[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سال 84 با این دو بزرگوار وارد این فروم شدم:D
البته چند بار بن شدم
الان هم وارد 41 سالگی شدم...
Printable View
سال 84 با این دو بزرگوار وارد این فروم شدم:D
البته چند بار بن شدم
الان هم وارد 41 سالگی شدم...
وای چه روزگاری بود ایکاش میشد برگشت به سال 84 ولی با فکر العان دیگه این همه اشتباهات رو نمیکردیم رها جوننقل قول:
- - - Updated - - -
وای چه روزگاری بود ایکاش میشد برگشت به سال 84 ولی با فکر العان دیگه این همه اشتباهات رو نمیکردیم رها جوننقل قول:
سلام سلام.
امروز برام تبریک تولد اومد سایت رو باز کردم دیدم همچین تاپیکی وجود داره.
واقعا یادش بخیر چه روزایی رو اینجا شب میکردم مخصوصا تو گروه های خصوصی که چت روم بود برا خودش
خیلی زندگی قشنگ تر بود اون زمان
- - - Updated - - -
امروز برام تبریک تولد اومد سایت رو باز کردم دیدم همچین تاپیکی وجود داره.
واقعا یادش بخیر چه روزایی رو اینجا شب میکردم مخصوصا تو گروه های خصوصی که چت روم بود برا خودش
خیلی زندگی قشنگ تر بود اون زمان
بچه های نسل زد نمیدونن چه لذتی رو میتونستن داشته باشن، کامپیوتر و اینترنت رو از همین فروم ها یاد گرفتیم.خوشحالم میبینم بچه های قدیمی هنوز به فروم سر میزنن.
مطمئنم محبوبیت شبکه های اجتماعی و کانالها تنها دلیلی نیست که بچه های فروم دیگه اینجا نمیان. ناسلامتی از دلار 900 تومان به 125,000 رسیدیم و کلی ترومای جمعی از سر گذروندیم.
من هر چی مربوط به پی سی و اینترنت بود رو از همین جا یاد می گرفتم.باور کنید الان همه چی هست اما یاد نمیگیریم
سلام.واقعا یادش بخیر چه دوران خوبی بود.:rolleye:
با دیال آپ 24 ساعته آنلاین بودیم.:wac:
خیلی از بچه های قدیم دیگه نیستن مخصوصا سعید اسماعیل پور عزیز
سلام به همه دوستان
:»
سلام. من قبلا با نام کاربری دیگه اینجا بودم سیزده چهارده سال نیومدم الان دوباره برگشتم اینجا چقدر قلقله بود تاریخ آخرین فعالیت تو بیشتر قسمتهای فروم در حد چند دقیقه بود نه چند ساعت یا روز البته اینجا نسبت به فرومهای دیگه وضعیت بهتری داره. خلاصه یادش بخیر چقدر استفاده میکردیم هر مشکلی داشتیم در مورد کامپیوتر و نرم افزار و حتی چیزایی که میخواستیم بخریم اینجا در موردش بحث میکردن و راهنمایی میگرفتی متاسفانه الان مثل سابق نیست بعضی قسمتها که متعلق به نرم افزارهای پرطرفدار هست اخرین فعالیتش مال چند سال پیشه درصورتی که همین بخش ها اون زمان هر دقیقه یه پست داشت... موبایلها همه چی رو عوض کردن
این بنده خدا که کمتر از یک سال اینجا بود بن شد!
سلام
کسی من و یادش نیست قطعا اما من هنوزم هستم:biggrin::biggrin:
من 20 سال پیش عضو فروم شدم ، زمانی که کشف کردم چجوری میشه Battlefield2 رو بجای آنلاین بود با بات بازی کرد. شاید الان این کشف مسخره بیاد ولی اون زمان کشف خیلی مهمی بود :biggrin: اینترنت اون موقع هم یادمه فقط کارت اینترنت سپنتا میخریدم چون بالای هر کارت یک لاتاری کوچیک داشت و اگه سه تا شکل مثل هم میشد جایزه میداد. اون قدر که سپنتا با این جایزه هاش بهم حال داد که بعدا یه قرارداد خوب اینترنت اختصاصی و پاپ سایت باهاشون برای شرکتی که کار میکردم بستم.
این بنده خدا که کمتر از یک سال اینجا بود بن شد!نقل قول:
وای ترو خدا راست میگی ازش خبری داری میدونی آیدی جدیدش چیه یا کجا فعالیت میکنه؟ترو خدا اگه ازش خبری داری بهم بگو خیلی برام مهمهنقل قول:
- - - Updated - - -
وای ترو خدا راست میگی ازش خبری داری میدونی آیدی جدیدش چیه یا کجا فعالیت میکنه؟ترو خدا اگه ازش خبری داری بهم بگو خیلی برام مهمهنقل قول: