سلام دوستان
کسی اینجا یه مقاله در مورد ریاضیات نداره که هم انگلیسی باشه هم ترجمه فارسی شده باشه ؟
دوستان اگه کسی داره خواهش میکنم بهم بده اگه تحویل استادم ندم این ترم ریاضی منو میندازه
با تشکر
سلام دوستان
کسی اینجا یه مقاله در مورد ریاضیات نداره که هم انگلیسی باشه هم ترجمه فارسی شده باشه ؟
دوستان اگه کسی داره خواهش میکنم بهم بده اگه تحویل استادم ندم این ترم ریاضی منو میندازه
با تشکر
خوب اگه استادتون زیاد تو باغ نیست این کار رو بکنید:
1- به ویکی پدیا انگلیسی بروید و یک موضوع معروف رو سرچ کنید.
2- به ویکی پدیا فارسی بروید و همان موضوع معروف را سرچ کنید.
3-همین کار را می توانید با گوگل نیز انجام دهید.
4- با چسباندن 3 مورد بالا مقاله آماده است!
5- برای سلامتی بنده دعا کنید!
درسته ولی ممکنه ترجمه ها زیاد با هم جور در نیان
استادمونم اینقدر مشنگ نیست که نفهمه
ترو خدا کمک کنید حتی اگه 3 صفحه هم باشه کافیه
نمی فهمم چرا استاده به ترجمه گیر داده؟ مگه زنگ زبان انگلیسیه؟!:31:نقل قول:
حالا یه مقاله به زبان انگلیسی دارم...تو دانشگاهتون به یکی از این لیسانس زبانا بگید ترجمش کنه دیگه!کاری نداره که!:27:
درباره بهتر بودن عملیات جمع و تفریق کسر ها به روش مصریان باستان هستش!روش اونها توی چندین هزار سال قبل از روش مخرج مشترک گیری ما بهتر بوده!
این هم مقالش به زبان انگلیسی(نویسندش پی اچ دی ریاضیات محض داره..الان تو بولتون زندگی می کنه)
کد:http://www.mcs.surrey.ac.uk/Personal/R.Knott/Fractions/egyptian.html
ممنون دوست عزیز
دوستان سلام
من یه مقاله ی ریاضی با موضوع ریاضی در صنعت به زبان لاتین همراه با ترجمه ی فارسی میخواستم
مثل استفاده ی مشتق در کامپیوتر یا انتگرال در اسمبلی
که در حدود 10 صفحه با منبع معتبر باشه .من فقط تا سیزدهم وقت دارم،لطفا زودتر کمکم کنین .مرسی:11:
خدا وکیلی مگه انتگرال توی اسمبلی هم کاربرد داره؟!!!
سلام من برای یه همایش ریاضی به یه مقاله دربره کاربرد نجوم نیاز دارم .
سلام من برای یه همایش کاربردهای ریاضی به یه مقاله درباره کاربرد ریاضی در نجوم احتیاج دارم کسی می تونه به من کمک کنه ؟
سلام
یه مقاله میخواستم در مورد " کاربرد ریاضی در نانوتکنولوژی"
متاسفانه یادم نیست از کجا گرفتم واسه همین کل مطلب رو واست گذاشتم . امیدوارم مفید باشه
جهان ریاضیات در فضای نانو
علوم نانو و فناوری نانو بیانگر رهگذری به سوی دنیایی جدید هستند. سفر به اعماق سرزمین اتمها و مولکولها نوید دهندة اثراث اجتماعی شگفتانگیزی است: در علوم بنیادین، در فناوریهای نو، در طراحی مهندسی و تولیدات، در پزشکی و سلامت و در آموزش. پیشبینیهای گسترده در حوزه کشفیات جدید، چالشها، درک مفاهیم، حتی هنوز فرم و محتوای موضوع، مهآلود و اسرارآمیز است. این مقاله میکوشد تا چالشهای دنیای ریاضیات را در مواجهه با دنیای شگفتانگیز نانو بررسی کند. به عبارت دیگر، ریاضیات در معماری پازل نانو چه نقشی خواهد داشت ؟
همگان بر این نکته توافق دارند که پیشرفتهای بزرگ، مستلزم تعامل میان مهندسان، ژنتیستها، شیمیدانان، فیزیکدانان، داروسازان، ریاضیدانان و علوم رایانه ای ها است. شکاف میان علوم و فناوری، میان آموزش و پژوهش، میان دانشگاه و صنعت، میان صنعت و بازار بر مجموعه تأثیرگذار خواهد بود. دلایل کافی مبتنی بر فصل مشترک میان نظامهای کلاسیک و فرهنگ ها موجود است.
این انقلاب علمی و فناورانه، منحصر به فرد است. این بدین معنی است که میبایستی نه تنها در بعد علمی، که در سایر ابعاد، نیز زیرساختهای بنیادین با حداکثر انعطاف پذیری در برابر تغییرات را پیشگویی و پیشبینی کنیم.
دانش ریاضیات به عنوان خط مقدم جبهة علم مطرح است. ویژگی بدیهی ریاضیات در علوم نانو «محاسبات علمی» است. محاسبات علمی در فناوریی که به عنوان فناوری انقلابی مطرح شده است. محاسبات علمی در طول، تفسیر آزمایشات، تهیة پیشبینی در مقیاس اتمی و مولکولی بر پایة تئوری کوانتومی و تئوریهای اتمی است.
همانگونه که ریاضیات زبان علم است، محاسبات، ابزاری عمومی علم و کاتالیزوری برای تعاملات عمیقتر میان ریاضیات و علوم است. یک تیم محاسبات، دربارة مدلشان و اثر محاسباتشان و تطبیقپذیری آن با واقعیت، به بحث میپردازند. «محاسبات» رابطی میان آزمایش و تئوری است. یک تئوری و یک مدل ریاضی، پیش نیاز محاسبات است و یک آزمایش تنها اعتبار بخش هر نوع تئوری، مدل و محاسبات است.
مدلهای ریاضی، ستونهای راهگشا به سوی بنیاد علم و تئوریهای پیش بین هستند. مدلها، رابطهایی بنیادین در پروسههای علمی هستند و اغلب اوقات در سیستمهای آموزشی به فاز مدلسازی و محاسبات، تأکید کافی نمیشود. یک مدل ریاضی بر پایة فرمولاسیون معادلات و نامعادلات اصول بنیادین استوار است و مدل درگیر با درک کامل پیچیدگیهای مسأله نظیر، جرم، اندازة حرکت و توازن انرژی است. در هر سیستم فیزیکی واقعی تقریب اجازه داده میشود، تا مدل را در یک قالب قابل حل عرضه کنند. اکنون میتوان مدل را یا به صورت «تحلیلی» و یا بصورت «عددی» حل کرد. در این حالت مدلسازی ریاضی یک پروسه پیچیده است،زیرا میبایستی دقت و کارآیی را همزمان نشان دهد.
در علوم نانو و فناوری نانو، مدلسازی نقش محوری را بر عهده دارد، بویژه وقتی که بخواهیم عملکرد ماکروسکوپی مواد را از طریق طراحی در مقیاس اتمی و مولکولی کنترل کنیم، آن هم در شرایطی که درجات آزادی زیاد باشد. مدلسازی ریاضی یک ضرورت در این فضای مه آلود است. تفسیر دادههای آزمایشگاهی یک ضروت حتمی است. همچنین برای هدایت، تفسیر، بهینه سازی، توجیه رفتارهای آزمایشگاهی، مدلسازی ریاضی ضرورت مییابد.
یک مدل مؤثر، راه رسیدن به تولیدات جدید، درک جدید رفتارشناسی، را کوتاه میکند و تصحیح گر هوشمندی است که از نتایج گذشته درس میگیرد.
مدلسازی نه تنها ویژگی منحصر به فرد ریاضیات است بلکه پلی بسوی فرهنگهای مختلف علمی است.
تئوری در هر مرحله از توسعة علم، نقش محوری دارد، ارزیابی حساسیت مدل به شرایط پروسههای فیزیکی ، و حصول اطمینان از اینکه معادلات و الگوریتمهای محاسباتی با شرایط کنترل آزمایشگاهی سازگارند، از چالشهای مهم است. تئوری نهایتاً بسوی تعریف نتایج و درک فیزیکی سیستم، میل خواهد کرد و اغلب اوقات ریاضیات جدیدی لازم نیست تا به منظور رسیدن به درک رفتار، ساخته شود.
عبور از تئوریهای موجود ارزشمند است و اغلب نیز اتفاق میافتد. زمانی مدلها، مشابه سیستمهای شناخته شده هستند که دقت ریاضی بالایی را داشته باشند اما در جهان شگفت انگیز نانو، مدلهای مختلف و جدید، چالشهای جدی را در دانش ریاضیات پدید میآورند. تئوریهای جدید در مقیاسهای زمانی غیر قابل پیشگوئی اتفاق میافتند و تئوریهای قدرتمند در قالبهای عمیق شکل میگیرند. میانبرهای اساسی لازم است تا شبیهسازی صورت گیرد: طراحی در مقیاس اتمی و مولکولی، کنترل و بهینه سازی عملکرد مواد و ابزار آلات، و کارآیی شبیهسازی رفتار طبیعی، از مهمترین چالشها است. این چالشها نوید دهندة برهم کنشهای کامل میان حوزههای مختلف ریاضی خواهد بود. آثار اجتماعی این چالشها زیاد و متنوع خواهد بود.
منافع حاصل از مشغولیت ریاضیدانان فعال، توازن با چالشهای اصلی در زمینه رشد زیرساختهای ریاضیات، تغییرات در ساختار آموزش ریاضیات، از جمله آثار ورود ریاضیات به دنیای ، از جمله آثار ورود ریاضیات به دنیای شگفت انگیز نانو خواهد بود. جامعه ریاضی میبایستی اصلاح شود: تئوریهای بنیادین، ریاضیات میان رشتهای و ریاضیات محاسباتی و آموزش ریاضیات.
کمی اطلاعات در مورد لرد راستل
کدوم راسل؟جانسون؟
سالم دوستان مقاله در باری حد کسی سراغ ندارد با تشکر
ميگم اينجا كسي به جز سفارش تحقيق دانشگاه و مدرسه كار ديگه اي نداره؟!:38:
ماشالله همه هم اورژانسي و شب امتحاني!!
کاشف صفر کیه؟
میشه از زندگیش برام بگین
ممنون
کاشف صفر بشره وقتی بهش احتیاج پیدا کرد.
مثل اینه که بگید کاشف غذا کیه.بشر به یه جایی که رسید دید نیاز به یه چیزی به اسم 0 داره.
با تشکر از سوال جالبتون.
سلام .
یه مقاله از رشته ساخت و تولیذد میخوام که توش از معادلات دیفرانسیل استفاده شده باشه. ممنون
رشته من مكانيك گرايش سيالات هستش ، اگه ممكنه در مورد اين موضوع منبع به من معرفي كنيد
مرد!
فکر کنم ریاضی 1 و ریاضی 2 و ریاضی مهندسی داشتن این رشته برای اهمیت و کاربرد ریاضی توش کافی باشه!
فقط شما یک باز به درس استاتیم و مقاومت مصالع و مکانیم سیالات نگاه کن! ببین چقدر کاربرد داره!
عزيز دل من اينا رو خودم ميدونم ، براي درس رياضي 2 نياز به يه پروژه به همين عنوان دارم كه خيلي نمره اش رو لازم دارم.نقل قول:
سلام بنده دارم برای یک نوشتن یک مقاله با خودم دست و پنجه نرم می کنم از دوستانی که در موارد زیر اطلاعاتی دارند مرسی زحمت بکشند :)
یک : همینطور که می دونیم مفاهیم ریاضی کاربردی هستند و می توان در علوم دیگه اونها رو پیدا کرد می خواستم ببینم کاربرد فشردگی در علوم دیگه چی هست ؟
دو : آیا میشه فضای متریک رو رویه ساختار های جبری مثل گروه میدان و غیره تعریف کرد اگه میشه لطفا برام یه مثال بزنید
والا اینکه دقیقا کجا استفاده میشه نمیدونم اما همینکه برای اثبات اکسترمم که در در صنعت استفاده میشه از فشردگی استفاده میشه خودش خیلی مهمه!نقل قول:
همینطور که می دونیم مفاهیم ریاضی کاربردی هستند و می توان در علوم دیگه اونها رو پیدا کرد می خواستم ببینم کاربرد فشردگی در علوم دیگه چی هست ؟
بله البته شما فقط باید مجموعه داشته باشید متر یه نگاشتهنقل قول:
دو : آیا میشه فضای متریک رو رویه ساختار های جبری مثل گروه میدان و غیره تعریف کرد اگه میشه لطفا برام یه مثال بزنید
برای مثال هم میتونید متر گسسته با هر مجموعه دلخواه را در نظر بگیرید
با تشکر از حمید!
موفق باشی
سلام دوستان
کسی مقاله ای در مورد " توابع با خروجی خیلی بزرگ " نداره .
یعنی یه عدد کوچیک بگیره و اونو به یه عددخیلی بزرگ تبدیل کنه .
از کاربردهاش تو صنعت ماشین و گیربکس ماشین هست ، که قدرت موتور که وارد گیربکس میشه چند برابر میکند و به چرخها انتقال میدهد . البته از این تکنولوژی یا روش سیتروئن استفاده میکنه .
ممنون میشم اگه برام مطلبش رو بذارید .
همانطور كه مي دانيد حد سينوس x به x وقتي x به صفر ميل مي كند ( كه برابر است با يك) با استفاده از قضيه ي فشردگي اثبات مي شود. و از اين حد، در مشتق گيري از تابع سينوس و بسياري موارد ديگر مي توان استفاده نمود. و حتما مي دانيد مشتق توابع مثلثلاتي در فيزيك بسيار مهم است. ( براي مثال در حركت نوساني ساده و...)
برادر این فشردگی با اونی که شما گفتید زمین تا اسموم فرق دارهنقل قول:
این فشردگی روی مجموعه تعریف میشه نه نگاشت
مجموعهx را فشرده گوییم اگه دارای یه پوشش باز باشه ان گاه داری زیر پوشش باز متناهی نیز هست
و مجموعه y را فشرده نیست که دارای یه پوشش باز باشه ولی دارای زیر پوشش باز متناهی نیست
موفق باشی.............
با سلام
من يك مقاله راجع به منحني و رسم توابع لازم دارم
سلام
من برای درس گسسسته میخوام پروزه تحویل بدم که در مورد گراف باشه
میخوام مطلبش بروز باشه
اگه بگید چه طوری از کجا آغاز کنم ممنون میشم
مرسی:11:
این اولین باره که تو این فروم درخواست می دم پس لطفا کمکم کنید و بگید که این مسائل چه جوری حل می شن یا سایتی که توش مسائل حسابداری حل می شه رو معرفی کنین
اینم لینک سوالات
به خدا حیاتیه وگرنه روم به دیوار اصلا همچین چیزی نمی خواستمکد:http://rapidshare.com/files/171109860/scan0004.pdf.html
با سلام خدمت شما دوستان
مقاله اي درمورد كاربرد معادلات ديفرانسيل در كامپيوتر مي خواستم
با تشكر
سلام ... یه آموزش ترجیحا فارسی در مورد SDE یا Stochastic Differential Equation یا همون معادلات دیفرانسیل تصادفی می خواستم. ممنون.
سلام یه درخواست از دوستان عزیز دارم میدونم شاید اینجا جاش نباشه ولی نمی دونستم کجا باید مطرح کنم .
