سلام
در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آموزش kinternet هست
ولی دقت کنید که فقط تنظیمات kinternet هست و نه مودم
Printable View
سلام
در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آموزش kinternet هست
ولی دقت کنید که فقط تنظیمات kinternet هست و نه مودم
كارشناساي لينوكس
من مي خوام نسخه اي مندريوا 10 از رو روي دي وي دي روي لپ تاپ نصب كنم ولي موقع نصب يه ليست مياره كه بايد يكيشو انتخاب كنم كه اين ليست اسم هاي مختلف زيادي با پسوند KO. دارند ولي هر كدوم انتخاب ميكنم يه جا بايد يه پارامتر بنويسم و اينتر كنم بعدشم كه مينويسه cdrom not found
همش هم ميگه فلاپي بزار در حالي كه لپ تاپم فلاپي درايو نداره
اين مرحله بعد از لود شدن و انتخاب نوع نصب مثل expert و غيره هستش
نظرتون چيه؟
يه سوال ديگه!
چه جوري ميشه لينوكس رو از روي هارد نصب كرد؟
از روي اينترنت چي؟
من با مندریو کار نکردم ! پس نمی تونم کمکتون کنم ! اما چرا expert رو انتخاب می کنید ! وقتی یک کاربر معمولی هستید یا حتی کاربر حرفه ای که نیاز به حالت خاصی از نصب نداره باید روند معمولی رو بره جلو !
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط jhn
دوست عزیز خب همونجور که در این تاپیک مشخص هست برای شروع شما باید با دیسک زنده Live CD شروع کنید تا هم از لحاظ شناسایی سخت افزار و آشنایی با محیط لینوکس به یک نتیجه خوبی برسید
برای شروع میتونید از پارسیکس parsix یا کوبونتو Kubuntu شروع کنید
behtarin linux chis
سلام
چطوري مي تونم از طريق خط فرمان صداي سيستم رو تغيير بدم؟
(منظورم همون volume control نه صداي beep درون كيس)
با تشكر
سلام دوست خوب ...نقل قول:
سعی کنین یه distro خوب برای کارتون انتخاب کنید ...
اصولا mandrake , نسخه جدیدش mandriva نتونسته خیلی لینوکس خوبی باشه ...
پیشنهدا " برای شروع از سیستم های debian base استفاده کنین ... مثل parsix - ubuntu و ... ولی دقت کنید سراغ خود دبیان اگه رفتین برای اول کار بیچاره میشین :31:
کانفیگش در صورت عدم آشنایی پوست میکنه :31::31::31:
دستور زیر بزن بقیه کار واضحهنقل قول:
alsamixer
khobbbbbb booooooooodddddddd
بهترین توزیع لینوکس واسه یه تازه کار؟
برای تازه کار بهتره که با Parsix یا Kubuntu شروع کنه
با هر جفتش کار کنید بعد از یه مدتی میتونید انتخاب کنید با کدامیکی برای شما کارایی بهتری داره
به نظره من با پارسیکس کار کنی بهتره چون کتاب راهنمای فارسی هم داره!
براي استارت Ubuntu و Fedora رو پيشنهاد ميكنم چون خودم با پارسيكس اصلاً تجربه خوبي نداشتم :(!!!
دوستان از به اشتراک گذاری تجربیاتتون ممنونم.
ممکنه یک شبیه ساز برنامه های ویندوز روی لینوکس (فدورا 5) که به روز باشه به من معرفی کنین؟
میخوام برنامه های کاربردی، گرافیکی، مرورگر فایرفاکس و ... روی سیستم نصب کنم.
اگر شبیه ساز دیگری سراغ دارین لطف کنین لینکشو قرار بدین و الا زحمت قراردهی لینک دانلود Wine جدید رو بکشین.
متشکرم
دوست عزیز بهتره همیشه از آخرین نگارش های ارائه شده ی توزیع ها استفاده کنید برای wine هم دستورات زیر رو اجرا کنید:
- su
yum install wine
دوستان من يه Knoppix 5 به صورت زنده دارم ولي چون سيستمم 64 بيتيه معمولي بالا نمي آد و بايد Failsafe اجراش كنم از روي ناپيكس اينستالر هم كه نصب كردم درايورهاي آلسا (صدا) و مودم رو نميشناسه اگه ميشه يه توزيع زنده 64 بيتي به همراه محل تهيه معرفي كنيد.مر30.
دوست عزیز الآن اکثر توزیع ها نسخه ی ۶۴ بیت هم دارند برای مثال ubuntu رو می تونم معرفی کنم.
حالا چرا فایرفاکس رو میخواین با wine نصب کنی؟؟نقل قول:
GnuHDL سوال خوبی کردید، من تا حالا توجه نکرده بودم واقعا چرا؟
فایرفاکس که خودش از برنامه های مخصوص لینوکس هست، شما می خواید از فایل exe استفاده کنید؟
در ضمن برنامه ی کاربردی رو هم بگید شاید دوستان جایگزین براش بدونند.
سلام به همه
به من تازه وارد کمک کنید !
دی وی دی فدورا رو خریدم اما bootable نیست !
چه جوری نصب کنم ؟
چه فایلی ، از کجا ؟
قبلا هم یکبار لینوکس خریده بودم بودم که پدرم رو در آورد .
هاردم پرید !
حالا نمی دونم چه طوری نصب کنم !
F1 !!!
دوست عزیز غیر ممکنه Bootable نباشه !! شما باید بایوس ( Bios ) خود را تنظیم کنید که اول دی وی دی رام بوت شود. اگر با وجود این تنظیم , باز هم دی وی دی بوت نشد ممکنه دی وی دی معیوب باشه . لطفا مشخصات کامپیوترتون رو اینجا بنویسید.
یه نکته هم اینکه اگه اشتباه نکنم از دید Bios بین یه CD با یه DVD هیچ فرقی نداره یعنی چون یه اینترفیس دارن تفاوتی نیست.
مرسي كه جواب داديننقل قول:
-آيا اوبونتو نسخه زنده هم داره؟
-آيا ميشه از روش نصب كرد؟
-آيا مودم كانكسانت ساپورت مي كنه؟
-آيا اسم خاصي داره (نسخه 64 بيتيش رو ميگم)؟
-آيا گير مياد؟
-آيا شبيه ناپيكس هست(آخه من فقط كار با اونو بلدم اونم يكم)؟
:31::19:
سوال ۱ : بلهنقل قول:
سوال ۲ : بله - در مورد نصبش در تاپیک اوبونتو به اندازه کافی صحبت شده.
سوال ۳ : به احتمال ۹۹ ٪ خیر - ولی از طریق سایت linuxant.com میتونید درایور مودمتون رو نصب کنید. در تاپیک مودم هم به اندازه کافی در این مورد بحث شده.
سوال ۴ : خیر - اسمش همون Ubuntu هست. فقط باید بگید ۶۴ بیتی.
سوال ۵ : از سایت Technotux.org میتونید سفارش بدید. یا اگه اینترنت پر سرعت دارید میتونید دانلودش کنید.
سوال ۶ : اطلاعاتی از ناپیکس ندارم و تا حالا باهاش کار نکردم ولی اینو میدونم که ubuntu راحتترین و بهترین سیستم عامل دنیاست.
اگر اطلاعات بیشتری خواستی دوستان در خدمتتون هستند.
دوست من اگر دنبال نسخه ی شبیه ناپیکس هستید( KDE) باید از نسخه ی kubuntu استفاده کنید که همونطور که حسین گفتن در تاپیک ubuntu توضیح هست و البته برای دانلود هم لینک ها همه اوونجا هستند.نقل قول:
خود ubuntu از Gnome استفاده می کنه که خوب شباهتی به ناپیکس نداره در هر صورت می توونید بحتهای صفحه های آخر ubuntu رو که در همین موارد بحث شده رو بخونید.:46:
خوب نمی شه ! تقصیر من چیه ؟!
گفتم .
قبلا یک بار نصب کردم ، ولی مودم اکسترنال می خواست . رفتم فدورا گرفتم .
من عاشق نصب مجددم . حالا این بوت نمی شه .
به فروشنده گفتم ، گفت برو همینجا ( این سایت )
حالا هم کمک !
کمک ! کمک ! کمک !
pentium D , mother board 945 plg - i? sound card , graphic : normal , modem internal
هیچ نکته خاصی در کامپیوتر من نیست !
سلامنقل قول:
برو روی سیستم دیگه چک کن اگر دیدی روی اون سیستم بوت CDنمیشه اشکال از CDهاست
توزیع های مختلف رو میشه دانلود کرد؟ مثلا پارسیکس لایو ! اگر لینک یا سایت معرفی کنید ممنون میشم.
دست شما درد نکنه ! حالا دیگه من نمی تونم bootable و یره رو تشخیص بدم ؟
لااقل هر 30 روز ، vista + xp رو نصب می کنم ! ویستا که دیگه DVD هستش !
فکر کنم نامرد سرم کلاه گذاشته !
این طور نیست ؟!
من red hat 9 هم دارم ، اما مشکل اینه که به اینترنت وصل نمی شه ! چون مودم اکسترنال می خواد ! مودم من هم ، اینترناله !
کسی راه حل بهتری داره ؟ تنظیماتی ، این طرف ، اون طرف !
نمی شه که همه پولم رو بدم آت اشغال بخرم ، یا کار نکنه ، لا خراب کار کنه ، یا نمی دونم چی باشه !
به نظرم بهتره یه لینک به من بدین که اصلا یه نسخه درست و حسابی لینوکس رو خودم دانلود کنم . این طوری خیالم هم راحت تره ، البته بهتره فارسی هم داشته باشه .
از همه دوستانی که این حرف های من رو تا اینجا تحمل کردند ، خیلی ممنونم ! شرمنده ! خدا به اون فروشنده ... قسمت کنه !
خدا نکنه !
راجع به دانلود میتونی به سایت هر کدوم از توزیعها مراجعه کنینقل قول:
راجع به مودم من شنیدم که درایور کامل مودمهای HSF اگه اشتباه نکنم و درایور زولتریکس هم روی خود سایتش هست حالا خودم دنبالش نرفتم.....با خرید یه مودم اکسترنال ( سریال) خودمو راحت کردم حالا هم راضیم فکر نکنم حس کنم آشغال باشه.
یه راه دیگه هم برو سایت تکنوتاکس technotux.org اونجا توی بخش فروشش توزیعتو سفارش بده حتی حضوری هم اگه تهران باشی کاری نداره هر سی دی هم تقریبا ۵۰۰ تومن میفروشه یعنی دنبال سود نیست سی دی هاشم مطمئنن
-------
یه چیز دیگه هاردت ساتا هست؟
اگه اینجوره با توزیعهای قدیمی به خصوص همین نسخههای قدیمی فدورا مشکل داری
ممنون از دوستان يه سؤال ديگه هم دارم كار با KDE راحتتره يا Gnome خصوصا براي اونهايي كه با ويندوز راحتترند.
کلا اگه میخوای شبیه ویندوز باشه xpde شبیه ویندوزه و با همون هدف هم ساخته شده
ولی KDE و Gnome که محبوب ترن توی لینوکس هیچکدوم ویندوز نیست و هر کدوم راهی رو میرن که نه با همدیگه بلکه با ویندوز هم تلاقی نداره
گنوم اساسش بر ارائه یه دسکتاپ به روز و کامل ولی ساده و کارا است
KDE هم منتهی کامل بودن و جزئیات رو ارائه میده خیلی تنظیماتی که توی ویندوز نمی بینی یا توی گنوم باید متنی انجام داد KDE واسه شون منو و ووو داره ازین جهت کا دی ای با ویندوز قابل مقایسه نیست به هیچ وجه ولی شاید بشه گفت کا دی ای به لحاظ ظاهری تا حدی بیشتر شبیه ویندوز هست مثلا منوی استارت و تسک بارش شبیه ویندوز هست ولی گنوم نه ای یه چیزی مثل کنترل پنل داره. ولی اگه سمت لینوکس میری مقاله فارسی << لینوکس ویندوز نیست>> رو حتما بخون فارسی هست و پیداش میکنی یه سرچ کن پیداش میکنی فکر کنم یه مقاله ۴ قسمتی باشه
ممنون از GnuHDL، خیلی خوب توضیح دادند، به نظر من استفاده از xpde یک کار غلط هست! شما باید قبول کنید مشکلات سفر از ویندوز به لینوکس رو، آسون هم نیست مطمئن باشید، استفاده از محیط ویندوز نما :31: درست نیست چون حداقل از نظر محیط شما رو به ویندوز وابسطه نگه می داره! یاد گرفتن kde یا gnome برای کارهای روزانه واقعا کمتر از یک هفته وقت می بره! که فکر کنم قابل پذیرش باشه :46:نقل قول:
نقل قول:
سلام ! فهمیدم چی می گی ، عزیز دل برادر !
منظورت اینه ، نه :
انا لله و انا الیه راجعون ! دربست خیابون انقلاب ! صدق الله الهرچی هرچی دلت بخواد !
این دفعه ، میگم اول خودت نصب بکن ، بعد به من بفروش !
این ، مطمئن تره !
من سالهاست که از گنو تو دبیان و اوبونتو استفاده کردم وازش فوق العاده راضی هستم چون از جای شلوغ محیط و دسکتاپ بیزارم و گنوم برام لذت بخش تر وساده تر از کی دی ئی هستش و چون اکثر کارام تو خط فرمان انجام میدم با گنوم راحت ترم .
کی دی ئی برای تازه کارها و حتی حرفه ای ها فوق العاده هستش و این بستگی به کار و سلیقه شما داره مثلا xfce هم جالب و کاربردی هستش ولی کاربرای کمی میشناسنش و باهاش کار کردن.
امیدوارم منظورتو درست فهمیده باشم:نقل قول:
!)اگه میخوای دانلود کنی که تکلیفت روشنه
۲)اونو سایتی که من بهت معرفی کردم سایتی هست که من باهاش لینوکس رو شروع کردم و اینکه اسم اون سایت رو دادم فقط به خاطر این بود که چون امکان دانلود ندارم تا حالا ازون سایت توزیعها رو گرفتم دو بار هم از طریق سی دی هائی که سایت اوبونتو میفرسته
و دیگه اینکه قبل از اینکه لینوکس رو نصب کنم حدود ۲۰ هزار تومن سی دی شرکتهای مختلف از همون جاهائي که میگین خریدم که هیچکدومشون رو نتونستم نصب کنم یه فدورای ۱ بود که اسمشون گذاشته بودن ردهت ۱۰ خریدم ۱۰ تومن واسه ۴ سی دی اگه اشتباه نکنم آخرش هم هیچی فروشنده هم زیر بار نرفت .........
شما حتی به خودتون زحمت ندادین اون چیزی رو که نوشتم با دقت بخونین اون چیزائي که گفتم همین بود راهها همینه :دانلود - سفارش از سایت اوبونتو (فقط مخصوص توزیع اوبونتو) - سفارش از سایت تکنوتاکس (که یوسف آباد هست نه انقلاب) - خرید از بازار (که من دل خوشی ندارم) حالا شما خودت میدانین
ضمنا اینجا فرومه اینجا هم بخش لینوکسشه خوشبختانه جوش به خاطر گنو بهتر از بخشهای دیگه س اینجا رو هم با اتاقهای چت یاهو مسنجر اشتباه نگیرین
بهترین راه اینه که شما از یک سی دی که دوستان قبلا نصب کردن استفاده کنید، از همه راهها بهتر ولی دانلود هست چون به روزترین نسخه را دریافت می کنید ولی خوب در ایران مشکل سرعت دانلود هست که اگر ندارید بهترین راهشه!نقل قول:
اگر هم که نمی تونید، یا از دوستی یا آشنایی که می شناسید تهیه کنید یا از جایی معتبر! سی دی ویندوز هم با این همه گیریش همیشه خراب از آب در می آد چه برسه به لینوکس که طرف فکر می کنه هرچی بزنه حله!!!
در مورد خیابان انقلاب هم فکر کنم کتابهای لینوکس رو بتونی گیر بیاری ولی خود لینوکس رو نه:31:
در ضمن تذکر GNU به جا بود، به نسبت جو تاپیک موردتون رو مطرح کنید. طرز نگارشتون کمی ناملموس بود.
به در خواست تایا عزیز این پست به این جا منتقل شد.
:11:
۱- قبل از هر کاری برای خودتون مشخص کنید که چه کاری می خواهید با لینوکس انجام دهید.
۲- متناسب با علایق و کاری که می خواهید توزیعی را انتخاب کنید.(من اوبونوتو و زوزه <Ubuntu & openSuse> را پیشنهاد می کنم -خود من در حال حاضر از توزیع OpenSuse ۱۰.۲ استفاده می کنم-)
۳- توزیع مناسب سخت افزار های خود را خریداری کنید (به عنوان مثال اگر CPU رایانه شما ۶۴ بیت است از توزیع های مخصوص رایانه های ۶۴ بیت استفاده کنید)
۴- حالت گرافیکی توزیع خود را با دقت انتخاب کنید (من از KDE استفاده می کنم البته Gnome نیز محیط خوبی است)
۵- قبل از خرید از آخرین ورژن توزیع مورد نظر خود مطلع شوید سپس آن را خریداری کنید.(مثل من نرید ۱۰ ورژن قبل را بخرید که دوباره مجبور شوید پول ورژن جدید را بدهید D: )
۶- آموزش های اینترنتی در مورد لینوکس را به دقت بخوانید (نیازی به خریدن کتاب نیست چون مطالب آن ها معمولان قدیمی است) زیرا آموزش های اینترنتی بسیار ساده و به روز هستند.
۷- اگر از انجام کاری حتی نصب یک برنامه d: باز ماندید دلسرد نشوید و به تلاش ادامه دهید.
۸- جرأت سوال کردن از دیگران را داشته باشید.
۹- برای سایت های مرجع فارسی در لینوکس می توانید از سایت های
کد:
کد:کد:http://www.wiki.hezardastan.org/و
کنید.کد:http://www.technotux.com/استفاده
شادکام و پیروز باشید _-_التماس دعا_-_:11:
aminmafia ممنون از لطفت و همکاریت خیلی خوب بود.
تشكر از دوستان محترم. مطالب خوبي بود.