این لینک که خرابه!نقل قول:
این لینک که خرابه!نقل قول:
سلام - لینک رو اصلاح کردم - میتونی از همون لینک یا لینک زیر استفاده کنی
ممنون مهیار جان که اطلاع دادی - اگه بازم لینک دیگه ای خراب بود بگید از نو براتون آپلود کنم
موفق باشید
آموزش نحوه نصب و اجرای برنامه هم به این شکله :
این برنامه دوبخش داره یه بخشش باید توی کامپیوتر نصب بشه و یه بخشش هم تو موبایل
برای نصب برنامه اول بخش مربوط به گوشی رو درون مموری ریخته و از اونجا نصب کنید
سپس بخش مربوط به کامپیوتر رو نصب کنید
برای رجیستر کردن برنامه هم باید ابتدا فایل eSellerateEngine.dll را در مسیر درایو ویندوز در فولدر WINDOWS یعنی (%WINDIR%) کپی پیست ، اوررایت کنید بعد برنامه رو اجرا کنیدو در قسمت prefrence در منوی رجیستر کد داده شده در فایل متنی install not را وارد کنید تا رجیستر شود .(EDTJLPM000-C6EM-AC9E-Q0X7-TEF0-35C0)
حالا درقسمت prefrence که داخل آن هستید روی منوی Device بیاید و روی Add Device کلیک کنید و طبق شکل server for symbian phones رو انتخاب نموده و پورتی که بلوتوث از اون استفاده میکنه رو انتخاب کنید - برای فهمیدن شماره پرت هم میتونید برنامه مخصوص بلوتوث روی کامپیوترتون رو اجرا کنید و از روی configuration یا Service Window سریال پورت (serial port)رو پیدا کنید و همون پورت رو در قسمت Add Device برنامه پوپت مستر وارد کنید
بلوتوث من 2تا سریال پورت داشت یکی A یکی B که اولی از پورت COM7 استفاده میکرد دومی COM8 اما فقط یکی از اینا جواب داد اون یکی جواب نداد - شما هم اگه 2تا سریال پورت دارید اگه یکی رو وارد کردین کار نکرد اون یکی رو امتحان کنین یا اینکه اصلا هر دو تا رو در قسمت Add Device ،ادد کنین ،مثل شکل.
خب تموم شد - حالا هر وقت برنامتونو توی گوشی اجرا کنین میگرده دنبال بلوتوث و باهاش تماس میگیره و از این طریق میتونین برنامه های کامپیوترتونو کنترل کنین
برای اینکه با عملکرد هرکدوم از کلید های موبایلتون آشنا بشین هم میتونین کلید * رو بزنین تا نشون بده هر کدوم از کلیدا چی کار میکنن تو کامپیوتر.
اگه بخواین از کنترل ماوس استفاده کنین یادتون نره اول تنظیماتشو توی همین برنامه پوپت مستر تو کامپیوتر به تنظیمات پایین تغییر بدین تا برنامه هنگ نکنه . برای انجام تنظیمات از شکل زیر استفاده کنین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
------------------------------------------------------------------
در بازار آنتی ویروسهای موبایل سرانجام به این نتیجه رسیدم که نورتون آنتی ویروس با توجه به شرایط کنونی که گوشهای نوکیا برای اتصال به اینترنت دارند (یعنی عموم کاربران موبایل قادر به اتصال نیستن) مناسب ترین آنتی ویرس هستش که آپدیت هاش در اینترنت وجود داره.
باید توجه داشت که بعد از نصب کامل آنتی ویروس باید در قسمت settings سرویسهای اون رو غیر فعال کنید چون در غیر این صورت باعث کاهش بیش از اندازه سرعت موبایل میشه .