من 2روز دیگه امتحان دارم ولی جزوم کامل نیست می خواستم خواهش کنم اگر کسی مطلب یا جزوه ای در مورد ماتریس ها مخصوصا اون قسمت حل سه معادله سه مجهول با ماتریس و همچنین انتگرال داره واسم بذاره.
تو رو خدا کمکم کنید
سلام دوستان. به هر زبانی و به هر شکلی اگه این رو بتونین لینک دانلودش رو به من بدید خیلی ممنون میشم.
به هر دری زدم دیوار شد!. امید است که در p30world بسته نباشد!!
یا حق
:31:دوست عزیز: "صفر آینه ایست که اعداد مثبت جنبه منفی خودشونو توی اون میبینن"نقل قول:
اینو از یه سایت گرفتم امیدوارم به دردتون بخوره:
يکي از معمول ترين سئوالهائي که مطرح مي شود اين است که: چه کسي صفر را کشف کرد؟ البته براي جواب دادن به اين سئوال بدنبال اين نيستيم که بگوئيم شخص خاصي صفر را ابداع و ديگران از آن زمان به بعد از آن استفاده مي کردند.
اولين نکته شايان ذکر در مورد عدد صفر اين است که اين عدد دو کاربرد دارد که هر دو بسيار مهم تلقي مي شود يکي از کاربردهاي عدد صفر اين است که به عنوان نشانه اي براي جاي خالي در دستگاه اعداد (جدول ارزش مکاني اعداد) بکار مي رود. بنابراين در عددي مانند 2106 عدد صفر استفاده شده تا جايگاه اعداد در جدول مشخص شود که بطور قطع اين عدد با عدد 216 کاملاً متفاوت است. دومين کاربرد صفر اين است که خودش به عنوان عدد بکار مي رود که ما به شکل عدد صفر از آن استفاده مي کنيم.
هيچکدام از اين کاربردها تاريخچه پيدايش واضحي ندارند. در دوره اوليه تاريخ کاربرد اعداد بيشتر بطور واقعي بوده تا عصر حاضر که اعداد مفهوم انتزاعي دارند. بطور مثال مردم دوران باستان اعداد را براي شمارش تعداد اسبان، ... بکار مي برند و در اينگونه مسائل هيچگاه به مسئله اي برخورد نمي کردند که جواب آن صفر يا اعداد منفي باشد.
بابليها تا مدتها در جدول ارزش مکاني هيچ نمادي را براي جاي خالي در جدول بکار نمي بردند. مي توان گفت از اولين نمادي که آنها براي نشان دادن جاي خالي استفاده کردن گيومه (") بود. مثلاً عدد6"21 نمايش دهنده 2106 بود. البته بايد در نظر داشت که از علائم ديگري نيز براي نشان دادن جاي خالي استفاده مي شد وليکن هيچگاه اين علائم به عنوان آخرين رقم آورده نمي شدندبلکه هميشه بين دو عدد قرار مي گيرند بطور مثال عدد "216 را با اين نحوه علامت گذاري نداريم. به اين ترتيب به اين مطلب پي مي بريم که کاربرد اوليه عدد صفر براي نشان دادن جاي خالي اصلاً به عنوان يک عدد نبوده است.
البته يونانيان هم خود را از اولين کساني مي دانند کهدرجاي خالي ,صفر استفاده مي کردند اما يونانيان دستگاه اعداد (جدول ارزش مکاني اعداد) مثل بابليان نداشتند. اساساً دستاوردهاي يونانيان در زمينه رياضي بر مبناي هندسه بوده و به عبارت ديگر نيازي نبوده است که رياضي دانان يوناني از اعداد نام ببرند زير آنها اعداد را بعنوان طول خط مورد استفاده قرار مي دادند.
