کسی اینجا جواب مارو نمیده؟!!!! لطفآ کمک کنید.
Printable View
کسی اینجا جواب مارو نمیده؟!!!! لطفآ کمک کنید.
سلام
من يه سوال داشتم محافظ لنز ان 70 كه كشويي هست بعد از يه مدت استفاده هرز و روان ميشه؟
ممنون
سلام . .نقل قول:
سلام
من يه سوال داشتم محافظ لنز ان 70 كه كشويي هست بعد از يه مدت استفاده هرز و روان ميشه؟
ممنون
کیارش جان . . من هم اینو شنیدم . . اما فکر نمیکنم اینطور باشه . .
موفق باشی . .
دوستان اون سوال منو که جواب ندادید خواهشن اینو جواب بدید
وقتی میخوام عکسامو توی گوشی ادیت کنم این eror میاد-----
general: not enough memory to perform operation.delete some data first
مموری خود گوشی 20 mb خالیه مموری کارتمم 150 mb خالیه. مشکل کجاست؟
به خاطر ازدياد برنامه هاي باز در گوشي...(شايد چندين برنامه در يك لحظه مورد اجرا بودن)
شما از اطلاعات خود يك عدد بك آپ بگيريد سپس هم مموري گوشي و هم كارت حافظه رو فرمت كنيد حتما درست ميشود...
باتشكر!
اشکالات n70
در هر مورد که میتوانید کمکم کنید بگویید متشکرم .
1. شماره گیر صوتی با صدا خود موبایل کار میکند
2.عدم ایجاد فولدر جدید برای جداسازی عکس در گالری و قاتی بودن عکس و ویدئو
3. هنک کردن سرعت پایین بیش از اندازه ___ همه کاری کردم ... ریسیتو ... برنامه پاک کردنو ....
4.... تا بقیش یادم بیاد
به خدا همینه من اقفال شدم نه یک دکمه سونی اریکسون می ارزه به کل هیکل ان 70 مسخره مزخرف ...نقل قول:
به خدا همینه من اقفال شدم نه یک دکمه سونی اریکسون می ارزه به کل هیکل ان 70 مسخره مزخرف ...نقل قول:
هیچم من خودم دارم ولی مثل سگ پشیمونم فقط سونی اریکسوننقل قول:
شما آپدیتش کن و از رم کینگستون استفاده کن شاید مشکلت حل شد برای آپدیت برو به سایت نوکیا یا ببر گارانتیشنقل قول:
البته در مورد 3
خواهشا یک توضیح کامل و کارامد واساسی و راست که حقیقت داشته باشه بدیننقل قول:
ببخشید! اخه من دیگه خسته شدم
اقامن دیدم این مشکل خیلی هاست خیلی ها این مشکلو دارننقل قول:
خواهشن راهنمایی کنید
شماره گیر رو که خودت میتونی تنظیم کنی... برو رو هر کنتاکتی که خواستی و واسش voice tag ضبط کن..
از گالری استفاده نکن.. برای عکسها از Rsco photo viewer برای فیلم ها از یه فایل منیجر برای موسیقی از power mp3 و فایل منیجر....
هم سرعت بالاتره و هم کارآمد تر...
هنگ کردن چرته.. هر گوشی ای حتی ان 93 رو بگیری زیاد گیجش کنی ممکنه هنگ کنه....
ولی خیلی خیلی کم پیش میاد ...
دوستان عزيز يه مشكل دارم...
گوشي رو به كابل كه وصل ميكنم نه صدايي شنيده ميشه نه عكس العملي از طرف گوشي انجام ميشه(يه شكل كابل مانند تو گوشه ي سمت راست بالاي صفحه ي گوشي قبلا ظاهر ميشد)
مشكل از كجاست؟!
با فورمت كردن گوشي مشكلم حل ميشه؟!
باتشكر.
بابا مهم اینکه این گزینه وجود نداره خودتون برید ببینیدنقل قول:
بعدم من از تمام بر نامه های گفته شده استفاده میکنم ولی حال نمیده
بعدم اون گوشی ها را هم دیدم ولی اصلا سری n اینجری هست ولی نه به این شدت تازه من کاریشم نمیکنم
آره راست ميگه فقط گزينه Play Voice Tag داره ولي فكر كنم كه كلا سري ان اينطوريه چون من مال N90 رو هم ديدم همينطوري بود .
