عزر خواهی از تیم محترم مدیریت ...
تاپیک موازی
forum.p30world.com/showthread.php?t=277414
:10:
قفل شد !
با تشکر مهران ...
Printable View
عزر خواهی از تیم محترم مدیریت ...
تاپیک موازی
forum.p30world.com/showthread.php?t=277414
:10:
قفل شد !
با تشکر مهران ...
اين مشكل با روشهاي بالا جواب نميده
ويروسي به اين نام هم هست ولي اينبار مشكل از مايكروسافت هست ! :)
از طريق رجيستري ميشه درستش كرد ولي سيستم انتقال فايل يا همون Sharing از كار ميافته و بدرد كافي نت دارها نمي خوره
Patch مايكروسافت هم مشكل رو حل نكرد
XP SP3 نصب كنيد 100% تضميني !
تو که همه ی راه ها رو امتحان کردی بیا این یکیم امتحان کن
آنتی ویروس گیریه به همه چی گیر میده خودت یه نگا بنداز
نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=248111&highlight=ikarus
یه روش کار آمد و ساده
فایروال سیستم رو به حالت پیش فرض در بیارید مشکل حل میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مشکل دقیقا برای من هم هست ولی با کاسپر و نود هم نشد با نصب ویندوز جدید هم مشکل کماکان برقرار هستنقل قول:
اینجا سر بزنید.نقل قول:
این مشکل دقیقا برای من هم هست ولی با کاسپر و نود هم نشد با نصب ویندوز جدید هم مشکل کماکان برقرار هست
پیغام خطای Generic Host Process for Win32 Services Error
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2249911&postcount=344
متاسفانه این مشکل من هنوز بعد از نصب مجدد ویندوز ادامه دارهنقل قول:
و به این صورت شده که مودم من اصلا نمیتونه شماره گیری کنه چه برسه به وصل شدن به اینترنت
وقتی میزنم کانکت بشه بعد از یه دقیقه که صدای عجیبی میاد شروع میکنه به بوق ممتد زدن و بعد از یه دقیقه ارور میده ارورش هم 678 هست
کلا نمیتونه شماره گیری کنه
دوستان لطفا کمک کنید
پورت مودم رو هم عوض کردم نشد
ضمن اینکه مودم رو هم جای دیگه بردم سالم بود و با مودم دیگه هم مشکل حل نشده
ویروس کشی هم کردم و ویندوز دوباره نصب کردم
ضمن اینکه الان اون ارور ظاهر نمیشه ولی مشکل پابرجاست
این هم عکسی از صفحه اول درایو ویندوز
کد:http://shr776.persiangig.com/111.JPG
من راه حل مشکلتو میدونم .
بیا تو یاهو تا برات توضیح بدم .
قابل توجه دوستان عزیز که : این مشکل generic host همچنان باقی مانده و حل نخواهد شد - البته با پست هایی که دوستان معرفی کرده اند و تاکید زیاد هم به پست های خود دارند اما باید عرض کنم خدمت شما که : خود ماکروسافت هم با پچ فایل هایی که تولید کرد و برای دانلود در اختیار مردم گذاشت اما این ها هم نتوانستند مشکل generic host را حل کنند.
اما راه حل پیشنهادی که من خودم از این راه استفاده کردم و نتیجه مثبت گرفتم : برید به این آدرس و دستورات را اجرا کنید :
start>run>netsh>winsock>reset> --------va hala exit konid -------- hatman ham REstart konid computeretuno
با تشکر از همه عزیزان که زحمت می کشند برای رفع مشکل دیگران. شروین
من جدیداً با یه مشکل مواجه شدم...
وسط کار با کامپیوتر این error به صورت dont send میاد که اگه به اینترنت وصل باشم dont send رو که بزنم disconnect نمیشه ولی اینترنت قطع میشه (انگار اصلا به اینترنت وصل نیست)...
error به این اسمه:
Generic Host Process for win 32
توی اروری که میاد اینا رو نوشته...
Generic Host process for Win32 servise encountered a problem and needed to close.
__________________________________________________ __________________
this error occurred on 1/1/2009 at 4:14:35 AM
Please tell Microsoft about this problem.
We have created an error report that you can send to help us improve
Generic Host Process for Win32 Services. We will treat this report as
confidential and anonymous.
to see what data this error report contains , click here
روی click here هم که کلیک میکنیم یه پنجره باز میشه که توش اینا رو نوشته:
error sigature:EventType : BEX P1 : svchost.exe P2 : 0.0.0.0 P3 : 00000000
P4 : unknown P5 : 0.0.0.0 P6 : 00000000 P7 : 00000000
P8 : c0000005 P9 : 00000008
Reporting detail:
.
.
.
انجا یه سری متن نوشته...
.
.
.
to view technical information about the error report , click here
بازم اینجا click here رو که میزنی ، یه پنجره باز میشه که مسیر دوتا فایل رو نوشته :
the following files will be included in this error report:
C:\DOCUME~1\MRAFA4~1.HAT\LOCALS~1\Temp\WERfd38.dir 00\svchost.exe.mdmp
C:\DOCUME~1\MRAFA4~1.HAT\LOCALS~1\Temp\WERfd38.dir 00\appcompat.txt
اگه کمکم کنید ممنون میشم...:40:
سلام
برای حل این مشکل مراحل زیر را دنبال و اجرا کنید :
ابتدا وصله امنیتی مایکروسافت و نرم افزار رایگان و کوچک ۵۰ کیلوبایتی Windows Worms Door Cleaner را از آدرس زیر دریافت کنید و نصب کنید .
سپس نرم افزار را اجرا کرده و در جایی که دایره های قرمز رنگ می بینید بر روی دکمه های مربوط کلیک کنید و با کلیک بر روی دکمه yes پیغام نمایش داده شده را تایید کنید .کد:http://rapidshare.com/files/166555927/generic-host-process-for-win32.zip
در پایان از شما خواسته می شود تا رایانه خود را Restart کنید .
کار تمام است … دیگر با خطای فوق مواجه نخواهید شد .
موفق باشید :40:
آخ ، آخ ، خوده نامردشه ...:46:
مرسی رفیق ، لطف کردی ، در واقع نجاتم دادی ....:11:
این خطا می تونه کار ویروس هم باشه ؟ ( علاوه بر باگ ویندوز )
اينم يك راه حل ديگه:
1. Open Registry Editor by going to Start>Run and in the box type: regedit.exe and press OK.
2. Now, from the Registry Editor, go to Edit>Find or Ctrl+F and write "TransportBindName" in the box without the quotation mark. It may take few mins to search. This value can be found in HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\ControlSet001\Services\N etBT\Parameters
3. Double-click on that value and delete the default value in the box and press OK.
4. Find the value "EnableDCOM" which can be found in HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Ole
5. Double-click on that value and set the value in the box as 'N' which currently maybe set as 'Y'.
6. Close the Registry Editor and restart your pc.
سلام
مطلب بسیار بدردم خورد
با اجازه اساتید با ذکر منبع در جای دیگر میخواهم این راهنما را ذکر کنم
با تشکر
در ضمن دکمه تشکر اینجا ندارد ؟!
سلام
آقا ما این کار پست 2 رو کردیم. حالا که فعلن چند دقیقه گذشته خبری از ارور نیست. ولی تو مای کامپیوتر رو هر درایوی کلیک می کنم تو یه صفحه جدید وا میشه. مشکلی ایجاد شده؟
ممنون
هنگامی که به اینترنت متصل هستم این پیغام به یکباره ظاهر میشه :
سلام دوست عزیز این فایل رو نصب کن و بعد ویندوز رو ریست کن!نقل قول:
موفق باشید.کد:http://download.microsoft.com/download/d/3/0/d30f4165-2e4e-48c3-93b3-430ebd2d3e89/WindowsXP-KB894391-x86-ENU.exe
کسی می تونه توضیح بده که اصلا مفهوم این پیغام چیه؟
این مشکل از کجا نشات می گیره؟
این مشکل از یک باگ توی ویندوز xp سرویس پک ۲ ناشی می شود. از جمله اختلالاتی که این پیغام ایجاد میکند یکی نمایش ندادن اسامی فایلهای ضمیمه شده به نامه های الکترونیکی است.نقل قول:
البته ضمیمه هایی که نامشان بر اساس سیستم DBCS می باشد (Duble bytes character set) و یا نام فایل بیشتر از ۴۲ کاراکتر باشد و زمانی پیغام ظاهر میشود و این اختلالت رخ میدهد که نامه الکترونیکی فرمت Rich text باشد.
پس از نمایش این پنجرهی خطا و پس از گذشت چند ثانیه دریافت و ارسال اطلاعات از اینترنت قطع شده و برای لحظه کوتاهی نیز theme ویندوزتان به حالت کلاسیک تغییر یافته و مجددا به حالت قبل باز می گردد .
در چنین مواقعی برای برقراری دوباره ارتباط اینترنتی ADSL تان راهی جز راه اندازی مجدد سیستم (Restart) ندارید.
موفق باشید.
سلام. این عکس رو ببینید :
وقتی سیستم رو روشن می کنم بعد از 5 دقیقه کاسپر این ویروس رو میگیره و میگه یه مشکلی توی فایل Generic Host Process For Win32 Services هست و یه دفعه تم کامپیوتر بهم میریزه و کلا سیستم میاد پایین! تنها راهش هم ری استارته که پدر منو درآورده. خواهش می کنم اگه می تونید کمک کنید. چند بار ویندوز عوض کردم ولی :41:
شما طبق پست زير عمل كن :
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4041563&postcount=8
من KAV داشتم KIS نصب کردم دیگه ارور نمی ده ولی نمی دونم پاک ده باشه یا نه
سلام
من یه مشکل دیگه پیدا کردم
همین پیغام مسخره میاد
Generic Host Process For Win32 Services
ولی وقتی dont sendرو بزنی یا کاری به کارش نداشته باشی بعد از چند وقت
یهو یه شمارنده میاد و کامپیوتر رو میخواد شات داون کنه:18:
تاپیک های یکسان ادغام شد
با سلام
این ویروس kido هست
با نصب کردن پچها مشکلت حل میشه
من هم اخيرا به صف قربانيان پيوستم!
البته در يك شركت اين مشكل خيلي حاد تره. چون الآن 75 درصد سيستم ها آلوده شدن.
انواع و اقسام پچ ها، آنتي ويروس به روز، نصب مجدد ويندوز رو امتحان كردم اما فعلاً مشكل پا برجاست.
يك گزارش كوچيك از كاري كه من تا به حال انجام دادم رو براتون نقل ميكنم :
-ابتدا از قطع بودن فيزيكي كليه كارت هاي شبكه بي سيم يا كابلي اطمينان حاصل كردم؛
- بعدش اومدن ويندوز رو نصب كردم؛
- يه آنتي ويروس جديد رو بلافاصله بعد از نصب درايورها نصب كردم و به اينترنت متصل شدم و به آخرين لحظه آپديتش كردم.
-اونوقت كابل شبكه رو به كارت شبكه وصل كردم و شروع كردم به نصب برنامه هاي مورد نياز و سيستم هم تا يك ساعت خوب بود يه دفعه پيغامي در مورد svchost داد كه دقيقاً مضمونش يادم نيست و بعدش سيستم رفت تو كما. اونوقت كه reset كردم سيستم بالا اومد و پيغام منحوس "generic host process for win32 services has encountered a problem and needs to close" اومد. و بعدش هم پيغام خطاي معروف با دكمه هاي send و Don't send اومد.
در اينجا بود كه فهميدم مشكل من ارتباط با اينترنت نيست بلكه ارتباط با شبكه داخلي (LAN) هست. چون به محض اينكه سيستم به LAN وصل ميشه اين اتفاق ميفته.
به نظر شما مشكل از كجاست؟ اينكه به محض ارتباط با شبكه LAN اين مشكل پديدار ميشه آيا ميتونه به دليل وجود يك يا چند سيستم آلوده در شبكه باشه و مثلاً با حذف اونا بشه اوضاع رو به حالت عادي برگردوند؟
يه كار ديگه هم كردم و اون هم خريد نسخه اصلي Windows XP SP2 بود كه روي دو تا سيستم به طور همزمان نصب و activate و register كردم اولي رو طبق عمليات فوق به شبكه وصل كردم اون هم بعد از 1 ساعت آلوده شد. اما دومي رو فعلاً گذاشتم آپديت بشه و به سرويس پك 3 ارتقا بدم ببينم بعدش چي ميشه. فعلاً كه سالمه الحمدلله.
