آقا Mehdi best
عزیز نمیدونم پست قبلیم رو دیدی یا نه ؟
قرار شد در مورد عدم تغییر سایز فایل مربوط به اینستال شیلد پس از دیسینفکت شدن توضیحاتی ارائه نمایید
Printable View
آقا Mehdi best
عزیز نمیدونم پست قبلیم رو دیدی یا نه ؟
قرار شد در مورد عدم تغییر سایز فایل مربوط به اینستال شیلد پس از دیسینفکت شدن توضیحاتی ارائه نمایید
نقل قول:
نوشته شده توسط میل کوچولو
ببخشید من یه سوال داشتم
بعضی انتی ویروسا وقتی یه ویروس رو پیدا می کنن این اختیار رو بهت می دن که ویروس رو پاک کنی حذفش کنی
قرنطینه ش کنی و...یه گزینه به نام renameهم هست می خواستم ببینم این گزینه چیکار می کنه :roll: :roll: :roll:
نويد جان سلام. من مطمئن هستم كه در تنظيمات آپديت شما چيزي تغيير كرده وگرنه اصلا نبايد پسورد بخواد. اگه زحمتي نيست از قسمت هاي مختلف setup آپديت عكس بگير و آپلود كن تا ببينم مي تونم كمكي كنم يا نه.
s-s جان اطلاع دقيقي ندارم. اما حدس مي زنم كه فايلهاي ويروسي كه پسوندهايي مثل exe دارند رو تغيير نام و پسوند مي ده كه حداقل اجرا نشند.
مسعود جان شرمنده. من پست قبلي شما رو نديده بودم.
براي جواب دادن به سؤال شما بهتره ابتدا به نحوه چسبيدن يك ويروس به فايل اشاره كنم.
ويروس ها به 3 نحوه مي تونند به فايلها بچسبند.
1 - اول فايل
2 - آخر فايل
3 - قسمت هاي ديگه فايل (مثلا وسط فايل)
روي قسمت هاي ديگه فايل تاكيد مي كنم.
خيلي به ندرت پيش مي آيد كه يك ويروس اين قدرت رو داشته باشه كه خودش رو به وسط فايل بچسبونه. به عنوان يك نمونه از اين نوع ويروس ها بايد به ويروس قدرتمند و مشهور one-half اشاره كنم.
يك آنتي ويروس براي مواجهه با ويروس هاي نوع اول و دوم كه به اول و آخر فايل مي چسبند مي تونه دو نوع رفتار نشون بده:
1 - اون كدهاي ْآلوده رو برداره كه انجام اين عمل مستلزم اينه كه آنتي ويروس دقيقا با ساختار اون ويروس و اين كه اون ويروس طبق چه الگوريتمي اون فايل رو تغيير داده كه بسته به نوع الگوريتم ويروس، آنتي ويروس بايد طوري اون كدهاي آلوده رو برداره كه باعث خرابي خود فايل نشه.
2 - يك سري دستورات زبان ماشين داريم و آنتي ويروس معادل بايتهاي ويروس به جايش كدهاي زبان ماشين ماشين رو مي نويسه كه اينها هيچ عملي انجام نمي دهند و بنابراين سايز فايل تغيير نمي كنه.
----------------------------
در مورد ويروسهايي كه از نوع سوم استفاده مي كنند و به جاهايي غير از اول و آخر فايل مي چسبند و نحوه رفتار آنتي ويروسها با اين نوع ويروس ها اطلاعات خاصي ندارم. اگه دوستان اطلاعاتي در اين زمينه دارند ممنون مي شم كه براي استفاده من و بقيه دوستان بنويسند.
راستشو بخواي مهدي جان من همه جاش رو تست كردم ولي نشد كه نشد و الانم دارم از بيت استفاده مي كنم .نقل قول:
نوشته شده توسط mehdi_best
آقا مهدی دستت درد نکنه واقعا استفاده کردم واز سایر دوستان هم خواهش میکنم اگه اطلاعاتی در این زمینه دارن ما رو بی بهره نذارن
نويد جان به هر حال مطمئنم و شك ندارم كه اشكال آپديت از آنتي ويروس شما نيست. چون همين الان ما داريم بدون مشكل آپديت مي كنيم. اما هر طور صلاح مي دوني عمل كن. اما به عنوان آخرين پيشنهاد مي گم كه يه بار از اول نصب كن و رجيستر كن ببين چي مي شه؟
منم NOD32 رو دانلود كردم و با همون فايل reg كركش كردم
اپديت هم ميشه
اما وقتي اسكن ميكنه جلوي تمام فايلهاي اسكن شده با رنگ ابي مينويسه
error opening (file locked) [4]
اشكالش چيه؟
اينم عكسش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
lمتاسفانه تنها ضعف اين آنتي ويروس آپديتش.و نتونستن باز كردن بعضي از فايل هاست .و شايد اگه در ورژن هاي بعديش اين مشكل تكرار بشه ديگه نتونه رقابت كنه.
