بحرین خریده بود 520000
اگه میشه ادرس محلی رو که این قیمت میده رو بذاریننقل قول:
ضمنا پارس تل اپدیت مجانی هم می کنه یا نه؟؟
ممنون فرزانه
نماینده فروش ایراتل امروز اعلام کرد قیمت جدید ان 73 معمولی با گارانتی ایراتل، 620 هزار تومنه! :ohno:
مثل اینکه ایراتل نتونست گرونتر بودن اتصالاتو تحمل کنه و تصمیم گرفت 6 هزار تومن از اتصالات هم گرونتر بده! :blink:
در ضمن YasharX! شما کجا همچین قیمتی از نیا پیدا کردی؟! :blink: من آخرین بار از نیا 580 هزارتومن قیمت گرفتم!
نه اتصالات، نه ایراتل مثل اینکه حالا حالاها قصد آوردن Music Edition رو ندارن! :sad:
نقل قول:
من N73 معمولی این قیمت دارم نه ME ، فروشگاه نیا چهار راه پارک وی روبروی هتل استقلال نبش خیابان الف پلاک 17
میشه مدل هد ستش رو بگی دقیقاً چیه ؟نقل قول:
مرسی
بله متوجه شدم معمولیشو میگید. ولی خب بهرحال خیلی قیمت مناسبی میده؛ 480 تومن کجا، 614 تومن اتصالات و 620 تومن ایراتل کجا! :tongue:نقل قول:
راستی شما احتمالاً اطلاع دارید که ME رو نیا کی بالاخره میاره؟
نقل قول:
من امروز تماس گرفتم و گفت که دیگه گوشی وارد نمیکنه و فقط تعمیراته !!!
جالب اینکه یکی از اقوام تماس گرفته بود و گفته بود که داریم N93 وارد می کنیم !!!
نفهمیدیم قضیه چیه بالاخره ...:rolleye: