بزار ببینم! نکنه میخواستی با اون شماره سریال اکتیو کنی ویندوزتو؟نقل قول:
وقتی اون پیغامه اکتیو کردنه میاد باید ask me later رو بزنیا. فعلا هیچ کرکی پیدا نشده که بشه باهاش وییسا ultimate رو اکتیو کرد.;)
Printable View
بزار ببینم! نکنه میخواستی با اون شماره سریال اکتیو کنی ویندوزتو؟نقل قول:
وقتی اون پیغامه اکتیو کردنه میاد باید ask me later رو بزنیا. فعلا هیچ کرکی پیدا نشده که بشه باهاش وییسا ultimate رو اکتیو کرد.;)
سلام
بله جناب kolang این بود سریالش TCP8W-T8PQJ-WWRRH-QH76C-99FBW اینو که می زنم همون ارور را میده
در ضمن دوباره از نو ویستا را نصب کردم. والانم سریال ای که تقی رمزی گذاشته بود را امتحان کردم یک ارور دیگه داد
اگه راه حلی داره بگید چون من ظاهر این ویستا را هم تا حا لا ندیدم و می خواستم ببینم pc من را میشناسه درایور هاش نصب میشن و...
و یه چیز دیگه شما همتون از روی دی وی دی نصب کردین هیچ کس مثل من از روی سیدی نصب نکرده
در ضمن این سی دی من محصول همین *********** هست.
آقا کسی نفهمید قضیه این فتوشاپ چیه که رو ویستا اجرا نمیشه
اقااااااااااااااا من الان در حال دانلود کردن ویندوز ویستا هستمو با یکی از دوستان که میحرفیدم ایشون گفتند که ویندوز ویستا هنوز برای Personal Computer ساخته نشدو و ماه مای 2007 میاد بیرون و گفتند که اگه من رو کامپیوترم نصب کنم کامپیوترم به گند کشیده میشه.. اما این ویندوزی رو که من دارم دانلود میکنم Windows Vista Final + Crack هست هالا نمیدونم من چیکار کنم.. من رو به شک انداخته..:worried: البته قبلان من اون Beta رو رو کامپیتورم نصب کردم و هیچ مشکلیم نداشت..
شما چی میگید :question:
نقل قول:
نه حاجی من نمیخواستم با این اکتیو کنم (هیچ اصراری نداشتم !!!) ولی وقتی خودش قبول میکنه و میگه درسته ولی مال این نسخه نیست خب آدم شک میکنه !!!
نسخه ای که من خریدم از سایت دنلود دات کام خودش کرک داره + فیلم نصب و کرک منتها من اصلا خوشم نمیاد تو کار کامپیوتر هیچچی رو هیچ کس بهم یاد بده و من از روش کپی کنم !
به همین خاطر اول خودم گشتم تا اگه به نتیجه نرسیدم از کرک موجود استفاده کنم
اونم که نه وقت کردم نه اونقدر با ویستا حال کردم که خودمو بکشم و برم دنبال اون کرک (...) راون
فعلا منتظر میمونم مطمئنا تا چند وقت دیگه یه کرک هلو واسش میاد بیرون ....
نقل قول:
در ضمن خوب شد یادم افتاد
یکی از دوستام همچین مشکلی با فتوشاپ ME داره فعلا راهی پیدا نکرده
به قول معروف گشتم نبود نگرد نیست !
سلام دوستان
اولا خواستم بگم که من بالاخره فوتوشاپ CS2 رو نصب کردم.. منتهی خیلی کار برد... من از نسخه King نصب کردم.. همون اول کار روی گزینه setup کلیک سمت راست کنید بعد تو Properties برین و گزینه administrator رو تیک کنین و یه وقت گزینه run at xp رو تیک نکنین...
اما من یه مشکل دارم که نتونستن مودمم رو رو نسخه 64 بیت نصب کنم.. هر کاری کردم گفت که باید درایور مخصوص 64 بیت باشه.. اگه دوستان راهنمائی کنن ممنون میشم.. اصلا دوستان 64 بیت نصب کردن یا 32؟
ارزششو داره دوباره 64 بریزم و باهاش ور برم؟
مگه ویستا نسخه 64 بیت هم داره ؟
از کجا میشه پیداش کرد ؟
سلام
من درویندوز خیلی مشکل دارم1.سیدیها اوتوران نمیشن
2.هیچ برنامه ای روی اون نصب نمیشه (95%برنامه ها)
3.تویcdنصبش نوشته بود که باید بری تویc:windows/system32/winlogonتغیراتی روانجام بدیوبعد دو ستاپوازروی cdنصب کنی که متسفانه نصب نمیشه
4.فکرکنم ویندوزم بعداز3روزبالا نیادولی هنوز که3روزنشده
من هم رفتم و یه نسخه از ویندوز ویستا رو تهیه کردم . (مال آبی کامپیوتر) هنوز نصبش نکردم چون وقت ندارم اما چه مصیبتیه نصب کردنش . اول تاریخ رو ببریم جلو بعد کارهای دیگه بکنیم ...
چه دردسری داره .
برادران شما مطمئن هستید که در مورد ویندوز ویستا صحبت میکنید ؟
من یه نسخه از ویستا رو دارم ولی sound card روش نصب نمیشه چرا؟
ویستا تنها 90 % از سحت افزارهای موجود رو میشناسه.نقل قول:
ممکنه ساند کارت شما جزو قطعات نا شناس باشه
مخلصیم
من دیروز و پریروز دقیقا 48 ساعت از ویستا استفاده کردم و بلافاصله پاکش کردم
شاید واسه نظر دادن زود باشه ولی با قضایایی که شنیده میشه مثل پیدا شدن 5 تا حفره امنیتی در همین مدت کوتاه
فکر میکنم مایکروسافت با این ویندوزش شکست سختی میخوره
که تو تاریخ موندگار میشه
برنامه رو 10 بار روش کلیک میکنی اجرا نمیشه پیغام استاپ وورکینگ میده
دفعه یازدهم کلیک میکنی اجرا میشه !!!
یا یه برنامه کیژن ساده که پنجاه کیلو بایت هم نمیشه رو نمیتونه اجرا کنه و عاجزه
ظاهرا بیل گیتس اینا بیشتر به جینگیلی مستون های ویندوز توجه داشتن تا تقویت هسته !
اونایی که تغییر 98 به XP رو دیدن یادشونه که به ندرت برنامه ای پیدا میشد که روی یکی از این دو تا اجرا بشه
تک و توک برنامه هایی مثل Bleem - otto katalog و ... که اگه درصد گیری بشه تقریبا 1 درصد هم نمیشد
ولی این قضیه بین اکس پی و ویستا 50 - 50 هستش
یعنی برنامه تحت اکس پی شما تا پنجاه درصد (حتی کمتر) شانس ران شدن توسط ویستا رو داره
برادر بالایی که کارت صوتیت نصب نمیشه یه مدتی بشین و همینطور مرتب برنامه شو اجرا کن یه بار شانست میزنه
واجرا میشه
ویستا ویندوز یا شانس و یا اقباله !!!
با سلام
آقا اون مشکل قبلیم حل شد ولی یه چند تا سوال من شنیده بودم تو ویستا وقتی می خوای بین پنجره ها سویچ کنی یه تصویری ازشون می بینی و یا وقتی یه پنجره رو می نی مایز می کنی و وقتی ماوس رو روش می بری یه تصویری از اون برنامه بهت می ده ولی مال من این جوری نیست و مثل xp هسته
و یه چیز دیگه این هر وقت می خواد یه کاری بکنه مثلا یه برنامه رو اجرا کنه یه سوال ازت می پرسه که می خوای ادامه بدی یا نه خیلی اعصاب آدم رو خورد می کنه می شه بگین چه جوری غیر فعالش کنم؟
ممنون
سلام دوستان من ويندوز ويستا رو نصب كردم هيچ مشكلي نداره سرعتشم خوبه بد نيست ولي فقط 2 تا مشكل دارم باهاش
1 مودم منو نميشناسه مودم من زولتريكس هستش از اين مودم هاي سه چيپ نيست از اين 15000 توماني هاس
و مشكل دوم من اينه كه كارت كپچر منو نميشناسه مدل كپچر من پانيكل 500 آي
راستي اينو هم بايد بگم كه با سي دي ويندوز سرچ كردم ولي اين دوتا قطعه رو نميشناسه چيكار كنم
حالا اگه ميشه يه مودم ديگه بمن معرفي منيد كه ويستا بشناسه ممنون
%50 یکمی بی انصافیه. برای من حدود 80% بوده. اما بازم آمار پایینیه. البته الان دیگه هیچ مشکلی ندارم. برنامه هایی مثل nero یا deamon نسخه های جدیدشون روی ویستا نصب میشن. الان هر چی میخوام روی ویندوزم دارمنقل قول:
شما مگه سی دی درایور مودم یا کارت کپچرت رو نداری؟نقل قول:
اونا رو امتحان کردی؟!!