papyاون هایی رو که باز نمیکنه یا فایل های rarهستند یامثل CONFIG.SYSنقل قول:
نوشته شده توسط papiyoon
که من هم یه بار اینو پرسیده بودم
Oreat White Shark جان فايل Config.sys نيست كه فايل PageFile.sys هست كه ويندوز اجازه باز كردنشو به هيچكي نميده
ممنون
بعد يه سوال ديگه
چرا اينقدر زود اسكنش تموم ميشه؟
كمتر از 2 دقيقه كل درايو ويندوز رو اسكن ميكنه!!
قبل از اسكن تنظيمات خاصي داره كه بايد انجام بشه؟؟
آره خوب بايد تنظيماتش رو انجام بدي تو سربرگ Setup
soda, ميشه بيشتر توضيح بدي :lol:
papiyoon جان در مورد سؤال قبليت كه چرا اون فايلها رو نمي تونه باز كنه بايد بگم كه ويندوز به برنامه ها اجازه دسترسي و باز كردن يك سري فايلها رو نمي ده كه بنابراين آنتي ويروس ها هم اجازه دسترسي به اونها رو ندارند و نمي تونند باز كنند. البته بعضي آنتي ويروس ها پيغام نمي دن كه ما نمي تونيم باز كنيم و بعضي هم مثل nod32 اين پيغام رو مي دهند. نگران نباش مشكل خاصي نيست.
در مورد تنظيمات nod32 هم تا چند دقيقه ديگه حتما توضيحات كامل خواهم داد.
gilopa جان سلام. من تعجب مي كنم شما مي گي ضعفش آپديتشه!!! مگه شما مشكلي براي آپديت كردنش داري؟ الان به غير از نويد جان كه نمي دونم چه مشكلي براش پيش اومده، بقيه بچه ها بدون مشكل آپديت مي كنند. در ضمن اين كه نمي شه ضعف!!! اتفاقا اين قوت اين آنتي ويروسه كه تونسته كاري كنه كه كسي بدون خريدن اين برنامه نتونه آپديت كنه!!! هر چند براي هر مشكلي يه راهي هست!!!نقل قول:
نوشته شده توسط gilopa
در مورد اينكه بعضي از فايلها رو نمي تونه باز كنه در پست هاي قبلي من و سودا توضيح لازم رو داديم. اگه اون پستها رو بخوني مي بيني كه اون هم ضعف نيست.
براي دوستان عزيزي كه تنظيمات Nod32 براشون مهمه يك سورپرايز دارم. و اون هم يك فايل reg هست كه فقط با يك كليك روي آن تمام تنظيمات nod32 شما به بهترين حالت ممكن در خواهد آمد.
لينك دانلود فايل مورد نظر تصحيح شد. در صفحه بعد مي تونيد ببينيد.
خيلي عالي بود مهدي جان دستت درد نكنه
اون پيام ها براي من هم مياد. معني شون چيه؟ مشکلي هست؟
اگه توي اون فايلها ويروس وجود داشته باشه چي؟
مرسي
ممنون مهدی جون بینظیره
آقای بست من وقتی روی اون فایل کلیک می کنم به جای اینکه بره تو ریجستری تغیر انجام بدهنقل قول:
محتویات داخل فایل regرو به من نشون میده عکسش هم هست
مي شه بيشتر توضيح بدي؟ آخه اين فايل reg هست و فايلهاي reg هم وقتي كه اجراشون مي كني در رجيستري تغييرات مورد نظر رو انجام مي دهند. وقتي روي اين فايل راست كليك كني و اديت رو بزني محتوياتش رو نشون ميده اما با كليك معمولي روي اون كه نبايد اين حالت پيش بياد.
سلام آقا مهدی گلنقل قول:
من این فایلو اجرا کردم همه چیز به هم ریخت :shock:
آیکون آنتی ویروسه اون پایین قرمز شده و یه پیغام هم میده کار نمیکنه :?: :!:
کجای کارم اشتباه بوده نمیدونم :arrow:
دستت درد نکنه به هر حال :wink:
سلام
يه سوال
يكي از سرويسهاي آنتي ويروس nod32 بر روي كامپيوتر من بنام AMON غير فعال يا disable مي باشد
چه راه حلي براي راه اندازي آن وجود دارد
يا اينكه اين سرويس بايد همينطور بماند؟
متشكرم
مهدی جان اون فایل setting که گذاشتی AMON نود سی و دو را غیر فعال می کنه و هیچ رقمه هم درست نمی شه.sayedreza جان فکر کنم مشکلت به خاطر همین موضوع باشه. :roll:
New F-Prot v3.16c Retail
Info:
:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Download:
:
قبلا تحت داس بود ولی حالا اینگار ویندوزی شده :mrgreen: :lol: :lol:
خوب دوستان عزیز بالاخره با لیچ گت دانلودش کردم حدود 38 دقیقه طول کشید
این همون Kaspersky Internet Security 2006 Beta هستش و اینترفیسش خیلی جالب و خوشکله
یه تعداد عکسشو براتون میذارم
خیلی باهاش کار نکردم ولی توی نگاه اول بدک نیست :
1) اینکه سرعت سیستم رو نسبت به ورژن های دیگش کم نمیکنه و نسبتا خوب لود میشه
2) استارت آپ اسکنرش رو میشه غیرفعال کرد
3) رجیستری کنترل بهش اضافه شده
4) ویروس آلرتش بصورت پنجره شده و برای ویروس به رنگ قرمز و برای ادوار به رنگ زرد ظاهر میشه
5) اون صدای وحشتناک موقع پیداکردن ویروس رو هم دوباره بهش اضافه کردن
6) تا آخر برج 11 میلادی میشه ازش استفاده کرد و اینکه الان که دارم مینویسم حدود 134280 تا رکورد داره
7) قسمتی بنام Statistics بهش اضافه شده که کارش نشون دادن فایل های در حال اسکنه
لینک تصاویر :
با سلام.
ميخواستم در مورد انتي ويروس sophos بپرسم.اين انتي ويروس چطوره؟چون سيستم من تروجاني به نام dloader-fc داره كه ظاهرا فقط اين انتي ويروس ميتونه پاكش كنه؟!انتي ويروس خودم pc-cllin هستش كه نتونست شناساييش كنه.
اين انتي ويروس كرك يا سريالي براش پيدا نكردم قضيه چيه؟
البته nod32 را هم دانلود كردم و ميخوام اون را هم امتحان كنم.
با تشكر.
دوستان عزيز واقعا شرمنده. يك اشكال كوچك باعث اين مشكل براي بعضي از دوستان شده بود.
حالا يه سؤال؟
به نظر شما چرا براي بعضي از دوستان اين مشكل پيش اومده اما بعضي از دوستان بدون مشكل استفاده كردند؟
دليلش اينه كه ويندوز ايكس پي من روي درايو d نصبه. در نتيجه اين فايل reg كه من گذاشتم هم براي كساني كه ويندوزشان در درايو d نصبه كار مي كنه و دوستاني كه مشكل براشون پيش اومده كساني هستند كه ويندوزشون روي درايوي غير از d مثلا c نصبه.
حالا من 2 تا فايل مي گذارم.
يك فايل براي دوستاني كه از فايل قبلي استفاده كرده و دچار مشكل شده اند كه با استفاده از اين فايل مشكلشون حل مي شه.
فايل دوم براي كساني كه از اين به بعد مي خواهند از اين فايل استفاده كنند كه در اين فايل اون مشكل رفع شده و روي همه سيستم ها چه ويندوز در درايو c يا درايو d يا هر درايو ديگه اي نصب شده باشه كار مي كنه.
لينك دانلود فايل براي دوستاني كه با اجراي فايل قبلي با مشكل برخورد كرده اند:
لينك دانلود فايل براي دوستاني كه تازه مي خواهند از اين فايل استفاده كنند. در اين فايل درايو نصب ويندوز مهم نيست و روي هر سيستمي كار مي كنه:
سلام.من بعد از يکماه پستهای انتی ويروس رو خوندم .خيلی جالب بود.اقا مهدی که تا 1 ماهه پيش فقط ميگفت کاسپرسکی حالا ميگه ند.به نزر من ند 32 يکی از بدترين انتی ويروس هاست.شما 1 ويروس بگير ببينم ميتونه پاک کنه يا نه ويروسی که تو حافظه نشسته باشه رو نميتونه پاک کنه.در ضمن لطفا اينقدر زود نظرتونو 180 درجه عوض نکنيد.
شهاب جون بگذار عرقت خشك شه بعد اظهارنظر كن!!!!
