سلام
مرسي واقعا خوب بود
بازم از اين كار ها بكن nesta
Printable View
سلام
مرسي واقعا خوب بود
بازم از اين كار ها بكن nesta
آقا من فقط یه سوال کوچول موچولو دارم
البته قبلش سلام و عیدتون مبارک
می خواستم بدونم در سی بورلند چطوری می شود که اطلاعات را از کاربر به صورت فارسی و درست گرفت
سلام دوستان بي معرفت :
يعني واقعا كسي نيست جواب ما را بدهد. :rolleye: :blink:
فكر كنم بايد يك فاتحه بخوانيم براي مدير اين اطاق. :sad:
اي دل قافل......... :puke:
سلام دوستان
لطفا کمک فوری. من موقع کامپایل پروژه ام در #C با پیغام خطای Stream was not readable روبرو می شوم. این خطا موقع استفاده بار دوم از StreamReader که قبلا تعریف کردم بروز می کنه. پس فردا بايد تحويلش بدم.
قبلا از کمک شما متشکرم
salam
ba tashakor az in sit khubi ke dar ekhtiyar ma moshtaghan barnamenevisi ghrar dadin
in avalin ruziye ke man tu in ja ozve shodam
va kheyli khoshhalam
سلام
من يه پروژه دارم براي ثبت نام دانشجويان به زبان سی شارپ
ولی نمی تونم مثل زبان سی لینک لیست درست کنم
باید چی کار کنم؟
توی c ساختمان یک لیست پیوندی اینجوری بود:
struct list
{
int data;
list* next;
{
ولی چون توی C# وقتی می نویسیم :
MyClass x;
(یک آبجکت از کلاس MyClass( بساز ما یک اشاره گر می سازیم که به هیچ جا اشاره نمی کند.
و باید حتما قبل از استفاده از آن آبجکت آن را new کنیم یا آن را برابر آبجکت دیگری قرار دهیم.
مثلا:
MyClass x = new MyClass
یا
MyClss x = y;
پس یک کلاس در سی شارپ که لیست پیوندی باشد شبیه این است:
class list
{
int data;
list next;
}
که موقعی که می خواهیم عنصری به ته لیست اضافه کنیم آخرین عنصر را یافته و next آن را new می کنیم
ممنون
ولي مي شه بيشتر توضيح بدين؟
ببینید توی سی شارپ هر آبجکتی که می سازیم به صورت refrence هست.
اگه توی سی تا حالا از malloc استفاده کرده باشی متوجه می شی.
مثلا وقتی می نویسی
MyStruct *pointer
یک اشاره گر داریم که به هیچ جا اشاره نمی کنه. و باید اون رو malloc کرد تا جایی از حافظه به اون اختصاص داده بشه .
حالا توی سی شارپ اگر اینطور بنویسی
MyClass obj
مثل اینه که یه اشاره گر داریم که به هیچ جا اشاره نمی کنه و باید اون رو new کرد.
obj = new MyClass
البته اگر متوجه نمی شی می تونی از یه کلاس آماده مایکروسافت استفاده کنی به نام : ArrayList
این کلاس در namespace : System.Collections هست و باید اون ررو using کنی.
using System.Collections
متوجه شدم
ممنون
سلام به همگی
آقا تورو به خدا ، به این یه لقمه اینترنتی که با هم می خوریم قسمتون می دم هر کی جوابی برای سوال من داره حتما جوابمو بده
واما سوال :
چه جوری می شه در ++c ، دو تامتغییر خیلی بزرگ تعریف کرد (مثلا 1000 رقمی) تازه بعدش روی آنها عملگر های معروف (+ و - و * و / ) را اجرا کرد . تازه عملگر را هم از ورودی دریافت میکند به همراه اون دو تا عدد
ممممممممممممممنون می شم به حرفای من هم گوش کنید
قربون همتون .......
با عرض سلام و خسته نباشید
من میخواستم از شما درخواست کنم که چگونگی نوشتن یه برنامه برای موبایل مثل برنامه ماشین حساب یا مخفی کردن فایل هارابه طور کامل اموزش بدید
با تشکر از شما
اقا تورو خدا به دادم برسید پروژه پایانیمو یه برنامه گرفتم که بینclient ها توی lan از طریق سوکت ارتباط برقرار بشه و برای هم بتونن پیغام بفرستن توی طراحی فرمها و دیتا بیس هیچ مشکلی ندارم ولی توی برنامه نویسی تحت شبکه مثه ... تو گل گیر کردم هیچ منبعی هم سراغ ندارم(فارسی) تورو خدا یه راه حلی جلوی پام بزاید
مرسی
نقل قول:
نوشته شده توسط mostafa_aa
سلام البته من تازه ترم دوي رشته كامپيوتر هستم اما فكر كنم بدونم بايد چكار كني.
البته ما در اندازه اين حرفام نيستيما :blush:
اما فكر كنم اگه براي اعداد 1000 رقميت از آرايه استفاده كني و براي وارد كردن اپراتورهات از switch استفاده كني مشكلت حل شه.