حالا میپرسید پس فایده اون چیه ؟ آها برای اینکه شما که درحالت عادی بلوتوث رو باز نمیذارید تا ویروس واردش بشه ، به اینترنت هم که الحمدالله دسترسی ندارید - پس ویروس کیا وارد میشه ؟
وقتی که شما میخواید یه برنامه از یکی از دوستاتون با بلوتوث بگیرید یا اینکه اصلا خودتون برنامه دانلود کردید وارد موبایلتون میکنید و میخواید نصبش کنین
اونوقت چی کار میکنین قبل از اینکه اصلا بلوتوثتون رو باز کنید یا برنامتونو بریزید توگوشی، آنتی ویروس رو اجرا میکنید و Auto protect رو فعال میکنید - اونوقت اگه برنامه ای که گرفتید ویروسی بود مشخص میشه و کارش ساختست
یادتون نره که بعد از نصب برنامتون دوباره اونو غیر فعال کنید
سه دعا در یک برنامه با گرافیکی زیبا
دعای توصل - کمیل و زیارت عاشورا
برنامه quick Office
برای باز کردن فایلهای word , exel , power point
توجه کنید که اگه هنگام نصب با اخطار زیر مواجه شدید " no"رو انتخاب کنید و به نصب ادامه بدید - اگه اشتباه کنید خودبخود از نصب خارج میشه
applicatian maybe not compatitible ,Do you want to quite ? yes/No
یعنی ممکنه این برنامه با گوشی شما سازگار نباشه آیا شما میخواهید که از نصب خارج شوید؟ و شما باید "نو"رو انتخاب کنید وگرنه خارج میشه
برنامه کرک شدست و برای رجیستر فقط یه بار رجیستر رو اجرا کنید و با همون کدی که نوشته شده(0یا1) ok کنید رجیستر میشه
حتما تعجب میکنین - منم وقتی دیدم جا خوردم - با این که آقا کمال زحمت کشیده بودن و ورژن موبایلهایی که بازیها روش نصب میشه روش نوشته بودن من اصلا انتظار نداشتم
چون همونطور که میدونین بهترین بازیهای موبایل که قبلا هم تو این تاپیک معرفی کردم حداکثر سایزشون 1تا1.5 مگ بود ولی این بازیها حداقل 7-8 مگ حتی بعضی به 40-49 مگ هم میرسه
و بازیهای با کیفیت و کار درستی هستن که واقعا یه مجموعه بی نظیره که آقا کمال زحمتشو کشیدن و من آدرس لینکش رو در زیر گذاشم
توجه کنید که لینک بازیها خرابه وآقا کمال همه بازیها رو از نو توی سایت 4shared آپلود کردن و لینکش توی خود تاپیک (لینک بالا) تو همون پست اول پایین پست با رنگ قرمز گذاشته شده که من برای احترام این لینک رو نمیذارم که یه وقت سوء تفاهم پیش نیاد
اما چیزایی که باید برای دانلود این بازیها و نصب اونا روی 3230 بهش توجه داشته باشین :
برای نصب بازیها :
«برای اجرای بازیهای ngage روی 3230 باید برنامه All In One رو با حجم 2.14 روی گوشیتون نصب کنین که میتونین از لینک زیر بگیرین
دوم اینکه توجه کنید قبل از هر گونه نصب برنامه یا بازی با استفاده از File Man یه کپی هم از فولدر system مموری کارت وهم فولدر system حافظه گوشی روی مموری کارتتون بگیرید تا اگه یه وقت دچار مشکل شدید بتونید گوشیتونو به حال عادی برگردونید
اگه بعضی از برنامه ها درحال استفاده(in use) باشن و کپی نشن (skip this) رو انتخاب کنین .
سوم این که بازیهایی رو که روی 6600 اجرا میشن حتما روی 3230 هم جواب میدن و بنابراین امتحانشون بی خطره حتی بعضی اونایی که برای 6630 هستن ولی خب بعضیشونم ممکنه نشن .
- بعد از نصب بازی برای اجراش:
اول اینکه قبل از اجرای بازی حتما توجه کنید برنامه ای در حال اجرا نباشه و اگه هست ببندید - خصوصا دقت کنید بعضی از برنامه ها مثل منشی تلفنی ، برنامه ضبط نامحدود صدا یا حتی آنتی ویروس که در پس زمینه و بصورت هایدن در حال اجرا هستن ببندید وگرنه بازی به علت کمبود مموری اجرا نمیشه - برای این کار هم کافیه اون برنامه ها رو اجرا کنید و بعد با استفاده از گزینه exit از بسته شدنشون مطمئن بشید یا اگه از آنتی ویروس استفاده میکنید تو قسمت settingsاونو غیر فعال کنید .
