بابا دمت گرم همه حرفه ایها که مثل خودتون که نیستن بیان راست و حسینی همه چیز رو بگن . . .
فن اخر رو واسه خودشون میذارن که . . .
Printable View
بابا دمت گرم همه حرفه ایها که مثل خودتون که نیستن بیان راست و حسینی همه چیز رو بگن . . .
فن اخر رو واسه خودشون میذارن که . . .
سلام پس با این حساب ما کتاب انگلیسی به بخونیم بهتره چرا؟ چون که اینطوری رشد نمی کنیم و در همین حد میمونیم .نقل قول:
نوشته شده توسط nbsfucker
اگه اینطوری بخوایم پیش بریم باید 1 سال همین طوری بازی چه بشیم .باید یک فکر بهتری کرد .
من یک دوستی داشتم که همش از این ایبوک های خارجی میشست میخند منم بهش میخندیم .
حالا میفهمم که چی کار میکرده .اینا فقط به آدم یه کمی هیجان میداند ولی آموزش قدم به قدم نمی دند تازه من اسمبلی بلدم .وای به حال کسانی که اصلا نمیدنن.
ایول
من الان حدود 8 ساله که می خوام بطور حرفه ای فقط در مورد هک مطالبی رو یاد بگیرم که چیزهایی رو که می خوام بجز تو کتابهای مک گروهیل هیچ جای دیگه پیدا نکردم . . .
حالا خودت قاضی اگه من زبان مادریم انگلیسی بود بهتر نبود :?:
اینم واسه اونایی که جواب ما رو ندادن
ما قفل روی وی سی دی می خواستیم بذاریم کسی جوابی به ما نداد هیچی تاپیکمونم قفل کردن . . .
کد:http://www.eurodownload.com/download-software/6418/SOFTLOCK-Protection-Kit.html
رو هر چی می خواین قفل بذارین . . . :arrow:
من دانلود کردم ولی باید کرکشم گیر بیاد . . .
تو انجمن کرک هم درخواست کردم . . .
سلام داداشی یه کمی راجب این برنامه که معرفی کردی میشه بیشتر توضیح بدی که کارش چطوری هست و خوبه بده متوسط هست .
کم مارو آشنا کنی.
دستت درد نکنه
میشه لینک دانلود اینو لطف کنی ؟ :oops: nbsfuckerنقل قول:
نوشته شده توسط nbsfucker
با این برنامه میتونی رو همه قالبی از سی دی قفل بذارینقل قول:
نوشته شده توسط carlos
وقتی نصب کنی توضیحات و آموزشات کاملی باهاش نصب میشه
سلام دستت درد نکنه فهمیدم چطوری هست حالا مشگل کرک داریم منم دانلد کردم 1 ساعت ولی چه کنیم که نمیتونیم ازش استفاده کنیم.
سلام دوستان
من یک نرم افزار دارم که وقتی می خوام نصب کنم میگه سی دی اصل رو قرار بده منهم سی دی اصل رو ندارم حالا چیکار کنم
نقل قول:
نوشته شده توسط azghani
عزیز پیغامی که میده دقیقا بنویس . . .
در باره برنامه بیشتر صحبت کن که آیا از روی هارد فایل اجرایی رو Run میکنه یا از روی سی دی . . .
فایل اجرایی رو یه جایی آپلود کن . اگه تونستم برات کرکش کنم . . .
سلام دوست عزیز
من این برنامه رو از سی دی کپی کردم توی هارد بعد وقتی می خوام برنامه رو نصب کنم می گه سی رو می خواد
در ضمن آیکن این برنامه هم به شکل یک سی دی هست که روش دوتا میله به صورت عمودی قرار گرفته
چون حجمش زیاده نتونست آپلود کنم
ممنون می شم کمک کنید فکرکنم با سی دی پرودکتور قفل گذاشتن.
عزیز نرم افزار
win32Dasm رو اجرا کن
بعد با اون فایل رو بازکن
و پیغام نمایش داده شده را با استفاده از برنامه سرچ کنید
بعد از پیدا کردن پیغام توسط برنامه یه کم به بالا پیمایش کنید تا به
قسمتی برسید که آدرس مربوط به جامپ ها رو نوشته اونها رو یادداشت کنید و طبق آموزشی که در این تاپیک برای دانلود گذاشتم عمل کنید . . . :arrow:
البته این گونه قفل ها چند نوع هستند . . .
سلام داداشی اون برنامه که گذشتی اسمش SOFTLOCK Protection Kit 4.0 بود کرکش گیر اومد یا نه ؟
سلام داداش خوبمنقل قول:
نوشته شده توسط Nesta
هر چی سرچ کردم گیرم نیومد :!: :!:
از سوالتون هم معلومه شما هم پیدا نکردی
واقعا عجیبه . . . .
متصل به یه سرور میشه و سریالش رو چک میکنه
روش قرار گرفتن نامعلوم جامپ هم استفاده کرده حتی سافت ایس هم درست حسابی مچش رو نمیگیره ؟
من که دیگه کف کردم
چند مگه بگين شايد ما هم دانلود كرديم
اونموقع اگه بتونم كرك هم ميكنم
شلام دوستان
اگه می شه طرز برداشتن قفل سی دی اموزش لینوکس
از شرکت طلایی را شرح بدهید
الكل10٪ از بهترينهاست
حتي سي دي شكسته را ميشه كپي كرد .
در ضمن من از xp pack 2 اما چند تا از فايل ها كپي نشد
با سلام:
از تاپیک خوبتون ممنون اگه میشه در مورد قفل CD COPS که با الکوهل رایت میشه بیشتر توضیح بدین .مسئله اینه که این قفل به راحتی با الکوهل رایت میشه اما فقط از روی سیدی اصلی کپی میشه وفقط روی همون کامپیوتری که ازش کپی گرفتی قابل اجراست آیا راهی برا حل این مشکل هست اگه هست لطفا راهنمایی کنید.
سودا جان و بقیه یه صفحه قبل برگردید ادرسش هست ولی بازم مینویسم :نقل قول:
نوشته شده توسط soda
کد:http://www.eurodownload.com/download-software/6418/SOFTLOCK-Protection-Kit.html
عزیز از خصوصیات قفل بیشتر بگو اصلا چجوریاست ؟نقل قول:
نوشته شده توسط behzad2005
اوه چقدر كمه
21mb
:shock:
لینکی چیزی نداره این برنامه ؟؟نقل قول:
نوشته شده توسط nbsfucker
سلام داداشی و سودا جان .
سودا جان اگه میتونی یه کاری بکن چون برنامه خوبی هستش .دستت درد نکنه.
چشم عزيز جاننقل قول:
نوشته شده توسط Nesta
دارم دانلود ميكنم فقط به خاطر شما
و كرك خواهم كرد البته اگه زورم بهش برسه وگرنه كه شرمندتونم
سلام اگه زود به جنبی جت تو کرکر هست میتونی حتما که واسه ما این کار رو میکنی دستت درد نکنه . :lol: :wink:
اينو يه امتحاني بكنين ببينين كار ميكنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته كامل نيست چون من نمي دونم چه محدوديتهايي داره ولي خداييش من كه نفهميدم اين برنامه منو كرك كرد يا من اونو كركش كردم اين ديگه چيه سرگيجه گرفتم
پروژه دانشگاهمو كه دادم بيشتر روش كار ميكنم
فعلا اينو گذاشتم تا فكر نكنين بي توجهم
راستي محدوديتها شو هم بگين تا بدونم
با با این سودا منم کشته
دیگه اخرشه هر جا میرم اونم هست حرف ها نظرات و کاراش حرف نداره من اینو دانلود نکرده بودم دنبال کرکشم نبودم ولی چون سودا جون کرکش کرده دارم دانلود میکنم ببینم چیکار کرده این عزیز :P
واقعا شرمنده كردي دوست عزيز ممنونمنقل قول:
نوشته شده توسط mrhamzeh
البته از بقيه دوستان هم ممنونم
چون ممكنه كرك كار نكنه ديگه خيلي شرمنده ميشم به خدا :oops:
آقا كسي اينو نداره بابا اين پست رو هم ببينيد :roll:نقل قول:
نوشته شده توسط combat
سلام دوست عزیز کرک درست بود کار سودا جان یه خبری به ما بده که اگه درسته ما هم همه دانلد کنیم با خیال راحت. :wink:نقل قول:
نوشته شده توسط mrhamzeh
نه عزیز درست نیست ولی امید وارم با کمک اقا سودا درست بشه الان وقت ندارم مشکلاتشو بنویسم باید برم دانشگاه وقت کردم مینویسم شاید اقا سودابتونه درستش کنه :wink:
البته شما هم میتونید امتحان کنید کرک سودا جان فقط نمیذاره به اینترنت وصل بشه کرک حجم خیلی کمی داره میتونید امتحانش کنید هر مشکلی هم که ایجاد شد (که میشه) 1 بار دیگه برنامرو نسب کنید مشکلش حل میشه بازم از سودا ممنونم :P
فکر کنم سودا اگر واقعا میخاد روش وقت بذاره بهتره خودش هلپ برنامرو بخمنه
اولین مشکلش اینه که فقط نمی خاد به اینترنت وصل بشه
ولی رجیستر نمیشه و نتنها گزینه های دیگه اون برای مثلا سی دی فعال نمیشه بلکه همون کاری که ورژن موقت میتونه انجام بده دیگه انجام نمیده
سودا من تو کار کرک سررشته ندارم و نمیدونم چکار کردی ولی فکر کنم بهتره برای کرک کردنش فقط به سورس اون در حالت اف لاین نگاه نکنی وقتی داره به اینترنت وصل میشه ببین به چکار میکنه :P
البته دوست خوب همون جور كه فرمودي فعلا پروژه دانشگاه دارم و وقت هم ندارمنقل قول:
نوشته شده توسط mrhamzeh
البته اونجور تر و تميز روشنمون نكردي كه چه كار هايي رو ميكنه و چه كار هايي رو نميكنه
يعني من بايد چي كار كنم
چند تا عكس از محدوديتها و پيغام هايي كه ميده و نمذاره يه كار خاص رو انجام بدي آپلود كني فكر كنم خيلي خوب باشه
تازه دوستان ناقلا سر ما رو شيره ميمالين ديگه باشه يك صفر به نفع شما
اينجور كه شما مي فرمودين كه كارش خوبه و دنبال كركشين من گفتم الان همتون دارينش ولي اينجور كه از صحبتهاي دوستم نستا بر ميآد من اولين نفر بودم كه دانلودش كردم بااستناد به اينكه نستا جان فرمودن آقا كركشو امتحان كن اگه كار كرد ما هم دانلود كنيم
اي ناقلاها :wink: :twisted:
سودا بگو پروژت چیه کمک میخای یا نه شاید یکی هم سررشته داشته باشه به تو کمک کنه فعلا مزاحمت نمیشم پروژ بده
بعدش 1 ندا بده
آقا خيلي خيلي ممنوننقل قول:
نوشته شده توسط mrhamzeh
حتي اگه نشه به من تو پروژه كمك كنين خيلي خوشحال شدم كه به فكر من هستين
واقعا دلگرم شدم
ممنونم
پروژم در رابطه با ic simulator و ساختن محيط اينتر اكتيو و شبيه سازي اكثر خطاها در محيط عادي در محيط كامپيوتر ميباشد
اگه كمك كنين كه خيلي لطف كردين
سلام سودا جان رشته شما چی هست این هم اگه بگی ممنون میشم؟نقل قول:
نوشته شده توسط soda
رشته من ماكاروني سميرا هستش چطور مگه ؟
قفل نرم افزار آزمون يار رو شكوندين؟ با Clone CD نصفه و نيمه اجرا ميشه لطفا كمك كنيد :oops:
چرا كسي جواب نميده :evil: