خواهش میکنم بله امکانش هست اینجا مراجعه کنید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
خواهش میکنم بله امکانش هست اینجا مراجعه کنید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام
آقا صابر دستت نکنه فریمور خوب و کاملی هست.
من اینو روی یک مودم ایرانسل که قبلا ورژن ۱۹۵ های وب روش نصب بود و قبلا آنلاکش کرده بودم نصب کردم و بدون مشکل کار می کنه
ولی روی یک مودم مبین نت ورژن ۱۹۲ نصب کردم، با اینکه فریمور کامل و بدون مشکل نصب شد ولی اسکریپت آنلاک خطا میداد.
به ذهنم رسید اول ورژن ۱۹۵ های وب رو روش نصب کردم، به راحتی آنلاک شد، بعد این فریمور رو دوباره روش ریختم و اوکی شد.
به نظر میرسه این فریمور قابلیت آنلاک نداره.
سلام خدمت دوستان میگم قبلا یه پیج توی انجمن بود برای ک آموزش ادیت فریمور های این مودم (b612s-25d) رو داشت کسی لینکش رو داره نمی تونم پیداش کنم
سلام آقا صابر دستت درد نکنه من از این فریمور استفاده میکنم فقط شبکه 4G+ برا ایرانسل کدوم فرکانس یا باند هستش!؟
با این مودم شما نمیتونید از +4G یعنی ( تجمیع دو فرکانس ) استفاده نمایید. تکنولوژی 4.5 این مودم بر پایه MIMO و تک باند میباشد و یکی از روش های دستیابی به سرعت بالا میباشد شما حالت شبکه رو بزارید AUTO و نوع باند رو هم AUTO مگر اینکه بخواهید بر روی باند یا شبکه خاصی قفل کنید . برای تجمیع دو فرکانس یا دو باند باید از مودم های CAT6 دارای تکنولوژی تجمیع CA استفاده نمایید مثل مودم های :نقل قول:
FD-M60
B525
E5186-22A
B528
wbb router30-22a
سلام من این رو روی مودم مبین نتم که انلاک بود ریختم می خوام بدونم که جلوی اپدیتش بسته شده ؟؟ tr06 رو غیر فعال کردین ؟؟
بله بسته شده ولی به نظر شخصی من رو مودم مبین نت فریمور جنرال چه ساده چه مود شده نریزید و امکان لاک بازم هست بهترین فریمور برا مودم های مبین نت فریمورهای اپراتوری هست مثل ایرانسل یا های وبنقل قول:
آقا یک سوال الان من این مودم رو از مبین نت بخرم حله ؟ متونم قفلشو بشکنم؟
خبر نمیشه قفلش رو باز کردنقل قول:
سلام اقا صابر
دوتا سوال داشتم نسبت به مودم زیر
مودم بنده B612s-25d با ورژن نوشته شده در زیر است
Hardware version: WL1B612M01 Software version: 11.197.03.00.1472 Web UI version: 21.100.46.00.03ایا این مودم رو هم نمیشه انلاک کنم و به این ورژن فارسی فلشش بزنم؟
در ضمن مودمم قفل مبین نت هستش و تعداد کد باقیموندش هم صفر زده
اگر آره اموزش شکستن قفلش رو بی زحمت کسی لینکش رو بزاره ممنون میشم؟
اگر نمیشه میخواستم لینک دلیل نشدنش رو بدونم
سلام نمیشه تو این ورژن قفل علاوه بر نرم افزار از طریق سخت افزار هم اعمال شده و امکان فریمور زدن توسط کاربر وجود نداره اگر اون تعداد دفعات لااقل باز بود میتونستید با پرداخت مبلغ 500 تا 600 تومن با کد انلاک کنید ولی متاسفانه اون کد هم صفر هست در مودم های مبین نت . کلا مبین نت به هیچ وجه ممکن راضی نیست مودم هاش انلاک بشه جلوی همه کارها و روش ها رو بستهنقل قول:
ممنون از پاسخگویتون
بنظرتون از کجا همین مدل مودم رو بخرم تا بشه قفلش رو شکست دست دوم ایرانسل یا ؟
اونایی که قفل ندارن خیلی هزینش بالا هست ولی مبین نت با 80 گیگ میده 500 تومن که به صرفه هست
بنظرتون با روشایی وجود داره که تعداد کد های وارد شده را به 0 برگرداند یا فریمور به ورژن پایین تر دانگرید کرد؟
مودم دست دوم مبین نت خواستم بخرم ورژنش چند باشه که قابلیت آنلاک داشته باشه؟؟
مبین نت دست دو باید ورژن 192 باشه که فکر نکنم پیدا کنی چون همشون اتوماتیک اپدیت میشن و تا الانم شدن . دست دوم ایرانسل هم بگردید تو دیوار شاید پیدا کنید .نقل قول:
دمت گرم صابر جان فقط هر ورژن ایرانسلی میشه یا اونم باید 192 و کمتر باشه؟
هر ورژن ایرانسل میشه : 192 . 196 . 198نقل قول:
صابر این مودم i60 روی فریمورهای غیر ایرانسلی راهی داره که برای تی دی هم انتخاب فرکانس داشته باشه مثلا فقط به باند 42 وصل شه یا فقط به باند 43 (برای مناطقی که هر دو باند و تجمیع فعاله و ما میخایم فقط به یک باند وصل بشه و تجمیع نکنه برای زمانی که بخایم به باند دیگه مثلا به جای 42 به 43 وصل بشیم) و اگر جواب مصبته ایا با این فریمورهای دستکاری شده که قابلیت انتخاب باند یا فرکانس داشته باشن باز هم تی دی رو تجمیع میکنه یا فقط رو فریمور خود ایرانسل امکان تجمیع داره ؟نقل قول:
فریمور غیر ایرانسلی که ca و mimo هم داشته باشه فقط های وب 195 و نسخه های مود شده اون و 192 مبین نت و نسخه های مود شده اون و 196 و 197 مبین نت هست که کلا فریمور مبین نت پیشنهاد نمیشه و میمونه همون های وب 195 که در آخرین مودی که انجام دادیم بله باند 42 یا 43 رو میتونید انتخاب و قفل کنید و راحت یا رو ca بزارید یا mimo . بر روی فریمورهای بدون ca و mimo مثل 197 که داخل انجمن مود کردیم هم قابلیت قفل رو 42 یا 43 هست و میتونید استفاده کنید ولی گویا دوستان میگن چون ca و mimo نداره خبری از تجمیع یا سرعت بالا در شبکه tdd در این فریمورها نیست .نقل قول:
من فقط از یک چیز در عجبم هیچ فریموری چه جنرال چه اپراتوری جدیدترین ورژن ها یا قدیمی ترین ها ca یا mimo نداره و نخواهد داشت فقط و فقط فریمورهای ایرانی ( این سه شرکت . ایرانسل . های وب . مبین نت ) دارای این دو اپشن هستن !
لابد اینم یه چیز من دراوردیه اپراتورهاست که فقط خودشون میدونن کاربردش چیه .نقل قول:
خودت تک تک باند 42 و 43 رو امتحان کردی ؟ کدوم یکی سرعتش بیشتره ؟
اره پوشش و سرعت و وضعیت آنتن دهی 42 بیشتر بود کلا .نقل قول:
یوزرنیم و پسورد روت مودم مبین نت b612
Login=Root
Password=R0Br0o^S85~LT3@MN
با این یوزر امکان لوکال آپدیت رو فعال دارید
دوستان اگر تونستید این مودم رو انلاک کنید لطفا اطلاع سرانی کنید ممنون
یوزرنیم و پسورد روت مودم مبین نت b612
Login=Root
Password=R0Br0o^S85~LT3@MN
با این یوزر امکان لوکال آپدیت رو فعال دارید
دوستان اگر تونستید این مودم رو انلاک کنید لطفا اطلاع سرانی کنید ممنون
اقا صابر ساده ترین آموزش لذای انلاک رو بی زحمت برام لینکشو بفرست.
