ایرادی که نداشتینقل قول:
نوشته شده توسط The 69 eyes
فقط بهتر نبود با سند کینگ اول Heart می بستی ؟
و به جای Battle Fury از Monkey استفاده می کردی ؟
Printable View
ایرادی که نداشتینقل قول:
فقط بهتر نبود با سند کینگ اول Heart می بستی ؟
و به جای Battle Fury از Monkey استفاده می کردی ؟
والا به نظر من و بیشتریا بهترین item برای sand kin همون raniance هست چون هم خوب اگه دیده باشه باهاش hero گرفتم هم راحت باهاش پول در آوردم.نقل قول:
نوشته شده توسط metalzadeh
بعد من برای sand king که butter fly نزدم. شما منظورت کدوم hero ست ؟
ببین این demo فقط مال 24 دقیقه اول بود و نمیدونم که تو hero ت چی بود. بعد Hero ت رو بگو تا اشکالات خودت و team ت رو بهت بگم ;)
اشکالی که تو بیشترتون بود خرید item های اشتباه بود. شما باید وقتی دو نفر مثلا پایین میرید یکی aura ی ring off regeneration بخره ویکی aura ی sobi mask که هم سریع تر mana پر کنید وهم Health بعد obi knight شما راحت میتونه shadow fiend رو بترکونه با یه atack درست. بعد هم چرا برای ghoul اول heart روفتید اول sange and yasha اگه براش بزنید یه atack speed خفن داره خفن تر هم میشه و health و atack ش هم میره بالا.
یادت نره اسمت رو بگی چون نفهمیدم کدوم بودی . موفق باشی . ;)
من امروز داشتم تو Google سرچ ميکردم درباره Dota به اينجا رسيدم اومدم عضو شدم :blush:
من يکمي در حد متوسط DOta بلدم !
خوشحال ميشم تو بحثهاتون شرکت کنم :blush: !
من فقط نظرم رو گفتم :happy:نقل قول:
بعدش من نگفتم Butter Fly من گفتم Battle Fury
این بازی رو ما همین جوری نشستیمنقل قول:
اسم منم تو بازی I§ Pest بود :cool:
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط Cain
عضویتت رو تبریک می گم :biggrin:
ما هم خوشحال می شیم با ما همکاری کنی :rolleye:
اهان دستت درد نکنه. thx.نقل قول:
راست میگی اشکال از من بود :sad:
cain عزیز عضو شدنت رو تبریک میگم و خوشحالم به جمع ما پیوستی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس باید تبریک بگم چون به نظر من بهترین بازی بین یارات رو خودت داشتی. ولی اگه شد یه demo کامل بزارنقل قول:
آقا یه سری ترکیب برای 5vs5 اگه کسی بلده که خفن باشه بده. من خودم 3-4 تا بلدم. شما هم چندتا بگین.
نقل قول:
ممنون :blush:
باشه کامل می زارم
اینم کامل بود فقط تیم حریف خارج شد :evil:
ترکیب هیرو بگم یا Item ؟نقل قول:
اگه واسه هيرو ميخواي به نظر من :
Light :
1- Vengeful Spirit
2- Warchief
3- Omni Knight
4- Goblin Techies
5- Stone Gaint
Dark :
1- Necrolyte
2- Lord of Avernus
3- Netherdrake - Viper
4- Nerubian Assassin
5- Bane Elemental
Light :
Vengeful Spirit
Crystal Maiden
Treant Protector
Omniknight
Moon rider
Dark :
Venomancer
Doom
Bone Fletcher
Sand King
Lord of Avernus
راستی نظرتون در مورد این هیرو جدیده Priestess of the Moon چیه ؟
من می گم هم خوبه هم بده
چون Agility ولی همه ی Spell هاش زدنیه به خاطر همین Mana زیاد می خواد
Spell اولش عالیه
Spell دومش یه جورایی اعصاب خورد کنه
Spell سومش یه جورایی باحاله :)
Spell چهارم یا همون Level 6 هم که خداس
Range و Speed اش هم خوبه (Range 600) :ohno:
آقا metalzadeh عزيز نظرت جالبه اما تو قسمت Dark هيرو Suport قرار ندادي !