در ضمن. اگه ویندوزت رو رجیستر کنی، به احتمال زیاد میتونی درایور کارتت رو از اینترنت دانلود کنی
منم تنها قطعه ای که خود ویستا نتونسته بود نصبش کنه کارت صدام بود (AC97)نقل قول:
با درایور مادر بوردم به راحتی نصب شد. اما الان دیدم که خود مایکروسافت هم درایور جدیدش رو گزاشته بود. اما حجمش 7.5 مگ بود:ohno:
سلام عزيز خوبينقل قول:
درايو مودم كه تو xp , vista نصب نميشه فقط براي 98 و me هستش و درايو كپچر نصب ميشه خود كژچر نميشناسه
و وقتي تو ديواس منيجر بري ميبيني كه چند تا كذينه نصب نشده علامت سوال داره
آقا این کرک ویستا نسخه ulimate رو ندارید یه چیز حسابی اون اولیه که جالب نیست
آموزش اکتیو کردن ویستا Ultimate
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول بگم که حرفم سر کرک بودن یا نبودن و نصب ویستا روی یک هارد تکی نیست (چون خودم بدون مشکل نصبش کردم) ولی وقتی صحبت سر raid میشه قضیه فرق میکنه...
من برای اطمینان بیشتر دو تا dvd ویندوز ویستا از دو شرکت مختلف گرفتم که هر دو rtm هستند و نسخه نهایی [Frown] ...
آخرین درایور raid ام رو از سایت اینتل گرفتم و در فلاپی ریختم... بعد از بوت شدن دی وی دی و ریخته شدن ویندوز ویستا و ریست شدن سیستم تمامی آرایه raid ام از بین رفت یعنی چند صد گیگا اطلاعات دود شد رفت هو [Sad] ا (این در حالیه که مدتها بود ویندوز اکس پی بخوبی روش کار میکرد و هیچ مشکلی نداشته:hug [Smile]
دوباره raid رو ساختم و یه dvd ویندوز ویستا از یک شرکت دیگه رو امتحان کردم ولی باز هم اون مشکل پیش اومد ! [Frown] دفعه بعد از داخل ویندوز ایکس پی نصبش کردم و باز هم همونطوری شد...
رفتم تو انجمنهای خارجی و فروم خود مایکروسافت و دیدم ای داد بیداد خیلی های دیگه هم این مشکل رو دارن(حتی با ورژن های بتای قبلی ویستا)
بنظر میاد ویستا بیشتر با ICH8R و ICH7R و raid های اینتل موجود در چیپستهای 965 مشکل داره...
من 4 هارد مکستور sata2 رو بصورت raid 0 ساختم و هیچ مشکلی هم در ویندوز اکس پی با هاش نداشتم...مادربردم هم 965p-dq6 از گیگابایت هست و چیپست 965 اینتل رو داره...
بنظر شما آیا این مشکل با آمدن نسخه ماه ژانویه 2007 ویستا حل میشه؟
آیا راه حل دیگه ای وجود داره؟
من تازه این ویندوز رو نصب و کرک کردم!!!
مظروم اینه:
گرافیک:عالی
سرعت:متوسط
سازگاری:بد
در کل در کنار ایکس پی خوبه!!!!
بچه ها من یه مشکلی دارم وقتی که به اینترنت کانکت میشم ویندوز قفل میکنه اگه میشه کمک کنید
فکر کنم درست کرک نکردی!!!!نقل قول:
همین ناسازگاری ها رو داره که تو پست بالا گفتم!!!!;)
Thanks alot!
در مورد ویستا اول از همه از کمال واسه روش عملی و جالبش تشکر می کنم، بعد اینکه توصیه می کنم:
1. automatic update رو غیر فعال کنید.