اما سوال من:
از بچههاي اين تاپيك كسي اين الگورتمايي كه در پايين ميگم رو بلده؟
1- knight tour يا همون گردش شواليه(اسب) در صفحه شطرنج بطوري كه تمام خانههاي شطرنج را حركت كرده باشد.
2- eight queen يا همون هشت وزير كه طوري چيده شند كه هيچيك ديگري رو نتونه بزنه.
3- maze جدولي n*n كه از 0و 1 ها تشكيل شده و 0ها محل حركت موش و 1ها ديوارند حال موش را از ورودي به خروجي ببرد.
4- magic cabe ماتريسي n*n كه مجموع همه سطرا باهم برابر و همينطور ستونها و قطرها هم با هم برابر باشه.
شما مي خواين c#.net ياد بگيرين؟؟
خيلي جالب هست
اسم تاپيك C#.Net هست اما هر كس هر چي دلش ميخواد سوال ميكنه.
اين سايت قانون نداره ؟
به كدوم سوال جواب بديم ؟
چه طور مي تونيم با استفاده از سازنده پيش فرض يه رشته را تولید و چاپ کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آقا شما اگه امكانش هست در مورد وراثت دز سي پلاس توضيح بره؟
سلام.من منظوره اين سوال رو نمي فهمم؟
سوال اينه:
براي كلاس هاي به اسمه چهارضلعي و ذوزنقه ومتوازي الضلاع و مستطيل و سلسله مراتب وراثت را بنويسيد. از كلاس چهار ضلعي به عنولن كلاس پايه ي سلسله مراتب استفاده كنيد.داده هاي يخصوصي كللس چهار ضلعي بايد مختصات ايكس و ايگرد ه چهار نقطه ي گوشه هاي چهار ضلعي باشند. برنامه گرداننده اي بنويسيد كه اشيايي از هز يك از اين كلاس هارا نمونه سازي و چاپ كند.؟
سوال همينه.لطفا يكي توضيح بده و بنويسه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه چگونگی کار با فایلها رو هم توضیح بدید
مثلاً خواندن و نوشتن و جستجو در یک فایل random
ممنون
سلام.
سوالتون به تاپیک مورد نظر مربوط نمیشه.
لطفا سوال رو در یه تاپیک جداگانه مطرح کنین.
ممنون از توجهتون.
نوع داده ای Char و DateTime چند بایت اشغال میکنه؟
دوباره سلام.
اما در مورد دوم size تعریف شده ای نداره.ممکنه بتونین از Marshling استفاده کنین.کد:
Console.WriteLine(sizeof(Char));
سایز رو برای چه منظوری نیاز دارین؟
سلام
دوست عزیز ، someone ، اولاً خیلی خیلی ممنون از کمک سریع و خوب شما
ثانیاً من سایز رو برای این می خوام که سایز کل رکوردهام رو در برنامه ثابت بگیرم
البته الان یه کار دیگه کردم چون با خوندنش هم همون طور که گفتم مشکل داشتم ترجیح دادم با ComboBox تاریخ رو بخونم و بنابراین روز و ماه و سال را جداگانه int در نظر گرفتم
هر چند نمی دونم در آینده احتمالاً تو کار کردن باهاش یه کم کارم سخت میشه ولی خب...
باز هم ممنون
سلام
من می خوام یه برنامه بنویسم که یک کلاس یونیورسال داشته باشه
یعنی به طور مثال اگر دکمه ای را فشار میدهم که کار خاصی انجام بده، به جای اینکه مستقیما این دکمه کار رو انجام بده، کار رو به اون کلاس واگذار کنه و در واقع کلاس یونیورسال همه کار ه رو باید انجام بده
اولا می خواستم بدونم این کار به چه دردی می خوره که استاد ازم خواسته این ویژگی رو در برنامه بگنجونم؟
ثانیاً اینکه من اصلا نمی دونم این کلاس باید چه طوری نوشته بشه؟ مثلا باید همه متد هایی که تا حالا برای هر دکمه نوشتم رو به عنوان متد اون کلاس تعریف کنم؟ یا کار دیگه ای باید بکنم؟ یا اینکه اون کلاس همه اش پر از کتد میشه و هیچ متغیری نداره یه کم عجیب نیست؟
سوم اینکه برای کار با این کلاس در برنامه باید چه کار کنم؟ یه آبجکت بسازم و هر دکمه که زده شد متدشو صدا کنم؟
ممنون از کمکتون
خوب الانم هر Button یه event به نام Clicl داره که با استفاده از اون یه متد در کلاس بالاتر (مثلاً Form) رو اجرا می کنه.نقل قول:
اگه منظورت پیاده سازی همچین چیزی باشه باید بگم که باید این کارو با Delegate ها و Event ها انجام بدی.
اگه منظورت ایناست بگو تا برات یه آموزش بذارم.
آره منطورم همین هاست
ممنون میشم اگه آموزشش رو بذاری
سلام. شرمنده الان باید برم. فردا شب میام برات می نویسم.
حمیدرضا جان ممنون از کمکت