بازم خوبه یکی پیدا شد قبول کنه بابا یکی راهنمایی کنه !!!!:sad:نقل قول:
لا اقل یک برنامه باسه این کار نیست :blink:
و ...
جوادی جون اصلا دنبالش نرو .
حالا با فرمان صوتی شماره نگیر مگه چی میشه .(یه کم اهجت رو انگلیسی کنی کارت راحت تر میشه )
گالری رو هم کاری نمیشه کرد .
از تو فایل منیجر تقسیم بندی کنید .
ولی اگه عکسی دارید که نمی خواید کسی ببینه از advanced devise lock ستفاده کنید .
من 100 بار این مشکلو داشتم هر بار هم یه جور حل شده .نقل قول:
یه بار کامپیوتر رو ریست کردم .
یه بار موبایلو روشن و خاموش کردم .
یه بار رو کامپیوتر رفیقم نشد , اومدم رو کامپیوتر خودم شد .
یه بار کابلم خراب بود .
یه بار جای موبایل بد بود (سیم رو عمودی نصب کن و گوشی رو خیلی بالا یا پایین نذار .
یه چند وقتی با گوشی کار کنی تمام اینا میاد دستت .
جک قشنگی بود .نقل قول:
دیگه قرار نشد بیای توی قسمت N70 و از Sony Ericcson تعریف کنی.نقل قول:
من که با صد تا Sony Ericsson & از این جور آشغال ها عوضش نمی کنم!!!:rolleye:
سلامنقل قول:
با شما موافقم
اما انگار تاپيك داره تبديل ميشه به محل كركري طرفداران سوني اريكسون و نوكيا!!!:sad: :sad:
تو بجای اسم خالی هم اسم و هم فامیل رو بهش بده تا درصد خطاش کم بشه. اگه بد تلفظ می کنه نوشته هات رو طوری تغییر بده از نظر املائی که خوب تلفظ کنه. در آینده می فهمی که این قابلیت خیلی خوبه. همین که می تونه تمام دفترچه تلفنت رو بخونه بدون اینکه بهش اسم بدی حتی می تونی Profile ها رو نیز با این روش تغییر بدی.نقل قول:
خوب اينو از اول ميگفتيد منم برم يك كلاس زبان انگليسي تا در استفاده از نوكيا ان 70 كم نيارمنقل قول:
ولي خدا وكيلي صداي من كجا صداي اون بنده خدا كجا خيلي كم قبول ميكنه
اگه برنامه باسه اين كار وجود داره لطف ميكنيد ؟!
معزرت ميخوام احساساتي شدم نه والا من طرف دار هيچ كدوم نيستمنقل قول:
موبايلم خودمم ان70 نوكياست
چون من اول سر دوراهي k800 باn70 گير كرده بودم با يارو موافقت كردم
از Nokia Connection Manager که در PC suite هست استفاده کنید و برای برقراری ارتباط بعد از وصل کابل USB به موبایل و کامپیوتر گزینه آخر(USB) را کلیک کنید و قبل از اینکه کابل را از کامپیوتر و موبایل قطع کنید کلیک آن را برداشته و تایید نماییدنقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز مشکل از گوشی نیست شما پس از وصل کردن موبایل به کامپیوتر در My Computer به قسمتی که بروزر موبایلتون هست بروید و منتظر بمانید تا شماره مدل موبایلتون نمایش داده شود.
پس از آن موبایل شما کاملا به سیستم وصل هست...
موفق باشید...
با سلام به دوستان عزیز.
کسی میدونه چطور میشه یه فایل رو که در حال اجرا روی موبایله پاک کرد؟(فایل روی Phone Memory قرار داره و با هر با روشن شدن اتوماتیک فعال می شود...)
من یه برنامه مخصوص موبایل رو روی موبایلم نصب کردم و این موبایل یه فونت مخصوص داشت ولی الان یه فایل با پسوند ger که در آدرسc:\system\fonts هست فعاله که فونت موبایلمو عوض کرده و اس ام اس های فارسی اصلا دیده نمیشه.
کسی می تونه کمکم کنه؟
با safe mode بیا بالا بعد پاک کن
من گوشيم ويروس گرفت دادم درست كنن حالا شماره گير صوتي ان كار نميكنه.ضمنا در فولدر imaging هم گزينه movie هم كار نميكنه و ميگه يك ايراو عمومي هست.كسي ميتونه كمكم كنه؟
مافیا جان مرسی از توجهی که داشتی ولی این آدرس توی موبایلم هست (Phone Memory) فکر کنم درست بیان نکرده بودم.نقل قول:
این فایله پاک نمیشه و پیغام Already in Use رو بهم نمایش میده و از اونجایی که توی شاخه ای به اسم Fonts هست احتمالا فونت موبایلم که عوض شده به همین خاطر باید باشه.
منتظر کمکت هستم.
موفق باشی.
گوشیت هم قبلا هم مثل گوشی ما کار میکرد یا نهنقل قول:
اگه میشه در مورد شماره گیر صوتیش توضیح بده که چه جوری قبلا کار میکرده
ممنون میشم !
وقتي گوشيمو گرفتم همه چيش سالم بود و شماره گيرش كار ميكرد.بعد از اينكه ويروس گرفت و من دادمش تا درستشه اين طوري شد.شماره گيرش همون جوري بود كه گفتي.يعني دكمه ميانبر راستي را چند ثانيه ميگرفتي يه صداي بوق ميزد و بعد اسم طرف را ميگفتي بعد موبايل طرز تلفظ درستش را از زبان يكي ديگر برايت ميگفت و اگر مچ ميشد شماره رو ميگرفت وگرنه ميگفت يه همچين چيزي پيدا نشد.حالا درست ميشه.
به نظرمن بهترین کار اول مستر ریست بعدم اپدیت کامل گوشی !!!!نقل قول:
با سلام خدمت تمام دوستان
گوشی من ان70 هست وقتی دوربین پشتی ان روشن میشود پس از چند ثانیه قطع میشود ودوباره شروع به کار میکند ودوباره قطع میشود .چه فیلم چه عکس کسی میتونه کمکم کنه؟
پشت دریچه لنز دوربین کلید خودکاری است که هر بار آن را باز کنی کلید عمل می کند و دوربین فعال می شود. چنانچه به نوعی بین این کلید و خار لنز دوربین فاصله بیفتد به عنوان مثال با قرار دادن کاغذ جهت کاستن از صدای قرچ و قروچ قاب و یا استفاده از قابهای غیر اصلی این اتفاق صورت می پذیرد. چنانچه بخواهی مطمئن شوی می توانی در هنگام قطع شدن دوربین قاب پشتی را به بدنه فشار دهی اگر دوربین فعال شد دلیل همین است.نقل قول:
دقيقا مشكل من همينه و چيزي كه شما گفتي در مورد من كاملا صادقه
قاب گوشيم هم خيلي اشغاله و لغ هم هست گوشيم قبلا هم دست كس ديگه اي كار كرده
حالا يك مشكل جديد وقتي قاب رو هم برمي دارم چند وقتيه مشكل بدون قاب كريستالي هم هست شايد كليد خودكار خراب شده نه؟؟؟؟؟؟؟
چي كار كنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
1_سعی کنید دوربین رو چند با پشت سر هم فعال و غیرفعال نکنید چون اگه این کارو کنید دوربین تا چند ثانیه فعال نمیشه.
2_ درب پشتی را در آورده و یک بار دیگر با دقت و کمی فشار جا بزنید.
3_همیشه سعی کنید هنگام استفاده از دوربین درب را به سمتی که زبانه فعال سازی دوربین هست فشار دهید تا خیالتون راحت تر باشه.
در صورتی که این نکات رو رعایت کنید فکر نکنم دیگه مشکلی واسه دوربین پیش بیاد.;)
دوستان عزیز سلام:لطفا اگر کدهایn70 را دارید برام بفرستیدو اینکه چطور میتوان اصلی بودن یک گوشیn70 را تشخیص داد
سلام دوستان ...
من ان 70 دارم ....
وقتي مسيج مي فرستم به هر كسي با هر شمارهاي گوشيم مي نويسه Unable to send message
سرويس سنتر رو هم عوض كردم 500 ، 501 ، 502 ، ..... ولي فرقي نكرد .. ؟
چي كار كنم و اين از چي ؟
ممنون ميشم زود جواب بدين ...