نکته دوم این که قبل از اجرای بازی باید حتما از روشن بودن بلوتوث گوشیتون مطمئن بشید»
من تاحالا بازیهای : Asfalt Ubran GT , Call of Duty , FiFA2006 , Red Faction رو امتحان کردم و بدون هیچ مشکلی با رعایت موارد ذکرشده بالا کار کردن
به شما نصب Asfalt Ubran GT رو توصیه میکنم . ضمن این که call of duty هم بازی بدی نیست
نمیدونم چرا تا حالا دیکشنری رو واستون آپلود نکردم _ شاید بخاطر این که میدونستم تو بازار نرم افزار موبایل یکی از فراوانترین و مناسب ترین نرم افزارایی که گیر میاد همین دیکشنری هستش
دیکشنری انگلیسی به فارسی- انگلیسی به انگلیسی(jar):
------------------------------------------------------------------------------------------
دیکشنری فارسی به انگلیسی(jar):
اینم ليست برنامه ها که لینکهاش فعاله و میتونین از همینجا دانلود کنین
براي استفاده بهينه از گوشي نوکيا 3230 من برنامه ها رو بر طبق اولويت بندي به 7 بخش تقسيم کردم : که با احتساب تمها و بازيها به 32 برنامه ميرسه
البته توجه کنین که خیلی ازونها نیاز به مراجعه به توضیح دارن پس اگه در نصب یا اجرای اونا دچار اشکال شدید به توضیحات مراجعه کنید
بخش اول : برنامه هاي فوق العاده ضروري
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]--------------------------------------------
بخش دوم : برنامه هاي نسبتا ضروري
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]--------------------------------------------
بخش سوم : برنامه هاي مورد نياز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]----------------------------------------------
بخش چهارم : برنامه هاي سکيوريتي و امنيتي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]---------------------------------------------
بخش پنجم : کتابهاي ضروري و مرجع
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]---------------------------------------------
بخش ششم : برنامه هاي جانبي
--------------------------------------------
بخش هفتم : Theme ها
بخش هشتم : بازيها (Games)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازي N_Gage روي 3230 که براي اجرا نياز به نصب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دارد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يا همون بازي معروف قارچ خور- براي اجرا نياز به نصب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دارد
من تو این تاپیک همه سعیمو کردم یجوری زحمت دوستانی که این فایلها رو در اختیار ما میذارن به نحوی جبران کرده باشم
امیدوارم تونسته باشم خدمتی کرده باشم
فک میکنم دیگه این تاپیک هم به آخراش نزدیک شده
حالا دیگه من منتظرم هر سوالی در مورد برنامه هایی معرفی شده داشتین بپرسین من با کمال میل جواب خواهم داد
در مورد اجرا و درست کار کردن هیچ کدوم از برنامه هایی که معرفی کردم شک نکنید چون همشونو خودم رو گوشیم امتحان کردم مگر اونایی که نوشتم امتحان به عهده خودتون
هروقت برای رجیستر گیر کردید یا 12345 رو بدید یا 1یا 0 رو امتحان کنید یا 15 تا صفر رو امتحان کنید چون همه این برنامه کرک شدست و معمولا به راحتی رجیستر میشن
تا حالا بیشتر از چند بار گوشیم از بس که روش برنامه نصب کردم و پاک کردم که تست کنمشون بردم تعمیر گاه چون خودم usb ندارم و فقط بلوتوث دارم .
امیدوارم لذت ببرین
لطفا نظرتونو در مورد این تاپیک بگین
خصوصا اگه انتقادی داشته باشین خوشحال میشم بهم بگین .
رسول جان پرشين گيگ ارور ميده نميتوني لينك مستقيم بدي كه ما راحت بتونيم دانلود كنيم.
قبلشم ازت تشكر ميكنم
اگه لینکی ارور میده حتما بگید من چک کنم از نو آپلود کنمنقل قول:
شاید ایراد از آپلود باشه
واسه دانلود هم چاره ای نیست چون بهترینشون همین پرسین گیگه
اگه از مرور گر دیگه ای غیر اینترنتاکسپلورر استفاده میکنی مثلا فایرفوکس ارور میده چون منم همین مشکلو داشتم ولی با اینترنت اکسپلورر ارور نمیده
امتحان کن - نتیجشو بهم بگو:blush:
کسی برنامه خوبی داره تو لینک زیر آپلود کنه همه استفاده کنیم
شرمنده که مزاحم شدم می خواستم
شاید تاپیک زیاد مربوط نباشه می خواستم بگم بچه ها !
گوشی 3230 رو بفروشم k750 بگیرم یا نه ؟ ازش استفاده کنم
والا ازش بدی ندیدم ولی خوب میخ وام شما دل داریم بدید ;d
کامل ترین منشی تلفنی
نکته خیلی مهم: در پایان نصب کدی روی صفحه مونیتور گوشی ظاهر میشه که شما باید این کد رو یه جا یادداشت کنید و بعد از این که نصب تموم شد برنامه منشی تلفنی رو از منو اجرا کنین و این کد رو در قسمت رجیستر وارد کنین تا نصب برنامه کامل بشه
توجه کنین که وقتی این کد ظاهر شد به هیچ وجه هیچ دگمه ای رو فشار نمیدید وگرنه کدش میره و برنامه ناقص نصب میشه اونوقت باید از اول برنامه نصب رو تکرار کنین تا بتونین کدو یادداشت کنین
------------
طرز نصب برنامه منشی تلفنی
برای نصب برنامه ،فایل
Mobisophy.Interactive.Voice.Call.Master.v1.50.S60. sis
را اجرا کنید و به سوالها ، به ترتیب زیر جواب بدید
yes
->continue
-> instal
-> memory card
و اگر هنگام نصب سوالی پرسید دقت کنید
yes
بزنید ،ولی اگه هنگام نصب با اخطار زیر مواجه شدید " نو"رو انتخاب کنید و به نصب ادامه بدید - اگه اشتباه کنید خودبخود از نصب خارج میشه
applicatian maybe not compatitible ,Do you want to quite ? yes/No
یعنی ممکنه این برنامه با گوشی شما سازگار نباشه آیا شما میخواهید که از نصب خارج شوید؟ و شما باید "نو"رو انتخاب کنید وگرنه خارج میشه
---------------
انجام تنظیمات
برای تنظیمات هم باید بعد از اینکه کد رجیستر رو وارد کردین برین تو قسمت profiles آخرین گزینه یعنی respond by IVR رو اکتیو(یعنی فعال) کنید
بعد از منوی آپشن گزینه view & edit رو انتخاب کنید
در صفحه جدیدی که ظاهر میشه روی اولین گزینه اکی کنید و all callers رو انتخاب کنین ،
حالا بیاین پایین در قسمت Active IVR اکی کنین و Ex.answering machin رو انتخاب کنین ،
این قسمت تموم شدback بزنین تا برگردین همون صفحه اول منشی تلفنی ،
توی منوی آپشن settings رو پیدا کنین و اکی کنین تا باز شه ، حالا برین روی آخرین گزینه یعنی IVR Settings و اکی کنین تا بیاد ، روی اولین گزینه اکی کنین و تعیین کنین که منشی گوشی شما بعد از چند ثانیه فعال بشه ؛ من 26 ثانیه رو پیشنهاد میکنم ، به بقیه تنظیمها کاری نداشته باشید و back بزنید تا خارج شید
