يه اهنگ ميخوام براتون بذارم كه خيلي باهاش خاطره دارم يكي از اون موزيكهايي كه هيچ موقع فراموشش نميكنم يه خيلي زيبا با گيتار :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
يه اهنگ ميخوام براتون بذارم كه خيلي باهاش خاطره دارم يكي از اون موزيكهايي كه هيچ موقع فراموشش نميكنم يه خيلي زيبا با گيتار :
اوني كه مدعي بود عاشقته تو رو تو فاصله ها تنها گذاشت :
اينبار براتون يه كليپ با فرمت 3gp براتون گذاشتم توصيه ميكنم اونايي كه روحيه حساس دارن نبينن چون 100% واقعي هستش :
بازم با يه زنگ sms ناز براتون گذاشتم اين اهنگ مدتها زنگ sms خودم بود :
مرسي از موزيكهاي قشنگت
خواهش ميكنم كاري نكردم سعي ميكنم بهتر از براتون بزارم
فقط خواهش ميكنم نظراتونو بگيد كه نقاط ضعف و قوت مشخص بشه مرسي
من فقط می تونم بگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی حال دادی تا حالا با رینگتون های هیچ کس این قدر حال نکرده بودم هر چی بود دانلود کردم ایول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یادم رفت بگم اینجا آپلود کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ثبت نام که کنی 6 گیگ فضا می ده با لینک مستقیم مجانی دیگه فایل هاتم اگه دانلود نشه پاک نمی شه
سلام ىوست عزيزنقل قول:
نوشته شده توسط davood6385
اسمش wind of change هست :)
ممنون خیلی جالب بود!!!! :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:نقل قول:
نوشته شده توسط saman_23
تيكه اي از موزيك دل من از اريا :
يه اهنگ قشنگ ميخوام براتون بزارم كه متاسفانه اسمه خوانندشو نميدونم ولي خيلي قشنگه :
بازم يه اهنگ توپ ميخوام براي دوستاي گلم بزارم مطمئن باشين پشيمون نميشين :
طرفدارهاي اهنگاي تند عجله كنن زودددددددد :
اي بابا يكي اين بنده خدا رو بگيره اگه تونستي اين حاج اقا رو ارومش كني :
نقل قول:
نوشته شده توسط saman_23
سلام اگه اين همون اهنگي باشه كه حميد گودرزي زير بارون مي رقصيد خيلي عاليه
منتظر اينجور آهنگها هستم
ممنون
وايييييي بيا ببين كه چي ميخوام براتون بزارم اونايي كه توي ماه محرم عشق صداي هلالي رو دارن بيان ببينن كه گل سر سبدشون توي ايامي غير از ماه محرم چه جوري داره ترويج اسلام ميكنه واقعا واسه اسلامي كه اينا ميخوان مبلغش باشن متاسفم :
نظراتونو درباره اين كليپ كه گذاشتم بگين
بچه ها راستي يادم رفت بهتون بگم من اينجا به غير از اهنگ و كليپ ميخوام برنامه هاي جديد واسه گوشيهاتون بزارم برنامه هايي كه اگه بخواين ببرين بيرون براتون بريزن شايد قيمت زيادي ازتون بگيرن.من اينجا برنامه هايي را براتون ميزارم كه روي گوشي خودم تست كرده باشم و 100% كار كنه. حالا براي شروع برنامه نقشه تهران با امكانات جستجو اماكن .هتلها . سفارتخانه ها و....... را براتون ميزارم كه فكر كنم قيمت بيرون 6000 تومن هست اين برنامه الان روي گوشي خودم نصب هست و خيلي به دردم خورده در ضمن اين برنامه كرك شده هست و احتياجي به سريال نامبر شركت نيا نداره حجمش 5/3هست ولي ارزششو واقعا داره نوشه جون تك تكتون :
راستي فرمت اين برنامه jar هست وروي تمامه گوشيها نوكيا . سوني اريكسون و ..... جواب ميده هر كسي سوال داشت بپرسه تا جواب بدم
درباره کليپ هلالي : من هم راست و دروغ بودنش رو نمي دونم ولي خودش گفته اين ناموسشه و راضي نيست کسي که اين کليپ رو نگاه کنه...
اينم يه زنگ آروم باحال
با سلام به بربچ عزیز مخصوصا سامان جون و مریم خانم
اولا خیلی ممنون از آهنگ هایی که گذاشتین
دوما سامان جون یا مریم خانم اگه میتونید یه چند تا هم آهنگ گیتار بزارین تا بیشتر حال کنیم
mp4 player 512mb 55000
mp3 player ipod 512mb 40000
بچه دستتون درد نكنه واقا تاپيك فعال و عاليه
من عضو جديد هستم
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط saman_23
آقا saman اگر کامل این آهنگ را دارید لطف کنید لینکش را بگذارید.
متشکرم
من اهنگه توپ براي اس ام اس مس خوام
ممنون می شم اگه بزارید
در ضمن از سایر اهنگاتونم ممنون
با سلام
آقا سامان واقعا دمت گرم و خسته نباشي . اولا بگم من تا الان تاپيكي به اين فعالي و باحالي نديده بودم
بعدشم ميخواستم چند تا آهنگ كه تو تاپيكاي ديگه هم بود اما ناقص برام بزاري ( البته آهنگ كاملشو )
:biggrin: براي اينكه مديران گير ندن كه تاپيكو اشتباه اومدم آهنگ كاملشو واسه موبايل ميخوام با پسوند
ام پي تري :biggrin:
1- يه آهنگ عربي كه ميگه ناناناناناي
2- بازم عربيه تو مايه هاي قبليه اما تند تره ميگه ناينايناي نايناي ناي
3- آهنگ فيلم پاپيون
بازم ممنون از سامان عزيز :) بوسسسسسسسسسسسسسسسسس ;)
يا علي
اهنگ صالع نحس ميزاري
سلام اينم اهنگ نايناي كه اقا امير خواسته بود :
ايول
آهنگ قشنگيه
اينم يه گيتار زيبا
سلام حتما اهنگه سرياله زير زمين كه در ماه مباركه رمضان پخش ميشد رو خوب يادتون هست اهنگي با صداي فوق العاده زيباي احسان خواجه اميري اجرا شده بود تقديم به شما :
Modern Talking :
Modern Talking :
اينم آنشرلي تكنو فوق العاده
سلام هميشه بقيه نظر ميدادن ما گوش ميكرديم حالا يه بارم من نظرمو ميگم مريم جان دستت درد نكنه از اين اهنگت خيلي خوشم اومد مرسي
سلام اين بار يه سورپرايز واقعي براتون دارم يه اهنگه كامل كه حتما تيكه هاي از اونو به عنوان زنگ روي گوشي خودتون و يا بقيه شنيدين اون اهنگ بصورت بي كلام هست ولي اين اهنگ كامل و با كيفيت عالي هستش كه ايليا منفرد يكي از خوانندگان خوش صداي كشورمون اجرا كرده توصيه ميكنم حتما اينو گوش كنين شايد يه مقدار حجمش زياد باشه (4مگ) ولي واقعا ارزششو داره اين اهنگ با نام گل اركيده تقديم به شما :
saman_23 خواهش ميكنم دست شما هم درد نكنه