الآن هم اومدم خونه و منتظرم تا فردا چي پيش مياد.
يعني تا الآن هيچكس نفهميده علت اين مشكل چيه و چطوري حل ميشه؟
بعضي راه حل ها پاك كردن صورت مسأله بوده و بعضي ها هم ميان يه چيزي رو درست ميكنن ولي 10 تا چيزو خراب ميكنن.
سلام
دوستان من اين Windows XP, 32-bit versions
رو گرفتم patch است وقتي نصب ميكنم نصب نميشه بايد چه كنم ؟
این ویندوز اصل رو به SP3 آپدیتش کردم فعلاً هیچ اروری نداده و سالم داره کار میکنه. اون ویندوزی هم که گفتم ارور داده بعد از نصب پچ SP3 دیگه ارور نمیده و سرعت کارش هم خوبه و شبکه هم عالیه.نقل قول:
البته 3 الی 4 روز باید مدام باهاش کار بشه تا خودشو نشون بده. امیدوارم حل بشه. اگه بشه من چقدر راحت میشم.
راستی من شنیده بودم که SP3 خیلی نقص داره و سیستم رو کند میکنه اما فعلاً که هیچ مشکلی ندیدم. در ضمن کلی هم دارم حال میکنم. حالا امیدوارم خودم چشمش نزنم.
به هر حال یه مشکل همچنان باقی است اگر کامپیوتر مهمان یا لپ تاپی چیزی بیاد تو شرکت و و یندوزش اصل نباشه بخواد اینترنت کارکنه پدرش در میاد که.
اما فکر کنم با ارتقای تدریجی همه سیستم های توی شبکه بشه شر این ویروس، کرم یا هر کوفت و زهر ماری رو کم کرد.
به امید اون روز!
فعلاً عملكردش عاليه و من رو 4 تا سيستم امتحانش كردم جواب داده. پيشنهاد ميكنم ويندوز اوريجينال بخرين و حالشو ببرين.نقل قول:
برنامه ي من براي اين ادامه اينه كه بقيه كلاينت ها رو هم به همين ترتيب به روز كنم و وقتي كه كارم باهاشون تموم شد و مطمئن شدم كه مشكل برطرف شده اونوقت ويندوز سرورم رو هم به اوريجينال تبديل ميكنم.
من در طي بررسي هايي كه روي اين ويندوز اصل ذكر شده انجام دادم متوجه شدم در بين پچ هايي كه هر از چند گاهي توسط مايكروسافت ارائه ميشه طبق گفته مايكروسافت دومين سه شنبه هر ماه يك ابزار malicious software removal رو بيرون ميده كه مياد و كلي بدافزار رو شناسايي ميكنه و از بين ميبره. اگر كسي ويندوز اصل داره و احياناً اين پچ تونسته تشخيص بده كه بدافزاري در سيستم در حال اجراست و اونو از بين ببره ميره يه فايلي با نام mrt.log رو در %windir%\debug ميسازه و نتيجه كارشو گزارش ميكنه. بايد توجه كنيم كه اين ابزار جاي آنتي ويروس نيست بلكه فقط تعدادي از مشكلاتي كه آنتي ويروس در حل كاملش عاجزه رو برطرف ميكنه.
حالا هدف از گفتن اين همه داستان اين بود كه روي اين سيستم معيوب ما همونطور كه ميدونين كرم يا ويروسي مانور ميداده كه به محض وصل شدن به شبكه در صورت حتي سالم بودن سيستم ، اونو آلوده ميكرد حتي با وجود آنتي ويروس آپديت شده هم نميشد جلوشو گرفت البته بعضي ها ميگن با kaspersky آخرين ورژن و به روز شده اونو تشحيص ميداد.