البتهبعضى ازرياضي دانان يوناني ثبت اطلاعات نجومي را بر عهده داشتند. در اين قسمت به اولين کاربرد علامتي اشاره مي کنيم که امروزه آن را به اين دليل که ستاره شناسان يوناني براي اولين بار علامت 0 را براي آن اتخاذ کردند، عدد صفر مي ناميم. تعداد معدودي از ستاره شناسان اين علامت را بکار بردند و قبل از اينکه سرانجام عدد صفر جاي خود را بدست آورد، ديگر مورد استفاده قرار نگرفت و سپس در رياضيات هند ظاهر شد.
هنديان کساني بودند که پيشرفت چشمگيري در اعداد و جدول ارزش مکاني اعداد ايجاد کردند هنديان نيز از صفر براي نشان دادن جاي خالي در جدول استفاده مي کردند.
اکنون اولين حضور صفر را به عنوان يک عدد مورد بررسي قرار مي دهيم اولين نکته اي که مي توان به آن اشاره کرد اين است که صفر به هيچ وجه نشان دهنده يک عدد بطور معمول نمي باشد. از زمانهاي پيش اعداد به مجموعه اي از اشياء نسبت داده مي شدند و در حقيقت با گذشت زمان مفهوم صفر و اعداد منفي که از ويژگيهاي مجموعه اشياء نتيجه نمي شدند، ممکن شد. هنگاميکه فردي تلاش مي کند تا صفر و اعداد منفي را بعنوان عدد در نظر بگيريد با اين مشکل مواجه مي شود که اين عدد چگونه در عمليات محاسباتي جمع، تفريق، ضرب و تقسيم عمل مي کند. رياضی دانان هندی سعی بر آن داشتند تا به اين سئوالها پاسخ دهندو در اين زمينه نيز تا حدودى موفق بوده اند .
اين نکته نيز قابل ذکر است که تمدن ماياها که در آمريکای مرکزی زندگی می کردند نيز از دستگاه اعداد استفاده می کردند و برای نشان دادن جای خالی صفر را بکار می برند.
بعدها نظريات رياضی دانان هندی علاوه بر غرب، به رياضی دانان اسلامی و عربی نيز انتقال يافت. فيبوناچی، مهمترين رابط بين دستگاه اعداد هندی و عربی و رياضيات اروپا می باشد
منبع:کد:http://math2006.parsiblog.com
:10:
:46:نقل قول:
من دقیقا متوجه نشدم اسم تابع شما چیه اما تا اونجا که میدونم در گیربکس، روابط بین دورهای مختلف و نسبت چرخ دنده ها بصورت کسری هست و جواب نهایی که قدرت موتور هست به صورت کسری در میاد و در یک تابع کسری برای اینکه از یک مقدار خیلی کوچک نزدیک صفر بخام یه مقدار خیلی بالا بگیرم ، باید حداون کسر وقتی متغیر به صفر میل میکنه ، به سمت بینهایت میل کنه یعنی مخرج کسر صفر بشه
:46:نقل قول:
برای جستجوی هر متنی و عبارت به سایت فارسی ویکیپدیا با آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید
این مطلب رو از سایت ویکیپدیا پیدا کردم :
]برتراند آرتور ویلیام راسل (زادهٔ 18مه 1872 2 فوریه1970 درگذشته ) منطقدان و منتقد
اجتماعی بریتانیایی قرن بیستم بود که بیشتر به خاطر فعالیتهایاش در زمینهٔ منطق ریاضی و فلسفه تحلیلی شناخته میشود
برتراند راسل که موفق به کسب جایزه نوبلنیز شد، از مشهورترین فیلسوفان ملحد است و کتاب معروف او «چرا مسیحی نیستم؟» از جنجال برانگیزترین کتابهای قرن بیستم به شمار میآید.