برای گذاشتن صدای خودتون به عنوان منشی توی صفحه اول برید توی IVR Scenarios بعد از توی 3 گزینه Ex.Answering ,machin رو انتخاب کنین
در منوی آپشن رکورد رو انتخاب کنین و صدای خودتون به عنوان منشی بذارین
تموم
سلام
نمیخوام دلداری بدم ، ولی درسته که 3230 به پای 6630 نمیرسه ولی حتی 6600 هم نسبت به گوشیهای سونی اریکسون بدون سیمبین برتری داره _ هر چن که از نظر صدا به پای k750 نمیرسه ولی گوشی قابلیتهایی داره که گوشیهای سونی اریکسون ندارن و اون قابلیت اینه که این گوشی ها قابل برنامه ریزی شدن هستن که از جمله اونا میشه بهش قابلیت باز کردن فایلهای pdf word و همچنین برنامه ای که میشه کلیپهای ویدیویی رو با کیفیت بالا دید , منشی تلفنی ، بازیهای با کیفیت و اقعا جذاب انگیج مثل call of duty, asphalt GTو خیلی برنامه های دیگه ای که الان تو خاطرم نیست حالا شما بگین این همه برتری کافی نیست تنها در مقابل صدای سونی اریکسون
البته بستگی به خودتونم داره
شاید کیفیت صدای گشی برای یکی اونقد اهمیت داشته باشه که اونو به این قابلیتهایی که گفتم ترجیح بده
سلام
نمیخوام دلداری بدم ، ولی درسته که 3230 به پای 6630 نمیرسه ولی حتی 6600 هم نسبت به گوشیهای سونی اریکسون بدون سیمبین برتری داره _ هر چن که از نظر صدا به پای k750 نمیرسه ولی این گوشی قابلیتهایی داره که گوشیهای سونی اریکسون ندارن و اون قابلیت اینه که این گوشی ها قابل برنامه ریزی شدن هستن که از جمله اونا میشه بهش قابلیت باز کردن فایلهای pdf word و همچنین برنامه ای که میشه کلیپهای ویدیویی رو با کیفیت بالا دید , منشی تلفنی ، بازیهای با کیفیت و اقعا جذاب انگیج مثل call of duty, asphalt GTو خیلی برنامه های دیگه ای که الان تو خاطرم نیست حالا شما بگین این همه برتری کافی نیست تنها در مقابل صدای سونی اریکسون
البته بستگی به خودتونم داره
شاید کیفیت صدای گشی برای یکی اونقد اهمیت داشته باشه که اونو به این قابلیتهایی که گفتم ترجیح بده
رسول جان این فوروم دکمه سپاس نداره... بابت زحمتات ازت سپاسگذاری می کنم.
خوش باشی عزیز
نقل قول:
خواهش میکنم _ قابل نداشت _ در حد بضاعت بود امیدوارم بدرد خورده باشه
ممنون آقا رسول من میخواستم راجب به یه قسمت سخت افزاری گوشی بپرسم اونم اینه که چون مدل3250 مدل پیشرفته 3230 هست آیا میشه بلنگو اون یا اصطلاحا بازر 3250 رو رو ی 3230 گذاشت اگه عملی باشه فکر کنم مشکل مونو بودن صداش حل شه
سلام محمد جان _ البته من راجع به مسایل فنی گوشی اطلاعات دقیقی ندارم فقط میدونم چه گوشی ای چه امکاناتی دارهنقل قول:
ولی با همه این اوصاف باید بگم بعید میدونم که بشه همچین کاری کرد
چون شرکت نوکیا تاحالا چن سری گوشی 3230 رو عوض کرده ،شایداگه امکانش وجود داشت شرکت نوکیا واسه جذب مشتری این کارو میکرد .