از راه نرسيده همينطوري مي گي و مي ري؟
همين الان هم اگه يه آنتي ويروس بهتر بياد من طرفدار اون مي شم.
مگه تيم فوتباله كه روي پرسپوليس تعصب داشته باشم و بگم چه ببره و چه ببازه دوستش دارم؟!!!
عزيز من وقتي بحث آنتي ويروس و امنيت باشه بايد تعصب رو كنار گذاشت. اون موقع كاسپرسكي بهترين بود (حداقل از نظر من و خيلي هاي ديگه) الان nod32 با ورژن جديدش بهترينه. ممكنه همين فردا يك آنتي ويروس بهتر از اين هم بياد. ما كه نمي گيم تا ابد اين آنتي ويروس بهترينه!!! ما مي گيم در حال حاضر بهترينه!!!
مطمئن باش خيلي روش كار كرديم كه به اين نتيجه رسيديم. از رو هوا كه حرف نزديم. پست هاي قبلي رو هم اگه خونده باشي مي بيني كه خيلي كارش درسته اين ورژن جديد!
شما هم با مدرك حرف بزنيد. ما اين تاپيك رو ايجاد كرديم كه ديگه كسي نياد از راه نرسيده بگه من با اين آنتي ويروس حال نمي كنم يا از اون يكي خوشم نمي آد. اگه دليل داري با ذكر دليل و مدرك صحبت كن.
در ضمن عزيز من هر طور راحتي همونطور حال كن. كسي شما رو به استفاده از هيچ آنتي ويروسي اجبار نكرده!
دوستان فایل update برای سرور beta5 از کار افتاده...مثل اینکه یوزرنیم می خواهد....مهدی جان لطفا راهنمائی فرمائید.
بابا كي ميخواين دست از سر اين كل كل بازي بردارين
بنده خدا مهدي بست راست ميگه ديگه مديران سايت هم بيچاره ها چقدر از ما خواستند كه بيخود بحث را به بيراه نبريم
بيا اينم يه دونه ويروس كه نود ميتونه پاكش كنه ويروس jeefo البته نود ضعيف و نحيف فقط ميتونه اينو پاك كنه و از پاك كردن بقيه ويروسها عاجزه ميفهمي كه چي ميگم :mrgreen:
شما هم لطفا بي مدرك نيا از نقاط ضعف و قوت ضد ويروسها حرف نزن
بازم ميگم نود اين يه موردم شانسي تونست پاكش كنه عددي نيست اصلا :D
ببين عزيز من ما اصلا تعصب نداريم
همين الان خبر رسيد كه آپديت نود كار نميكنه
خوب اگه استمرار داشته باشه شك نكن كه يه لحظه هم ديگه نود رو نگه نمي داريم
تازه شما ميشه بفرمايي كه تخصصت چيه كه مياي ميگي نود بدترين آنتي ويروسه
مهدی جان NOD32 من تا امروز اپدیت می شد(با همون کرکی که گذاشته بودی)ولی حالا یوزر و پسورد می خواد،چیکارش کنم.یوزر و پسورد هایی هم که دارم کار نمیدند. :roll:
بابا این nod هم کارش معلوم نیست الان بدون اینکه یوزر و پسورد بهش بدم واسه خودش دوباره اپدیت شد با همون کرک مهدی جان. :mrgreen: :) :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
البته کرک ورژن 2 را روی این امتحان کردم مثل اینکه کار میده.
بدون شـــــــــــــــرح
برای اطلاعات بیشتر و دقیق تر این فایل PDF پایین رو که همه آنتی ویروسها و آنتی تروجانها در این فایل پی دی اف نتیجه تستشون نشون داده شده است رو دانلود کنید.با حجم 126 کیلو بایت
کد:http://rapidshare.de/files/2317652/AntiVirus_Test-02-04-2005-en.pdf.html
سلام
من امتحان کردم این پسورد ویوزرنیم هم برای من کار نداد
لطفا اگر کسی راه حلی داشت مرقوم بفرماید
درضمن از اقا مهدی ودیگر دوستان که دنبال راه حل این مشکل هستند ممنونم
موفق باشید
با سلام.
واقعا ممنونم كه جواب سوال من را داديد.اينقدر غرق در اثبات خوب بودن و بد بودن انتي ويروسها هستيد كه متوجه سوال و مشكل حداقل من كه نشديد.
در هر حال اگر كسي دوست داشت يه نظر هم درباره انتي ويروس sophos بده(يه نگاهي به چند خط بالاتر بندازيد).