وی دین را ناشی از ترس میداند به طوری که در کتاب «اجتماع انسانی» خود میگوید:انسان پدیدههایی را میدیدهاست که باعث ترس و اضطرابش میشده و برای اینکه این ترس و اضطراب را آرام کند ٬ نمیتوانسته ازعلم و شناخت واقعی پدیدهها که بعد منجر به پیدا کردن راه حلی مناسب و منطقی میشده استفاده کند در نتیجه به جای علاج واقعه یک مسکن برای خود پیدا میکرده و به تعبیری دل خود را خوش میکردهاست.مثلا بااعتقاد به قضا و قدر ناملایمات زندگی را برای خود تعریف میکرده.یا با اعتقاد به بهشت و اینکه اگر ما اینجا سختی میکشیم در عوض بهشتی وجود دارد که در آنجا راحتیم ناملایمات زندگی را برای خود تحمل پذیر و توجیه میکردهاست.
سال شمار زندگی
(۱۸۹۴) امتحان پایانیی علوم انسانی/فلسفه (The Moral Sciences Tripos)
- (۱۸۷۲) در 18 می در راونزکراف ) ویلز متولد شد.
- (۱۸۷۴) مرگ مادر و خواهر
- (۱۸۷۶) مرگ پدر
- (۱۸۷۸) مرگ پدربزرگ - نخست وزیر سابق بریتانیا
- (۱۸۹۰) به کالج ترینیتی در کمبریج وارد شد.
- (۱۸۹۳) دریافت مدرک لیسانس ریاضی
- (۱۸۹۴) با Alys Pearsall Smith ازدواج کرد.
- (۱۹۰۰) جوزه په پینو راا در کنگره بینالمللی پاریس ملاقات کرد
- (۱۹۰۱) پارادکس راسل ا کشف کرد.
- (۱۹۰۲) با گوتلوب فرگه نامهنگاری کرد.
- (۱۹۰۸) به عضویت انجمن سلطنتی انتخاب شد.
- (۱۹۱۶) به دلیل مبارزه ضدجنگاش از [کالج ترینیتی[/URL] اخراج شده و ۱۱۰ پوند هم جریمه شد.
- (۱۹۱۸) به دلیل مبارزه ضدجنگاش پنجماه زندان شد.
- (۱۹۲۱) از Alys طلاق گرفت و با دورا بلک (Dora Black) ازدواج کرد.
- (۱۹۲۷)
- (۱۹۳۱) با مرگ برادرش لقب سومین ارل راسل را کسب کرد.
- (۱۹۳۵) از دورا طلاق گرفت.
- (۱۹۳۶) با پاتریشیا (پیتر) هلن اسپنس (Patricia (Peter) Helen Spence) ازدواج کرد.
- (۱۹۴۳) از بنیاد بارنز (Barnes Foundation) در پنسیلوانیا اخراج شد.
- (۱۹۴۹) نشان لیاقت t he o rder of Meritرا دریافت کرد.
- (۱۹۵۰) جایزه نوبل ادبیات را دریافت کرد.
- (۱۹۵۲) از پیتر طلاق گرفت و با ادیث فینچ (Edith Finch) ازدواج کرد.
- (۱۹۵۵) بیانیهٔ راسل-[اینشتاین را منتشر کردند.
- (۱۹۵۷) اولین کنفرانس پاگواش (Pugwash Conference) را برگزار کرد.
- (۱۹۵۸) رییس موسس مبارزه برای خلع سلاح هستهای
- (۱۹۶۱) به دلیل مبارزههای ضدهستهای به مدت یک هفته زندان شد.
- (۱۹۷۰) در دوم فوریه در Penrhyndeudraeth ویلز درگذشت.
به این لینک سری بزن:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
كسي اطلاعي از " تئوري اشوب" داره ممنون ميشم كمكم كنيد
پیشنهاد میکنم کتاب جان فروند را بخون.
با سلام خدمت دوستان دانشمند خودم امیدوارم که در این راه پست و بلند همواره پیروز باشید
میخواستم بگم کسی در مورد مطالب زیر مقاله حالا چه فارسی چه انگلیسی داره
1)محاسبات عددی فازی
2)آنالیز عددی فازی
ترجیحا اگر از دکتر سعید عباسوند باشد ممنون میشوم
اگر زحمتی نیست برایم mail کنید یا مرا در دانلود راهنمایی کنید
mohsen_ciw@yahoo.com