آیا میشود فایل های برنامه Vsun Plus که با پسوند smc است در کامپیوتر باز کرد.
Printable View
آیا میشود فایل های برنامه Vsun Plus که با پسوند smc است در کامپیوتر باز کرد.
حواسم به این موضوع بود،اما نمی دونم چرا از شانس بد من اینجوری میشه! اگه بشه یک بازی دیگر را هم دانلود و نصب می کنم تا ببینم ایراد از کجاستنقل قول:
كمال جان سلام:
خواستم بگم كه اين برنامه براي گوشي هاي Nokia series 60 - 3rd Edition Software وجود داره
گوشي من 3250 هست
آره میشه فقط باید شبیه سازشو دانلود کنی بعد از طریق اون این بازی ها رو تو کامپیوتر بازی کنی.......نقل قول:
کمال جون ، من بازی کشتی کج را هم ریختم. هنگام اجرا اندازه صفحه درست هستش اما تنها رنگی که دیده می شه آبی هستش!! دوتا امولاتورها را هم چک کردم که درست دانلود و نصبشون کرده بودم. کم کم دارم به این باور می رسم که ایراد از گوشی من باشه!
سلام ...نقل قول:
شما وقتی رفتی تو بازی کلید سمت چپ انتخابی رو بزن تا تو تنظیماتش بری بعد برو قسمت graph بعدشم قسمت layers و All رو انتخاب کن ......شاید مشکلت حل شد.............موفق باشی.....
سلام مسعود جاننقل قول:
بله هست. البته من فعلا فقط vsun plus اش رو تونستم پیدا کنم. اگه vsun رو هم گیر آوردم حتما پست اولم رو ویرایش میکنم و اون دوتا رو هم میزارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن شرمنده كه ادرس رو همينطوري مستقيم وارد كردم...چون كه قاطي كرده مرورگرم ...نشد...
همون شبیه ساز رو بگذارید.نقل قول:
بیا عزیز اینم لینکش .....با حجم 455 کیلو بایت .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون دوست عزیز
baba dametoon garm chejoori mishe in baziaro danlod kard va rikht too mobail age mishe yeki tozihe kamel bede mamnoon
dar zemn gooshim k 750 e
نقل قول:
رو k750 و کلا رو گوشی های سونی اصلا نمیشه .......فقط مخصوص گوشی های نوکیا سیمبینه.......
سلام ببخشيد اين بازي ها صدا ندارن ؟؟؟؟؟؟
barnamei nist ke inaro ba seda ejra kone ???
چرا عزیز مننقل قول:
میتونی صدا رو در منو برنامه فعال کنی
اما سرعت بازی خیلی کم میشه و عملا قابل انجام نیست
نقل قول:
بابا ای ول تو دیگه کی هستی:happy:
لذت برديم.بازم ازين كارها بكن
kolang جان این برنامه اجرا کننده بازیهای سگا رو روی سیمبین 9.1 ورژن 3 نداری؟
گوشیم 3250
مرسی
سلامنقل قول:
این 2 مورد رو امتحان کنید
اگه جواب داد حتما به من خبر بدید
ممنون
نقل قول:
سلام
اول از اینکه به سوالم جواب دادی ممنون
برنامه ها نصب میشه ولی هر چی باهاشون ور رفتم طرز کارشو کشف نکردم
فایلهای bin رو چه جوری باید از مموری لود کنم؟
اگه میشه طرز کارشو کامل واسم توضیح بدین
بازم ممنون از اینکه زحمت میکشین
نقل قول:
خواهش میکنم دوست من
در پست اول کامل توضیح دادم
سلام
1. اين بازي هايي كه گذاشتين براي جاوا هم دارين؟؟؟
2. برنامه اي هست كه بشه باهاش اين بازي ها رو روي Pc بازي كرد؟؟؟
[QUOTE=Kamal_iut;725439]بازیهایی همچون قارچ خور، علاالدین،پرنس یا شیر شاه رو کمتر کسی از یاد میبره. یه زمانی با این بازیها زندگی میکردیم. و انصافا هنوز هم انتخاب های خیلی خوبی برای بازی کردن با موبایل هستند
توی این تاپیک 50 60 تا از این بازیها رو براتون آماده کردم. امیدوارم که لذت ببرید
لطفا نکات مربوط به نصب و اجرای بازیها رو مطالعه کنید تا با مشکل مواجه نشید
نحوه نصب و اجرا
بازیهای این تاپیک مخصوص گوشیهای سری 60 میباشد
ابتدا بایستی امولاتورهای بازیها رو نصب کنید. برای این بازیها 2 تا امولاتور وجود داره. Vsun و Vsun Plus که به هر دو احتیاج است. هر کدام از این 2 امولاتور در 2 ورژن متفاوت ارائه شده اندو یکی برای گوشیهایی که صفحه نمایش 65 هزار رنگ دارند(مثل 6600 و 6630 و 7610 ...) و یکی هم برای گوشیهایی که صفحه نمایش 256 هزار رنگ دارند(مثل 6680 و 6681 و N70 و ...)
پس ابتدا باید امولاتورهای Vsun و Vsun plus که با گوشی شما سازگارند رو بر روی مموری کارت نصب کنید. این فایل ها در پست دوم موجود میباشند
برای اجرای بازیها کافیست فایل msc موجود رو درون پوشه E:\vampent\sfcroms کپی کرده، سپس برنامه Vsun یا Vsun plus رو اجرا و بازی رو ران کنید.
دقت کنید که تعدادی از بازیها با Vsun قابل اجرا هستند و تعدادی هم با Vsun Plus. بالای عکس هر بازی اسم برنامه مورد نظر برای اجرای آن بازی ذکر شده.به این نکته حتما دقت کنید. چون مثلا بازی قارچ خور حتما بایستی با Vsun اجرا بشه نه VsPlus
سلام منظورتون از فایل msc چیه؟ من تو درایو E همچین پوشه ای ندارم
[quote=mehdi_brg;832088]فایلی که دانلود میکنیدنقل قول:
مثلا قارچ خور
نقل قول:
سلام
1- نه
2- بله. به انجمن بازیهای کامپیوتری سر بزنید!
من ندارمش وگرنه میزاشتم واستون;)
[QUOTE=Kamal_iut;832278]پوشه ای که گفتید پیدا نکردم ( E:/vampent/sfcroms)نقل قول:
[quote=mehdi_brg;832549]نقل قول:
ای بابا
مگه امولاتور رو نصب نکرد؟
رو میگم vsun
اگه نصب کردید و اون پوشه موجود نیست خوب خودتون بسازیدش
[QUOTE=Kamal_iut;834678]ببخشید گیج بازی در آوردم من فایلها رو اینجا کپی کردم ok شدنقل قول:
E:/data/others/vsun
بازم ممنون
ولی با جوی استیک 3250 خیلی بازی کردن مشکله مخصوصا mortal kombat :rolleye: :biggrin:
از دوست عزیز کمال تشکر را دارم
ممنون دوست عزیز واقعا عالی بود
سلام اگه ممکنه Vsun و Vsun Plus 65K را یه بار دیگه آپلود کن!!!
دانلود نمیشه
دانلود نمیشه
دانلود نمیشه
دانلود نمیشه
اقا جو ن همه لينك ها خرابه يه جايي مثل پرشين گيگ اپلود كن
منظورم لينك بازيهاست
تا چند روزه دیگه لینک ها همگی درست میشن ;)
كمال جون ممنون از جواب سريعت دمت گرم