معرفی کنید دیگه زبونم مو در آورد
معرفی کنید دیگه زبونم مو در آورد
چشم
من محمد 15 ساله
بعد ديگه چي بگم؟
همين بسه ديگه
نه؟
محمد اقا مگه شما تازه عضو شدی این همه آدم تازه وارد میان تو اسین فروم یکیشون زحمت معرفی نمی کشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه پست نمی دم تا بره پایین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب نه تازه وارد نيستم ولي تازه واردا مگه اينجا ميان ميرن تو بخش هاي باحال حالا يكي دو ماه ديگه خودشونو معرفي كنن
مگه بيكارن؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم واسه ميزبان عزيز و زحمت كش
عسل بانو ،عسل گيسو،عسل چشم هستم
25
نصف جهان
پروفایلم هست!نقل قول:
اينم واسه ميزبان عزيز و زحمت كش
عسل بانو ،عسل گيسو،عسل چشم هستم
25
نصف جهان
+ اینویزیبل میاد تو پی سی! اینو الآن کشفیدم!
عسل بانو عسل گیسو عسل چشم .... 25 از نصف جهون
شما رو که همه میشناسن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منحرف هم نشیم بهتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
شباهنگ هستم / 24 ساله / فعلا از کرج
مريم
25
تهران
خوش اومدینقل قول:
میشه بگید بیشتر تو چه زمینه می خواهید تو این انجمن ها فعالیت کنید ؟
سلام
من منوچهر 18 ساله از تهران
نقل قول:
الان برات میگم
من کارم فیلمبرداری و به خصوص تدوین فیلمهای جشن و عروسیه اونهم با جدیدترین ورژن باکس مونتاژ که همون Avid Liquid 7 رو به خاطر این به عنوان اسم انتخاب کردم
اما راستش بحثهای قسمت تدوین جذبم نکرد واسه همین یه تاپیک زدم با عنوان مجله موفقیت
قصد دارم از طریق این تاپیک کلی انرژی مثبت به دوستانی که بهش احتیاج دارن بدم....
خوشحال میشم شما و دوستان هم یه سری بهش بزنین.....
خیلی خوش اومدی دوست خوبمنقل قول:
من آرش هستم دانشجوي ترم آخر موسيقي دانشگاه هنر تهران
خیلی خوش اومدی آرش جاننقل قول:
مشکلی بود در خدمت هستم
امیدوارم شاهد فعالیت خوب شما باشیم
مافيا جان من توي قسمت موسيقي يك پست دادم به اسم "علاقه مندان به گيتار توجه كنند " خواهش مي كنم بخون و نظرتو بهم بگو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مديران ديگر هم در جريان بذار متشكرم
سلام . من ماني هستم 19 ساله از شيراز . تو زمينه هاي موبايل مي تونم فعاليت داشته باشم . و خودم هم مغاره گالري موبايل دارم .
بیشتر توضیح نمیدین ؟ شغل و اطلاعات اضافی !نقل قول:
به هر حال من به عنوان میزبان این تاپیک خوش آمد میگم
نقل قول:
چشم حتما
خیلی هم خوش تومدی امیدوارم شاهد فعالیت خوبت باشیم
سلام مانی عزیزنقل قول:
خیلی خوش اومدی دوست خوبم
امیدوارم تو قسمت موبایل که خیلی هم دست تنها هستند دوستان شاهد فعالیت خوبت باشیم
خوش اومدی لطفا مثل دیگر دوستان بیشتر از خودتون بگید تا ما بدونیم با کی طرفیم ;)نقل قول:
ببین وقتی مهران جان خوش آمد بگه یعنی تو خودت نره ی بیستی :happy:نقل قول:
آرش جان ساز اصلیت چیه ؟نقل قول:
من هم موسیقی کار میکنم ! خیلی خوب شد که شما تازه استادان هم عضو میشید به ما بهره می رسونید
دو تا از دوستان من تو لندن برنامه اجرا می کنن یکیشون فوق لیسانس موسیقی پیانو جز میزنه !