و باز هم با ارجاع به پست هاي فوق براتون نوشتم كه من اقدام به خريد ويندوز اصل كردم و بعد از حتي نصب SP3 هم باز هم پيغام عدم اجراي Generic Host Process For Win32 رو ديدم اما به محض اينكه همه آپديت هاي ويندوزانجام شد به كلي اين مشكل فروكش كرد. من هم تازه امروز متوجه شدم كه كار اين ابزار تشخيص بد افزار هستش كه اين مشكل رو برطرف ميكنه. با ديدن فايل mrt.log و همچنين با خوندن مقاله اي كه آدرسشو زير اين مطالب ميارم متوجه شدم كه اين بدافزار يه كرم به نام "Worm:Win32/Conficker.C" هستش كه با خوندن جزئيات و نحوه عملكردش بهم اثبات شد كه كار، كار خودشه.
آنتي ويروس معمولاً مشكلاتي از اين دست رو تشخيص ميده ولي كاملا حل نميكنه ولي اين ابزار حذف بدافزار در اين موارد كاملاً موفق عمل ميكنه.
اولين و بهترين دليل خريد ويندوز اصل رو همينجا فهميدم!
لينك دانلود اين ابزار از وب سايت مايكروسافت :کد:http://www.microsoft.com/security/portal/Threat/Encyclopedia/Entry.aspx?Name=Worm%3aWin32%2fConficker.C
کد:http://www.microsoft.com/downloads/en/details.aspx?FamilyID=ad724ae0-e72d-4f54-9ab3-75b8eb148356
سلام دوستان من اين فايل رو دانلود كردم و ميخوام نصب كنم اين ارور ميده ديگه داره كم كم اعصابم رو خورد ميكنه اگر ممكنه راهنمايي كنيد :
پيغام خيلي راحت ميگه که آپديتي که شما ميخواي نصب کني در سرويس پک 3 اي که استفاده ميکني موجوده و ورژنش بالاتر از ورژن شماست و احتياجي به نصب نيست.
شما اگه آپديت رو براي رفع مشکل Generic Host Process.... ميخواي فقط برنامه زيرو اجرا کن و با گزينه هاي سبز کاري نداشته باش و گزينه هاي قرمز و نارنجي ، کليد روبروي اونا رو بزن و ريست کن :
کد:http://www.4shared.com/file/NwPEZDaB/wwdc.html
تشكر عزيزنقل قول:
اين كارو كردم فقط اون سومي netbios هر كار ميكنم سبز نميشه يا نارنچجحي ميشه يا قرمز ميشه مشكلي نداره ولي بقيه رو سبز كردم
سلام
وقتي داخل office هستم به ترتيب با پيغامهاي زير مواجه ميشم نميتونم كار كنم ايراد كجاست؟
براي ديدن عكسها با سايز بزرگتر روي آن كليك كنيد
موقع نصب مايكروسافت فريم ورك 4 هم آخرش اين پيغام داد
موقع نصب
nasbe AiOInstaller
اين پيغام ميده
در مورد مشکل generic host process for win 32 :
این مشکل کلا رو اعصاب من بود فکر کنید وسط وب گردی یهو اینترنت قطع میشد با اینکه آیکون کانکشن اون پایین بود ولی اینترنت قطع میشد!
از وقتی کسپر اینترنت سکوریتی به پچ g آپدیت شده این مشکل به طور کامل حل شد الان وقتی این برنامه generic host process for win 32 میخواد اجرا بشه کسپر یه اخطار میده شما میتونید با بلاک کردنش از شر این مخرب خلاص بشید
اینم آخرین ورژن کسپر اینترنت سکوریتی به همراه دانلود آفلاین
Kaspersky Internet Security 2012 12.0.0.374 Final
لینک دانلود :
کد:http://dl.---------.com/Files/Software/Kaspersky_Internet_Security_2012_12.0.0.374_Final_---------.com.exe
دانلود آفلاین تا تاریخ 12/11/2011
آموزش دانلود آفلاین :کد:http://dl.---------.com/Files/Update/Kaspersky_Internet_Security_2012_Offline_Update_2011-11-12_---------.com.exe
کد:http://support.kaspersky.com/images/home/kis2012_6386_04_en.gif
کی های معتبر برای فعال سازی آنتی ویروس(جدیدترین کلیدها در آخرین پستها):
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=258946&page=473
پسوورد فایلها:کد:www.---------.com