راستي اگه Light هيرو Warcheif ورداشت با کدوم يکي از اين هيروها ميخواي بزنيش ؟ ;) بدون داشتن Necrolyte تو ترکيب تيم ؟
راستي درباره اون هيرو جديده همه Spellهاش خداست کافيه واسش يه Maelstorm بگيري و با Eaglehorn ترکيب کني بعد ببين چي کار ميکنه ! :tongue: :biggrin:
خوبه بد نیست. ولی coin جان من منظورم نوعی ترکیب hero بود که با هم بد جور match باشن.نقل قول:
نوشته شده توسط Cain
مثلا :
crystal maiden
silencer
enigma
protector
chen
این ترکیب رو غیر ممکنه که بشه به راحتی زدش. چون اینطوری میشه :
اول enigma همون level 6 رو میندازه وسط همه که همه وای میستن.
بعد crystal همون وسط میره و 6 میزنه.
بعد وقتی گرفتن enigma تموم بشه نوبت به protector میرسه و اگه نتونن کار رو خوب انجام بدن silence همون level که silnece نام داره رو میزنه یعنی level 6 و chen هم همه رو heal میکنه. Mekanes هم هست تازه. یعنی عمرا نمیمیرن.
ممنون ولی اگه از اینجور ترکیبا بگی ممنون میشم
ممنون metalzade جان ترکیب team 1 که بد نیست ولی باید vengful رو برداری چون زیاد به درد نمیخوره تو این ترکیب.نقل قول:
team 2 ت هم اصلا خوب نیست چون این hero ها که زدی هیچ ربطی به هم ندارند.
بعد من bone fletcher بازم یعنی hero ی اصلیمه. شما براش چی میزنید معمولا ؟من براش divine repair میزنم با ankh . بعضی وقتا هم این item جدیده که chain میزنه رو میخرم با butter fly و خیلی چیزهای دیگه. شما چی ؟!
به نظر من این حرف درست نیست که فلان hero نباشه team میبازه یا این hero از همه خفنتره. مثلا بعضیا میگن lich king نباشه نمیشه یا بعضیا میگن necroyte . اون hero هم بد نیست. level 6 ش هم خیلی به قول معروف bug هست . خیلی cover میده :biggrin:نقل قول:
نوشته شده توسط Cain
warchief هم با lord of avernus میشه زد . در ضمن اگه blink نخره که با همه hero ها میشه زدش به جز sand king :happy:
Lord of Avernus وقتي Shield تموم شد چه جوري ميتونه 3000 تا HItPoint باقيموندرو بزنه ؟ در صورتي که با هر اتک 60تا دمج ميخوره تازه اگه 2تا Blade Mail داشت که علاوه بر اين 60تا 40% دمج به خودش برميگرده :ohno: تازه جدا از Spellهاش ! :sad:
نظر من اینکه این ترکیبی که گفتین از یه نظر بدهنقل قول:
اونم اینکه از 5 هیرو 4 تاش Intelligence هست (من نفهمیدم Chen کدوم هیرو هست)
اگه اشتباه می کنم حتما بگو :cool:
به نظرم Vengeful وقتی Armor منفی میده و Plus Attack میتونه موثر باشه :cool:نقل قول:
برای Bone هم Sange & Yasha و Butter Fly و Heart و Battle Fury یا Monkey می بندیم ما :happy:
MetalZade اگه واسه Bone Fletcher - Item:Buriza-do kyanon بخري خيلي عالي ميشه.
نظر رو همين جوري ندادم چون با Bone کار کردم ميگم :happy:
راستي بچه ها به نظر شما دورزنترين هيرو كدوم است؟
به نظر من اسنايپر(كاردل) دورزنترين است
لول 10 كه ميشه ميرم با تاور تك به تك ميزنم و تاور نميتونه من رو بزنه چون خيلي دوره.. به همين خاطر دورزنترين است.البته من هيرو هاي ديگر رو هم تست كردم ولي هيچكدوم به پاي اسنايپر من نميرسن.
آره کمی چون تو ترکیب مهم نیست که همه hero ها inteligence باشن . chen همونیه که level 6 ش heal میکنه همرو .نقل قول:
نوشته شده توسط Metalzadeh
با جادو Sniperنقل قول:
نوشته شده توسط mohsen_sniper
بدون جادو Goblin با Range 650
نقل قول:
من میگم مهمه که 4 تا هیرو Intelligence باشن چرا :
زیاد Health شون بالا نمیره
آخر بازی زیاد Spell هاشو قوی نیس جلوی هیرو های Strength و Agility
از اون هیرو هم Holy Knight منظورت بود . گرفتم :cool:
ببین عزیز اسمت رو بگو اول که اگه شد با اون صدات کنیم.نقل قول:
بعد هم وقتی 4 تا inteligence باشن که همشون hero های cover دادنن کی میتونه بگیرتشون. بعد هم تازه وقتی 4 تا inteligence باشه بازی به 40 min اول نمیرسه که strenth ها بتونن قوی شن. اول بازی اونقدر ازشون kill میگیرن که team مقابل عقب بیفته. بعد دیگه نمیتونه جبران کنه level های عقب مونده رو. پس با 5 تا hero و زدن 1 درگیری توسط team 1 2 تا از tower ها و بعد هم آخرین tower میخوره و barraks ها همینطور. ببین تو این ترکیب team 2 اصلن نمیتونه تو درگیری از جاش تکون بخوره برای 15 ثانیه. میدونی تو 15 ثانیه چه کارا که ننمیشه کرد. تازه بعضی وقتها جای chen همون naga siren رو بر میدارن که جای 15 ثانیه 25 ثانیه بیکار باشن. دیگه نمیشه جلو این ترکیب کاری کرد .
ممنون ولی حیف که این item که شما گفتی orb efect هست و دیگه نمیشه sang and yasha زد بعدش :sad:نقل قول:
نوشته شده توسط Cain
ببین آخه warchief بیشتر hero یی که level داره نه atack . درضمن نمیزارن hero هایی مثل warchef اوقدر قوی شن که 5000 تا health داشته باشن که خوب. spell هاش هم که یکیش به خودش 400 تا میزنه جز اون یارو پس فرقی نمیکنه. فقط یه stun داره که خوبه دیگه. بعد warchief تو کل درگیری slow هست. نمیتونه atack هم بده. بعد مگه lord میمیره اصلا با اون همه level که cover ش میده ؟نقل قول:
نوشته شده توسط Cain
اسم من پدرامنقل قول:
اسم شما ؟
تا حدودی درست می گی
Item:Buriza-do kyanon نه عزيزم orb effect نيست !
سلام دوستان عزيز من عضو جديد هستم :blush: ! اميدوارم که بتونيم دوره هم يه چيزايی ياد بگيريم ! ! :biggrin:
IceFrog جان خوش اومدي عزيز :X :*
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط IceFrog
ID ایت هم که ماله Admin خوده سایت Dota Allstars هست :cool:
خلاصه خوش اومدی :biggrin:
دوستان ميشه يکی به من توضيح بده lvl 6 Shadow Fiend چی کر ميکنه ؟؟ بد بگين که برا این هيرو چه item خوب هست ؟
نقل قول:
اون از رو ID من ساخته :biggrin: :biggrin: ! ميخواست از اسم من سؤ استفاده کنه :biggrin: :biggrin:
نقل قول:
نوشته شده توسط IceFrog
این Replay رو از The 69 Eyes ببین کامل یاد می گیری :happy:
کد:http://www.4shared.com/file/6279647/345d1499/shadow_fiend__ara-Z_.html
بچه ها لطف کنید Replay بزارید :rolleye:
حتما هم نمی خواد از خودتون باشه :happy:
ممنون