یکی شون هم سه ماهه لسیانس گرفته اونم پیانو واقعا یکی از بهترین سازهاست ...
البته اینجا جاش نیست در بخش موسیقی موفق باشید :happy:
موفق باشید ;) اتفاقا پر طرفدار ترین قسمت فروم انجمن موبایل هست ...:)نقل قول:
سلام
من Enter هستم یکی ازدکمه های کیبوردت
شما هم تازه واردید نکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداوکیلی آره یه نیگاه به پستام بکن
تاریخ عضویت رو بی خیال
خب با توجه به این قدمی هستید یه سوال داشتم چرا این قدر کم اومدید تو انجمن ؟
کجا فعالیت کردید ؟
دادشی عزیزم من کم به جرات میتونم بگم هروقت کانکت میشم اکثرا تو همین فروم پی سی وورلد میپلکم
ودرجواب اون سئوالت که چرا اینقدر کم اومدید توانجمن باید بگم که من هرجا که تاپیکی که فکر کنم مفید باشم و جواب سئوالی رو بلد باشم پست میدم وهیچ دوست ندارم که الکی خودمو قاطی یه جمع کنم درضمن تک تک شما دوستان رو به خوبی میشناسم خصوصا تو دوست عزیزم.
دم همه ی بروبچ P30 World گرم ایولا خیلی سرورید چه قدیمی چه جدید همتونو دارم آینه بغل
نقل قول:
موضوع تاپیک رو به ...نده دیگه!!:laughing:
من یه استقلالی 2 آتیشه هستم و بهتون پیشنهاد می کنم تو سایت آبیته هم عضو بشید و از امکاناتش بهرمند بشید ;)نقل قول:
soleares عزيز در جوب سؤالتون بايد بگم كه من ساز اصلي ام گيتار است و سبك كلاسيك كارمي كنم و بيشتر گيتار الكتريك اوريشن مي زنم تا معمولي... راستي شما هم به اون تاپيكي كه به مافياي عزيز گفتم يه سري بزنيد بد نيست ... در ضمن ويولن و كيبورد و پيانو هم يه جورايي بلدم
باباهمه فن حریف کلاس خصوصی هم تدریس میدی یانه؟نقل قول:
Enter جان شرمنده ولی : لـــطـــفـــا خـــودتـــون رو مـــعـــرفـــی کـــنـــیـــد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوکی بنده عباس هستم 21 ساله از خرمشهر چاکر همه ی بروبچ پی سی هم هستم
دوست داریم بیشتر ببینیمت عزیز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام من كامران هستم 17 ساله از تهران
کسی نیست یه خورده مارو تحویل بگیره :tongue:
کامران جان خوش اومدینقل قول:
سلام من كامران هستم 17 ساله از تهران
معرفی ای چیزی ؟نقل قول:
کسی نیست یه خورده مارو تحویل بگیره :tongue:
با سلام و درود به همهء دوستان در p30،
من Sec Expert فعلا" که مترجم کتاب(فقط کتاب) هستم امیدوارم موانع و مشکلات زندگی باعث نشه که از این مسیر خارج بشم آخه معمولا" زیاد از لحاظ مالی تاءمین نیست ضمنا" بیشتر توی انجمن زبان فعالم و باز هم در ضمن در رابطه با کتابم "گلبرگ های عشق" وب لاگی زدم که خوشحال می شم یه سری بزنید و اگر تونستید یک نظری بدید ضمنآ این کار باعث می شه که دامنهء آشناییمون گسترش پیدا کنه .درس وبلاگ هم توی امضام هست.
خوش آمدی !
خب باید بگم که انجمن زیان اون قدر ها هم فعال نیست اگر بخوا اینجا رفع اشکال کنی که سرت بی کلاه می مونه مگر اینکه ایده جدید داشته باشی ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]