یعنی در ورژن 197 مبین نت با این یوزر و پسورد میشه لوکال آپدیت رو فعال کرد و بعدش هر فریموری رو فلش بزنیم و انلاک میشه؟؟
فریمورو قبول نمیکنه ارور میده!!!نقل قول:
خیر ، چون فریمور اپراتوری است امکان تغیر فریمور به فریمورهای غیر مبین نتی وجود ندارد .از طریق این گزینه فقط میشه فریمور مبین نت با ورژن بالاتر را نصب کرد.نقل قول:
بخاطر اون هستش که ارور میده چون ورژنشان 197 پاییین هستش یکبار امکان داره 197 جنرال یا 198 جنرال را امتحان کنید امکانش هس؟؟؟؟نقل قول:
فکنم انلاک مبین نت مانند چیزی هس که هر چه رو یه قبر زار میزنی مرده نیس!!!!
بله فریمورهای جنرال رو هم تست کردم همگی ارور میدن و باید حتما ساین مبین نت باشند ورژن 198 یا بالاتر.نقل قول:
با تشکر فراوان از استاتر این تاپیک آقا صابر . مودم رو ابتدا آنلاک و این فریمور بدون هیچ مشکلی نصب شد .
فقط این که شانسی بالاخره فهمیدم پسورد لاگین برای تنظیمات مودم همون پسورد WiFi هست . هرکاری میکردم پسوردی که پشت مودم نوشته بود رو قبول نمیکرد :D
بعد ریست مودم و تنظیم یا کانفیگ مودم باید تیک گزینه همسان بودن رمز وای فای و رمز ورود رو برمیداشتین و برا مودم در اخرین مرحله رمز ورود تعیین میکردید که نکردید :biggrin:نقل قول:
اقا من هرچی این یوزر پسورد رو میزنم نمیره میگه اشتباهه فریمور هم 196 هستش
باید همون پسورد WiFi باشه .نقل قول:
سلام کسی فریمور ویرایش شده e5377 رو داره؟
همونی که زبان فارسی داره ussd و بدون باطری اینا داره
ممنون میشم اکه راهنمایی کنید:n16:
سلام وقت بخیر یکی از دوستان داخل گروهی میگفت که مودم ایرانسل انلاک شده داشتن و وقتی داشتن از سیم کارت تی دی استفاده میکردن مودم دوباره لاک شده ! ایا این درست هست ؟ با این حال از سیم کارت ایرانسل استفاده نکنم ؟
نسخه فریمور مودمم 11.195.03.00.00
بله رو مودم فریمور ایرانسل دست نخورده باشه یا فریمور جنرال دست نخورده و مود نشده مودم موقع فرستادن اپدیت از سوی ایرانسل دریافت میکنه ولی قفل نمیشه اینم شرایط داره باید مودم با روش اسکریپت انلاک شده باشه و در ضمن اگر هم قفل بشه باز راحت میشه قفلش رو باز کرد . در کل از فریمورهایی که جلو اپدیت اونها بسته شده فقط استفاده نمایید .نقل قول:
چطوری فریم ور رو نصب کنم رو مودم لطفا یکی راهنمایی کنه، مودمم b612s-25d هستش لطفا راهنمایی کنید
با این روش :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راهی هست که بشه DNS رو روی خود مودم i60 ست کرد؟
اره تو بخش تنظیمات لن هستنقل قول:
البته نمیدونم فریمور رسمی هم این گزینه رو داره یا نه خاطرم.نیست
سلام دوستان
میشه لطف کنین لینک فریمور مود شده آنلاک ایرانسل( محیط تنظیمات مودم ایرانسل باشه) به بنده معرفی کنین
یه مودم آنلاک i60 دیدم که دقیقا محیط کانفیگ همون محیط ایرانسل ولی آنلاکم هست
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.:):)
ایمیل بنده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]