2. به هیچ عنوان از Internet Explorer استفاده نکنید و از مرورگری مثل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید، چون IE فوق العاده در برابر worm ها آسیب پذیره.
راستی، کسی جایی رو واسه update های ویستا سراغ داره؟
نقل قول:
درسته. منم دیروز همه آپدیت هاش رو اینستال کردم و ...
ویندوز فهمید که کرک شدس
توصیه...
حتما automatic update رو غیر فعال کنید.
حتما آپدیت های ویندوز رو تک تک نصب کنید و به هیچ وجه آپدیت windows vista validation update رو نصب نکنید. این آپدیت رو اگه نصب کنید ویندوز تشخیص میده که قلابیه ویستاتون
[QUOTE=pesar_tanha;774446][size="3"]سلام دوستان من ويندوز ويستا رو نصب كردم هيچ مشكلي نداره سرعتشم خوبه بد نيست ولي فقط 2 تا مشكل دارم باهاش
1 مودم منو نميشناسه مودم من زولتريكس هستش از اين مودم هاي سه چيپ نيست از اين 15000 توماني هاس
و مشكل دوم من اينه كه كارت كپچر منو نميشناسه مدل كپچر من پانيكل 500 آي
راستي اينو هم بايد بگم كه با سي دي ويندوز سرچ كردم ولي اين دوتا قطعه رو نميشناسه چيكار كنم
حالا اگه ميشه يه مودم ديگه بمن معرفي منيد كه ويستا بشناسه ممنون
salam
bebakhshid ke finglish minavisam vali age jaye modemetoo avazkooni doorostmisha mal man ke dooroost shood (masalan ba grafikat too dota chip aval mader bordet bezar):blush:
[QUOTE=rassool;779528]اول واسه مودمت برو تو Device manager و خودت دستی مودمت رو بهش معرفی کن به این اسم:نقل قول:
In-Build CX11252-41z modem
فکر می کنم جواب بگیری، اگه نه باز هم توصیه نمی کنم مودم بخری، حتمن راهی هست... ولی مودم گیگابایت(8000-7000 تومان) مودم خوبیه که ویستا هم اونو خود به خود می شناسه.
در مورد capture card هم به سایت سازندش مراجعه کن.
مگه چجوری کرکش کردی؟؟؟نقل قول:
من همه آپدیتا رو اینستال کردم مشکلی پیش نیومد.
نقل قول:
مطمئنی؟!!!!!!!
من خود که وقتی همه آپدیت ها رو نصب کردم ویندوزم از حالت قانونی در اومد. مجبور شدم دوبار نصب کنم
بعد هم توی فروم های خارجی خوندم که کرک raven با آپدیت ویستا غیر فعال میشه
شما از چه کرکی استفاده کردی که به مشکل بر نخوردی؟
با سلام
ممکن است آپدیت های ویندوز ویستا را به تنهایی در جایی آپلود کنید یا آدرسی برای دانلود آنها بدهید .
دوست عزیز وقتی نمی ونم به اینترنت کنکت شم چه جوری کرکش کنم؟نقل قول:
نقل قول:
همون که از سریال نامبر RC1 استفاده میکنه.
حتی درایور کارت گرافیکمم آپدیت شد.
سلام
من هم یک هفته ای میشه Windows Vista رو نصب کردم . تا الان که هیچ مشکلی باهاش نداشتم. انصافا از همه ی جهات از XP بهتره. فقط یه سوال داشتم : وقتی به اینترنت وصل میشیم سرعتشو کجا نشون میده ؟ البته اتصال من به اینترنت از نوع Dial-up هست. ممنون
salam:blush:
man ba vindows vista hastam nemidoonam chera farsi naminevise ba inje oon paeen neveshe FA vali baz neminevise
soale man ine ke aya Version:
windows Vista (tm) rc2
mikham motmaen besham ke aya in final hast ? chon fekr konam be man endakhtand
age intore beram pasesh bedam
rasti version final Crack nemishe?
thanx
bye
نسخه rc2 فاینال نیست و در واقع به شما انداختندنقل قول:
بله نسخه جدید هم کرک میشه و هم به راحتی اکتیو میشه یعنی قانونی میشه فعلا