با این همه فک کنم بهتره یه تاپیک با این عنوان بدی تا اونایی که اطلاع بیشتری دارن نظر بدن
:happy:
نقل قول:
سلام دوست خوبم
من 6630 دارم ولی از برنامه هایی که شما گذاشتی استفاده کردم
دستت درد نکنه واقعآ کارت خيلی خوب بود
منم تصميم دارم برا 6630 يه همچين تپيکی بزنم
براي اپولد بنظرم box.net يا rapidshare.com يا 4shared.com بهتر باشه
موفق باشی
رسول جان من برنامه smart movie رو دانلود کردم ولی نميتونم رجيسترش کنم ميشه کمکم کنی؟
از برنامه هاي تست شده 3250 هم غافل نشيد
ادامه بديد
البته_ خواهش میکنمنقل قول:
برنامه ای که باید تو گوشی نصب بشه 2 بخشه یکی فایل codec برای شناسایی فرمت Avi هستش و یکی هم برنامه اسمارت مووی برای پخش Avi که هر دو تا باید تو گوشی نصب بشن
بعدش یه برنامه converter هم برای کامپیوتر طراحی شده که میتونه کلیپهای ویدیویی رو با هر فرمتی که کامپیوترتون حمایتش کنه به فایل avi مخصوص گوشی تبدیل میکنه
اینجوری خیلی راحت شما میتونی کلیپ ویدیویی رو add کنی و با کلیک رو دکمه convert در مدت کمی فایلایی ویدیوویی با سایز و فرمت مناسب گوشی رو بدست بیاری
برای رجیستر هم بعد از این که هر دو تا فایل رو کامل تو گوشی نصب کردی smartmovie رو از گوشیت اجرا کن ، برو تو قسمت register اون بالا IMEI گوشی شما رو نوشته این شماره رو توی اون فایل کیگن که تو پوشه دانلود شده هست وارد کن generate رو بزن یه شماره بهت میده که همون شماره کد رجیستر اسمارت مووی گوشیته این شماره 5 رقمی رو تو گوشیت (در قسمت کادر خالی زیر IMEI تو صفحه رجیستر) وارد کن و ok کن (جو استیک رو به داخل فشار بده) حالا اسمارت مووی گوشی رجیستر شده __ برنامه converter رو تو کامپیوترت نصب کن و اجراش کن ، وقتی اجرا میکنی یه پنجره با یه کد به صورت کمرنگ و یه کادر سفید زیرش ظاهر میشه و ازت کد برای unlock میخواد - اون کدی که کمرنگ نوشته شده رو (request code) توی گوشی تو قسمتی که جای رجیستر گوشی میاد ( unlock converter ) وارد کن و ok کن ، کدی که بهت میده رو تو قسمت unlock برنامه converter کامپیوتر وارد کن و ok کن تا رجیستر کامل بشه.
در مورد سایت برای آپلود هم باید به این توجه داشت که برای دانلود کننده راحت تر باشه ،تا حالا من تنها سایتی که دیدم هم لینک مستقیم باشه و هم دانلود اکسلریتور رو --که یک برنامه ایه برای دانلود که در هر زمانی که از اینترنت خارج بشی قابلیت بازگشت برای ادامه دانلود رو داره -- پشتیبانی میکنه همین سایت پرسین گیگ هستش البته برای آپلود کننده شاید یه سری محدودیت هایی مثل محدودیت پهنای باند ، 100 مگابایت فضای آپلود باشه ولی فک میکنم با ارزشه بعد از پرسین گیگ هم 4shared سایت مناسبیه البته نه به خوبیه پرسین گیگ . اگه خواستی اکنت برای پرسین گیگ درس کنی آدرس ایمیلت رو برام بفرست که دعوت نامه بفرستم .
برات آرزوی موفقیت میکنم - اگه بازم به مشکلی برخوردی بگو من اگه کمکی ازم بر بیاد دریغ نمیکنم
Migam baziye kombat linkesh kharabe
dar zemn hameye bernemehat be dardam khord damet garm kheyli ziya
مرسی _ لطف دارینقل قول:
در مورد لینک هم حق با شما بود ، لینک رو اشتباهی گذاشته بودم که تصحیح کردم میتونی از لینک زیر دانلود کنی
همون طور که قبلا هم تو پستهام نوشتم یه سری بازی سگا و انگیج برای سری 60 توسط آقا کمال ( kamal_iut ) معرفی شده که من لینکش رو میذارم
----------------
---------------نقل قول:
لینک تاپیک بازیهای Ngage :
لینک سِــرور دانلود بازیهای انگیج :
برای نصب بازیهای N-Gage باید اول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو توی گوشیتون نصب کنین - توجه کنین که همه برنامه ها و بازیها رو توی مموری کارت نصب کنین .
البته قبلش بهتره یه کپی به شیوه ای که میگم از فولدرهای system موجود در حافظه گوشی و مموری کارت داشته باشید
با استفاده از File Man که توی پست اولم معرفی کردم به درایو :C برید و پوشه system رو پیدا کنید و روی اون قرار بگیرید و کلید ستاره (*) رو فشار بدید بعد با کشیدن جو استیک به عقب ، برگردید به صفحه اول FileMan و برید به درایو :E توی پوشه other کلید صفر رو فشار بدید تا پوشه system در مموری کارت ذخیره شود .
اگه بعضی از برنامه ها درحال استفاده(in use) باشن و کپی نشن (skip this) رو انتخاب کنین . بعد از این که کپی تموم شد مموری کارت رو در بیارین و پوشه system که مربوط به مموری کارت هست و همچنین پوشه other که فولدر system از حافظه گوشی توش کپی شده رو یه جا کپی کنین و به عنوان یه پشتیبان یه جا نگه دارین که هر وقت گوشیتون مشکلی پیدا کرد بتونین به حالت قبلیش برگردونین
بازیهای انگیج خیلی با کیفیت هستن و حجم زیادی دارن پس برای اجرای بازیها لازمه که همه برنامه های درحال اجرا بسته باشه و بلوتوث روشن باشه ( نصب این بازیها ممکن تو کار بلوتوث اشکال ایجاد کنه )
----------------------------------------------
بازیهای سگا و میکرو معرفی شده توسط kamal_iut
برای اجرای بازیهای سگا و میکرو هم اول باید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو تو گوشیتون نصب کنین :نقل قول:
این بازیها همه از تاپیک بازیهای سگا و میکرو که توسط kamal_iut ایجاد شده اینجا معرفی شده که لینک اون در زیر قرار دادم
لینک تاپیک بازیهای میکرو، سگا و کامپیوتر روی موبایل
بعد بازیهای زیر رو تو مموری بریزین و فقط یه بار توی گوشی اجراشون کنین تا نصب بشه و بعد delete کنین . این بازیها گرافیک بالا دارن و برای گوشی سنگین هم نیستن ولی صدا ندارن
برای تنظیم اندازه تصویر هم حین اجرای بازی کلید منوی راست رو فشار بدین و برین توی graph --> size و با عقب جلو بردن جو استیک سایز رو به 208* 176 تغییر بدید .
اقا رسول بابت برنامه فلش پلیری که گذاشته بودی مدت ها بود دنبال این ورژنش میگشتم تا روی3230 کار کنه اگه جدیدترشو داشتی اونم بذار ممنون:rolleye:
در ضمن شما از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا theme گذاشته بودی برای downloadچطوری میشه از خود سایت download کرد;چون پیغام میده که باید عضو باشی
برنامه اي براي نوكيا 3230 كه بشود با بلوتوث به كامپيوتر وصل شد ؟ يعني برنامه اي كه توي سي دي نوكيا 3230 هست
و براي وصل شدن به كامپيوتر با بلوتوث ؟
و لازم است در چه ويندوزي باشيم ( وقتي مي خواهيم با بلوتوث به كامپيوتر وصل شويم ) ؟
لطفا كامل توضيح دهيد
برنامه را اپلود كنيد
با تشكر
آره خب _ عضو شدم کار سختی نیست عضو شو واقعا ارزششو داره _ تمها شو دیدی؟نقل قول:
من توی توضیح هم براتون نوشتم که دقیقا چکار کنید که عضو شید و تمهای خوبشو رو کنید و دانلود کنید _ توی صفحه 6
---------------------------------------------------------------------------
عزیز همراه بلوتوثی که به شما میدن یه سیدی کوچیک برای وصل شدن کامپیوتر به بلوتوث هستنقل قول:
برای بلوتوثی که من گرفتم یه برنامه ایه به اسم blue soleil که میشه باهاش فایل به کامپیوتر فرستاد و گرفت اما نمیشه مدیریت کاملی روی گوشی داشت
برنامه های دیگه ای واسه مدیریت گوشی گذاشته شده مثل "سل فون منیجر" یا" پی سی سوییت" که البته من تاحالا ازش جواب نگرفتم یعنی واسم کار نکرد از همین برنامه blue soleil استفاده میکنم
با این برنامه و با استفاده از outlook ورژن جدید مثل آوت لوک 2003 باید بشه روی فایلهای موجود در گوشی مدیریت داشت اما من امتحان کردم و جواب نداد
علتشو نمیدونم با این که پورت رو درست مشخص میکنم اما کانکت نمیشه
فرق نمیکنه در کدوم ویندوز ولی بهتره ویندوز xp باشه
اگه برنامه ای که گفتم رو دارین (blue soleil) رو دارین ولی نمیتونین ازش استفاده کنین بگین من توضیح بدم با کمال میل :blush:
عکساشو تهیه میکنم و براتون میذارم
اما فک نکنم با این خط تلفن بتونم اونو آپلود کنم
چون حجمش خیلی بالاست حدود 150مگ اگه اشتباه نکنم
از این بابت شرمنده ام:blush:
قربونت قابل نداشتنقل قول:
تا اونجایی که اطلاع دارم این قویترین ورژنییه که روی 3230 جواب میده با این که اینم خیلی از فلاشهارو جواب نمیده ولی با این همه تاحالا من 2-3 نوعشونو رو 3230 امتحان کردم ای ن هم پرحجم ترینشون بود هم قویتر از بقیه بود یعنی بعضی فلاشا رو که اونا جواب نمیدادن با این میشد دید
نقل قول:
با سلام و با تشكر از آقا رسول
مي خواستم بگم كه من اصلا اين برنامه را ندارم
چون وقتي موبايل را خريدم سي دي همراهش نبود و فكر كنم كلاه سرم گذاشته
اگه مي شه يك كسي براي من آپلود كنه
با تشكر
مگه برای کامپیوتر بلوتوث نگرفتی ؟نقل قول:
_ خب بدون دستگاه بلوتوث که نمیشه به کامپیوتر وصل شین
این سیدیو که گفتم همراه بلوتوث هست وقتی میخواین بلوتوث بگیرین این سیدی رو همراه بلوتوث میدن
تنها با بلوتوث موبایل نمیشه به کامپیوتر وصل شد کامپیوترم باید یه بلوتوث داشته باشه تا امواج بلوتوث گوشی شما رو بگیره
این بلوتوث قیمتش تو بازار حدود ده دوازده هزار تومنه که البته مدلای گرونترشم هست
در ضمن کلاه سرتون نذاشته موبایل 3230 نه کابل همراهشه نه سیدی ! متاسفانه !!
ببخشید که من اول متوجه منظورتون نشده بودم
اگه بازم برنامه Blue Soleilرو خواستی میتونی از لینک زیر دانلود کنی _ لینکشو برات پیدا کردم
موفق باشی دوست عزیز
1.یک pvplayer که یه امکان جالب داره فیلم رو می تونید تمام صفحه تماشا کنید
2.برنامه ی lifeblog که روی گوشی های نوکیا هست ولی منم نمی دونم بچه
دردی میخوره
3.nokia 3230 slide show برای تماشای عکسها به صورت اسلاید
4.videotone که میتونید با اون به جای اینکه گوشیتون زنگ بخوره یه فیلم پخش کنه به صورت
تمام صفحه
5.برنامه ی eticamcorder2 همراه کرک و... فقط یکی دو روز صبر کنید تا مهلت خود برنامه تموم بشه بعد کرکش رو کپی کنید
6.hejricel یه تقویم هجری شمسی
این برنامه ی فیلم برداری با کیفیت با لا رو دوباره می ذارم
eticamcorder2
اول بذارید وقتش تموم بشه بعد کرکش رو کپی پیست کنید
یه بازی توپ اگه من چیزی بگم دیگه ارزش نداره خودتون امتحان کنید